Νέα

ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε studio και σε μπουρδελο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiroscrf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα το βαλει ο καθενας κατω και το αναλυσει μονος του,μιλαω για οσους εχουν παει και στα δυο... πιστευω οτι θα καταλαβει στην ουσια οτι δεν υπαρχει διαφορα σημαντικη.Απλα τα στουντια.. ειναι μια εξυπνη επιχειρηση, που εμφανιστηκαν τα τελευταια χρονια.... για να μαζευουν ευκολα και ατσαλακωτα, απο μας τα κοροιδα χρημα.Και κατι βασικο..λιγα στουντια πληρουν τις προυποθεσεις για τα λεφτα που δινουμε...ολα τα υπολοιπα ειναι σε επιπεδο μπουρδελου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο φιλος ρωτα για θεσσαλονικη και οχι αθηνα...θα ειμαι περιεκτικος...στουντιο 40 απλο μπουρδελα 30(συνηθως...)στουντιο προγραμματα πολλα μεχρι ωριαια και τζακουζια  μπουρδελα μονο απλο ή αντε και κανα πρωκτικο ή 69 ή ισπανικό...μπουρδελα ανοιχτη πορτα στουντιο κουδουνι....(οχι και ολα εσχατως)μπουρδελα και στουντιο τα ιδια πανω κατω απο εμφανιση κοριτσια...οχι τιποτα τρομερες διαφορες ...πιο καθαρα και ευρυχωρα δωματια,σαλονι κλπ στα στουντιο!λιγοτερος συνηθώς κοσμος ,λιγοτεροι περαστικοι και ματακηδες ....ξενοι ,μαυροι ρωσοπόντιοι τρωνε εξ ορισμου πορτα στα στουντιο αν και ετσι κι αλλιως δεν πανε κιολας...χρονος πανω κατω ιδιος στο απλο γιατι και στα στουντιο της σαλονικης το απλο προγραμμα ειναι παραμελημενο απο τις πιο πολλες...τελος για τα στουντιο θα χρειαστεις μαλλον αμαξι ειδικα για προχωρημενη ωρα που δεν εχει συγκοινωνια ενω τα μπουρδελα ειναι βαρδαρη αν μενεις κεντρο...

Επισκέπτης
Ο φιλος ρωτα για θεσσαλονικη και οχι αθηνα...θα ειμαι περιεκτικος...στουντιο 40 απλο μπουρδελα 30(συνηθως...)στουντιο προγραμματα πολλα μεχρι ωριαια και τζακουζια  μπουρδελα μονο απλο ή αντε και κανα πρωκτικο ή 69 ή ισπανικό...μπουρδελα ανοιχτη πορτα στουντιο κουδουνι....(οχι και ολα εσχατως)μπουρδελα και στουντιο τα ιδια πανω κατω απο εμφανιση κοριτσια...οχι τιποτα τρομερες διαφορες ...πιο καθαρα και ευρυχωρα δωματια,σαλονι κλπ στα στουντιο!λιγοτερος συνηθώς κοσμος ,λιγοτεροι περαστικοι και ματακηδες ....ξενοι ,μαυροι ρωσοπόντιοι τρωνε εξ ορισμου πορτα στα στουντιο αν και ετσι κι αλλιως δεν πανε κιολας...χρονος πανω κατω ιδιος στο απλο γιατι και στα στουντιο της σαλονικης το απλο προγραμμα ειναι παραμελημενο απο τις πιο πολλες...τελος για τα στουντιο θα χρειαστεις μαλλον αμαξι ειδικα για προχωρημενη ωρα που δεν εχει συγκοινωνια ενω τα μπουρδελα ειναι βαρδαρη αν μενεις κεντρο...
Ρατσισμός και εδώ!!! :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.320
Πόντοι
5.097
Αμα το βαλει ο καθενας κατω και το αναλυσει μονος του,μιλαω για οσους εχουν παει και στα δυο... πιστευω οτι θα καταλαβει στην ουσια οτι δεν υπαρχει διαφορα σημαντικη.Απλα τα στουντια.. ειναι μια εξυπνη επιχειρηση, που εμφανιστηκαν τα τελευταια χρονια.... για να μαζευουν ευκολα και ατσαλακωτα, απο μας τα κοροιδα χρημα.Και κατι βασικο..λιγα στουντια πληρουν τις προυποθεσεις για τα λεφτα που δινουμε...ολα τα υπολοιπα ειναι σε επιπεδο μπουρδελου.
κοιτα ενα βασικο ειναι οτι τα στουτντιο ριναι διασπαρτα σε διαφορες περιοχες που δεν παει το μυαλο ετσι αποφευγεις το ενδεχομενο να σε παρει καποιο ματι κανεις την δουλεια σου πιο αθορυβα και δευτερον λιγο πολυ ξερεις ποια δουλευει και δεν εισαι στο ψαξιμο πας ντουγρου

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Για αυτο και εγω πηγαινα και σε κανα στουδιο πότε πότε, αλλα επειτα απο την αθλια βρωμιά που συναντησα σε στουντιο τελευταια φορα(καρεα 30), δεν ξανασκαω 30-40 ευρω περισσοτερα χωρις να υπαρχει εξαιρετικος λογος(δηλαδη εγγυημενη κοπελα που ξερω και με αψογη περιποιηση :2on1:)!
:rockon: :rockon: :rockon: :tits2:

Ε, τώρα κι εσύ έπεσες στην περίπτωση! Το Καρέα 30 από άποψη καθαριότητας σίγουρα ΔΕΝ έχει τις προδιαγραφές στούντιο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τα στούντιο κάπου στο 10-13λεπτό σε αφηνούν και τα μπουρδέλα περίπου 5 λετπά έτσι;! :think:
δεν ειναι απολυτο ειναι και θεμα ποια θα πετυχεις...στα μπουρδελα της θεσσαλονικης εχει και καλα τεμαχια που καθονται και παραπανω στο απλο...επειτα δεν υπαρχει σαφης διαχωριστικη γραμμη...στουντιοκοριτσα και μπουρδελοκοριτσα ειναι απο την ιδια δεξαμενη και πολλες εναλασσονται κατα καιρους...αν και συνηθως η μεταβαση γινεται απο το μπουρδελο στο στουντιο αν και εχει γινει και το αντιστροφο με καποιες!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κοιτα ενα βασικο ειναι οτι τα στουτντιο ριναι διασπαρτα σε διαφορες περιοχες που δεν παει το μυαλο ετσι αποφευγεις το ενδεχομενο να σε παρει καποιο ματι κανεις την δουλεια σου πιο αθορυβα και δευτερον λιγο πολυ ξερεις ποια δουλευει και δεν εισαι στο ψαξιμο πας ντουγρου
  Αν εισαι ανηλικος..η παντρεμενος συμφωνω.Εγω μιλησα σαν ενηλικος και εργενης, δεν με απασχολει να με παρει κανενα ματι.. γιατι δεν χρωσταω σε κανενα και τους εχω γραμμενους ολους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.320
Πόντοι
5.097
  Αν εισαι ανηλικος..η παντρεμενος συμφωνω.Εγω μιλησα σαν ενηλικος και εργενης, δεν με απασχολει να με παρει κανενα ματι.. γιατι δεν χρωσταω σε κανενα και τους εχω γραμμενους ολους.
δεν πιστευω πως θα αφηνουν ανηλικους η και να αφηνουν δεν πιστευω πως ο ανγλικος θα πληρωσει 50 αντι για 20 για ψιλοδιαφορες που για καποιον ενηλικο κανουν την διαφορα
και δεν ειναι θεμα αν εισαι παντρεμενος η οχι ειναι απο θεμα επαγγελματος πιο πολυ γιατι κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε και τοσο ανοιχτομυαλοι οι ελληνες

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν πιστευω πως θα αφηνουν ανηλικους η και να αφηνουν δεν πιστευω πως ο ανγλικος θα πληρωσει 50 αντι για 20 για ψιλοδιαφορες που για καποιον ενηλικο κανουν την διαφορα
και δεν ειναι θεμα αν εισαι παντρεμενος η οχι ειναι απο θεμα επαγγελματος πιο πολυ γιατι κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε και τοσο ανοιχτομυαλοι οι ελληνες
  Σε αυτο σου δινω δικιο...απλως εγω, εχω ξεπερασει κατα πολυ καιρο αυτου του ειδους τα κωλυμματα.. λογω οτι δεν θεωρω κανενα αλλον καλυτερο απο μενα, για να με κρινει και να με σχολιασει... τετοιου ειδους ανθρωπους... τους εχω για τα αρχειδια μου και σε συμβουλευω φιλε και εσυ να κανεις το ιδιο.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
σωστος ο παιχτουρας.σιγα μη πηγαινουμε στα κρυφα να γαμησουμε.

SOKEROS

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε studio και σε μπουρδελο?
Eπίσης τα μπουρδέλα κλείνουν στις 12,ενώ τα studio...διανυκτερεύουν(πάρε και κανένα τηλέφωνο ομως να είσαι σίγουρος)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Eπίσης τα μπουρδέλα κλείνουν στις 12,ενώ τα studio...διανυκτερεύουν(πάρε και κανένα τηλέφωνο ομως να είσαι σίγουρος)
ρε σεις που γινονται αυτα?
ειναι θεμα για την θεσ νικη ρε παιδες.οχι για την αθηνα που κλεινουν στη φυλης τετοια ωρα.σε εμας ειναι μεχρι τις 4 ανοιχτα.διαβαζετε τους τιτλους καλυτερα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τωρα να επανελθω στο αντικειμενικο θεμα του θρεντ υστερα απο 30 χρονια σε μπουρδελα και τεσσερα σε στουντια... οσοι δεν με διαβασαν σημερα σε καποιο αλλο θρεντ που αναρωτηθηκα που παμε και πεταμε τα σεβαστα λεφτα μας.. οταν τα περισσοτερα στουντια ειναι για τα μπαζα...και σε θεματα καθαριοτητας και σε θεματα γυναικων και υπηρεσιων που προσφερουν.. (χαρακτηριστικα σας αναφερω οτι σημερα γαμησα εργαζομενη σε μπουρδελο με 20 ευρω που μεχρι προτινος την ειχαν σε στουντιο με 50... και με τα εικοσι καθησε και παραπανω ωρα στο μπουρδελο γιατι ετυχε και δεν ειχε κοσμο.. απο οτι καθοταν στο στουντιο στο αμεσο παρελθον που δουλευε)ξαναοδηγουμε σε μια παλια μου λυση....να καλω απο αγγελιες σπιτι μου και να πηγαινω επιλεχτικα πλεον σε στουντια αν κρινω οτι αξιζει ο κοπος.Δεν εχω υποψη αν μπορουμε να γραφουμε κριτικες στο site... και για τις εργαζομενες που καλουμε σπιτι μας.. απο διαφορες αγγελιες που υπαρχουν σε πληθωρα παντου και σε εφημεριδες αλλα και στο Internet.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές διαφορές ανάμεσα σε μπουρδέλα και σε στούντιο, τόσες όσες και τα εν  λόγω καταστήματα.Κάποιες προσωπικές εμπειρίες:
1.Έχει τύχει πολλές φορές να πάω σε μπουρδέλο και να νομίζω οτι είμαι στο καλύτερο studio και από άποψη χώρου-καθαριότητας και από άποψη συμπεριφοράς κοπέλας και από άποψη ομορφιάς και από άποψη χρόνου.
2.Έχει τύχει αρκετές φορές να πάω σε studio και να νομίζω οτι είμαι στο χειρότερο μπουρδέλο...
3.Σε μπουρδέλο η εμπειρία δείχνει ότι:
  α.Συνήθως στην αρχή της βάρδιας της κοπέλας έχει όρεξη και κατά 99% περνάς καλά.Αντίθετα έαν την πετύχεις 
στο τέλος της βάρδιας κατά 99% δεν θα έχει όρεξη και θα σου βγεί ξινό.
  β.Συνήθως νεαρές κοπελίστες άβγαλτες είναι μη εκείνο μη το άλλο , δεν σε αφήνουν να ακουμπάς πουθένά σαν να είναι τοίχος φρεσκοβαμμένος.
  γ.Αφουγκράζεσαι τη συμπεριφορά της κοπέλας...Αν είναι τσαντισμένη με προηγούμενο πελάτη και την ακούς να τα σούρνει στην τσατσα καλύτερα σήκω και φύγε γιατί κατά 99,9999% δεν θα γαμήσεις όπως φαντάζεσαι....
4.Έχει τύχει συμπεριφορά πουτάνας να με κάνει να της πω να σηκωθεί να φύγει αμέσως από το δωμάτιο (μου έλεγε όλη την ώρα τελείωνε και τελείωνε και με αποσυντόνιζε)...Όταν έφυγε έχυσα για εκδίκηση σεντόνια και μαξιλάρια....
5.Όσον αφορά τη συμπεριφορά της κοπέλας και τον...αφουγκρασμό ισχύουν τα ίδια και στα studio.
6.Έχει τύχει πολλές φορές να γουστάρει τρελά η πουτάνα στο μπουρδέλο και να καθήσω πάαααρα πολυ ώρα μέσα και έξω να περιμένει κόσμος (και να ακοώ να λένε: Μα τι κάνει τόση ώρα ο μαλάκας μέσα....)
7.Γενικότερα και στα 2 ιδρύματα μπορεί να σου τύχουν ΚΑΙ τα καλύτερα ΚΑΙ τα χειρότερα.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Σε όσους δεν με σέβονται δεν τους σέβομαι κι εγώ.
Άλλωστε δεν είναι τόσο βλάκας ο επόμενος να καθήσει σε σεντόνια σκούρα μπλε που ο λεκκές έβγαζε μάτι από χιλιόμετρα.
Ο επόμενος θα το είπε στανταρ στην τσατσά και αυτό ακριβώς ήθελα για να καταλάβει ποιος της το έκανε και να ζητήσει εξηγήσεις από την πουτάνα.... 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Οσων αφορα Θεσσαλονικη...

Στουντιο
Τα ποιο πολλα ανακαινισμενα ενω ελαχιστα ειναι σε κακο χαλι αλλα παλι ανωτερα απο τις τρωγλες του βαρδαρη.
Δωαματια απο 3 εως και 5.Τα περισοτερα εχουνε διπλο κρεβατι, αυτοματο μηχανημα χαρτιου ακομα και αυτοματο σαπουνι.
Εχουνε δωματια με ντουζ η υδρομασαζ. Νυπτηρα με θερμομεικτικες βρυσες με ζεστο νερο.
Κλιματιστικα για το καλοκαιρι και το χειμωνα.
Μερικα εχουνε θυροτηλεωρασεις αντι για το απλο κουδουνι.
Χωροι καθαροι με μοντερνους φωτισμους.
Τα ποιο πολα εχουνε πλασμα τν στην υποδοχη και ελαχιστα και στο δωματιο. Μουσικη στο σαλονι και στα δωματια.
Τα σεντονια υποτιθετε αλαζοντε συχνοτερα.
Οι τσατσαδες ειναι συνηθως ευγενικες αλλα υπαρχουν και εξερεσεις σπασαρχιδων.
Χρονος σχεδον παντα κανει κουμαντο η κοπελα και οχι η τσατσα ποσο θα κατσει στο δωματιο.
Τα δε κοριτσια απο μπαζα εως λιαν καλως.
Υπαρχουν προγραμματα απο 40 το απλο εως 120-200 φουλ προγραμμα.
Εξυπηρετηση κοπελας αναλογα με την κοπελα θα βρεις απο κομοδινο μεχρι ψυγειο αλλα και κοριτσια που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο.
Οι νταβαδες η προστατες ειναι συνηθως απο εξω σε καποιο αμαξι η βολταρουν σπανια στην κουζινα.
Συνηθως ξαναπηγαινεις αν μηνεις ευχαρηστημενος.
Κοσμο θα βρεις συνηθεστερα ελληνες μεχρι 50αρηδες καλοντημενους και σοβαρους.
Σπανια θα δεις βρωμιαρηδες και πιτσιρικια.

Μπουρδελα
Ξεχασμενα στην δεκατια του 80 παλιες πορτες σιδερενιες εξωπορτες, τα περισοτερα εχουνε μια αισθητη μυρωδια και λιγα απο αυτα κρατας την ανασα σου οσο μπορεις μεχρι να δεις την κοπελα. Μυρωδιες απο σουβλακια που μολις φαγανε η τσατσα με την κοπελα μεχρι και μυρωδιες που δεν αντεχονται.
Τα ποιο πολλα εχουνε μονο κρεβατι συνηθως κολημενο στο τοιχο για εξηκονομηση χωρου.
Χαρτι κουζινας και συνηθεστερα κωλοχαρτο αφημενο πανω στο νυπτηρα, στο κομοδινο, στο καλοριφερ, Υγρο σαπουνο χειρος. Νυπτηρες μονο με κρυο νερο και σπανια και με ζεστο. μερικα εχουν και ντουζιερα.
Η Μονη αναβαθμηση που εχουνε ειναι τα κλιματιστικα τους!
Φωτισμος φθοριου λαμπτηρες με μπλακ λαιτ και κοκκινες λαμπες απο το σαλονι μεχρι και στα δωματια.
Δωματια απο 2 εως 3 σπανια 4 αλλα και χωροι αναμονης βρωμηκοι με αραχνες και σπανια θα δεις και καμια κατσαριδα να περνει ματι.
Σεντονια που μαλλον αλαζονται μια φορα την μερα.
Τσατσαδες σβησμενες απο τον χαρτη πρωην καμπαρετζουδες και πουτανες της κακοια ωρας.
Βρωμοστομες οι περισοτερες αλλα σπανια εχει και καμια καλη. Συνηθως χτηπανε πορτα αλλα και φωναζουν λες και μηλανε στα παιδια τους.
Χρονος στο δωματιο και εδω ειναι στο χερι της κοπελας ποσο θα κατσει και να σου λεει αντε τελειωνε αλλα και η τσατσα να φωναζει απο εξω.
Τα κοριτσια και εδω μια απο τα ιδια θα δεις και θεομπαζα ομως.
Το απλο σπανια απο 30-40 και προγραματα προσφερουν σχεδον τα μισα.
Εξυπηρετηση κοπελας αναλογα με την κοπελα συνηθως δεν προσφερουν προκαταρτικα,
Τους νταβαδες θα τους δεις και εδω απο εξω να περιμενουν στο αμαξι η να πεινουν καφε ολοι μαζι στην κοντινη καφετερεια. Τους βλεπεις ποιο συχνα μεσα στο σπιτι.
Το σκεφτεσε να ξαναπας αν μηνεις ευχαρηστημενος λογω βρωμιας και αθλιοτητας.
Κοσμο θα δεις απο πιτσιρικια εως ηλικιωμενους που ηρθαν να φανε την συνταξη τους.
Ολων των ειδων των εθνικοτητων και χρωματων. Στο σαλονι θα δεις να περιμενουν ακομα και 10-20 ατομα και να φευγουν ολοι μαζι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τα είπε όλα ο καραμαν. Οσον αφορά ώρες εργασίας, συνήθως είναι οι ιδιες. Κανένα δεν κλείνει στις 12 εκτός απροόπτου.

Επισκέπτης
Οι περισσοτερες διαφορες που αναφερετε ειναι καθαρα υποκειμενικες. Η μοναδικη αντικειμενικη διαφορα μεταξυ στουντιο και μπουρδελου ειναι η τιμη, απο εκει ξεκινανε και ολα τα υπολοιπα αν και η ποιοτητα απο σπιτι σε σπιτι μπορει να ποικιλει. Στην Αθηνα λοιπον αν η τιμη για το απλο σεξ ξεκιναει απο 30 ευρω και πανω τοτε προκειται για στουντιο, αν αυτη ξεκιναει απο 25 ευρω και κατω τοτε προκειται για μπουρδελο. Αυτη ειναι και η μοναδικη πραγματικη διαφορα μεταξυ στουντιο και μπουρδελου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom