Νέα

ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε studio και σε μπουρδελο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiroscrf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spiroscrf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.076
Πόντοι
606
τα ιδια και τα ιδια,σουβλακια με κρεμμυδια :uglystupid:

Επισκέπτης
Αν και δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος με 4-5 επισκέψεις όλες και όλες:
-Kαθαριότητα
-Γυναίκες
-Χρόνος
-Υπηρεσίες.
Σε όλα υπερτερούν συνήθως τα στούντιο και για αυτό είναι ακριβότερα.

OP
OP
S

spiroscrf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
με κατατοπισατε. ευχαριστφω :tits:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Γνωρίζεις την επιστήμη του marketing?
Πως δηλαδή τα ντολμαδάκια των 3€ μπορείς να τα σερβίρεις ως "καλομαγειρεμένο ρύζι τυλιγμένο σε φρέσκα αμπελόφυλλα με μυρωδικά" και να το χρεώσεις 10€;
Κάτι τέτοιο....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.076
Πόντοι
606
Γνωρίζεις την επιστήμη του marketing?
Πως δηλαδή τα ντολμαδάκια των 3€ μπορείς να τα σερβίρεις ως "καλομαγειρεμένο ρύζι τυλιγμένο σε φρέσκα αμπελόφυλλα με μυρωδικά" και να το χρεώσεις 10€;
Κάτι τέτοιο....
:thumbsup:

OP
OP
S

spiroscrf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι μου προτεινετε ρε παιδια εσεις που ξερετε καλυτερα γιατι θα ανεβω θεσσαλονικη και θα την κανω την βολτα μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αν και δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος με 4-5 επισκέψεις όλες και όλες:
-Kαθαριότητα

-Χρόνος
-Υπηρεσίες.
Σε όλα υπερτερούν συνήθως τα στούντιο και για αυτό είναι ακριβότερα.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Μπουρδελο                                                                          Στουντιο

1. τιμη: 20 ευρω                                                                  1. 50 ευρω το απλο και παει λεγοντας μετα
2.Περιβαλλον:Συνηθως χαλια                                               2. Συνηθως καθαρο και περιποιημενο
3.Πολυ περιορισμενος χρονος να γαμησεις                          3. Μεγαλυτερος χρονος στο δωματιο
4.Εμφανιση κοπελας:Ασχημες εως πολυ καλες                    4. Πολυ καλες εως μουναρες
5.Παρκινγκ: Απαραδεκτο                                                     5. Δυσκολο αλλα και ευκολα σε μερικα
6.Σερβις : Αν εισαι τυχερος βρισκεις χαρτι                           6. Αν εισαι τυχερος βρισκεις και ντουζιερα
7.Συμπεριφορα τσατσας:''Τελειωνε μαλακα                         7.'' Πως παει αγορι μου θα χυσεις επιτελους ? ''
περιμενουν και αλλοι απ εξω !''

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.320
Πόντοι
5.097
στο μπουρδελο την γκομενα μπρει να την εχουν παρει και 50 ατομα ενω στο στυντιο πολυ λιγοτερα επισης εκτος οτι ειναι πολυ πιο καθαρα ειναι και πολυ πιο ησυχα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
στο μπουρδελο την γκομενα μπρει να την εχουν παρει και 50 ατομα ενω στο στυντιο πολυ λιγοτερα επισης εκτος οτι ειναι πολυ πιο καθαρα ειναι και πολυ πιο ησυχα.

Δηλαδή ίσα με 30 αμα λάχει ναπούμε μπορεί κι 60 (διπλοβάρδιες τύπου). Αυτά τα νούμερα είναι επιβεβαιωμένα ! Οχι απο τα σημερινά ξενερώματα, αλλά απο πιο παλιά και καλά παιδιά !
Περί καθαριότητας, να πώ ότι το ένα βρωμάει και το άλλο μυρίζει  :2funny:
Περί χρόνου, να πώ ότι στο στούντιο έχεις 8 λεπτά περισσότερο  :2funny:
Περί γυναικών, να πώ ότι τα στούντια τα μισά και παραπάνω, δουλεύουν με πρώην πουτάνες Φυλής ή και περιχώρων :2funny:
Περί πάρκινγκ, ας μη πω τίποτα  :2funny:

Σε καθε περίπτωση όμως σε μπουρδέλο δε θα πήγαινα. :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μπουρδελο                                                                          Στουντιο

7.Συμπεριφορα τσατσας:''Τελειωνε μαλακα                         7. Πως παει αγορι μου θα χυσεις επιτελους ?
περιμενουν και αλλοι απ εξω !''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δηλ ντολμαδάκια χύμα                                                  ντολμαδάκια κονσέρβα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γεια σου ρε λάλακ!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να συμπληρώσω επίσης για όσους θα μου τη πέσουνε

Ναί ! Πάω σε στούντια, αλλά

-Μόνο με συγκεκριμένες κοπέλες που πραγματικά γουστάρω (όχι μόνο απο εμφάνιση αλλά και απο συμπεριφορά)
-Μόνο εφ όσον αλλαχτούν ή έχουν άμεσα αλλαχτεί σεντονια κλπ
-Μόνο εφ όσον καταναλώνω απο 30 έως 75 λεπτά

Χε !

Δεν απαντώ σε ερωτήσεις το τύπου <<και πως το κάνεις αυτό ρε μεγάλε>>. Και δεν απαντώ, γιατί έδώ και κάμποσο καιρό οι προδιαγραφές μου δεν ικανοποιούνται !,....Αρα δεν πάω,...άρα δε γράφω και κριτικές,....!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δηλαδή ίσα με 30 αμα λάχει ναπούμε μπορεί κι 60 (διπλοβάρδιες τύπου). Αυτά τα νούμερα είναι επιβεβαιωμένα ! Οχι απο τα σημερινά ξενερώματα, αλλά απο πιο παλιά και καλά παιδιά !
Περί καθαριότητας, να πώ ότι το ένα βρωμάει και το άλλο μυρίζει  :2funny:
Περί χρόνου, να πώ ότι στο στούντιο έχεις 8 λεπτά περισσότερο  :2funny:
Περί γυναικών, να πώ ότι τα στούντια τα μισά και παραπάνω, δουλεύουν με πρώην πουτάνες Φυλής ή και περιχώρων :2funny:
Περί πάρκινγκ, ας μη πω τίποτα  :2funny:

Σε καθε περίπτωση όμως σε μπουρδέλο δε θα πήγαινα. :2funny:
Για αυτο εγω δεν προτιμω τα στουδια.
:'( :'( :rockon: :rockon: :rockon:

Όποιες κοπελες εχουμε βαρεθει στην φυλης, τις πηγαινουν μετα στο γκαζι(Κασσανδρας κτλ)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.320
Πόντοι
5.097
Για αυτο εγω δεν προτιμω τα στουδια.
:'( :'( :rockon: :rockon: :rockon:

Όποιες κοπελες εχουμε βαρεθει στην φυλης, τις πηγαινουν μετα στο γκαζι(Κασσανδρας κτλ)
δυστυχως επειδη δεν ειμαι θαμωνας δεν τις προλαβαινω στην φυλης και τισ πληρωνω στα στουντιο αλλα κατ'εμενα αξιζει εστω και σαν χωρος  :rockon:

Επισκέπτης
Τα στούντιο κάπου στο 10-13λεπτό σε αφηνούν και τα μπουρδέλα περίπου 5 λετπά έτσι;! :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δυστυχως επειδη δεν ειμαι θαμωνας δεν τις προλαβαινω στην φυλης και τισ πληρωνω στα στουντιο αλλα κατ'εμενα αξιζει εστω και σαν χωρος  :rockon:
Για αυτο και εγω πηγαινα και σε κανα στουδιο πότε πότε, αλλα επειτα απο την αθλια βρωμιά που συναντησα σε στουντιο τελευταια φορα(καρεα 30), δεν ξανασκαω 30-40 ευρω περισσοτερα χωρις να υπαρχει εξαιρετικος λογος(δηλαδη εγγυημενη κοπελα που ξερω και με αψογη περιποιηση :2on1:)!

Στο όνομα μάλλον... :boobies: :boobies: :boobies:
:rockon: :rockon: :rockon: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom