Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μάγκες, ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω το Dune (το έχω αναφέρει και σε ένα άλλο thread).

Ήταν μια κινηματογραφική μεταφορά (ή προσπάθεια μάλλον) του Dino De Laurentis να μεταφέρει στον κινηματογράφο το ομώνυμο μυθιστόρημα.....τα αρχικά γυρίσματα απέδωσαν υλικό 5 1/2 ωρών το οποίο ο σκηνοθέτης συρρίκνωσε σε 2 1/2 ώρες.

Προσπάθησα να τη δω..... αλλά φευ! Η απόλυτη ασυναρτησία! Μετά από μισή ώρα προσπάθειας (καμία συνοχή στην ιστορία, χαρακτήρες που εμφανίζονται από το πουθενά κτλ κτλ) παρέδωσα τα όπλα. Το μόνο που αποκόμισα ήταν έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!

Από τις ταινίες που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά! Προσοχή!

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Requiem for a dream και προσφάτως, αν και φαν του Denzel, το dejavu.

Επισκέπτης
Naked.

Αγγλικό έργο ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ!!! Το έβλεπα στην Αγγλία με έναν αρχιμαλάκα άγγλο ο οποίος υποστήριζε ότι είναι η καλύτερη ταινία που έχει δει στην ζωή του!!! :idiot:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ θα έλεγα το Freddy vs Jason. Mιλάμε για κωμωδία! :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ολες οι ταινιες με πρωταγωνιστη τον Λαζοπουλο.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
16
Naked.
Αγγλικό έργο ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ!!! Το έβλεπα στην Αγγλία με έναν αρχιμαλάκα άγγλο ο οποίος υποστήριζε ότι είναι η καλύτερη ταινία που έχει δει στην ζωή του!!! :idiot:

Θα το ψηφίσω κι εγώ, ήταν η πρώτη φορά που έφυγα κι άφησα το έργο στη μέση!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.357
Πόντοι
506
Το Σπάιντερμαν

Burtoniac

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Το DUNE είναι πολύ παρεξηγημένη περίπτωση. Επεμβάσεις επί επεμβάσεων του ΝτεΛαουρέντις δεν άφησαν τον Λιντς να ολοκληρώσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Και παρεπιπτόντως, ο Λιντς έβγαλε μια ταινία δύο ωρών και αργότερα οι παραγωγοί μπήκαν σε νέο μοντάζ κάνοντας την ταινία τρίωρη (η κόπια αυτή, το ομολογώ, δεν βλέπεται). Αλλά δεν είναι τόσο χάλια όσο λέτε.

Οσο δύσκολο είναι να πείς ποιά είναι η καλύτερη ταινία που έχεις δεί, τόσο δύσκολο είναι να πείς και την χειρότερη. Δε νομίζω οτι είναι δίκαιο (ή άδικο) να ξεχωρίζεις μία απο το σωρό, σε κάθε περίπτωση. Υπάρχουν βέβαια ΟΛΕΣ οι ταινίες του Μελ Γκίμπσον, η δεύτερη περίοδος του Σπίλμπεργκ (απο το HOOK και μετά), τα τελευταία έργα του Κρόνενμπεργκ, οι περισσότερες του Αγγελόπουλου (με κάποιες εξαιρέσεις) και πολλά-πολλά άλλα που μπορώ να φέρω πρόχειρα στο μυαλό μου. Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι τόσο συγκεκριμένη η ερώτηση του thread, όσο κι αν δεν φαίνεται...

ΠΑΝΟS

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι απειρες μαλλον...
στο τοπ τεν μου παντως βρισκονται το birth κ το psycho remake

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Доброе утро συναδελφε!!
Χειροτερες ταινιες το AirForce 1 και οι ταινιες του Σταλονε , Ραμπο, Ροκυ. Βλακειες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλημερα ομορφοι :P

δεν καταλαβα συναδελφε δεν σ αρεσε ο ροκυς κ ο ραμπος? για σε παρακαλωωωω :P :P :P

μην ξεχναμε κ τα σπαιντερμαν κ τους φανταστικους τεσσερεις  :idiot:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.374
Πόντοι
12.056
Eγω δεν αντεχω τις ταινιες που παιζει η Α Βουγιουκλακη...
Με τιποτα... >:(

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ολες οι ταινιες του Στηβεν Σιγκαλ. Αλλα αυτες δεν ειναι ταινιες. Ημερολογιο μιας τυπικης μερας μεσου αμερικανου ειναι. Και στο τελος βγαινει παντα ατσαλακωτος ενω εχει σκοτωσει ολα τα συνδικατα του εγκληματος. Κολλημα σκετο οι καινιες του.

Επισκέπτης
Μεγαλέξανδρος του αγγελοπουλου..αλλαγη πλανου καθε 5 λεπτα..ΑΠΑΙΧΤΟΣ..μου εκανε τα νευρα κροσια..απο μια μυστηρια αυτοτιμωρια που με ειχε πιασει υπεστην τον τριωρο βασανισμο..ενδικνειται για αποσπαση ομολογιας απο ασφαλιτες..χειροτερη φαση ακομη και απο τα βασανιστηρια που εκαναν στον μακνταουελ στο κουρδιστο πορτοκαλι του κιουμπρικ..

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Εγω σαν χειροτερη θα ψηφιζα την ταινία "Εβίτα Περον"  :jerking: με την Μαντονα.  :rockon:
Στα είκοσι λεπτα της ταινίας το σινεμα είχε αδειασει σχεδον.  :headbang:  :helpplea:
Εγω λόγω της γκομενας εφυγα στο διάλλειμα.  :think:  :2funny:  :idiot:

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
υποθετω οτι μιλαμε για ταινιες που ειχαν ενα σοβαρο μπατζετ και γυριστηκαν απο επαγγελματιες.

Χειροτερη ταινια ολων των εποχων; Το underground του Κουστοριτσα, μια ταινια επιεικως για σφαλιαρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom