Mε Αννα 590 ειχα και εγω ατυχημα.....
Με Αννα590 απ τις 8 φορες που την εχω παρει αιντε της 2 να μην ειχα ατυχημα να μην πω τις 1μιση , η τυπισσα ειναι σκυλι σρο σεξ αλλα πολυ σπανια κανει κλισμα πριν τα ραντεβου , η ειναι εναντια της ιδεολογιας της η ειναι μερακλου και γουσταρει να κερναει Νουτελες στον ενα και στον αλλο που καρφωνουν με βια το σουφρι της , αλλωστε οσο πιο πατο πιασεις τοσο εχει kinder εκπληξη η εξοδος ;) ;) ;)
Και παμε τωρα στην λιστα του Chicha που μολις εβγαλε απ τα μυστικα της μαγικης ντουλαπας - αντζετας
Τα πιο γαματα Αναλ τον καιρο εκεινο εν ετη 2007 μεχρι 2009 νομιζω , μου τα εκανε η Γκαμπριελα το αδυνατο Μιλφ ανετα δεχοτανε στον λεπτο της κωλαρινο διαφορων μεγεθων ψωλες και ψωλαρες , απ τους ποιο καθαρους κωλους που εχω παρει εβερ , πολυ σπανια εως καθολου ειχα ατυχημα μαζι της ,
Νο2 Julia 69 η και καλα Σλοβακα απ μια πολη εξω απ το Βουκουρεστη της Σλοβακιας , πολυ καλο αναλ δεχτικη σε βαρβατες πουτσιες και ψωλες ειδικα οταν πρωτοξεκινησε το σπορ στα 20 της , εκανε πολυ καλα γαμησια στην αρχη της καριερας οταν πρωτοξεκινησε , απ το 2009 που την πρωτοπηρα μεχρι περυσι το 2015 η αποδοση της επεσε σταδιακα , σιγουρα δεν την επερνα για την πιπα της μονο οτι ειχε ωραιο κορμακι εφηβικο και οτι εδινε αβιαστα το σουφριδι της , αλλα λογο το οτι αρχισε να μεγαλωνει να γινεται λιγο ποιο κυκλοθυμικη απ οτι ηταν και να σου σπαει τα νευρα αναλογος το πως ξυπνησε η το πως της φερθηκε ο προηγουμενος καφρος πελατης με απομακρινε ακομα απ το να την βλεπω οταν ερχεται Αθηνα , επισης πολυ καθαρος κωλος ποτε δεν κερασε Νουτελα η Julia69 τουλαχιστον εμενα .
Νο3 η Treicy η Βουλγαρα , οτι και να βαλεις στον κωλος της εισαι λιγος , ακομα κι εγω που ειμαι " μεγαλος " ηθελα να ειχα μαζι μου εναν κωνο της ΕΥΔΑΠ στα ραντεβου μπας και την κανω εστω για λιγο να νιωσει κατι , εστω μια ενοχληση ενα μειδιαμα δυσφοριας , πολυ καλη πιπα με λαρυγγα , τεσσερα δακτυλα με τζελ η χωρις στο κωλι της και Αναλ 35λεπτο με διαλλειματα για λαρυγγι , ανελεητο αναλ εχω γραψει και κριτικη γι αυτον τον Μπερμπατοφ , Αν και την εχω παρει μονο 4ις φορες διοτι ειναι πανακριβη η Μιλφαρα αυτη ισως ειναι απ τους πιο καθαρους κωλους εβερ , καθαρη επαγγελματιας ποτε δεν κερασε Νουτελα ουτε αυτη , αν και σιτυτουραρει Αγγλιες και Τουρκιες και Αγκυρες ακομα κανει περασματα απο Αθηνα διοτι εχει πελατολογιο απο παλαια , μου ειχε πει σε ραντεβου περυσι οτι εχει 2 ατομα παλαιους του Ολυμπιακου παικτες νομιζω που πλεον δεν παιζουν , που παντα την περνουν οταν ερχεται Αθηνα την ξερουν και την εμπιστευονται χρονια
Νο4 η Αγαπημενη μου Alexandragr εχει σταματησει βεβαια , κριμα που δεν εγραψα γι αυτην μια κριτικη διοτι οσο θυμαμαι τα γαμησια και τις πιπες που εκανε η τυπισσα μου ερχεται να γραψω τωρα μια για παρτυ της , αν και την πηρα πανω απο 10 φορες και Αναλ την ειχα παρει μονο 4 φορες διοτι το ειχε τσιμπιμενο τιμολογιακα το κωλουρι της , μπορω να πω το πιο ωραιο σχηματικα και χρωματικα σουφριδι που πηρα εβερ αν και αυτο που εχει μεινει καρφωμενο στο μυαλο η λυσσαλεα στοματαρα και τσιμπουκαρα της , και στο τελος αν ησουν γλυκος καταπωση , απ τα καλυτερα και πιο καθαρα και μοσχομιριστα κωλοτρυπιδια εβερ ποτε δεν εβγαλε ουτε μυρωδια νουτελας , και αυτηνης και της φιλης της της Ταμαρας.
Αυτη ειναι λοιπον μια δυνατη 4αδα απ το κοντινο παρελθον του Chicha , οπως θα ελεγε κι ο ποιητης " ηταν καθαροι πλην τιμιοι κωλοι " και μακαρι να ξαναυπαρξουν τετοιοι κωλοι .....
Θα επανελθω αναγραφοντας το σικουελ της 5αδας με τους τωρινους δεκτικους τιμιους κωλους , τους κωλους του σημερα