Νέα

Ποδηλατοβόλτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όταν ξεκίνησε αυτή η μόδα νόμιζα ότι οι άνθρωποι που έκαναν νυχτερινές βόλτες στην ΑΘήνα με τα ποδήλατα ήταν μοναχικοί μπατίρηδες που λόγω ανάγκης και μη θέλοντας να κάθονται κλεισμένοι στο σπίτι είχαν βρει έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Μου έβγαζαν μία αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Κάπου ζήλευα που δεν ξέρω ποδήλατο αλλά και αισθανόμουν ελπίδα ότι με την κρίση κάτι πάει ν' αλλάξει στη νοοτροπία των ανθρώπων. Ότι γυρνάμε σε πιο αγνές και ανεπιτήδευτες καταστάσεις.

Μετά μπήκα στο facebook και είδα φωτογραφίες με παρέες να ποζάρουν χαμογελαστοί, να φιλιούνται, να αγγαλιάζονται, να σουφρώνουν τα χείλια(!) και διαπίστωσα ότι αυτοί που έβλεπα στο δρόμο κατευθύνονται μαζί τα σαββατόβραδα σε κέντρα διασκέδασης για μάσα, οινοποσία και (υποθέτω) καμάκι. Με άλλα λόγια ο ίδιος mainstream τρόπος που διασκέδαζε πάντοτε η μάζα.

Ποιά είναι η δική σας γνώμη για το φαινόμενο;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Όταν ξεκίνησε αυτή η μόδα νόμιζα ότι οι άνθρωποι που έκαναν νυχτερινές βόλτες στην ΑΘήνα με τα ποδήλατα ήταν μοναχικοί μπατίρηδες που λόγω ανάγκης και μη θέλοντας να κάθονται κλεισμένοι στο σπίτι είχαν βρει έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Μου έβγαζαν μία αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Κάπου ζήλευα που δεν ξέρω ποδήλατο αλλά και αισθανόμουν ελπίδα ότι με την κρίση κάτι πάει ν' αλλάξει στη νοοτροπία των ανθρώπων. Ότι γυρνάμε σε πιο αγνές και ανεπιτήδευτες καταστάσεις.

Μετά μπήκα στο facebook και είδα φωτογραφίες με παρέες να ποζάρουν χαμογελαστοί, να φιλιούνται, να αγγαλιάζονται, να σουφρώνουν τα χείλια(!) και διαπίστωσα ότι αυτοί που έβλεπα στο δρόμο κατευθύνονται μαζί τα σαββατόβραδα σε κέντρα διασκέδασης για μάσα, οινοποσία και (υποθέτω) καμάκι. Με άλλα λόγια ο ίδιος mainstream τρόπος που διασκέδαζε πάντοτε η μάζα.

νομιζω οτι το "ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ" το φαινομενο......

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Νομίζω ότι το ποδήλατο, είναι τρόπος ζωής για κάποιους.
Ειδικά για τους νέους ανθρώπους, που πιστεύω ότι προσπαθούν να αλλάξουν πολλά.
Επίσης μου έχουν πει φίλοι μου, ότι πάνω στην βόλτα, μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα μια άλλη κοπέλα που κάνει αντίστοιχα βόλτα με το ποδήλατό της...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
διαπίστωσα ότι αυτοί που έβλεπα στο δρόμο κατευθύνονται μαζί τα σαββατόβραδα σε κέντρα διασκέδασης για μάσα, οινοποσία και (υποθέτω) καμάκι. Με άλλα λόγια ο ίδιος mainstream τρόπος που διασκέδαζε πάντοτε η μάζα.

+1

Κιθαρα εσυ? :P

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πριν 5 χρονια στην πολη μου, κυκλοφορουσαν 5-10 ατομα με ποδηλατο,και το κανανε αυτο γιατι εκαναν και αθλητισμο συγχρονος,οι αλλοι ηταν κατι γραφικοι τυποι,που ο περισσοτερος κοσμος τους ειχε για τρελους.εννοοιτε οτι αν αρχιζε να κυκλοφορει κανενας με ποδηλατο,και ειδικα να βγαινει και το βραδυ εξω για ποτο,θα τον περνουσαν για τρελο.τα τελευταια 2-3 χρονια εχει γεμισει παντου ποδηλατα,και ολο το καλοκαιρι κλεινοτανε ραντεβου για ποδηλαταδες,και αλλες τετοιες βολτες.δεν το γυρισαν ολοι αυτοι στον αθλητισμο ξαφνικα,απλα η φτωχια χτυπησε στο κοκκαλο,και ο ελληνας εκανε μοδα το ποδηλατο,γιατι δεν ηθελε να πει στα ισα οτι δεν μπορει να συντηρει πλεον αυτοκινητο,και να πληρωνει βενζινες,ασε που και πολλοι ξεμειναν απο αυτοκινητο εντελως.παντως αναμεσα στους ποδηλατες εχει και πολλους μαλακες,που χωνουν λεφτα στα ποδηλατα για να εχουν δισκοφρενα και μαλακιες,λες και θα πιασουν καμια 250 χλμ τελικη με το ποδηλατο και δεν θα μπορουν να σταματησουν.παντως 100000000 φορες να βλεπεις ποδηλατα,παρα εκεινο το αισχος που γινοτανε με τα καμπριο και τα τζιπ να καβαλανε πεζοδρομια και να ειναι διπλοπαρκαρισμενα παντου.ο ελληνας οταν ειναι μπατηρης γινετε και οικολογος συγχρονος,αυτο ειναι καλο.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Κως...

http://[URL unfurl="true"]www.eikona.info/images/56736376878489331557.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.eikona.info/images/96404973465128825311.jpg[/img[/URL]]

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Αλεξανδρούπολη...

assets_LARGE_t_175762_53950183.JPG

URL]]

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Νομίζω ότι το ποδήλατο, είναι τρόπος ζωής για κάποιους.
Ειδικά για τους νέους ανθρώπους, που πιστεύω ότι προσπαθούν να αλλάξουν πολλά.
Επίσης μου έχουν πει φίλοι μου, ότι πάνω στην βόλτα, μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα μια άλλη κοπέλα που κάνει αντίστοιχα βόλτα με το ποδήλατό της...

...ξεχασε το μεγαλε, 2 χρονια πηγαινω σ αυτες τις βολτες ,αν αγαπας το ποδηλατο οπως εγω ειναι ωραια ,αλλα μην περιμενεις πολλα απο καμακι,οι περισσοτερες ειναι με το μαλακα τους ,για να κανεις γνωριμια πρεπει να πηγαινεις καιρο να γνωριστεις με καποιους κι αν εισαι μαγκας και σωστος κατι μπορει να βρεις και συ ,διαφορετικα θα ανταμειφθεις με διπετση χυλοπιτα :badair: :badair: :badair:...

Επισκέπτης
...ξεχασε το μεγαλε, 2 χρονια πηγαινω σ αυτες τις βολτες ,αν αγαπας το ποδηλατο οπως εγω ειναι ωραια ,αλλα μην περιμενεις πολλα απο καμακι,οι περισσοτερες ειναι με το μαλακα τους ,για να κανεις γνωριμια πρεπει να πηγαινεις καιρο να γνωριστεις με καποιους κι αν εισαι μαγκας και σωστος κατι μπορει να βρεις και συ ,διαφορετικα θα ανταμειφθεις με διπετση χυλοπιτα :badair: :badair: :badair:...

ειχα μπλεξει κιεγω σε μια παρεα με ποδηλατα γιατι ειχε πολα μουνια ειδα μια που εκοβε πολυ και την εκανα καμακι και ηρθε ενας μαλακακος και ελεγε ειναι  η κοπελα μου και τι ινε αυτα που κανεις και του αρχισα κατι χριστοπαναγιες μπροστα σε ολους γιατι μου την εσπασε ο σαπιος με κρατουσανε ολοι μη τον σκοτωσω το πουτανας γιο μετα δε ξαναπηγα

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ειχα μπλεξει κιεγω σε μια παρεα με ποδηλατα γιατι ειχε πολα μουνια ειδα μια που εκοβε πολυ και την εκανα καμακι και ηρθε ενας μαλακακος και ελεγε ειναι  η κοπελα μου και τι ινε αυτα που κανεις και του αρχισα κατι χριστοπαναγιες μπροστα σε ολους γιατι μου την εσπασε ο σαπιος με κρατουσανε ολοι μη τον σκοτωσω το πουτανας γιο μετα δε ξαναπηγα
...ηταν οντως η κοπελα του η απλα τη γουσταρε και φοβηθηκε μη του τη φας ? οπως και να χει παντως καντο για παρτη σου ,γκομενες βρισκεις κι αλλου...

Επισκέπτης
...ηταν οντως η κοπελα του η απλα τη γουσταρε και φοβηθηκε μη του τη φας ? οπως και να χει παντως καντο για παρτη σου ,γκομενες βρισκεις κι αλλου...
αποτι μου ειπανε επειδη την ηξερε πιο πολυ καιρο την εψηνε λεει κανα χρονο να πουμε και επειδη πηγα με τη πρωτη μερα να τη καμακωσω μου ελεγε μαλακιες αλλα και τρελαθηκα και του γαμησα ολο το σοι

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
αποτι μου ειπανε επειδη την ηξερε πιο πολυ καιρο την εψηνε λεει κανα χρονο να πουμε και επειδη πηγα με τη πρωτη μερα να τη καμακωσω μου ελεγε μαλακιες αλλα και τρελαθηκα και του γαμησα ολο το σοι
...τοτε καλα του κανες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε υπαρχουν κατι μουνοπανα που ζηλευουν τα γνησια καμακια
καλα του εκανες του μαλακα :knuppel:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Καθόλου απελπισμένος ο τύπος :grin:

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

φίλε μου, δεν ξέρω που πηγαίνεις, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο παντού!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
φίλε μου, δεν ξέρω που πηγαίνεις, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο παντού!
...κυριως στα φρηνταιη της παρασκευης πηγαινω, αλλα εχω παει και σε μερικες βολτες με καποιους απο τους φ.τ.π....

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1

Αυτό ισχύει παντού. Αν περιμένει κάποιος ότι θα μπει σε μία παρέα και θα αρχίσει να γαμάει γκόμενες μάλλον δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Φίλε Repas, δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε με τον τύπο αλλά και οι δύο λιγούρια μου φαίνεστε. Όσο δίκιο είχε αυτός να νιώθει ότι η γκόμενα που ψήνει είναι σαν γκόμενα του τόσο δίκιο είχες και εσύ να αρχίσεις τους τσαμπουκάδες. Το τραγικό είναι ότι πιθανότατα μπορούσες να τον κάνεις να φανεί μόνο αυτός λιγούρης και να βγεις και από πάνω...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

Ενα ματσο μαλακες ειναι , που βγαινουν βραδυατικα στην παραλιακη, και κανενα βραδυ θα γινουν χαλακια κατω απο τις ροδες κανενος φορτηγου η λεωφοριου η κανενος μεθυσμενου οδηγου. Αυτα τα κανουν σε χωρες που εχουν υποδομη (ποδηλατοδρομους) οχι στην παραλιακη σαββατοβραδα μεσα στην λωφορο και δεν ξερω κι εγω που αλλου... Οσο για τις σχεσεις ο ελληνας ηταν παντα εφευρετικος στο καμακι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom