Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...τα μπρομπτον τα χει κανεις υπ οψη του ? ειναι σπαστα με μικρη ροδα εγγλεζικα αλλα η τιμη τους ειναι ατιμη 1000 ευρω και βαλε γιαυτο και δεν πολικυκλοφορουν. το θεμα ειναι αν αξιζουνε τοσο αλλιωσ υπαρχουν και τα νταχον με μικροτερο κοστος και περισσοτερα μοντελα...

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Mεγαλε τι μου θυμισες.Αυτα και τα πεζο ηταν πριν 30 χρονια.Εγω ειχα ενα μολβεντο
Βασικά στις κούρσες κυριαρχούσαν οι γάλλοι και συγκεκριμένα οι εξής 4 μάρκες
Mercier, Peugeot, Motobecane, Velosolex

Εκτός της Peugeot οι άλλες τρεις δεν ξέρω άν υπάρχουν ακόμη

Επίσης δεν θυμάμαι να υπήρχαν mountain bikes ούτε trekking με την μορφή που υπάρχουν σήμερα.
Γενικώς παίζαν κυρίως κούρσες δεκατάχυτες και μετά βγήκαν και με 12 ταχύτητες.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

...τοτε δεκαετια τελη σεβεντυς αρχες . ειτυς επαιζαν και κροςς .κατι τσοππερ κατι κινγκζ μποι.αυτα ηταν για τους πιο κοοντους οι ψηλοι επερναν κουρσα δαγκωτο!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Δεκαετια 70 μονο κουρσες υπηρχαν με ταχυτητες και τις ειχαν χαμηλα στο σκελετο με 2 λεβιεδακια δεξια και αριστερα....

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...καλοκαιρι του 80 μου χε παρει δωρο ο πατερας μου ενα εσκα τσεχοσλοβακικο που χε πανω της πουτανας τα μπιχλιμπιδια στροφομετρο βαλιτσακια σκαρα κ.λ.π. αλλα σα ποδηλατο ηταν για το μπουτσο.το πηγα πισω κι αφου συγκεντρωσα το απαιτουμενο ποσο (καπου 18000) πηγα και πηρα ενα μερσιερ αυτο που λες με τα λεβιεδακια κατω...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βασικά στις κούρσες κυριαρχούσαν οι γάλλοι και συγκεκριμένα οι εξής 4 μάρκες
Mercier, Peugeot, Motobecane, Velosolex

Εκτός της Peugeot οι άλλες τρεις δεν ξέρω άν υπάρχουν ακόμη

Επίσης δεν θυμάμαι να υπήρχαν mountain bikes ούτε trekking με την μορφή που υπάρχουν σήμερα.
Γενικώς παίζαν κυρίως κούρσες δεκατάχυτες και μετά βγήκαν και με 12 ταχύτητες.

Τα Mercier ακομα τα φτιαχνουν και σε πολυ καλες τιμες. Ηταν το πρωτο μου ποδηλατο με Καμπανιολο !  :grin:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Δεκαετια 70 μονο κουρσες υπηρχαν με ταχυτητες και τις ειχαν χαμηλα στο σκελετο με 2 λεβιεδακια δεξια και αριστερα....

ναι....θυμάμαι χαρακτηριστικά την πάλη με το δεξί χέρι στο δεξί λεβιεδάκι για να "κάτσει" σωστά η αλλαγή γραναζιού στην εξαπλέτα πίσω και να μην γρατζουνάει  :sunglasses: 
Δεν υπήρχε ακριβής θέση του λεβιέ για κάθε γρανάζι πίσω....λίγο μπρος, λίγο πίσω μέχρι να βρεις την καλύτερη θέση του λεβιέ που να μην γρατζουνάει καθόλου η αλυσίδα.
Άλλες εποχές.... :) :)

Τώρα αρκεί ένα τσακ με το αντίχειρα, μετά ακούς ένα "γκουπ" χαμηλά στον εκτροχιαστη και ....thats it! την πηρε άκοπα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Καλο θα ειναι οποιος εχει ασκησεις-διατασεις για αποθεραπεια μετα απο 2ωρη προπονηση,
να τις ποσταρει. Με ρωτανε συνεχεια και δε βρισκω ενα site που να εχει και εικονες.

Τενκ γιου :grin:.

Επισκέπτης

αν κρίνω από το sferdeklo κυρίως στην πόλη! :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε γαμηκουλες παιζει να βρω κανα mountain στα 100-120ε?

δεν ειμαι κι ο βγενοπουλος

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...παιζει,ψαξε διαδικτυακος αλλα μην ζητας και πολα σε αυτα τα λευτα...

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...και σελα και ροδες και τιμονη...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μαλακες εσεις με τα ποδηλατακια...

δε φτανει που πατε μες στη μεση ,βαλτε κανα γαμοφως!!!δε φαινεστε πουθενα τη νυχτα!!!!σα σκιες περνατε!!!!ΖΩΑ!!!

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το θελω για αγριες διαδρομες σε λασπωμενα βουνα..δεν μ ενδιαφερει η πολη..εχω καγιεν εδω

για ανωμαλο δρομο πανω απο 300 θα βρεις και οσο ακριβοτερο τοσο το καλυτερο γιατι στον ανωμαλο δρομο τρως τις χειροτερες σουπες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom