Νέα

Πληθωρισμος στον τυπο της αναπτυξης (Ερωτημα προς οικονομικους)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μην τον προσβάλεις ετσι ασχημα τον Πασοκο

εχει πει πως ηταν για χρονια στις ΗΠΑ  :sunglasses:

Το φανταζόμουνα, για αυτό του έχει μείνει απωθημένο του κακομοίρη.....
όλοι οι εργάτες στη Γερμανία θέλανε να δούνε τα παιδιά τους μηχανολόγους.....
για αυτό μπούκωσε το πράμα.........

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
δυστυχώς μετά την αποχώρησιν του πρύτανη Νίκου Λώρα το ίδρυμα καθημερινά χάνει την αίγλη του...
το άτομο τύπε , ήταν άπαιχτο. Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιος επαγγελματίας. Δηστυχώς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το άτομο τύπε , ήταν άπαιχτο. Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιος επαγγελματίας. Δηστυχώς...

ο τελευταίος που έχει μείνει είναι ο Γιάννης Αλαμπάνος στο Γκάλαξι (Ομήρου 10 μέσα στην στοα).. άλλος ναός αυτός

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τελευταία φορά μίλησα μαζί του τέλος Ιουνίου .. με πήρε τηλεφωνο στην γιορτή μου.. ο παπούς είναι μια χαρά και από ότι είπε τρώει σαν βόδι...

είχε βρεί παρηγοριά στο μπάρ μετά τον θάνατο του γιού του Λεωνίδα σε ατύχημα και είχε όλους τους πελάτες φίλους και τους νέους τους έβλεπε σαν τον γιό του... δυστυχώς πεθανε πρίν από δυό χρόνια και η γυναίκα του .. αλλά έχει την κόρη του που τον φροντίζει...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ηλίθιο σκουπίδι, ανύπαρκτε ΠΑΣΟΚόβιε δεν είμαι διδάκτωρ του εμπ για τον απλούστατο λόγο ότι πήρα διδακτόρικό στις ΗΠΑ.....
Σε συγχαίρω για την ειρωνία κατάφερες να λύσεις μια άσκηση της 5ης δημοτικού την οποία έγραψες και αναλυτικά μήπως και μπερδευτείς.
Όπως είσαι σε θέση να καταλάβεις ακόμα και εσύ γελοίε ψηφοφόρε του ΓΑΠ στο επίπεδο μου αυτά γίνονται νοητικά και ποιοτικά όταν θες να δείξεις στον άλλον
και όχι να βγάλεις ακριβή τιμή και αντί να προσθέσω "κάτι" στο 5% απλά αφαίρεσα.

Δεν χρειάζεται να δείξεις το κόμπλεξ σου συνέχεια, μακάρι να είχες και εσύ το μυαλό και την προσπάθεια να πας στην αμερική να σπουδάσεις ώστε να μην θαυμάζεις
και ζηλεύεις τους άλλους. Δεν πειράζει δεν έχασες και τίποτα πήγε το ίνδαλμα σου ο ΓΑΠ αντί για σένα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έχω δει εγώ Ph.D. από το Cal Poly San Luis Obispo........ Με το τσουβάλι.....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

Ζηλεύω.

Το βρήκες.

Μπουχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχαχ.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Έχω δει εγώ Ph.D. από το Cal Poly San Luis Obispo........ Με το τσουβάλι.....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

Ζηλεύω.

Το βρήκες.

Μπουχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχαχ.

Λολ....αστον ρε μπρο να μας πει για το GRE... να μάθουμε κ μεις τπτ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τελευταία φορά μίλησα μαζί του τέλος Ιουνίου .. με πήρε τηλεφωνο στην γιορτή μου.. ο παπούς είναι μια χαρά και από ότι είπε τρώει σαν βόδι...

είχε βρεί παρηγοριά στο μπάρ μετά τον θάνατο του γιού του Λεωνίδα σε ατύχημα και είχε όλους τους πελάτες φίλους και τους νέους τους έβλεπε σαν τον γιό του... δυστυχώς πεθανε πρίν από δυό χρόνια και η γυναίκα του .. αλλά έχει την κόρη του που τον φροντίζει...

για τον Λώρα λές; νόμισα πως είχε φύγει από τον κόσμο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λολ....αστον ρε μπρο να μας πει για το GRE... να μάθουμε κ μεις τπτ

Άσε, ποιό GRE και φούμαρα.

Εδώ ξέθαψα κάποιον που το έσκισε:

Ρε φιλαράκο... Οταν εγώ έδωσα πριν από καμμιά 20άρια χρόνια GRE και SAT για υποτροφία σε Αμερική οι εξετάσεις ήταν ΓΙΑ τον πούτσο για τα δικά μας δεδομένα...
Δε θα ξεχάσω τα Μαθηματικά που μου ζητούσαν ερωτήσεις γυμνασίου.....
Χαλαρά μάλιστα είχα 3.8/4 όταν για ΚΑΛΤΕΚ ήθελα τουλάχιστον 3.4.
Οι εξετάσεις για έναν άριστο Ελληνα μαθητή με το επίπεδο των μαθημάτων Λυκείου είναι για χαβαλέ..... Μιλάμε πάντα για Graduate σπουδές......

Ο δικός μας μέχρι φροντιστήριο πήγαινε:

Και γω ειχα γαμησει μια ξενερωτη οταν εκανα GRE στον Κουτσοδοντη.

Αυτά για να καταλάβουμε τις διαφορές δυναμικότητας.

(Άκου φροντιστήριο για GRE. Ο διδάκτωρ..... )

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ευκαιρεία είναι βέβαια να θυμηθούμε και κάποιες από τις προβλέψεις του ... διδάκτορα.

Είναι δεδομένο. Τον Νοέμβριο θα βουλιάξει η Αμερικανική οικονομία.
Όχι πως έχει καμιά σημασία αλλά αυτό είναι πολύ θετικό για την "οικονομία" του προτεκτοράτου μας.
Εμείς τώρα θέλουμε οι άλλοι να στραγγίζουνε.

+1000
και το μέλλον της apple δεν προδιαγράφεται λαμπρό.

Πόσο ζηλεύω ...........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ευκαιρεία είναι βέβαια να θυμηθούμε και κάποιες από τις προβλέψεις του ... διδάκτορα.

Πόσο ζηλεύω ...........
Ειναι οι ιδιοι τύπε, που προβλεπουν επανασταση καθε Σεπτεμβριο.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Άσε, ποιό GRE και φούμαρα.

Εδώ ξέθαψα κάποιον που το έσκισε:

Ο δικός μας μέχρι φροντιστήριο πήγαινε:

Αυτά για να καταλάβουμε τις διαφορές δυναμικότητας.

(Άκου φροντιστήριο για GRE. Ο διδάκτωρ..... )

Χαχα

Rhodes scholar ο...διδάκτωρ

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

δεν γνώριζα αυτές τις πληροφορίες.Εγώ πήγαινα προ millenium.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν γνώριζα αυτές τις πληροφορίες.Εγώ πήγαινα προ millenium.

αααα εγώ ξεκίνησα πΧ... 1984 πρωτοπάτησα το πόδι μου στον ναό... και έμεινα πιστός μέχρι που κρέμασε την πετσέτα ο Νίκος... τον επόμενο χρόνο συνέχισα στον ανηψιό αλλά δεν με ζέστανε... οπότε για κοντινά κόλλησα στην ΑΘΗΝΑ (το ημιυπόγειο παραδίπλα στον ΛΩΡΑ) και για κέντρο ΓΚΑΛΑΞΙ και Cotton Club...

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
αααα εγώ ξεκίνησα πΧ... 1984 πρωτοπάτησα το πόδι μου στον ναό... και έμεινα πιστός μέχρι που κρέμασε την πετσέτα ο Νίκος... τον επόμενο χρόνο συνέχισα στον ανηψιό αλλά δεν με ζέστανε... οπότε για κοντινά κόλλησα στην ΑΘΗΝΑ (το ημιυπόγειο παραδίπλα στον ΛΩΡΑ) και για κέντρο ΓΚΑΛΑΞΙ και Cotton Club...
το GALAXY είναι αυτό που παρέθεσες παραπάνω; Ομήρου 10; Αν έχει καθαρά ποτά και δεν μαζεύει πιτσιρικαρία , να του κάνω μια επίσκεψη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το GALAXY είναι αυτό που παρέθεσες παραπάνω; Ομήρου 10; Αν έχει καθαρά ποτά και δεν μαζεύει πιτσιρικαρία , να του κάνω μια επίσκεψη...

όχι απλά καθαρα... καθαρότατα...

και 30+

ΥΓ στείλε πμ να πάμε παρέα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ευχαριστώ. Δεν θέλω να σε προσβάλλω , αλλά το πμ ας το αναβάλλουμε.Είμαι λίγο κλειστός χαρακτήρας.

κανένα απολύτως πρόβλημα... όπως θέλεις...

ΥΓ Ομήρου 10 εντός στοάς...

ξεκινά από 11 πμ και πάει μέχρι τις 3.00-3.30 το πρωί... μέχρι τις 19.00 είναι ο πιτσιρικάς ο γιός του ιδιοκτήτη και μετά τις 19.00 ο ιδιοκτήτης ο Γιάννης Αλαμπάνος...

ο Μίλτος ο μπάρμαν βγήκε σε σύνταξη και ο αλλος ιδιοκτήτης ο Τζίμης είναι μεγάλος σε ηλικία και νομίζω ότι πάει μόνο Κυριακές (μεγάλη μορφή ο τύπος)

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
κανένα απολύτως πρόβλημα... όπως θέλεις...

ΥΓ Ομήρου 10 εντός στοάς...

ξεκινά από 11 πμ και πάει μέχρι τις 3.00-3.30 το πρωί... μέχρι τις 19.00 είναι ο πιτσιρικάς ο γιός του ιδιοκτήτη και μετά τις 19.00 ο ιδιοκτήτης ο Γιάννης Αλαμπάνος...

ο Μίλτος ο μπάρμαν βγήκε σε σύνταξη και ο αλλος ιδιοκτήτης ο Τζίμης είναι μεγάλος σε ηλικία και νομίζω ότι πάει μόνο Κυριακές (μεγάλη μορφή ο τύπος)
ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom