You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα draxan04
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 143
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Pulos Koutsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επειδη θα παω ταξιδι κωνσταντινουπολη εχει κανεις πληροφορειεσ για το πως θα παω αεροπορικως ,τρενο...?Επισησ οι τιμεσ
ς ειναι ακριβα(και δεν εννοω μονο σε τανες αλλα γενικα) η σαν την βουλγαρια πανω κατω οπως μου ειπανε?οποιος εχει παει προσφατα ασ δωσει τα φωτα του
thanks
ς ειναι ακριβα(και δεν εννοω μονο σε τανες αλλα γενικα) η σαν την βουλγαρια πανω κατω οπως μου ειπανε?οποιος εχει παει προσφατα ασ δωσει τα φωτα του
thanks
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
επειδη θα παω ταξιδι κωνσταντινουπολη εχει κανεις πληροφορειεσ για το πως θα παω αεροπορικως ,τρενο...?Επισησ οι τιμεσ
thanks
Φίλε ανάλογα την αφετηρία και τον προϋπολογισμό σου για μεταφορικό μέσο.
Αν ξεκινάς από Αθήνα π.χ. είναι μεγάλη ταλαιπωρία να πάρεις τρένα, λεωφορεία και τέτοια. Νομίζω δεν αξίζει γι'αυτά που θα γλιτώσεις.
Με αεροπλάνο σε 1 ώρα είσαι εκεί και με Turkish είναι 150 € πάνω-κάτω με επιστροφή.
Οι τιμές είναι 25-50% χαμηλότερες από δω. Στη σκεπαστή αγορά ειδικά που έχει σχεδόν τα πάντα, μπορείς να κάνεις τα παζάρια της αλεπούς.
Για πουτάνες δεν έχω ιδέα, πήγα για τουρισμό καθαρά. Αν θες τη γνώμη μου, αν πας για λίγες μέρες καλύτερα να δεις τα αξιοθέατα παρά να τρέχεις στις πουτάνες που βρίσκεις οπουδήποτε.
Ό,τι άλλο θες ρώτα μήπως ξέρω...
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει καμμία πρόσφατη πληροφορία για "παιχνίδι" στην Κωνσταντινούπολη?
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει καμμία πρόσφατη πληροφορία για "παιχνίδι" στην Κωνσταντινούπολη?
Η Κωνσταντινούπολη δεν προτείνεται για σεξοτουρισμό , ακόμη κι αν βρεις ακρη με βίζιτες είναι πολύ πιο ακριβά απο άλλες Ευρωπαικές πόλεις , σ`αυτό συμβάλει πολύ το ότι οι μουσουλμάνοι θεωρούν τη πορνεία πολύ μεγάλη εξαθλίωση και αμάρτημα . Τα μπουρδέλα τους είναι συγκεντωμένα σε μία άκρως επικίνδυνη περιοχή , ειδικά για Έλληνες , ενώ τα CT απο Βουλγαρία κυρίως , Τσεχία κλπ χρεώνουν περισότερο γιατί δουλεύουν κυρίως με πολύ πλούσιους τούρκους επιχειρηματίες .
Γενικά είναι όμορφη πόλη με πολύ τουρισμό όλο τον χρόνο , καλή και φτηνή διασκέδαση , καλό φαγητό και οι Ευρωπαίες τουρκάλες είναι αρκετά όμορφες γυναίκες , προσέχουν πολύ το ντύσιμό τους χωρίς να είναι τόσο προκλητικές όσο οι Ελληνίδες , τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο και να προσποιούνται πόσο ανοιχτόμυαλες και φιλικές είναι απέναντι στους Έλληνες .
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπας και ειναι συκεκαλυμμενα γκει μπαρ με μουστακαληδες τυπε μου;ξερει κανεις για ενα swingers club,που λειτουργει με ευρωπαιους τουριστες στη Κων/πολη?
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
κι εγω αυτο νομιζωμπας και ειναι συκεκαλυμμενα γκει μπαρ με μουστακαληδες τυπε μου;
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δεν λεει για σεξοτουρισμο,δυσκολα και ακριβαΗ Κωνσταντινούπολη δεν προτείνεται για σεξοτουρισμό , ακόμη κι αν βρεις ακρη με βίζιτες είναι πολύ πιο ακριβά απο άλλες Ευρωπαικές πόλεις , σ`αυτό συμβάλει πολύ το ότι οι μουσουλμάνοι θεωρούν τη πορνεία πολύ μεγάλη εξαθλίωση και αμάρτημα . Τα μπουρδέλα τους είναι συγκεντωμένα σε μία άκρως επικίνδυνη περιοχή , ειδικά για Έλληνες , ενώ τα CT απο Βουλγαρία κυρίως , Τσεχία κλπ χρεώνουν περισότερο γιατί δουλεύουν κυρίως με πολύ πλούσιους τούρκους επιχειρηματίες .
Γενικά είναι όμορφη πόλη με πολύ τουρισμό όλο τον χρόνο , καλή και φτηνή διασκέδαση , καλό φαγητό και οι Ευρωπαίες τουρκάλες είναι αρκετά όμορφες γυναίκες , προσέχουν πολύ το ντύσιμό τους χωρίς να είναι τόσο προκλητικές όσο οι Ελληνίδες , τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο και να προσποιούνται πόσο ανοιχτόμυαλες και φιλικές είναι απέναντι στους Έλληνες .
βιζιτες βρισκεις σε συγκεκριμενα μαγαζια κοντα στην υποβαθμισμενη περιοχη που ανεφερες.Εγω πηρα απο κει ρουμανα μοντελο,9αρι,αλλα απιστευτο κομοδινο ,επισης δεν αφηνουν να μπει στα καλα χοτελ.Τα μπουρδελα τους και κατι βρωμιαρες του δρομου αλλα και ανηλικα ειναι οντως σε πολυ επικυνδινη περιοχη,κατι σαν βαρδαρη πριν 20 χρονια χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ φωτισμο ομως.Κατα τα αλλα ομορφη πολη με καλο φαγητο.Καμα κι στις τουρκαλες = χασιμο χρονου.
tip ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΗΖΑΔΙΚΑ ,κρυφες χρεωσεις και η πληρωνεις η σε μαυριζουν οι μπραβοι.Εγω με φιλο δωσαμε 600 δολαρια (μετα απο παζαρεμα κιολας) σε 40-45 λεπτα και χωρις να πιασουμε ουτε μπουτι...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
[size=10pt]tip ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΗΖΑΔΙΚΑ ,κρυφες χρεωσεις και η πληρωνεις η σε μαυριζουν οι μπραβοι.Εγω με φιλο δωσαμε 600 δολαρια (μετα απο παζαρεμα κιολας) σε 40-45 λεπτα και χωρις να πιασουμε ουτε μπουτι...[/size]
Επρεπε να κανετε φιλίες με κανεναν Τουρκο και να πηγαίνατε μαζι.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Και πάλι καλά φίλε. Εδώ ο Ονούρ για να γαμήσει τη Σεχραζάτ έδωσε 100.000.Εγω με φιλο δωσαμε 600 δολαρια (μετα απο παζαρεμα κιολας) σε 40-45 λεπτα και χωρις να πιασουμε ουτε μπουτι...
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αυτος επιασε κανα μπουτι τουλαχιστον?Και πάλι καλά φίλε. Εδώ ο Ονούρ για να γαμήσει τη Σεχραζάτ έδωσε 100.000.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η μαλακια ηταν πως δεν ρωτησαμε τον πριβε-ξεναγο που ειχαμε ....
Επρεπε να κανετε φιλίες με κανεναν Τουρκο και να πηγαίνατε μαζι.
οταν ρωτησαμε την αλλη μερα ηταν πλεον αργα.... > > >
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Στην Τουρκία απαγορεύεται να πιάσεις μπούτι. Μόνοαυτος επιασε κανα μπουτι τουλαχιστον?
φίλε μου δέν θά συμφωνήσω απόλυτα..Η Κωνσταντινούπολη δεν προτείνεται για σεξοτουρισμό , ακόμη κι αν βρεις ακρη με βίζιτες είναι πολύ πιο ακριβά απο άλλες Ευρωπαικές πόλεις , σ`αυτό συμβάλει πολύ το ότι οι μουσουλμάνοι θεωρούν τη πορνεία πολύ μεγάλη εξαθλίωση και αμάρτημα . Τα μπουρδέλα τους είναι συγκεντωμένα σε μία άκρως επικίνδυνη περιοχή , ειδικά για Έλληνες , ενώ τα CT απο Βουλγαρία κυρίως , Τσεχία κλπ χρεώνουν περισότερο γιατί δουλεύουν κυρίως με πολύ πλούσιους τούρκους επιχειρηματίες .
φυσικά καί δέν είναι όπως η ολλανδια,η τσεχία η γερμανία κλπ καί δέν θά πήγενα γιά μαμίση αποκλειστικά στήν κωσταντινούπολη...
τά εστιατόρια της και τά ξενοδοχεία της είναι καλύτερα από τής ελλάδας καί φυσικά έχουν καλύτερες τιμές καί γενικά η τουρκία αυτή τήν εποχή γαμάει τήν ελλάδα...στόν τουρισμό
έξω απο κωνσταντινουπολη οι τιμές είναι μισές από τήν ελλάδα καί η [ποιοτητα καλύτερη εως πολύ καλύτερη..
η κωσταντινούπολη είναι απλώς λίγο φτηνότερη αλλά μέ καλύτερο σερβισε λόγω τών αξιοθεατών της κλπ...
κανονας ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ γιά ολη την τουρκια
ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ σάν μαλάκας τουρίστας...
χωρίς συνοδεία η χωρίς συστάσεις από αξιοπιστες πηγές.
αξιόπιστες πηγές είναι ο ρεσεπσιονιστασ του ξενοδοχειου,ο επιχειρηματιας που σε προσκαλεσε η κάποιος φίλος πού σού σύστισε κάποιον τούρκο μέ γνωριμίες....
γενικά μακριά από ταξιτζήδες..
οί τούρκοι οί περισσότεροι είναι καλοί άνθρωποι καί άν σέ συμπαθήσουν μέ κάποιο φιλοδώριμα κλπ θά κάνουν ότι μπορούν νά σέ εξυπηρετήσουν μέ καλή γυναίκα....
προτιμήστε τουρκάλα κι ας είναι λίγο μεγάλη στήν ηλικία...
κάνουν θεικά μαμίσια..
στήν ατάλεια με 100 ευρώ μένει στό ξενοδχείο όλη τήν βραδυά...απότι μούπαν τούρκοι φίλοι
κωνλη είναι διπλά ....
οί τιμές τό καλοκαίρι είναι πολύ ποιο ανεβασμένες λόγω τουρισμού..
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαγκες καμια συμβουλη για Κων/πουλη. Θα μηνω στο Ταξιμ.
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κανεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13