Νέα

Πληγωμένο δάκτυλο και επαφή με πέος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
αν  :jerking: :jerking: ενώ το δακτυλό μ είναι γδαρμένο/σκασμένο κυνδινέυω να πάθω aids ; διάβαζα παλιά ποστ ότι χρήστες ανυσιχούσαν για aids λόγω του ότι βγάλανε καπότα με πληγωμένο δάκτυλο . έχω ανυσιχύσει και δεν μπορώ να το ρωτήσω σε κάναν γνωστό θα με πάρουνε με τις ντομάτες  :S :S

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη πως θα γινει αυτο?
να κολλησεις τον εαυτο σου?
τοτε θα εχεις ηδη...
-μα τι γραφω-
δεν αντεχω θα κανω οφ-τοπικ
βγαινει η βαρκουλα
του ψαρα
απο το περιγιαλι
βαρκουλα του ψαρα

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
άρα κάτι δεν έχω καταλάβει .....  ΠΑΡΑΘΕΣΗ  Πρέπει να είχα πληγή στο δάχτυλο όταν έβγαζα το προφυλακτικό.Δαν ειδα αίμα στο δάζτυλο αλλα με έτσουζε οταν το επλυνα ΠΑΡΑΘΕΣΗ
τι εννούσε ο χρήστης που έλεγε ότι μάλλον έπαθε aids ?

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
άρα κάτι δεν έχω καταλάβει .....  ΠΑΡΑΘΕΣΗ  Πρέπει να είχα πληγή στο δάχτυλο όταν έβγαζα το προφυλακτικό.Δαν ειδα αίμα στο δάζτυλο αλλα με έτσουζε οταν το επλυνα ΠΑΡΑΘΕΣΗ

Για την απίθανη περίπτωση που δε μας δουλεύεις, άντε άνοιξε καμία εγκυκλοπαίδεια.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δε σε πιανω...
για βαλε ριπλέι :2funny: :2funny:

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μηπως εννοεις αν το πληγωμενο δαχτυλο ηταν της πουτανας ?? και αυτη σου εβγαλε τελικα το προφυλακτικο ?? και οχι με το δικο σου πληγωμενο δαχτυλο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μηπως εννοεις αν το πληγωμενο δαχτυλο ηταν της πουτανας ?? και αυτη σου εβγαλε τελικα το προφυλακτικο ?? και οχι με το δικο σου πληγωμενο δαχτυλο...
Ισως να εννοεί ότι η πουτάνα, του εβαλε δαχτυλο με το πληγωμένο της δαχτυλο απο ατύχημα που ειχε βαλει δαχτυλο σε κάποιον αλλον πρίν!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Ρε μεγάλε... αυτό που προσπαθούν να σου πουν οι άλλοι είναι ΠΩΣ είναι δυνατόν να κολλήσεις κάτι από το δάχτυλό ΣΟΥ!!! Μήπως εννοείς ότι στον έπαιζε κάνα άλλο χέρι? Να κολλήσεις από τον εαυτό σου... δεν το έχω ματακούσει!!! Αλλά εσύ λες ότι σε έτσουζε όταν το έπλενες! Άρα μιλάς για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ δάχτυλο! Τι να σου πω... δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι εννοείς!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να δω τι αλλο θα διαβασω μα τι σας εχουμε κανη δεν μας λυπαστε??

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον το παληκάρι εννοεί οτι αφού γάμησε και έχοντας η καπότα που φορούσε στην εξωτερική επιφάνεια υγρά απο την πουτάνα αυτός έβγαλε την καποτα και ακούμπησε με το πληγωμένο δάκτυλό του την εξωτερική επιφάνεια της καπότας με τα υγρά της πουτάνας

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αν  :jerking: :jerking: ενώ το δακτυλό μ είναι γδαρμένο/σκασμένο κυνδινέυω να πάθω aids ; διάβαζα παλιά ποστ ότι χρήστες ανυσιχούσαν για aids λόγω του ότι βγάλανε καπότα με πληγωμένο δάκτυλο . έχω ανυσιχύσει και δεν μπορώ να το ρωτήσω σε κάναν γνωστό θα με πάρουνε με τις ντομάτες  :S :S
αν το δαχτυλο σου ειναι γδαρμενο κομενο  σακατεμενο και βγαλεις το προφυλακτικο που ειχε μπει σε ενα κολο η ενα μουνι τοτε τσουζει....αν παλι το ατομο που πηδηξες εχει καμια μεταδοτηκη ασθενεια τοτε μπορει να κολισεις

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Οτ'να'ναι... :2funny:
Πάνω που είχα κόψει και τα χάπια... :P

Επισκέπτης
Ρε παιδιά προχθές ήπια βυσσινάδα με σόδα ....
κινδυνεύω να χάσω την δουλειά μου λέτε;
Δεν ξερω έχω φοβηθεί πολύ ας με ενημερώσει κάποιος.
Υ.Γ να λάβετε υπόψην σας ότι οδηγάω με ζώνη ..ίσως βοηθήσει αυτό.. :dancing: :dancing: :dancing:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά προχθές ήπια βυσσινάδα με σόδα ....
κινδυνεύω να χάσω την δουλειά μου λέτε;
Δεν ξερω έχω φοβηθεί πολύ ας με ενημερώσει κάποιος.
Υ.Γ να λάβετε υπόψην σας ότι οδηγάω με ζώνη ..ίσως βοηθήσει αυτό.. :dancing: :dancing: :dancing:
γρηγορα να πας στους Α.Α  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.  Πρέπει να το 'χει η κουτρα σου να κατεβάζει ψήρες. :jerking:
Για να μήν βγαίνουμε εκτός Θέματος. :rockon: :rockon:  :think: :think:  :headbang: :headbang:  :dunno: :dunno:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μαλλον το παληκάρι εννοεί οτι αφού γάμησε και έχοντας η καπότα που φορούσε στην εξωτερική επιφάνεια υγρά απο την πουτάνα αυτός έβγαλε την καποτα και ακούμπησε με το πληγωμένο δάκτυλό του την εξωτερική επιφάνεια της καπότας με τα υγρά της πουτάνας

Nαι ρε παιδια,αυτο εννοει το παλικαρι,ξυπνηστε,απλα αλλαχτηκε ο τιτλος γι αυτο μπερδευτηκατε..τεσπα κι εμενα με ενδιαφερει γιατι εχω την κακια συνηθεια να τρωω τα νυχια και τα πετσακια μου και εχω καμια φορα κατι ουλιτσες στα δακτυλα μου

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
γιατι εχω την κακια συνηθεια να τρωω τα νυχια και τα πετσακια μου και εχω καμια φορα κατι ουλιτσες στα δακτυλα μου
ε τοτε να μη χωνεις αυτα τα δακτυλα σε κωλους ..μουνια....και γενικα σε μερη υγρα και ανηλιαγα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom