Νέα

Playmates

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε το εχεις παρατηρηση και εσυ οτι ο διαγωνισμος γινετε για τους νταβαδες για ανανεωση του στολου τωρα για καλοκαιρι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το εχεις παρατηρηση και εσυ οτι ο διαγωνισμος γινετε για τους νταβαδες για ανανεωση του στολου τωρα για καλοκαιρι?
διαγωνισμος βιζιτας επρεπε να λεγεται τυπε μου

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Πάμε όλοι μαζί να παίξουμε μια τρύπα στο νερό λεμεεεε!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Το 9 ειναι σα τραβελι ρε παιδια...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έχει πέσει όντως το επίπεδο των υποψηφίων playmates ή απλά είναι ιδέα μου? :think:

Γιατί πότε είχε επίπεδο ο διαγωνισμός; Η Λίλη ήταν, πράγματι, μακράν η καλύτερη που έχει κερδίσει.
Όσες φορές έπαιζε καμιά μπροστόβαρη την τρώγαν τα κυκλώματα. Άσε ρε μου βάζουν τους γκέουλες στην επιτροπή.
Μη το δει κανείς μπας και βάλουν νιονιό οι πανίβλακες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Γιατί πότε είχε επίπεδο ο διαγωνισμός; Η Λίλη ήταν, πράγματι, μακράν η καλύτερη που έχει κερδίσει.
Όσες φορές έπαιζε καμιά μπροστόβαρη την τρώγαν τα κυκλώματα. Άσε ρε μου βάζουν τους γκέουλες στην επιτροπή.

Και πάλι βύζε, παραήταν μέτριες οι υποψήφιες.
Πιστεύω ότι έτσι και ήμουν στο κοινό ή όπου αλλού μαζεύονται για τα καλλιστεία, θα ήμουν ένα επίπεδο πριν αρχίσω το γιουχάρισμα.
Αυτό για τους γκέουλες είναι πάρα πολύ σωστό, πολλά καλά βυζιά έχουν πάει χαμένα.
Τι άλλο να πω δε ξέρω, μάλλον δεν υπάρχει παιδεία. :-

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τι άλλο να πω δε ξέρω, μάλλον δεν υπάρχει παιδεία. :-

Να'ναι καλά το σίριαλ που μας άνοιξε τα μάτια αμίγκο.
Είδαμε ρεαλιστικότατα τι γίνεται στα παρασκήνια των καλλιστείων. Κερδίζει αυτή που λαδώνει περισσότερο. :2on1:
Πόσο αθώοι είμασταν τελικά... :shower:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
την ξερω την λιλη!!!και σου λεω οτι απο κοντα αβαφτη κ αγουροξυπνημενη παλι κουκλααααρααα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Να'ναι καλά το σίριαλ που μας άνοιξε τα μάτια αμίγκο.
Είδαμε ρεαλιστικότατα τι γίνεται στα παρασκήνια των καλλιστείων. Κερδίζει αυτή που λαδώνει περισσότερο. :2on1:
Πόσο αθώοι είμασταν τελικά... :shower:

Θεέ μου πόσο έχεις αλλάξει. :-
Μα καλά, τι είναι αυτά που λες? Πού πήγαν τα όνειρα που έκανες για ιδεατά καλλιστεία με βυζιά μεγατόνων όπου θα επικρατούσε ευγενής άμιλλα και θα κέρδιζε το καλύτερο ζευγάρι? Από πότε ασχολείσαι με την παραφιλολογία των παρασκηνίων αφήνοντας σε 2η μοίρα το βυζοσπόρ? Το σίριαλ σε έχει αλλάξει αμίγκο. Χρειάζεσαι βοήθεια.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
την ξερω την λιλη!!!και σου λεω οτι απο κοντα αβαφτη κ αγουροξυπνημενη παλι κουκλααααρααα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πού την είδες του λόγου σου άβαφη και αγουροξυπνημένη; Είσασταν συγκάτοικοι; Μολόγα κάτι κρύβεις εσύ... :think:

Θεέ μου πόσο έχεις αλλάξει. :-
Μα καλά, τι είναι αυτά που λες? Πού πήγαν τα όνειρα που έκανες για ιδεατά καλλιστεία με βυζιά μεγατόνων όπου θα επικρατούσε ευγενής άμιλλα και θα κέρδιζε το καλύτερο ζευγάρι? Από πότε ασχολείσαι με την παραφιλολογία των παρασκηνίων αφήνοντας σε 2η μοίρα το βυζοσπόρ? Το σίριαλ σε έχει αλλάξει αμίγκο. Χρειάζεσαι βοήθεια.

Τουναντίον, αυτή η σαπουνόπερα με γαλούχησε, με δίδαξε, με ωρίμασε.
Πράγματι χρειάζομαι βοήθεια... απ'την κυρία Χίλντα... και δεν εννοώ να μου δείξει πως δένεται η Κολομβιανή γραβάτα... :pipa1: :zfuck: :lheel:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Το 4 και το 6!!! Για τρελά γούστα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
καθε περσι και καλυτερα μου φαινεται ειναι αυτα τα playmate.
anyway το νουμερο 6 το μελαχρινακι με τα πλουσια προσοντα  :tits2: εχει πολυ καλες προοπτικες. :pipa1:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άρχισαν τα καλλιστεία "Μις Άβυζη 2009".
Μια τρίχα απ'το μουνί της Μελέτη είναι όλες τους. Θλίβομαι κύριοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom