Νέα

Playmates 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Wonderful
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
στανταρ?δε μοιαζει ρουμανα...κατι αλλο μου μοιαζει κ δε μπορω να το εντοπισω....
στανταρ ΔΕΝ ειναι Ελλεηνιδα παντως...

τα αγγουρια που πηρανε τους δευτερευοντες τιτλους ητανε κλασσικες Ελλεηνιδες....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Easy thanx - δεν ήξερα τίποτα ρε συ. ;) Μιλάμε ότι στα θηλαστικά είναι Τσέλσι. :boobies:

Έσωσα mpg αρχείο με τη στέψη στο τέλος - θα δω αύριο τι σκατά έγινε.

Θρύλος κάργα αδέρφια... :2funny: :2funny: :2funny:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
μπορει καποιος να μου πει ποιες πηραν τους τιτλους? Ειτε ονοματα, ειτε αριθμους...?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παντως η Στριπτηζου μας τιμησε καλα κυριοι μεστην τριαδα ηταν.Νηκιτρια ο αριθμος τεσσερα Κατια Δεδε.Αντε κ του χρονου γαμο με ποδοσφαιριστη η μπασκεμπολιστα η επιχειρηματια.Σωστα???????????

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Παντως η Στριπτηζου μας τιμησε καλα κυριοι μεστην τριαδα ηταν.Νηκιτρια ο αριθμος τεσσερα Κατια Δεδε.Αντε κ του χρονου γαμο με ποδοσφαιριστη η μπασκεμπολιστα η επιχειρηματια.Σωστα???????????

Μες την επτάδα εννοείς. Τίτλο δεν πήρε.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Νικολέτα Ρωμανού  :grin:

27ziwz5.jpg

30jh0ys.jpg

Τελος, δεν ανεβαζω αλλο.  :cheesy: :grin:

Avi 1.44Min - 21MB

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/389338657/nikoleta_romanou.avi[/code[/URL]]

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Playmate 2010 βγηκε δεν σου φιανεται για τιτλος αυτο????ΞΥΠΝΑ!
H Kάτια Δέδε βγήκε Playmate.
η στριπτιτζου ήταν η άλλη ξανθιά.. δεν πήρε τίποτα.
Για τη στριπτιτζού σου απάντησα όχι για τη Δεδε.. οτι ήταν στην επτάδα και όχι στη τριάδα.
εκτός και αν ήταν  και η Κάτια στριπτιτζου :2funny:

polwnos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αλανια ανεβαστε την στροφη που εκανε η κυριακου και φανηκε η κωλαραααααααααααααααααααα  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Aσχημη στη Ρουμανια........

Στην Ελλαδα ειναι θεα...............

ο Dali κρινεται σε σχεση με τους υπολοιπους σουρεαλιστες....και οχι με τον....Τσαρουχη  :grin:

αλλωστε στην επαρχια του Βαλκανικου Νοτου, δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να εισαι...8εα....ο εγχωριος ανταγωνισμος ειναι.....γουελ......ανυπαρκτος  ;)

Κατα τα αλλα, συμφωνουμε  :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε μου αρέσουν οι Ρουμάνες αλλά η Ρωμανού ήταν καλό κομμάτι.Στα κοντινά βέβαια με απογοήτευσε η μούρη της αλλά από μακρυά είναι γαμήσιμη.Φέτος πρέπει να ήταν το χειρότερο casting playmate που έχω δει ποτέ.Η μία χειρότερη από την άλλη.Η δε Τσέχα με την κωλάρα που δεν μπορούσε να περπατήσει και ήταν τίγκα στη ραγάδα ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει σε δείγμα από τις υπέροχες Τσέχες.Είναι και στριπτιτζού τρομάρα της; :2funny: :2funny:
Ο φακός δε χαρίζεται.ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τίγκα στην κυτταρίτιδα και τη ραγάδα, ΟΛΕΣ ανορεξικές,στήθος σχεδόν ανύπαρκτο,κώλοι και μπούτια που πηγαινοέρχονταν και θηλυκότητα μηδέν.Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτές ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από τα casting.Με τα κατάλληλα Photoshop βέβαια αρκετοί θα αρχίσουν να τον παίζουν για τα μπαζάκια όπως κάνουν συνήθως (ήδη ξεκίνησαν).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom