Νέα

Πλαστικές επεμβάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makakoi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makakoi

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πλαστικές επεμβάσεις: Υποσχέσεις ευτυχίας ή στιγμές δειλίας;

Μάλλον συμπεράσματα απελπισίας, θα έλεγα, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι η Ελλάδα ανάμεσα σε 42 χώρες βρίσκεται στην 18η θέση όσον αφορά τον αριθμό των πλαστικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται ετησίως!! Τα συμπεράσματα δικά σας για τον φοβερό ξεπεσμό μας...
Βεβαίως και κατανοώ ότι ανάμεσα σ' αυτούς τους χιλιάδες που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις κάποιοι τις έχουν πραγματικά ανάγκη, γι'αυτό και δεν πρόκειται να κατακρίνω αυτούς που, εξαιτίας κάποιας κακοτυχίας, είδαν τον εαυτό τους από τη μια στιγμή στην άλλη να μεταμορφώνεται σε κάτι αποκρουστικό. Πρόκειται όμως να κατακρίνω, να χλευάσω και να βρεθώ απέναντι σε όσες (κατά κύριο λόγο) καταδικάζουν την εμφάνιση με την οποία τις γέννησε η φύση αλλάζοντας την, όχι βελτιώνοντάς την στα φυσικά της πλαίσια με σωματική άσκηση και ατομική προσπάθεια, αλλά με εξωτερική άκοπη επέμβαση, με νυστέρια και εμφυτεύματα. Και για ποιον λόγο δηλαδή; Για να νιώσουν καλύτερα λένε... Αλήθεια, το να αποκτήσει μία γυναίκα το ψεύτικο στήθος της Πάμελα Άντερσον θα την κάνει να νιώσει καλύτερα; Θα την κάνει ν' αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση; Με τί κριτήριο άραγε; Το πόσα ανδρικά κεφάλια θα στραφούν στο διάβα της; Αν πραγματικά αυτή είναι η απάντηση, τότε ίσως μία πλαστική εγκεφάλου να τους χρειάζεται περισσότερο!
Ξεκινώντας δειλά με τη χρήση καλλυντικών, το μοδάτο ντύσιμο με τις φίρμες ρούχα και παπούτσια, καταλήγουν στα λίφτινγκς, στα μπότοξ και τέλος στις πλαστικές! Εξακολουθείς να διαπράττεις ύβρη απέναντι στη Φύση που σε διαμόρφωσε και να ξεγελάς το μελλοντικό σύντροφό σου σχετικά με τα γονίδια που θα δώσεις στα παιδιά σας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το σώμα που νοσεί και που αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά ο νους, η ψυχή και η αυτοεκτίμηση. Ούτε το "τέλειο" στήθος, ούτε η "τέλεια" μύτη κάνουν ΤΗΝ γυναίκα! Η ομορφιά δεν είναι υπόσχεση ευτυχίας. Υπάρχουν γυναίκες που κάθε μέρα βγαίνουν ηρωίδες απ' τον ζυγό της βιοπάλης, επειδή έχουν αυτοπεποίθηση, βασιζόμενη στις ικανότητες και τις αρετές τους, που πιστεύουν και σέβονται τον εαυτό τους. Υπάρχει η φυσική ιδιαίτερη ομορφιά της κάθε μιας μας και αυτή είναι που δείχνει ποια πραγματικά είναι η "ταυτότητα", η γονιδιακή ταυτότητα, μιας γυναίκας (όσον αφορά την εμφάνιση τουλάχιστον).
Εάν πραγματικά ο καθρέφτης είναι ο πιο αμείλικτος εχθρός μας, τότε ίσως εμείς οι ίδιες πρέπει να γίνουμε περισσότερο αμείλικτες με τον εαυτό μας. Εάν πάλι ορισμένες γυναίκες προτιμούν να περιβάλλονται με τις φίρμες, να μην βγαίνουν απ' το σπίτι τους χωρίς μάσκα μακιγιάζ και να ξοδεύουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους για να γίνουν εξωτερικά "θεές", αφήνοντας ακαλλιέργητο το εσωτερικό τους, τότε ο εγκέφαλός τους δεν έχει λόγο ύπαρξης (δε θα μπορούσα να το θέσω περισσότερο ευγενικά). Μία πλαστική δεν μας κάνει ωραίες, μας κάνει ψεύτικες. Κανείς δεν είπε ότι μία γυναίκα δεν πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της. Είναι καθήκον μας να φροντίζουμε τον ναό που φιλοξενεί το πνεύμα μας και να τον διατηρούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όταν όμως η περιποίηση μετατρέπεται σε εμμονή, τότε φανερώνονται σημάδια αδυναμίας, δειλίας και πνευματικής ρηχότητας της προσωπικότητάς μας.
Είμαι γυναίκα και είμαι περήφανη για την εμφάνιση και τις ψυχικές αρετές που μου έδωσε η Φύση. Έχω στόχο να καλλιεργώ, να φροντίζω και να βελτιώνω ολοκληρωμένα τον εαυτό μου, επιμένοντας περισσότερο εσωτερικά παρά εξωτερικά.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το θεμα τις ομορφιας και τις εμφανισεις παιζει μεγαλο ρολο στις μερες μας.και δεν μιλαω για μοντελινκ και μαλακιες,μιλαω για την καθημερινη ζωη ενος ανθρωπου.

θα κανετε ποτε μια επεμβαση αν ειχατε καποια ατελεια?

θα σας πειραζε αν ειχε η γκομενα-γυναικα σας πλαστικα βυζια?

σκεφτεστε να κανετε καποια επεμβαση ωστε να γινετε ομορφοτεροι?

αν ο γκομενος-γκομενα σας ειχε μια ατελια θα του προτεινατε να κανει πλαστικη?

το θεμα αφορα και αντρες και γυναικες.μην αρχισε μαλακιες μονο για βυζια και κολους μεγαλους.υπαρχουν και μεγαλες μυτες και μεγαλα αυτια,και κατι ελιες στα μετωμα,και κατι στοματα με δοντια που θυμιζουν καρχαριες.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
το θεμα τις ομορφιας και τις εμφανισεις παιζει μεγαλο ρολο στις μερες μας.και δεν μιλαω για μοντελινκ και μαλακιες,μιλαω για την καθημερινη ζωη ενος ανθρωπου.

θα κανετε ποτε μια επεμβαση αν ειχατε καποια ατελεια?

θα σας πειραζε αν ειχε η γκομενα-γυναικα σας πλαστικα βυζια?

σκεφτεστε να κανετε καποια επεμβαση ωστε να γινετε ομορφοτεροι?

αν ο γκομενος-γκομενα σας ειχε μια ατελια θα του προτεινατε να κανει πλαστικη?

το θεμα αφορα και αντρες και γυναικες.μην αρχισε μαλακιες μονο για βυζια και κολους μεγαλους.υπαρχουν και μεγαλες μυτες και μεγαλα αυτια,και κατι ελιες στα μετωμα,και κατι στοματα με δοντια που θυμιζουν καρχαριες.

ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΝΑΙ

Επισκέπτης
Έχω κάνει ήδη.Έβαλα βυζιά πριν 1 χρόνο και κάνω και μποτοξάκια συχνότατα.Έχω κόλλημα με την εμφάνιση μου και προσέχω ιδιαίτερα.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έχω κάνει ήδη.Έβαλα βυζιά πριν 1 χρόνο και κάνω και μποτοξάκια συχνότατα.Έχω κόλλημα με την εμφάνιση μου και προσέχω ιδιαίτερα.
τι νουμερο ειχε ρε φιλεναδα και τι εβαλες τωρα?

εκανες και καμια λιποαναρροφηση?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αντζελα νομιζω οτι εισαι η πιο ειδικη να μιλησεις για το θεμα.

τι να πω? εγω ειμαι υπερ και τον επεμβασεων και τον θεραπειων για την ομορφια
ειναι και το επαγγελμα μου τετοιο που απαιτει μια καλη εξωτερικη εμφανιση αλλα εχω και εγω μεσα μου αρκετη λοξα και ενδιαφερον με το θεμα ;)
τωρα πια δεν εχω και τιποτα να κανω, ισως μελλοντικα αλλαξω το στηθος μου αλλα περα απο περιτο σε μια διορθωτικη επεμβαση το αποτελεσμα δεν ειναι και 100% το αναμενομενο
το συγουρο ειναι οτι απαξ και καποιος ενδιαφερθει για τετοια πραγματα απ την πειρα μου θα τον συμβουλευα να το ψαξει πολυ καλα και απο πολλες μεριες, πολλες φορες οι γιατροι σου υποσχονται λαγους με πετραχειλια και στο τελος οχι μονο δεν παιρνεις αυτο που θελεις αλλα μπορει και να καταστραφεις
καλυτερα λοιπον καποιος να στραφει ανεξαρτητους κοστους (γιατι συνηθος στη ζωη οτι πληρωνεις παιρνεις κιολας) σε αξιοπιστες λυσεις και γιατρους ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και ποσο κοστιζει 1 ζευγαρι βυζια?

(σκεφτομε να κανω δωρο σε μια κοπελα,που ειναι μουναρος,αλλα τα δικα τις ειναι πολυ μικρα.) :grin: :grin: :grin: :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
και ποσο κοστιζει 1 ζευγαρι βυζια?

(σκεφτομε να κανω δωρο σε μια κοπελα,που ειναι μουναρος,αλλα τα δικα τις ειναι πολυ μικρα.) :grin: :grin: :grin: :grin:

3000-5000 μπορει και 6000
αλλα ειναι και αυτο που λεω πιο πανω
σε αυτα τα πραγματα οτι πληρωσεις παιρνεις κιολας
ξερω πολλες κοπέλες που στραφηκαν σε φτηνες λυσεις και οχι μονο κατεστρεψαν το στηθος τους αλλα τρεχουν απο χειρουργειο σε χειρουργειο για να το διορθωσουν

πολλα φιλακια :grouphug: :smitten:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Για αφαιρεση ελιας ειναι καλυτερα να παω σε καποιον δερματολογο η σε καποιον πλαστικο χειρουργο?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
3000-5000 μπορει και 6000
αλλα ειναι και αυτο που λεω πιο πανω
σε αυτα τα πραγματα οτι πληρωσεις παιρνεις κιολας
ξερω πολλες κοπέλες που στραφηκαν σε φτηνες λυσεις και οχι μονο κατεστρεψαν το στηθος τους αλλα τρεχουν απο χειρουργειο σε χειρουργειο για να το διορθωσουν

πολλα φιλακια :grouphug: :smitten:
οπως και η καταλινα.

παντως ειχα μια συμμαθητρια στο σχολειο που ειχε μεγαλα αυτια.δεν εκανε τα μαλλια τις κοτσιδα καμια φορα.στα 20 τις εκανε επεμβαση και τα μικραινε,και ομολογο οταν τα ειδα,ειχανε γινει πολυ καλα.το πρωτο καιρο παντως οταν ειχε κανει την επεμβαση ειχε παρα πολυ ανεβασμενη ψυχολογια.
πιστευω οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο για τον καθε ανθρωπο,οταν κανει κατι τετοιο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για αφαιρεση ελιας ειναι καλυτερα να παω σε καποιον δερματολογο η σε καποιον πλαστικο χειρουργο?

Εξαρτάται από το ΜΕΓΕΘΟΣ κ ΠΟΥ την έχεις... αν είσαι Αθήνα, πήγαινε μια βόλτα από το "ΣΥΓΓΡΟΣ" να σου πουν υπεύθυνα!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πλαστικές επεμβάσεις: Υποσχέσεις ευτυχίας ή στιγμές δειλίας;

Μάλλον συμπεράσματα απελπισίας, θα έλεγα, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι η Ελλάδα ανάμεσα σε 42 χώρες βρίσκεται στην 18η θέση όσον αφορά τον αριθμό των πλαστικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται ετησίως!! Τα συμπεράσματα δικά σας για τον φοβερό ξεπεσμό μας...
Βεβαίως και κατανοώ ότι ανάμεσα σ' αυτούς τους χιλιάδες που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις κάποιοι τις έχουν πραγματικά ανάγκη, γι'αυτό και δεν πρόκειται να κατακρίνω αυτούς που, εξαιτίας κάποιας κακοτυχίας, είδαν τον εαυτό τους από τη μια στιγμή στην άλλη να μεταμορφώνεται σε κάτι αποκρουστικό. Πρόκειται όμως να κατακρίνω, να χλευάσω και να βρεθώ απέναντι σε όσες (κατά κύριο λόγο) καταδικάζουν την εμφάνιση με την οποία τις γέννησε η φύση αλλάζοντας την, όχι βελτιώνοντάς την στα φυσικά της πλαίσια με σωματική άσκηση και ατομική προσπάθεια, αλλά με εξωτερική άκοπη επέμβαση, με νυστέρια και εμφυτεύματα. Και για ποιον λόγο δηλαδή; Για να νιώσουν καλύτερα λένε... Αλήθεια, το να αποκτήσει μία γυναίκα το ψεύτικο στήθος της Πάμελα Άντερσον θα την κάνει να νιώσει καλύτερα; Θα την κάνει ν' αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση; Με τί κριτήριο άραγε; Το πόσα ανδρικά κεφάλια θα στραφούν στο διάβα της; Αν πραγματικά αυτή είναι η απάντηση, τότε ίσως μία πλαστική εγκεφάλου να τους χρειάζεται περισσότερο!
Ξεκινώντας δειλά με τη χρήση καλλυντικών, το μοδάτο ντύσιμο με τις φίρμες ρούχα και παπούτσια, καταλήγουν στα λίφτινγκς, στα μπότοξ και τέλος στις πλαστικές! Εξακολουθείς να διαπράττεις ύβρη απέναντι στη Φύση που σε διαμόρφωσε και να ξεγελάς το μελλοντικό σύντροφό σου σχετικά με τα γονίδια που θα δώσεις στα παιδιά σας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το σώμα που νοσεί και που αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά ο νους, η ψυχή και η αυτοεκτίμηση. Ούτε το "τέλειο" στήθος, ούτε η "τέλεια" μύτη κάνουν ΤΗΝ γυναίκα! Η ομορφιά δεν είναι υπόσχεση ευτυχίας. Υπάρχουν γυναίκες που κάθε μέρα βγαίνουν ηρωίδες απ' τον ζυγό της βιοπάλης, επειδή έχουν αυτοπεποίθηση, βασιζόμενη στις ικανότητες και τις αρετές τους, που πιστεύουν και σέβονται τον εαυτό τους. Υπάρχει η φυσική ιδιαίτερη ομορφιά της κάθε μιας μας και αυτή είναι που δείχνει ποια πραγματικά είναι η "ταυτότητα", η γονιδιακή ταυτότητα, μιας γυναίκας (όσον αφορά την εμφάνιση τουλάχιστον).
Εάν πραγματικά ο καθρέφτης είναι ο πιο αμείλικτος εχθρός μας, τότε ίσως εμείς οι ίδιες πρέπει να γίνουμε περισσότερο αμείλικτες με τον εαυτό μας. Εάν πάλι ορισμένες γυναίκες προτιμούν να περιβάλλονται με τις φίρμες, να μην βγαίνουν απ' το σπίτι τους χωρίς μάσκα μακιγιάζ και να ξοδεύουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους για να γίνουν εξωτερικά "θεές", αφήνοντας ακαλλιέργητο το εσωτερικό τους, τότε ο εγκέφαλός τους δεν έχει λόγο ύπαρξης (δε θα μπορούσα να το θέσω περισσότερο ευγενικά). Μία πλαστική δεν μας κάνει ωραίες, μας κάνει ψεύτικες. Κανείς δεν είπε ότι μία γυναίκα δεν πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της. Είναι καθήκον μας να φροντίζουμε τον ναό που φιλοξενεί το πνεύμα μας και να τον διατηρούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όταν όμως η περιποίηση μετατρέπεται σε εμμονή, τότε φανερώνονται σημάδια αδυναμίας, δειλίας και πνευματικής ρηχότητας της προσωπικότητάς μας.
Είμαι γυναίκα και είμαι περήφανη για την εμφάνιση και τις ψυχικές αρετές που μου έδωσε η Φύση. Έχω στόχο να καλλιεργώ, να φροντίζω και να βελτιώνω ολοκληρωμένα τον εαυτό μου, επιμένοντας περισσότερο εσωτερικά παρά εξωτερικά.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ,,,,,, Ο κάθε ένας για να φτάσει στο σημείο και να επέμβει σε κάτι που δεν του αρέσει και θα αισθανθεί ο ίδιος πολύ καλά με τον εαυτό του και αγαπήσει τον εαυτό του με αυτό που έχει κάνη γιατί όχι ,,, το λάθος το μεγάλο εγώ πιστεύω είναι το να το κάνεις για όλους τους υπόλοιπους εκτός από εσένα  εκεί έχεις χάση το παιχνίδι…………….. Αν τώρα ο κάθε ένας κοιτάτε με την πρώτη μάτια τον ψυχικό μας κόσμο πρώτα και μετά τα βυζιά μας καλά θα ήταν αλλά έλα που ο ψυχικός κόσμος έρχεται δεύτερος όταν σε πρωτογνωρίζει κάποιος κάποια ,,,…..
Για φαντάσου να είσαι σε μπαρ με την μύτη να καρφώνει τον μπάρμαν και με κίνδυνο της ζωής του διπλανού σου που αν γυρίσεις θα του κάνεις χαράκια να έχεις το χαμόγελο της Κουφιοδοντ και να σκάσεις το άνοιγμα της τσοκοντας !!!!!!!! ε σίγουρα τότε ο δίπλα σου θα σου πει τι ωραίο ψυχικό κόσμο έχεις ……………

Στερεότυπα είναι όλα ,,, Ο κάθε ένας καλά θα κάνει να κάνει αυτό που του αρέσει πάνω του και τον κάνει ψυχολογικά να αισθάνεται άνετα με την εμφάνιση του ,
Χωρίς αυτό να του γίνει εμμονή ,,,,,, γιατί κι αυτό έχει μετά το τίμημα του …
Φλούδια από εμένα ………………….

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Φινλανδική αεροπορική εταιρεία προσφέρει στους συχνούς ταξιδιώτες της ένα διαφορετικό είδος ανταμοιβής: πλαστικές εγχειρήσεις στήθους για air miles, το γνωστό σύστημα ανταμοιβής των αεροπορικών εταιρειών προς τους συχνούς πελάτες τους κάθε φορά που επιλέγουν να πετάξουν με τα αεροπλάνα τους!
Για να μπορέσετε όμως να την αποκτήσετε θα χρειαστείτε να ταξιδέψετε με τη Finnair τουλάχιστον 404 φορές μεταξύ του Ελσίνκι και το Χονγκ Κονγκ. Συγκεκριμένα, για εμφυτεύματα στήθους θα χρειαστείτε περίπου 3.180.000 αεροπορικά μίλια αέρα, ενώ ένα λίφτινγκ θα κόστιζε 4.640.000.
Όσο "τρελή" και αν ακούγεται η προσφορά όμως, τόσο σοβαρή θεωρείται η δουλειά του πλαστικού χειρούργου Rolf Nordström.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom