Νέα

Πλαστικές επεμβάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με αφορμή ένα email που έλαβα σκέφτηκα να ακουστούν μερικές απόψεις σχετικά με το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων, για αισθητικούς και μόνο λόγους.
Αν έκανε η σύντροφός σας/γκόμενα/γυναίκα ή οτιδήποτε σας είναι πώς θα σας φαινόταν;
Θα σας ενοχλούσε; Θα αδιαφορούσατε;
Σας χαλάει ή σας αρέσει;

Κάνω attach και το σχετικό email για του λόγου το αληθές.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σιλικονες και μαλακιες. Τι εχει τι δεν εχει, ενα ειναι το θεμα.

Να δινει ροδελα  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιλικονες και μαλακιες. Τι εχει τι δεν εχει, ενα ειναι το θεμα.

Να δινει ροδελα  :rockon:

το ξερεις οτι υπαρχει αισθητικη επεμβαση με λειζερ που ασχολειται με την λευκανση της πισω διοδου? :2funny:

στις επεμβασεις μιλαμε για ολες τις αισθητικες επεμβασεις? ή μονο τις πλαστικες οχια? και λευκανση δοντιου πχ παιζει? αντικατασταση ολων των δοντιων? αποτριχωσεις? χαχαχαχαχαχαχα

υ.γ. προσοχη μη βγει καμια σας με φατσα "γαμος-κηδεια-ιδια-μουρη" απο κακο μποτοξ :P

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το ξερεις οτι υπαρχει αισθητικη επεμβαση με λειζερ που ασχολειται με την λευκανση της πισω διοδου? :2funny:

στις επεμβασεις μιλαμε για ολες τις αισθητικες επεμβασεις? ή μονο τις πλαστικες οχια? και λευκανση δοντιου πχ παιζει? αντικατασταση ολων των δοντιων? αποτριχωσεις? χαχαχαχαχαχαχα

υ.γ. προσοχη μη βγει καμια σας με φατσα "γαμος-κηδεια-ιδια-μουρη" απο κακο μποτοξ :P

Καλά.... αυτό με τη λεύκανση της πίσω διόδου είναι απίστευτο... Δηλαδή μαυρίζει με τη χρήση ή είναι έτσι εκ γενετής και δε μας αρέσει;  :2funny:
Εγώ ρωτάω για όλων των ειδών τις αισθητικές επεμβάσεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχα δεν ξερω ρε.....εχω μια φιλοναδα που δουλευει ως αισθητικος σε δερματολογικο ιατρειο που κανουν και λειζερ μεταξυ αλλων....και μου ειπε οτι της πηγε μια και της ζηταγε λευκανση εκει πισω.....χαχαχαχαχαχα

δεν ξερω αν μαυριζει λογω χρησης παντως ή αν ειναι εκ του φυσικου :P
να μας πουν οι ειδικοι εδω.....

αναλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

και για να μην ειμαι εκτος θεματος....ειμαι κατα των επεμβασεων παρα μονο αν υπαρχει σοβαρος λογος.....ουτε λευκανση ουτε προσθηκη ουτε τιποτα......το μονο που θα εκανα ισως πιο μετα ειναι ανορθωση αμα επελθει καμια πτωση....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαι κουλ... οταν τις κανουν οι αλλοι :2funny:  εγω δεν θα εκανα ποτε οικειοθελως επεμβαση

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειμαι κουλ... οταν τις κανουν οι αλλοι :2funny:  εγω δεν θα εκανα ποτε οικειοθελως επεμβαση

αμα σου φτασει το βυζι στο υπογειο και παιζεις μπαλα σε επιπεδο λουα-λουα θα σου πω εγω.....χαχαχαχαχαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ παλι... χλωμο χαχα
ασε που δεν με παιρνει να κανω γιατι ακομη κ το δερμα μου προβληματικο ειναι :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πιαστε σειρα και οι τρεις και πηγαινετε για λευκανση του πρωκτου παραυτα.

Θα γινει εξεταση μεσα στη βδομαδα, για το ποια εχει την καθαροτερη κωλοβαλβιδα  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλφαβητικη θα ειναι η εξεταση κυριε??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με τα μαλλια τελειωσα!εκανα 2 μεταμοσχευσεις και δεν ειμαι πια καραφλος!ειμαι 33 χρονων.και σιγα σιγα θα αρχισω να εχω ριτηδες.οπως αναγκαστηκα να κανω μεταμοσχευση μαλλιων αργα η γρηγορα θα αναγκαστω να κανω και λιφτινγκ.για γραψτε καμια πληροφωρια.πως γινεται?ποσο κανει?τι επυτηχια εχει?που ειναι καλητερα να το κανει κανεις?και γενικα πληροφωριες γυρω απο το λιφτινγκ

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω η μονη επεμβαση που ισως κανω θα ειναι να βγαλω τις πολυ μικρες ελιες,εχω δυο τρεις οπως εχουμε ολοι αλλα μου τη σπανε!

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πλαστικες επεμβασεις μονο στην Βραζιλια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εδω ολοι οι πλαστικοι ειναι ΧΑΣΑΠΙΔΕΣ και με διπλωμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Κοιτάς και αναρωτιέσαι πόσο χρονών είναι; η ομορφιά της είναι εκθαμβωτική;
Προσπαθείς με όρους marketing να την κατατάξεις σε ένα συγκεκριμένο ηλικιακό group και δεν μπορείς. Είναι φίνα, φοράει ακριβά ρούχα, η κολόνια της πρέπει να είναι ειδική παραγγελία, το ρολόι της ακριβό – ίσως  αγοράστηκε έπειτα από bonus – το δέρμα της σκούρο από τις ακριβές καλοκαιρινές διακοπές και τις κατά περιόδους επισκέψεις στον Αστέρα.

Η πρώτη ματιά ήταν αναγνωριστική, προσπάθησα να καταλάβω την ηλικία της, όμως η επιστήμη είναι ακαταμάχητο όπλο στη γυναικεία φύση και ικανή να ξεγελάσει ακόμα και το πιο απόλυτο αρσενικό. Συνεχίζω τη διερευνητική ματιά, η οποία διακόπτεται για τις απαραίτητες συστάσεις, η κυρία τάδε.... κεντρική διευθύντρια marketing της τράπεζας ...... Λογικό  μου φαίνεται λεω από μέσα μου, τι θα μπορούσε να ήταν με τέτοιο στυλ; assistant; Η γνωριμία συνεχίζεται και συζητιόνται οι πρώτες λεπτομέρειες της επίσκεψής της.... ενημέρωση.... ενημέρωση.... μπλα, μπλα, μπλα....
Τα μάτια μου καθηλωμένα προσπαθούν να «ανακλύψουν» την κρυφή ηλικία – κρυμμένη καλά και επενδεδυμένη με τα τελευταία μέσα της πλαστικής χειρουργικής. Ώσπου σε μια στιγμή λεει: Ήμουν 33 χρόνια στο τάδε τμήμα της τράπεζας και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 4 χρόνια θα βγω στη σύνταξη....
Μπράβο λεω και πάλι μέσα μου, τουλάχιστον το παραδέχεται δεν το κρύβει :boobies:
Τελειώνοντας το ραντεβού, κράτησα στα χέρια μου λίγο την κάρτα της και έφερα στο νου το πρόσωπό της, είναι δυνατόν να είναι αυτή η γυναίκα 50+;
Κι όμως είναι.... ακόμα και τα 50+ μπορούν να γίνουν 35+, έστω και φαινομενικά....

Για πείτε φίλοι;
Συναντάτε κάθε ημέρα τέτοιες πάπιες;
Πως σας φαίνονται αυτές οι milfomanes;

Υ.Γ. Βάζω και το theme του NIP/TUCK για να μπείτε εντελώς στο κλίμα  :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]zeY-rhOltiY[/youtube]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η επιστήμη κάνει θαύματα... λεφτά να υπάρχουν κ ΟΛΑ γίνονται !!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πλαστικες επεμβασεις μονο στην Βραζιλια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εδω ολοι οι πλαστικοι ειναι ΧΑΣΑΠΙΔΕΣ και με διπλωμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

κοίτα για αλλαγή φύλλου μπορεί αλλά για άλλες επεμβάσεις δεν νομίζω ότι κάποιος θα πάει στην βραζιλία για μικροεπεμβάσεις.

εγώ που έχω πρόβλημα μεγάλο με το διάφραγμα της μύτης μπορεί να χρειαστεί εκτός από ρινοπλαστική να με αγγίξει και ένας πλαστικός γιατί κατέστρεψα την μύτη μου με το skate μικρός.
δεν νομίζω να πάω στην βραζιλία για αυτό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
by the way όποιος ξέρει καλό γιατρό στο ηράκλειο κρήτης (πλαστικό, ωρυλά βρήκα) ας ενημερώσει

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
σε γενικες γραμμες δεν θα εκανα καποια αλλαγη εκτος απο το στηθος μου που λογω του μεγεθους εχει μια μικρη καθοδο (βλεπετε η βαρυτητα δεν ξεχναει κανεναν) οποτε μαζι με την ανορθωση θα χτυπαγα και μια μικρη αυξηση ενα νουμερο μονο οχι κατι τραγικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom