Κοιτάς και αναρωτιέσαι πόσο χρονών είναι; η ομορφιά της είναι εκθαμβωτική;
Προσπαθείς με όρους marketing να την κατατάξεις σε ένα συγκεκριμένο ηλικιακό group και δεν μπορείς. Είναι φίνα, φοράει ακριβά ρούχα, η κολόνια της πρέπει να είναι ειδική παραγγελία, το ρολόι της ακριβό – ίσως αγοράστηκε έπειτα από bonus – το δέρμα της σκούρο από τις ακριβές καλοκαιρινές διακοπές και τις κατά περιόδους επισκέψεις στον Αστέρα.
Η πρώτη ματιά ήταν αναγνωριστική, προσπάθησα να καταλάβω την ηλικία της, όμως η επιστήμη είναι ακαταμάχητο όπλο στη γυναικεία φύση και ικανή να ξεγελάσει ακόμα και το πιο απόλυτο αρσενικό. Συνεχίζω τη διερευνητική ματιά, η οποία διακόπτεται για τις απαραίτητες συστάσεις, η κυρία τάδε.... κεντρική διευθύντρια marketing της τράπεζας ...... Λογικό μου φαίνεται λεω από μέσα μου, τι θα μπορούσε να ήταν με τέτοιο στυλ; assistant; Η γνωριμία συνεχίζεται και συζητιόνται οι πρώτες λεπτομέρειες της επίσκεψής της.... ενημέρωση.... ενημέρωση.... μπλα, μπλα, μπλα....
Τα μάτια μου καθηλωμένα προσπαθούν να «ανακλύψουν» την κρυφή ηλικία – κρυμμένη καλά και επενδεδυμένη με τα τελευταία μέσα της πλαστικής χειρουργικής. Ώσπου σε μια στιγμή λεει: Ήμουν 33 χρόνια στο τάδε τμήμα της τράπεζας και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 4 χρόνια θα βγω στη σύνταξη....
Μπράβο λεω και πάλι μέσα μου, τουλάχιστον το παραδέχεται δεν το κρύβει
Τελειώνοντας το ραντεβού, κράτησα στα χέρια μου λίγο την κάρτα της και έφερα στο νου το πρόσωπό της, είναι δυνατόν να είναι αυτή η γυναίκα 50+;
Κι όμως είναι.... ακόμα και τα 50+ μπορούν να γίνουν 35+, έστω και φαινομενικά....
Για πείτε φίλοι;
Συναντάτε κάθε ημέρα τέτοιες πάπιες;
Πως σας φαίνονται αυτές οι milfomanes;
Υ.Γ. Βάζω και το theme του NIP/TUCK για να μπείτε εντελώς στο κλίμα
[youtube=425,350]zeY-rhOltiY[/youtube]