mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εχεις δικιο,εγω σταματώ.Κανονιστε να μπαναρουνε κι εμας παλληκαρια...
Εχεις δικιο,εγω σταματώ.Κανονιστε να μπαναρουνε κι εμας παλληκαρια...
Δεν είπα ότι είναι δικιά μου,αλλα που ήσουν σκούτερ?περίμενα.
και ψευτης και απλυτος χωρις σαπουνι αλλα και ΧΑΖΟΣ με ψευτικη φωτογραφια!!!
Δεν είπα ότι είναι δικιά μου,αλλα που ήσουν σκούτερ?περίμενα.
αααααααααααχαχαχαχ
ρομπαααααααααααααααααααααααα
δεν κραταγε κανεις νσαμπουαν στοχερι ...
ο πριονιδης σου ειπε να κρατας σαμπουαν ...
ενα βραδυ περναει ενα αυτοκινητο με πιτσιρικαρια μεσα,ο ενας βριζει μια μαυρουλα,η μαυρουλα του απανταει,φρενο και κατεβαινει παρεξηγημενη ντεμεκ μια κοπελα απο το αμαξι να κανει τσαμπουκα στην μαυρη,στηθηκε ενα πανηγυρι εκατερωθεν,ο ενας της παρεας την κυνηγαει μεχρι την μοναστηριου απο κωλετη οπου η μαυρη κρυβεται πισω απο ενα opel corsa,με το που την φτανει ο πιτσιρικας,εχει βγει απο το οπελ ενας βουλγαρος,και του σκαει μπουκετο στην μαπα με σιδερογροθια,ο πιτσιρικας ξαπλα ενα 15λεπτο στα πλακακια μεχρι να ερθει το εκαβ,η γκομενα με αναπτηρα εψαχνε τα δοντια του στα πλακακια...
και το κλασσικο οταν αφησε η κατσαριδα το νεογεννητο της σε ενα σκαλοπατι,αλλα την ειδαν οι αλλες της πιατσας και φωναξαν το 100...χαμος
Τύπε έχουν ξεσαλώσει οι δροσεροί!
ενα βραδυ περναει ενα αυτοκινητο με πιτσιρικαρια μεσα,ο ενας βριζει μια μαυρουλα,η μαυρουλα του απανταει,φρενο και κατεβαινει παρεξηγημενη ντεμεκ μια κοπελα απο το αμαξι να κανει τσαμπουκα στην μαυρη,στηθηκε ενα πανηγυρι εκατερωθεν,ο ενας της παρεας την κυνηγαει μεχρι την μοναστηριου απο κωλετη οπου η μαυρη κρυβεται πισω απο ενα opel corsa,με το που την φτανει ο πιτσιρικας,εχει βγει απο το οπελ ενας βουλγαρος,και του σκαει μπουκετο στην μαπα με σιδερογροθια,ο πιτσιρικας ξαπλα ενα 15λεπτο στα πλακακια μεχρι να ερθει το εκαβ,η γκομενα με αναπτηρα εψαχνε τα δοντια του στα πλακακια...
και το κλασσικο οταν αφησε η κατσαριδα το νεογεννητο της σε ενα σκαλοπατι,αλλα την ειδαν οι αλλες της πιατσας και φωναξαν το 100...χαμος
περιορησμενη πελατια λεω γω!!Και ένα απτά αστεία περιστατικά, χαβαλέ με την παρέα στο αμάξι, σταματάμε σε ένα τρανς απτά πολυτελείας όμως, όχι αυτά στη Γιαννιτσών, αλλά στα σνόμπ στην 26ης και τη ρωτάμε "είσαι αστέρι(όντως ήταν), έχεις κάνει και εγχείριση;" και απαντάει "Όχι βέβαια, γιατί άμα κάνω, μετά θα είμαι δακτυλοδεικτούμενη στην πιάτσα, θα λένε, να δες αυτή έκανε επέμβαση"...
Εγώ το εξέλαβα ως αστείο πάντως, τα συμπεράσματα δικά σας, ακόμα πάντως δε μπορώ να καταλάβω τί το αρνητικό θα συνέβαινε με τη φήμη της, αν όντως είχε κάνει εγχείριση αλλαγής.
Πολύ καλή πιθανότητα, οι μερακλήδες όντως μπορεί και να ξενερώνανε...περιορησμενη πελατια λεω γω!!
Ακριβώς έτσι, ψιλοχτιστός όμως, όχι τόσο χοντρός...Ενας τυπος οχι ψηλος αλλα πλατυς??? χοντρος καραφλος??
Προφανώς...Ο.Κ, αναμένουμε με αγωνία,γιατί φαίνεται σκληροπυρηνικός χύστης.Χαχαχαχα αυτος εχει μεγαλη ιστορια ρε.. θα γραψω δυο σκηνικα οταν θα χω χρονο. εχει θεμα το παλληκαρι παντως..