Νέα

Πήξαμε στο πουσταριό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σορρυ αλλα ειναι λιγο τραγικη ειρωνια του ποιητη να βλεπω τετοια ποστς σε ενα τετοιο θρεντ απο ενα τετοιο νικνεημ Smiley

Δε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το ίδιο ισχύει και για σένα σε τέτοιο σάιτ? :rolleyes:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Δε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το ίδιο ισχύει και για σένα σε τέτοιο σάιτ? :rolleyes:

ναι εγω βεβαια με το ονομα μουνιτσα δεν διαλαλω τον λογο του θεου ουτε το παιζω Λουκα........οταν διαβαζω καποιον με ονομα "ψαχνωτρανς" να κραζει τους πουστηδες ενω ουσιαστικα πηδαει αντρες με βυζια ε δεν ειναι να σε πιανουν τα γελια λιγο?
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι εγω βεβαια με το ονομα μουνιτσα δεν διαλαλω τον λογο του θεου ουτε το παιζω Λουκα...... ..οταν διαβαζω καποιον με ονομα "ψαχνωτρανς" να κραζει τους πουστηδες ενω ουσιαστικα πηδαει αντρες με βυζια ε δεν ειναι να σε πιανουν τα γελια λιγο?

ΟΚ! Καληνύχτα  :grin:
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
αγαπητοι φιλοι φταιμε και εμεις....διοτι οταν η γκομενα θελει να παει στο σκυλαδικο να δει τον χχχ πουστοτραγουδιαρη και εσεις τη πηγαινετε αντι να την πατε σε κανα ρεμπεταδικο σωστο ή σε κανα ροκαδικο .......οταν δεν σηκωνεστε να χορεψετε ζειμπεκια να δειξετε τι σημαινει αντρικλα και αφηνετε το καθε γκομενακι να χοροπηδαει σαν αρκουδακι ...οταν πηγαινετε στο καθε τρεντυ μπαρακι-καφετερια με τα πρασινα πορτοκαλι λαμπακια....οταν ντυνεστε χτενιζεστε οπως στην τηλεοραση,διαβαζετε φλωροπεριοδικα και ακουτε φλωρομουσικη ειναι λογικο να επικρατει η πουστριλα.....σας ομιλω ως εργαζομενος της νυχτας διοτι δυστυχως αυτα που σας λεω ισχυουν....αντισταθειτε......φατε τζατζικι κλαστε ελευθερα ρευτητε δυνατα αφηστε την μασχαλη να μυριζει πειτε καμια χριστοπαναγια και μαθετε να χορευετε κανα ζειμπεκικο........γιατι σε λιγο τα περιπτερα δεν θα πουλανε καποτες και βιαγκρα αλλα βρακοτσουτσουνα.......
 

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
45
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ας υπάρχουν και οι γκέι. Ένα άλλο γούστο είναι κι αυτό.
 

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με την επιστήμη (στατιστική), το 11% τού πληθυσμού είναι ομοφυλόφιλοι. Βάλτε τώρα αν ξέρετε 500 άνδρες, οι 55 είναι πούστηδες. Ξέρετε 55 πούστηδες; Εγώ προσωπικά όχι. Το άσχημο είναι ότι όπως είχε πεί μιά διάσημη, αν θυμάμαι καλά απ΄τη σειρά "sea and the city" ή την "desperated wives", "it's gay business", παραφράσοντας το "showbusiness".
 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
σε ντοκιμαντερ στο σκαϊ

επιστημονες μελετητες της συμπεριφορας των ζωντων οργανισμων του ζωικου βασιλειου,  διαπιστωσαν μια συνεχως αυξανομενη ταση του θυληπρεπισμου.
αφορα τα  ζωα, τα εντομα, κλπ.
παραγοντες αυτης της αυξησης ειναι οι συνθηκες περιβαλλοντος καθως και η διατροφή ......
 

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Μηνύματα
414
Κριτικές
3
Like
1.941
Πόντοι
201
Σε λίγο φίλοι μου εμείς.... οι normal που γουστάρουμε κάργα τις γυναίκες θα είμαστε κάτι σαν μειονότητα..... Στο μέλλον το να είσαι straight θα είναι βρισιά.....
Δεν βλέπετε τι γίνεται σε όλον τον κόσμο.... στη μόδα, στη TV, στα περιοδικά..... όλοι όσοι άντρες  προωθούνται έχουν στήσει κ@λο και οι γυναίκες έχουν περάσει από το κρεβάτι του κάθε πορνόγερου .... !!!!
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια....... και φυσικά επειδή το χρήμα και η δόξα είναι το παν (αυτό το μήνυμα περνά η TV και τα περιοδικά) .... υπάρχουν παρααααααα πολλοί/ες που στήνονται και δίνονται ασύστολα......

Σήμερα κανείς δεν πάει μπροστά κρατώντας σταυρό......
 

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
20
Like
2
Πόντοι
0
και αφου τα κανουμε ολα αυτα ( ρεψιμο κλασιμο ξυλο απλυσια και μπιχλα... ) . ας αρχισουμε να γαμαμε και κατσικες γιατι μονο αυτες θα μας καθονται . οσοι τωρα ηδη γαμανε κατσικες ( και φαινεται οτι ειναι αρκετοι ) ας το ριξουν στις γουρουνες, ειναι πιο καυλιαρες.  εε....?!
 

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Μηνύματα
82
Like
0
Πόντοι
0
Ο Θεός έκανε τον Μπάμπη και τον Αδάμ; Η το Αδάμ και την Εύα;
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
οι κατσίκες ειναι πιο θυληκά απο πολλές σημερινές γυναίκες..
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
...και ρωτάει ο γιος στα 17 του τον πατέρα στα 47...μπαμπά πόσα βγάζεις το μήνα που είσαι στο μεροκάματο ;;;
και πόσα βγάζει η κουνιστή πούστρα που βλέπω στην τηλεόραση;;;
Και συμπεραίνει ο γιόκας: Γιατί να μην προσπαθήσω κι εγώ να πουστέψω αφού θα λύσω εν μέρει την επιβίωση;

Και φέρνω το βιοποριστικό γιατί αυτό είναι που πλασάρεται σαν ιδανικό από παντού. Εφόσον χρήμα σημαίνει επιτυχία και η δημοσιότητα στο χαζοκούτι δίνει έναν αέρα υπεροχής...ο γιόκας υιοθετεί ένα διαστρεβλωμένο πρότυπο επιτυχίας με βάσει το πισωγλέντικο θυληπρεπές.

Στην Αγγλία είχα την τύχη να περάσω τέσσερα χρόνια στο Brighton, την πρωτεύουσα των gay στη γηραιά Αλβιόνα. Το καλό ήταν ότι ο συναγωνισμός ήταν με το μέρος μου λόγω μείωσης των straight οπότε και τα θυληκά περίσευαν.
Λοιπόν το συμπέρασμα μου ήταν ότι εκτός από τους εκ γενετής που δεν έχω λόγο να είμαι εναντίον γιατί είναι φυλακισμένοι σε ξένη φυσιολογία, υπήρχε ένα μεγάλο ποσοστό το οποίο πούστευε ή πουστόφερνε λόγω μόδας και γενικότερου ρεύματος. Επειδή η Γελλάδα έχει μία υστέρηση χρονική στα ρεύματα της Δύσης, έχουμε τα φαινόμενα αυτά σήμερα, περίπου 10-15 χρόνια μετά.

Έτσι απλά!
Φίλη μου ευπαρουσίαστη παραπονιέται ότι ή πέφτει σε gay ή αυτοί που συναντά δεν είναι άντρες (το προσδιορίζει στο ότι δεν κυνηγάνε όπως παλιότερα αλλά βαριούνται ή τρομάζουν).
Μάλλον είναι κοινωνικό σημείο των καιρών και έχει και προεκτάσεις στη διάβρωση του πατροπαράδοτου ανδρικού προτύπου. Αλλά βαριέμαι να επεκταθώ εκεί.
 

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Μηνύματα
402
Like
8
Πόντοι
1
δεν λετε παλι καλα που οταν δεν βρισκετε γκομενα να γαμισετε,μπορειτε να κσεκολιασετε και κανενα κολαρακι?
οι γκευ ειναι πιο υπακουοι,και οτι τους ζητησει ενα αρσενικο,θα του το κανουν...
οσο για τον φιλο με τις απλυτες μασχαλες....τι να πω...μονο σαβουρες θα περνει..
εγω εχω παρει αρκετους στρ8 και δεν επαθαν τιποτα,μετα απο μενα γυρισαν στη γυναικουλα τους κι ολα καλα...εχεμυθεια να υπαρχει και τα αλλα ειναι ευκολα.
ελπιζο να μην προσβαλα κανενα....ευχαριστω για τη φιλοξενεια!
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ από την άλλη(όχι την πόρτα), βλέπω κάτι άλλο...

Κρίνω μάλλον καχύποπτα το όλο σκηνικό που περιγράφετε.

Μου φαίνεται περίεργο που έχει ταυτιστεί ο ομοφυλόφιλος με όσα βλέπουμε στην τουβούλα. Δεν είναι πολύ όμορφο(σαν καθοδήγηση είναι πολύ επιτυχημένο)?  Ο ομοφυλόφιλος "πρέπει" σύμφωνα με την τουβούλα και τα lifestyle κακέκτυπα ιταλικών κιτρινισμών, να ντύνεται χαρωπά, να φοράει ιδιόρρυθμα γυαλιά, να απευθύνει το λόγο με φράσεις όπως "είσαι θεά.... καλέ χρυσό μου.... που πας με το γοβάκι....", να ακκίζεται με γυναικουλίστικο στυλάκι, να κάνει τα χατίρια της μεγαλοπαρουσιάστριας, να μαλλιοτραβιέται με β' διαλογής περσόνες, να ξεφτιλίζεται όπως διάφορα icons (π.χ. Κωστέτσος κλπ).

Δεν βλέπω π.χ. αναφορές ή αφιερώματα στον Μάνο, δεν βλέπω στην τουβούλα δουλειές του Παπαϊωάννου, συνεντεύξεις του McKellen και τόσων άλλων που δεν διακωμοδούνται.
Είναι πολύ καλά στημένος ο μηχανισμός αυτός. Οι πούστηδες είναι έτσι! Υστερικές αδερφές, που μιλάνε καλιαρντά και η ζωή συνεχίζεται... Και ψαρώνουν και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι στην απέλπιδα προσπάθεια τους να ενταχθούν σε μια μάζα με αποτέλεσμα να πέφτουν στην παγίδα που τους έστησαν.
Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν μυρωδιά τι συμβαίνει και το επικρίνουν συνεχώς όπως μπορούν.
Αλίμονο, εδώ έφτιαξαν άντρες και γυναίκες όπως ήθελαν, στους πούστηδες και τις λεσβίες θα σταμάταγαν?
Και τελικά πετυχαίνουν το σκοπό τους, εκ των έσω. Δεν σας έκαναν να σιχαθείτε τους πούστηδες?
Πολύ έξυπνο αλλά ξεπερασμένο, όπως αναφέρει φίλος παραπάνω.
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σορρυ αλλα ειναι λιγο τραγικη ειρωνια του ποιητη να βλεπω τετοια ποστς σε ενα τετοιο θρεντ απο ενα τετοιο νικνεημ :)
Sorry mounitsa αλλα το nickname εχω εξηγησει και σε αλλα ποστ μου οτι ειναι πλασματικο και το εχω βαλει σε αντιπαραθεση με το οτι αλλος ψαχνει στο ιντερνετ αντρα,αλλος γυναικα,αλλος γυναικα χοντρι,αλλος αδυνατη,αλλος κι εγω δεν ξερω τι...ειπα να πρωτοτυπησω με το νικ αλλα την πατησα μιας και ολοι σε πμ μου ζηταν πληροφοριες και μου την πεφτουν και πουστηδες...Μαρτηρας μου ο αντισθενης η ο sony δεν θυμαμαι απ οπου ζητησα αν γινεται να το αλλαξω αλλα δεν γινεται...εξ αλλου το θρεντ δεν εχει καμια σχεση με τις τρανς αλλα μιλαει για τους πουστηδες και τις αδερφαρες...καμια σχεση το ενα με το αλλο αρα μην βιαζεσαι να συμπερανεις...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom