Σιγά μην στρουμφοτραγουδάω.
Το πρόβλημά μου δεν είναι ο ναύαρχος. Ισα-ίσα από τα γενικά γραφόμενά του τον εκτιμώ.
Το πρόβλημά μου είναι ο οποιοσδήποτε στρατιωτικός περνά μια ζωή άκαπνη, με κουβέντες για αναδρομικά, κρατήσεις κλπ και όταν φτάνει το αυγό στον κώλο τότε θυμάται τα προβλήματα.
Οχι αδερφέ.
Ειδικά όταν είσαι από μέσα, θα φωνάξεις, θα χτυπηθείς, θα ενημέρώσεις τους γύρω, θα παραιτηθείς όπως λες και 'συ ΠΡΙΝ αχνοφανεί το πρόβλημα.
Οχι τώρα που σκούρυναν τα πράγματα να λες "παιδια τον ήπιαμε".
Τα περί προδοσίας από τους πολιτικούς τα ακούω βερεσέ.
Οι πολιτικοί δεν σου κατσικώθηκαν στην πλάτη. Ψηφίστηκαν από τον λαό. Τις επιθυμίες του λαού υπηρετούν.
Αν προτιμάμε πρόωρες συντάξεις και όχι άμυνα μου φταίει ο ψηφοφόρος, όχι ο εκλεγμένος.
Αν με διαβαζες προσεκτικα,όλα αυτα τα χρονια που γραφω εδω μεσα θα εβλεπες ότι θιγω συνεχως τα κακώς κείμενα του Οπλου μου..
Ανταλλακτικα,προμηθειες,λαμογιες,καταχρησεις,μειωσεις Προυπολογισμών, τα παντα εχω αναφερει.
Να ειχα παραιτηθει τοτε ,δεν ειχε νοημα,πρωτα απ'όλα κανοντας κακο σε μενα,απο βιοποριστικούς λόγους και δευτερον παραιτηθηκε ενα Υποπλοίαρχος/Πλωταρχης/Αντιπλοίαρχος..So What?Θα αλλαζε κατι?
Εκ των εσω προσπαθεις να αλλαξεις καποια πραγματα κι ελπιζεις οτι οσο μεγαλωνεις σε Βαθμο,επηρεαζεις και περισσοτερο..
Ηθελα να παραιτηθω μετα τα Ιμια,νεος Ανθυποπλοίαρχος...Και τι θα γινοταν?Τιποτα..Από μεσα όμως δουλεψα για να μην ξανακανουμε Στρατηγικα λαθη όπως τοτε,περισσότερα δεν μπορω να πω...
Ακουσες ποτε να σου πω ότι τον ηπιαμε, παμε να φυγουμε?Ποτε!
Το να περιμενεις όμως από μενα να σου χρυσωνω το χαπι ,οτι δεν τρεχει τιποτα και παμε γερα ,γιαουργια να φαμε τα μεμετια,αυτο δεν μπορω να το κανω.
Αναφερω γεγονοτα,καταστασεις πραγματικες και βαζω το προβλημα στην πραγματική του διασταση που δεν ειναι μονο θεμα δικό μας,αλλα ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ,εκφευγει δηλαδη της οποιας αποφασης εχω παρει εγω..
Αν διαταχθω να πολεμησω,οπως ειπες μια ζωη γι αυτο εκπαιδευτηκα και αυτο θα κανω..
Ομως φιλε θα ακουσεις τα πραγματα όπως ειναι και οχι όπως θελουν οι αλλοι για δικους τους σκοπους αυτονοητους να τα παρουσιασουν όπως θα ηθελαν εκεινοι να ειναι..