Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Νομίζω γύρω στα 100 block 40&50 αλλά είχανε πει ότι μέχρι το 2023 θα βάλουν σε όλα. Ακόμα και στα block 30Νομίζω και τα 200 τουρκικα ccip εχουν link16
Νομίζω γύρω στα 100 block 40&50 αλλά είχανε πει ότι μέχρι το 2023 θα βάλουν σε όλα. Ακόμα και στα block 30Νομίζω και τα 200 τουρκικα ccip εχουν link16
Νομίζω γύρω στα 100 block 40&50 αλλά είχανε πει ότι μέχρι το 2023 θα βάλουν σε όλα. Ακόμα και στα block 30
Δε θα πω πολλά γιατί δε χρειάζεται. Εσύ ξέρεις πόσα Scalp έχουμε; Το στρατηγικό βάθος της Τουρκίας το βλέπω να αναφέρεται συχνά. Πιστεύεις ότι μας ενδιαφέρει το Γκαζιαντέπ;
Κι επειδή ο αδερφός μου είναι ιπτάμενος, ποιο πλεονέκτημα πρώτου κτυπήματος; Αγνοείς πολλά περί της δυνατότητας να αιφνιδιάσει κάποιος. Από τη στιγμή της τροχοδρομησης ανιχνεύεται το ΑΦ. Πριν ακόμα αφήσει το έδαφος. Χωρίς μετασταθμευσεις κτυπημα δεν υπάρχει. Και τα ρεντινες έχουν αυξηθεί. Και από που θα περάσουν; Η ελληνική ΑΑ είναι μακράν καλύτερη της Τουρκικής.
Και μιας και το έθιξες πόσα τουρκικά F16 έχουν link 16;
Τις bell τις παίρνουμε για το Αιγαίο;
Εγώ συμφωνώ μαζί του ότι αυτό με τους ανωτάτους έχει παραγίνει. Σε όποια γωνία και να στρίψεις σκοντάφτεις σε Ταξιάρχους και Στρατηγούς. Επίσης συμφωνώ μαζί του ότι πολλά στρατόπεδα υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Είχε γίνει μελέτη να κλείσουν πολλά και να εξοικονομηθούν κονδύλια, αλλά σκόνταψε ως συνήθως στο πολιτικό "κόστος" διακομματικώς. Η γνωστή φαιδρή ιστορία με τους Πεζοναύτες στο Βόλο λέει τα πάντα για το πολιτικό προσωπικό.Stoka νμζ ο τομκατ ανεφερεται περισσότερο στα θεματα λογιστικου και εφοδιασμου ότι πάσχουν οι Ε. Δ. Ισχυει πιστεύεις; Γιατι αν είναι ετσι τοτε τα υπόλοιπα, αξιόμαχο εκπαιδευση, εξοπλισμός πεφτουν στο κενο.
Stoka νμζ ο τομκατ ανεφερεται περισσότερο στα θεματα λογιστικου και εφοδιασμου ότι πάσχουν οι Ε. Δ. Ισχυει πιστεύεις; Γιατι αν είναι ετσι τοτε τα υπόλοιπα, αξιόμαχο εκπαιδευση, εξοπλισμός πεφτουν στο κενο.
Εγώ συμφωνώ μαζί του ότι αυτό με τους ανωτάτους έχει παραγίνει. Σε όποια γωνία και να στρίψεις σκοντάφτεις σε Ταξιάρχους και Στρατηγούς. Επίσης συμφωνώ μαζί του ότι πολλά στρατόπεδα υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Είχε γίνει μελέτη να κλείσουν πολλά και να εξοικονομηθούν κονδύλια, αλλά σκόνταψε ως συνήθως στο πολιτικό "κόστος" διακομματικώς. Η γνωστή φαιδρή ιστορία με τους Πεζοναύτες στο Βόλο λέει τα πάντα για το πολιτικό προσωπικό.
Τα περί λογισμικού προσωπικά δε με εντυπωσιάζουν. Είναι γνωστό το σοκ που προκάλεσε ο Van Riper στο Πεντάγωνο όταν νίκησε τεχνολογικά ανώτερες δυνάμεις και "βυθισε" 19 πλοία και "εστειλε" 20.000 Αμερικανούς στον πάτο, κυριολεκτικά με μαούνες και σήματα καπνού.
Στα του εφοδιασμού...... κλάφτα..... Αν και πιστεύω ότι σε περίπτωση σύρραξης θα τρέξουν να μας πουλήσουν όλοι με γενναία πίστωση. Και μας και τους απέναντι. Τέτοιες ευκαιρίες για άδειασμα βιομηχανικού στοκ δε βρίσκονται κάθε μέρα.
ωπ, σόρρυ διάβασα λάθος.Λογιστικου, οχι λογισμικου.
Οι SOM με 250 km εμβέλεια από που θα εκτοξευτούν και πως θα πλησιάσουν;Σκαλπ = *πολυ* χαμηλο 3ψηφιο - η Roketsan απο την αλλη δεν εχει περιορισμους χωρις (το κυριοτερο) να γνωριζουμε σπεκς.
Στρατηγικο βαθος = αεροδρομια/εγκαταστασεις εκτος ακτινας δρασης. Σε καθε περιπτωση, με την ενεργοποιηση Σ400, good night and good luck.
Ρεντινες εχουν αυξηθει; στα διλιτρα (μοναδικοι φορεις Σκαλπ) ποιες οι διαθεσιμότητες; στα 50αρια; ; ποσες ωρες μιν εχει ορισει το ΝΑΤΟ; ποσες ωρες 'βαζουν' οι Ελληνες πιλοτοι; ποσες παραιτησεις εχει η ΠΑ τα τελευταια χρονια για αυτον τον λογο;
Λινκ16 σ απαντησε Macallan (btw, εξαιρετικο ουισκι :-D) και δεν αναφερομαι καν σε pods στοχοποιησης/οπλα.
Πρωτο χτυπημα = SOM παικτη και μετα SEAD + UCAV σε Shorads και οτι αλλο ειναι ακομα ενεργο.
Θα 'βγουν' Μπελ Α. Μεσογειο;;; με 16 Αστερ; μηπως οι S 30ετιας με καταυγαση 2 στοχων, οι ΜΕΚΟ ή οι SV χωρις διασυνδεση και ηλεκτροοπτικα; μονο ο Τσουνης τα πιστευει(;) αυτα και μπροστα του ο Λυμπερης ειναι...Eisenhower.
Ελληνικο ΑΑ;; ποτε δοκιμαστηκε σε πραγματικες συνθηκες; με τι ποσοστο επιτυχιας; ποσα χρονια χρειαστηκαν οι Ισραηλινοι για Iron Dome με σημαντικα υποδεεστερες απειλες; το jamming της IAF σε Παντσιρ ετ αλ προγευση.
Εφοσον ο αδελφος σου ειναι ιπταμενος, ρωτησε τον για διασυνδεσιμοτητα ΠΑ με 1 ΑΣΕΠΕ στον αερα ή για τα Π3 με 500Μ στην LM χωρις link16...ποση ωρα θα 'μεινει' στον αερα;
Ε.Δ που ξεφτιλιζονται (μεχρι και στον φετινό Παρμενιωνα) απο TAF UAV και δεν κανουν καταρριψη ή που δεν τολμουν να 'βγουν' στα Κυπριακα οικοπεδα, ειναι για παρελασεις και τενεκεδες πολιτικους που πουλανε σανο.
Κάπου εκεί είναι και με τεράστια εμβέλεια. Το κακό είναι ότι κάποιοι είναι χωρίς συντήρηση και έχουν ξεπεράσει το "όριο ζωής" τους.Οι scalp ειναι καμια εκατοστη και αν. Τι να πρωτοχτυπησεις. Χρειαζόμαστε κι αλλους και οπωσδηποτε jassm.
Οι bel συζητάνε για 2+2 με 32 κελια και strales. Τεσσερις ειναι λιγες, εκτος και παρουμε και μπουρκ.
Σταμάτησαν εκεί που τους όρισε ο Κίσσινγκερ.Noμιζω απο μπουρκες ειμαστε κομπλε. Καθε μερα ερχονται δεκαδες!
Παντως ανεξαρτητα απο εξοπλισμους, οπου φαινεται οτι ειμαστε ξεβρακωτοι (ο πατουλης βλεπω σημερα οτι προσλαμβανει αλλους 300 αχαμνοξυστες στην περιφερεια γιατι τους λειπουν), εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση πώς εκλεισε σε χρονο dt το κουρδικο θεμα και πλεον εχει φυλαγμενο τον κωλο του. Μιλαμε για μεγαλη στρατηγικη σκεψη τα επιτελεια του, σε αντιθεση με κατι ζομπι με αλτσχάημερ που βλεπω να βγαινουν στην τβ καθε μερα, πρωην ναυαρχους και στρατηγους, για να μας κανουν... αναλυσεις του κωλου.
Σε καθε περιπτωση το ερωτημα ηταν για το ποτε το βλεπετε το μπαμ οχι για το αν.
Σχετικα με την τελικη πτωση, οι τουρκοι εχουν χωροθετησει τον στοχο τους: γαλαζια πατριδα. Οπως και στην κυπρο που μας ξεφτιλισαν, σταματησαν εκει που ηθελαν αντι να παρουν τα παντα.
Και κανεναν λαθρο να μην μας στειλουν, εμεις με την υπογεννητικοτητα που εχουμε θα αυτο-εξολοθρευθούμε ούτως ή αλλως σε 100-120 χρονια απο σημερα και πολυ απλα θα ερθουν οι μουσουλμανοι σε κενή χώρα.
Δεν εχουμε αναγκη απο κανεναν τουρκο να μας εξοντωσει, εχουμε αναλαβει να αυτο-εξοντωθουμε με μαθηματικη ακριβεια.
Η συμφωνία Λιβύης και Τουρκίας επαληθεύει αυτό που ήδη ξέρουμε εδώ και δεκαετίες. Ο Τούρκος ειναι μεθοδικός και έχει στρατηγική που ακολουθεί πίστα. Ο στόχος του να πατησει στο μισό και βάλε Αιγαίο. Εμεις τι κανουμε για όλα αυτά οεεεοοο;;;