Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μιλησες σε πολλους ???

φυσικα και λες παπατζες δεν χρειαζεται να στο πω εγω
Ξερεις απο στρατοπεδα, ξερεις και απο tour operators?

Μου θυμιζεις εναν γνωστο μου, που σε καθε συζητηση πεταγοταν και ελεγε οτι το ξερει το θεμα.
Καποια στιγμη εμεινε μονος του να λεει τις μαλακιες του στον εαυτο του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ξερεις απο στρατοπεδα, ξερεις και απο tour operators?

Μου θυμιζεις εναν γνωστο μου, που σε καθε συζητηση πεταγοταν και ελεγε οτι το ξερει το θεμα.
Καποια στιγμη εμεινε μονος του να λεει τις μαλακιες του στον εαυτο του.

Κλασσικος Ελληναρας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Στο χωρο που εργαζομαι φιλε εγω δεν υπαρχει ουτε μια ΑΦΙΞΗ -
θα δειξει ... εδω ειμαστε !

Τι να σου πω, μου εκανε και μενα εντυπωση, φυσικα ειναι νωρις και οι προκρατησεις δεν ειναι κατι απολυτα δεδομενο αλλα παντα ειναι μια ενδειξη.

Επισκέπτης
Γράψτε μαλακίες :jerking: αν είχε βύσμα ο ένας, αν έφαγε κλύσμα ο άλλος και την ψωλή ο παπαγάλος....
Μίλησα Σκάηπ με 2 γνωστούς. Έκαναν πάρτι για τα ανίψια και κάλεσαν διάφορους γνωστούς άλλων χωρών.
Ο τουρκαλάς ΔΕΝ πήγε...
Παλαιότερα υπήρχε μια τουρκάλα στη θέση του και γενικά δεν είχε παρτίδες, αυτός όμως μίλαγε έδειχνε άλλο χαρακτήρα....
Η δε Γαλλία έχει εκδόσει όντως οδηγίες για τους πολίτες της για περίπτωση αναταραχής (το επιβεβαίωσαν κι οι 2).
Τίποτε άλλο από εμένα, τα συμπεράσματα δικά σας....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τι να σου πω, μου εκανε και μενα εντυπωση, φυσικα ειναι νωρις και οι προκρατησεις δεν ειναι κατι απολυτα δεδομενο αλλα παντα ειναι μια ενδειξη.

Τύπε σου εγραψα πως εχουν καποια αυξηση από Ρωσία Ουκρανία και αυτοί πάλι είναι μάλλον χαμηλου εισοδήματος, το all Inlcusive είναι στο 99%.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Τύπε σου εγραψα πως εχουν καποια αυξηση από Ρωσία Ουκρανία και αυτοί πάλι είναι μάλλον χαμηλου εισοδήματος, το all Inlcusive είναι στο 99%.....

Αυτο. ΣΕ σχεση με την πτωση που εχουν επι 3 σαιζον ειναι ακομα ενας λογος που πιστευω θα κανει το μαλακα να μαζευτει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.934
Πόντοι
9.931
Ειμαι περίεργος να μαθω τη διαθεσιμοτητα σε αεροπλάνα έχουμε αυτη τη στιγμή, το λεω γιατί ξέρω σχεδόν πάντα 1-2 αεροπλάνα ειναι εκτός για συντήρηση σε καθε Μοίρα, βασικά ότι είναι εκτός πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα συντηρηθούν-επισκευαστουν.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Τα έντερα κοκορέτσι έπρεπε να του έκαναν και να του τα δώσουν να τα φάει..
για ολα τα δεινά που έχει περάσει το Ελληνικό έθνος εξαιτίας τους.
Μόνο ο Βλάντ Τσέπες τους είχε περιποηθεί όπως τους άρμοζε.

[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Night_Attack_at_T%C3%A2rgovi%C5%9Fte[/url]

... Mehmed decided to besiege the capital, but instead found it deserted with its gates wide open. The Turkish army entered the capital and for half an hour, the army marched on the road that was bordered by some 20,000 impaled Turks. There, they found the rotten corpse of Hamza Pasha impaled on the highest stake, to symbolize his 'high ranking'. Other sources say that the city was defended by the soldiers, while the impaled corpses lay outside the city-walls for a distance of 60 miles. Chalkokondyles, when remarking the reaction of the sultan, wrote: "The sultan was seized with amazement and said that it was not possible to deprive of his country a man who had done such great deeds, who had such a diabolical understanding of how to govern his realm and its people. And he said that a man who had done such things was worth much."

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Η στρατονομία τι έκανε σήμερα το πρωι στην Εθνική, στην Μεταμόρφωση;
4-5 τζιπ μαζί με καμιά δεκαριά μηχανές, όλες φρεσκοπλυμενες