Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο Στυλιανος  παττακος  είναι  ο ιδεολογικος  μου πατερας  φιλε μου    Αν υπαρχαν  σημερα στην ελλαδα  ατομα σαν τον παττακο   ο τουρκους  θα ηταν  στην μογγολια   και η πολη  θα ηταν ελληνικη    αδερφε μου  Αλλα αυτά είναι ονειρα  πλεων 

θυμησου μου μονο ποτε χασαμε την κυπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Στυλιανος  παττακος  είναι  ο ιδεολογικος  μου πατερας  φιλε μου    Αν υπαρχαν  σημερα στην ελλαδα  ατομα σαν τον παττακο  ο τουρκος  θα ηταν  στην μογγολια  και η πολη  θα ηταν ελληνικη    αδερφε μου  Αλλα αυτά είναι ονειρα  πλεων 
Το οτι χασαμε την μιση Κυπρο απο τα καμωματα ανθρωπων σαν τον Παττακο ειναι προφανως συμπτωση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φυσικα λουκανικο με τον ολοκαινουργιο εξοπλισμο σας κλειδωμένο στην αποθήκη.
Οσο γι αυτο να εισαι απολυτα βεβαιος.

Τα εχουν βαλει ολα μεσα στο λουκανικο μην χασουν και χρονο να τα βαλουν εκεινη την ωρα.

Και οι παραλλαγές σιδερωμενες με τσακιση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε αφου εχει εσωτερικη διασταυρωμενη πληροφορηση ο τυπος ναουμε.
ρε το μελλον μας το εχει ο καθενας στο χερι του ρε.
και την κωνσταντινουπολη θα είχαμε σημερα αν οι στρατηγοι στην θρακη αντι να ακουσουν τους πολιτους το 1922 και να εγκαταλειψουν την ανατολικη θρακη , μπαινανε στην κωνσταντινουπολη και δεν φευγανε με τιποτα.
οι τουρκοι ειχαν ακριβως ΜΗΔΕΝ καραβια για να περασουν τον βοσπορο και ΚΑΝΕΝΑΣ σύμμαχος δεν θα του βοηθουσε να περασουν. οσο βοηθησαν εμας που πολεμήσαμε στο πλευρο της ανταντ τοτες ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ θα βοηθουσαν τον κεμαλ που τους εκοψς τον κωλο στην καλλιπολη.
Θα εμπαινες στην Κωνσταντινουπολη. Μαλιστα. Ενω σου ειχαν διαμηνυσει Αγγλοι και Γαλλοι οτι αν πας κατα εκει, θα συγκρουσθεις μαζι τους.
Καλο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο Στυλιανος  παττακος  είναι  ο ιδεολογικος  μου πατερας  φιλε μου    Αν υπαρχαν  σημερα στην ελλαδα  ατομα σαν τον παττακο   ο τουρκος  θα ηταν  στην μογγολια   και η πολη  θα ηταν ελληνικη    αδερφε μου  Αλλα αυτά είναι ονειρα  πλεων  

Φίλε μου, ο Στυλιανός Παττακός ήταν ένας καλσονοσκίστης, όπως βέβαια καλσονοσκίστες ήταν στα ελληνοτουρκικά και ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ για διαφορετικούς ή και τους ίδιους λόγους, τους οποίους δεν είναι η ώρα να αναφέρουμε.

Σέβομαι βέβαια οτι ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του και πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στην φυλακή σαν άνδρας. Ενώ κάποιοι άλλοι.............

Από αυτή την άποψη μπορείς να είσαι περήφανος για τον (ιδεολογικό) πατέρα σου.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ρε πλακα κανουμε; Ψαχνει αφορμη δηλαδη η Τουρκια να φυγει απο το ΝΑΤΟ την στιγμη που εχει κανει τεραστια παραγγελια για μαχητικα αμερικανικα και εκπαιδευση πιλοτων και συνεργαζεται με τους Ρωσους που θελουν την διαλυση του ΝΑΤΟ;

Ετσι διαλυεται το ΝΑΤΟ; Παμε καλά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα είναι δυνατoν; Navtex στο κεντρο του Αιγαίου; Μα ποσο στα αρχιδια τους είναι πια. Πως ειναι δυνατον να τους αφηνουμε;
Διεθνη υδατα ειναι, τι ακριβως θελεις να κανουμε δηλαδη?

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
θυμησου μου μονο ποτε χασαμε την κυπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Αυτό ηταν το μεγαλητερο λαθος  τοτε   το χρεωθηκαν   αυτοι   αλλα από τοτε  μεχρι σημερα  τη αλλαξε  προς το καλο  σε αυτόν τοπο   ελληνες    πηγε κατι καλα   ολες η φαρες   ηρθαν εδώ μεσα .  κεντρο υποδοχης  λαθρομεταναστών  η  ΕΛΛΑΔΑ    και ελληνες  φυλακη σμενοι στα σπιτια τους με τα οπλα  στα χερια     αλλαξε κατι προς το καλο  ΑΝΕΡΓΙΑ  ΦΤΩΧΙΑ   ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ  . Και ο ελληνας  14 χρονος  από το παρκο και την παιδικη  χαρα   μεσα στο σπιτη  καθηλομενος  πανω σε ένα PC να βλεπει τσοντες  και να πεζει PRO

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Σίγουρα, ακολούθησαν μεγαλύτεροι καλσονοσκίστες, πχ Σημίτης, έβγαλε τον στόλο έξω και μετά ευχαρίστησε ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  :idiot: τους αμερικάνους που βοήθησαν να φύγουμε με την ουρα στα σκέλια.

Η μαλακεία είναι διαχρονική/διακομματική.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Διεθνη υδατα ειναι, τι ακριβως θελεις να κανουμε δηλαδη?

Τί νά κάνουμε δηλαδή;

Άν έχουμε cajones νά πάμε στά 12 μίλια όπως έχουμε δικαίωμα νά κάνουμε, καί τούς μειώνεις καί πρόσβαση καί έκταση.

Άπλά πράματα, άλλά πρέπει νά έχεις ΕΘΝΙΚΗ ήγεσία γιά τέτοια πράματα.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ο Στυλιανος  παττακος  είναι  ο ιδεολογικος  μου πατερας  φιλε μου    Αν υπαρχαν  σημερα στην ελλαδα  ατομα σαν τον παττακο  ο τουρκος  θα ηταν  στην μογγολια  και η πολη  θα ηταν ελληνικη    αδερφε μου  Αλλα αυτά είναι ονειρα  πλεων 

Έτσι ΜΠΡΑΒΟ, πέστα μπάς καί μάθουν κάτι τά στραβάδια έδώ μέσα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οσο γι αυτο να εισαι απολυτα βεβαιος.

Τα εχουν βαλει ολα μεσα στο λουκανικο μην χασουν και χρονο να τα βαλουν εκεινη την ωρα.

Και οι παραλλαγές σιδερωμενες με τσακιση.

Κι όμως,  οσον αφορα τους επιστρατους που θα συμπληρωσουν τη δυναμη των μοναδων πρωτης γραμμής,  αυτό ισχυει καθως και ολοκαινουργια g3 στις αποθήκες. 400000 απο δαυτα εχουμε, πανω απο τα  μισα δεν τα εχει πιασει χερι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κι όμως,  οσον αφορα τους επιστρατους που θα συμπληρωσουν τη δυναμη των μοναδων πρωτης γραμμής,  αυτό ισχυει καθως και ολοκαινουργια g3 στις αποθήκες. 400000 απο δαυτα εχουμε, πανω απο τα  μισα δεν τα εχει πιασει χερι.

θελουν καθαρισμα αυτα τα εχει φαει η σκονη και η υγρασια

αντε τωρα να λυσεις το g3

βεβαια δεν το εχω ξεχασει το θυμαμαι

URL]]

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346