ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
------------Με το που είδα ότι απάντησες το περίμενα πως θα πεις μαλακία! Και βέβαια πήρες την συγκατάβαση και του όμοιού σου που συμφωνείτε στη μαλακία...
Για να απαντάς στα τρολ καλός είσαι.. Αλλά μέχρι εκεί...
Υπάρχει χάσμα γενεών που δεν το αντιλαμβάνεσαι!
Θέλουμε κάτι καινούργιο! Έχουμε μέλλον μπροστά μας! Δεν έχουμε φάει τα ψωμιά μας!
Μιλάω για ηλικίες 20-40 ετών νέους μη μολυσμένους από τον πνευματικό καρκίνο της αριστεράς .. που δεν θέλουν να μεταναστευσουν!
Σε συζήτηση καφενείου δεν υπάρχει περίπτωση να μπω..
Σας χέζω και σας απαξιώνω όλο το πολιτικό σας γαμωσύστημα!
Πιστεύω μόνο στη πατρίδα μου τη σημαία μου και την καταγωγή μου! Όχι σε επαγγελματίες πολιτικούς ,διεθνιστικές και ξένες δυνάμεις, και αντιπροσώπους τους!
Μόνο ενωμένοι υπό την σημαία το έδαφος και τη καταγωγή μπορούμε να ανακάμψουμε και όποιος δεν συμφωνεί είναι επικίνδυνος για το μέλλον μας!
* Ό Admiral με κάλυψε σε αυτή τη φάση με την απάντησή του.. πως από τον στρατό δεν υπάρχει ελπίς...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ,μακαρι ο μεσος/ορος να ειχει ιδιες αποψεις με εσενα...
αλλα τυπε....
δεν νομιζω η πλειοψηφια θα το ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ειδικα 23-28-
θα ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ για μια καλυτερη ζωη, επιπεδο κτλ.
εχω φιλους που εφυγαν, αρκετοι ειναι καλυτερα τωρα, νομιζω δεν θα γυρισουν ποτε, η αν γυρισουν θαναι στα 65-70 τους...
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ 0.1%....
---------
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ...
οι αλβανοι εφηβοι , ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΟ 2011-12 ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ πισω αλβανια,λογο κρισης.....
(και ειχαν δεσμους με χωρα τους--πασχα -γιορτες κτλ)..οχι ομως για να γυρισουν μονιμα...
και ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ 15 να σκεφτονται ποτε θα φυγουν....ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ που ειμαι 14-15...στα 23-25 που θα μπω στην αγορα εργασιας ισως να ειναι καλυτερα....
αποτελεμα...
ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΙΔΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....
για να παρει ετοιμο γιατρο ο γαλλος,ο γερμανος..ΜΕ 0 ΚΟΣΤΟΣ...