Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
-----------
ΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!
ειπαμε ειναι λιποτακτης,σκουπιδι,νοθος..κ ολα μαζι...
----------
ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...
ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ σκουπιδι,....εδω αντι για 12μηνο τοτε, εκανα κανονικη θητεια κ στην πινεζα..
3θνες 11 μηνες γαμω την κωλοτρυπιδα του...αλλα μην βριζεις του αχρηστου την μανα
Πού του εβρισε τη μανα?
Ειπα εγω "δηλαδη αν ερθουν οι τουρκοι να σου γαμησουν τη μανα δεν θα πολεμησεις?"
Και συμπληρωσε ο αλλος "πιθανον να την παραδωσει ο ιδιος να την γαμησουν".
Πού ειναι η βρισια τωρα και ο λογος του muting δεν εχω αντιληφθει ακριβως. Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να εχω μιουταρισθει κι εγω.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Πού του εβρισε τη μανα?
Ειπα εγω "δηλαδη αν ερθουν οι τουρκοι να σου γαμησουν τη μανα δεν θα πολεμησεις?"
Και συμπληρωσε ο αλλος "πιθανον να την παραδωσει ο ιδιος να την γαμησουν".
Πού ειναι η βρισια τωρα και ο λογος του muting δεν εχω αντιληφθει ακριβως. Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να εχω μιουταρισθει κι εγω.
και πολυ αργησες :birdman:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Tρίχες. Απλως αυτοι που ασχολουνται, ασχολουνται περισσοτερο απο πριν και πιο εντονα. Και ετσι "ακουγονται" και περισσοτερο.

Αλεξ,ακόμη και από το bou,που είναι τελειως τυχαίο δείγμα πολιτων, κανουν μπαμ πλεον κάποια πράγματα.

Σκέψου πόσα αριστεροτρολ είχαμε παλιά εδώ μέσα και κοίτα ποιοι έμειναν.
Το κομματόσκυλο τρολ,ο MISTER MALAKAS 2017 και κάτι λουγκρες τύπου podolagnou που βαζουν αγγουρια στον πάτο τους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Χθες διάβασα αυτό το άρθρο:Πιο εθνικιστές, θρήσκοι και οργισμένοι οι (νέοι) Έλληνες

www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1205064/pio-ethnikistes-thriskoi-kai-orgismenoi-oi-neoi-ellines]http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1205064/pio-ethnikistes-thriskoi-kai-orgismenoi-oi-neoi-ellines[/url]

και η γενική αίσθησή μου,ειδικά μετά στα συλλαλητήρια,κ.λ.π. είναι πως υπάρχει σημαντική μεταστροφή της κοινωνίας.
και η ΧΑ ανεβαινει τύπε και θα ανεβει κι άλλο αλλα αυτο γινεται δυστυχως κατοπιν εορτής

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλεξ,ακόμη και από το bou,που είναι τελειως τυχαίο δείγμα πολιτων, κανουν μπαμ πλεον κάποια πράγματα.

Σκέψου πόσα αριστεροτρολ είχαμε παλιά εδώ μέσα και κοίτα ποιοι έμειναν.
Το κομματόσκυλο τρολ,ο MISTER MALAKAS 2017 και κάτι λουγκρες τύπου podolagnou που βαζουν αγγουρια στον πάτο τους.
Μια απομυθοποιηση της αριστερας οντως υπάρχει. Αλλά "κινηματική δεξιά" οπως μου την χαρακτηρισε ευστοχα καποιος γνωστος μου, δεν φαινεται στην παρουσα φαση να υφισταται.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οφ τοπικ

τα ανεκδοτα ειναι σε αλλο θεμα
οι πασοκοι τελικα δε θα τη σκαπουλαρουν να τους κρινει η ιστορια και άλλες μαλακιες  αφου απο τις καταστροφες που ερχονται ο λαός θα ζητησει τα κεφαλια τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
επειδη θα χειροτερεψουν τα πραγματα υπολογισε την μινιμουμ 15%
12-13% με τασεις μιας μικρης ακομη ανοδου προς το ταβανι του 15% ειχε το Σεπτεμβριο του 2013. Εκει τελειωσαν ολα.

Ούτε καν εκεινο το καταραμενο 7% δεν καταφερε να πιασει ποτέ.
Ολο 6,92% και 6,96% εφερνε.

Πλεον με τη ΝΔ στα προθυρα της εξουσιας, η συμπιεση θα ειναι τεραστια.
Ουτως η αλλως ουδεμια χρησιμοτητα για την χωρα θα ειχε μια ανοδος της ΧΑ (οπως και του ΚΚΕ). Προκειται για τρύπες στην πολιτικη γεωγραφια, που κανενας δεν συνεργαζεται μαζι τους και με κανεναν δεν συνεργαζονται.

Η ψηφος πρεπει να ειναι χρησιμη. Εχουμε καει απο "ψηφους διαμαρτυριας".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οι πασοκοι τελικα δε θα τη σκαπουλαρουν να τους κρινει η ιστορια και άλλες μαλακιες  αφου απο τις καταστροφες που ερχονται ο λαός θα ζητησει τα κεφαλια τους

για τις καταστροφες που εγιναν και που ερχονται οπως λες αλλοι ευθυνονται οχι το πασοκ

να πατε να τους βρειτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
για τις καταστροφες που εγιναν και που ερχονται οπως λες αλλοι ευθυνονται οχι το πασοκ

να πατε να τους βρειτε
Κατα την αποψη του λαου παντως ευθυνεστε κυριως εσεις, γι' αυτο πηγατε απο το 44% στο 5%.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
12-13% με τασεις μιας μικρης ακομη ανοδου προς το ταβανι του 15% ειχε το Σεπτεμβριο του 2013. Εκει τελειωσαν ολα.

Ουτως η αλλως ουδεμια χρησιμοτητα για την χωρα θα ειχε μια ανοδος της ΧΑ (οπως και του ΚΚΕ). Προκειται για τρύπες στην πολιτικη γεωγραφια, που κανενας δεν συνεργαζεται μαζι τους και με κανεναν δεν συνεργαζονται.

ολα αυτα τα αποκομματα αποκομματα  του μνημονιου ηταν

δυστυχως ο κοσμος υπνωτιστηκε απο αυταπατες και απατες απο το 10 και μετα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
επιτελους θα γινει ο κουλης πρωθυπουργος και θα κανει ντα τους κλεφτες τα λαμογια και τους τουρκους

:rockon: :rockon: :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

με την ερμηνεια σου θα επεπε να ειχαν διαλυθει το οποιο θα επαιζε αν εξελισονταν ομαλα οι συνθηκες τουναντιον οι απρόβλεπτες συγκυριες μπορει να την εκτοξευσουν όπως το '09.Αν δεν προκυψουν ανωμαλίες ειναι ξεκαθαρη η επικρατηση του Συριζαστις εκλογες καθοτι θα απελευθερωθουν κονδυλια απο τους γαλλογερμανους  για εκλογικη πολιτικη και προσληψεις και ο άτολμος και ολιγιστος Κούλης θα υποστει επονειδιστη ήττα που θα αποτελεσει και τον αποχαιρετισμο του απο το πολιτικο προσκηνιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ολα αυτα τα αποκομματα αποκομματα  του μνημονιου ηταν

δυστυχως ο κοσμος υπνωτιστηκε απο αυταπατες και απατες απο το 10 και μετα
Οι κρισεις παντα δημιουργουν τέρατα.
Εν προκειμενω τα τερατα ηταν ο Συριζα, η ΧΑ και οι ΑΝΕΛ. Και τα
τρια ταλαιπωρησαν και ταλαιπωρουν τη χωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom