Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 473K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.639
Πόντοι
41.129
το ερωτημα είναι αν εσκεμμένα τους εστειλαν γι αυτό ή μπουκαραν οι τουρκοι και τους μαζεψαν  :S

στημενο ειναι τυπε για να δωσουμε μερικους παραξικοπιματιες πισω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ε ναι, μην τρελαθουμε κιολας. Πεφτεις πανω σε μια τουρκικη περιπολο. Και σου λεει παραδωστε μας τα οπλα.
Η απαντηση ειναι παρτε τα??? Γιατι, επειδη το λετε εσεις?

Δεν καταλαβα, συναντιουνται δυο περιπολοι, μια ελληνικη και μια τουρκικη.
Γιατι η τουρκικη λεει δωστε τα οπλα και δεν το λεει η ελληνικη?
Αν λεγανε και οι δικοι μας να δωσουν τα οπλα οι τουρκοι τι θα γινοταν?
Ητανε λεει συμφωνα με τις καταθεσεις τους χυμα σε ενα δεντρο και καθοντουσαν και τα οπλα προφανως τα ειχαν παραδιπλα, δεν ηταν σε εγρηγορση οπως οι Τουρκοι που σε δευτερολεπτα τους πλησιασαν με τα οπλα προτεταμενα σιγουρα και τους μαζεψαν. Αν ηταν οι Ελληνες να ειχαν χρονο αντιδρασης και να τους καλουσαν οι Τουρκοι να παραδωσουν τα οπλα, τοτε θα ειχε νοημα μεχρι και να ξεκινησει μαχη, να καλυφθουν  και να πεσουν πυροβολισμοι. Αλλη  μια ηττα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τους ριξανε και μαπες για αυτο κραταγανε ατιμωτικα τα προσωπα τους να μη φανουν οι μωλωπες,κατηφορος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτο εγινε το 1987 τύπε, δεν τα θυμασαι καλα

87 πράγματι. .. εκληθην και εις την περιορισμένην επιστράτευσιν (βέβαια μέχρι να φτάσω και να παρουσιαστώ είχε ληξει) και πήρα και βαθμό. .. από λοχίας προήχθην εις επιλοχιαν

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αυτο να κανεις περιπολο πανω ακριβως στη συνοριογραμμη με πιθανοτητες να σου εμφανιστει κανας Τουρκος μπροστα σου και να εισαι
χυμα και σε μη ετοιμοτητα, πραγματικα δε το καταλαβαινω. Γιατι ετσι τη πατησαν οι Ελληνες στρατιωτικοι συμφωνα με τις καταθεσεις τους. Εγω ειχα κανει Διδυμοτειχο και το στρατοπεδο απειχε απο τα συνορα μια και ηταν κοντα στη πολη. Και θυμαμαι μια φορα με πανε σε κοντινο φυλακιο εκτος του στρατοπεδου αλλα πλησιον, για βραδινη σκοπια. Σκηνικο γυρω γυρω οσο φυλουσα σκοπια. Σκοταδι, εκτος απο το λιγοστο φως, αυτοκινητα ελαχιστα να περνανε απο εναν δρομο που ειχε πιο μακρια, τα σκυλια να γαυγιζουν συνεχεια και απο τον αερα κατι λαμαρινες να βαρανε με δυναμη. Και εγω στη  μεση του πουθενα με την εννοια οτι η υπολοιπη φρουρα στο θαλαμο κοιμοταν και οι μονιμοι του φυλακιου μεσα στα κτιρια εκαναν την υπηρεσια τους οι ανθρωποι. Δε χρειαζεται να αναφερω τι φυλακιο ηταν. Αγριο σκηνικο. Και θυμαμαι οτι τις 2 ωρες της σκοπιας ημουν με τη ξιφολογχη και το οπλο προτεταμενο ετοιμος να αντιδρασω στον παραμικρο θορυβο. Μπορει να ερθει κανενας Τουρκος, κανενας τρελος, κανενας κακοβουλος.  Και πραγματι, σε ενα αλλο στρατοπεδο που ημουν, ηταν ενας ταγματαρχης που ειχε αυπνιες το βραδυ και ερχοταν συχνα πυκνα, πηδαγε το συρμα και εκανε καταδρομικη εφοδο για να δει ποιος κοιμαται να τον πιασει. Μεχρι και μεσα στο θαλαμο καταφερνε να φτασει περνωντας σκοπιες και κοιμισμενους θαλαμοφυλακες και επεφταν οι τιμωριες. Με καλει την αλλη  μερα και μου λεει μπροστα σε αλλους αξιωματικους -Συγχαρητηρια, μπραβο. -Γιατι; -Ηρθα χθες στο στρατοπεδο και περασα απο τη σκοπια σου και με την αντιδραση σου ηταν αδυνατο να προσεγγισω. Πραγματικα εγω στη διαρκεια της σκοπιας ακουσα εναν περιεργο θορυβο αλλα απο το εσωτερικο. Δεν ειδα καποιον. Εκεινος θα ειχε περασει ηδη  μεσα στο στρατοπεδο και κινηθηκε προς τη σκοπια μου. Θυμαμαι οτι επειδη φοβηθηκα λογω του ασυνηθιστου θορυβου προεταξα αμεσως το οπλο σημαδευοντας προς εκεινο το σημειο. Ειδα ενα οπλο με τη ξιφολογχη βαλμενη να με απειλει, που να πλησιασω; μου ειπε. Ο χοντρος ο αξιωματικος και ο αλλος πανω στα συνορα  τους πηραν τα οπλα χωρις καν να αντιδρασουν.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
απο τη στιγμηη που ειχαν οπλα,περιπολουσαν τη συγκεκριμενη περιοχη και ειχαμε αυτη την καταληξη,πρεπει το ελληνικο μπουρδελο να σταματησει τη μισθοδοσια τους και να τους αφησει εκει να σαπισουν.αχρηστοι μας ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Επιτελους καποιοι συμφωνησαν στο αυτονοητο, οτι τα οπλα δεν παραδιδονται με τετοιον τροπο. Αλλιως δεν υπαρχει λογος να φερουν οπλα οι συγκεκριμενοι ανθρωποι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
Επιτελους καποιοι συμφωνησαν στο αυτονοητο, οτι τα οπλα δεν παραδιδονται με τετοιον τροπο. Αλλιως δεν υπαρχει λογος να φερουν οπλα οι συγκεκριμενοι ανθρωποι.
αυτοκτονας αν δε μπορεις να πολεμησεις,αιχαμλωτος και ατιμασμενος ομως οχι.αυτο ειναι μη αποδεκτο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελεος οχι αλλο πραγματικα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
Δοξα τω θεω παιρνω και σοβαρες απαντησεις πλεον
στα ιμια ειχα ενα μαλακα υπολοχαγο που εκλαιγε.τον απειλησαμε 2-3 ατομα οτι αν γινει κατι θα τον πυροβολησουμε πρωτο.οταν τελειωσαν τα ιμια,μας γαμησε στη φυλακη.αν δεν επαιρνα μεταθεση,ακομη στον εβρο θα ημουν...κατι τετοιοι μαλακες θα ηταν κι αυτοι.

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.317
Πόντοι
206
Η θέση των κομμουνιστών σε περίπτωση πολέμου είναι υπεράσπιση της πατρίδας (δηλαδή, των συνόρων) με στόχο το γύρισμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου σε εμφύλιο για την κατάκτηση της εξουσίας και σταμάτημα του πολέμου. Δηλαδή, εναντίωση της συμμετοχής της χώρας σε Ιμπεριαλιστικούς πολέμους και οργανισμούς (πχ ΝΑΤΟ, Ε.Ε), ήττα της δικής σου αστικής τάξης, αλλά και συνεργασία με άλλα ΚΚ που κάνουν το ίδιο στην δική τους χώρα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
Η θέση των κομμουνιστών σε περίπτωση πολέμου είναι υπεράσπιση της πατρίδας (δηλαδή, των συνόρων) με στόχο το γύρισμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου σε εμφύλιο για την κατάκτηση της εξουσίας και σταμάτημα του πολέμου. Δηλαδή, εναντίωση της συμμετοχής της χώρας σε Ιμπεριαλιστικούς πολέμους και οργανισμούς (πχ ΝΑΤΟ, Ε.Ε), ήττα της δικής σου αστικής τάξης, αλλά και συνεργασία με άλλα ΚΚ που κάνουν το ίδιο στην δική τους χώρα.
ποιας χωρας οι κομμουνιστες τυπε;

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
τους ριξανε και μαπες για αυτο κραταγανε ατιμωτικα τα προσωπα τους να μη φανουν οι μωλωπες,κατηφορος

Με εικασίες μαντεψιές δεν βγαίνουν συμπεράσματα για το τι συνέβη.
Μη παρασύρεσαι απο κανά δυο κομπλεξικούς μαλακοπασόκους που ψήφιζαν
 σημίτη πάγκαλο ακη βενιζέλο κουβέλη βενιζέλο
που διέλυσαν τη χώρα κλέβοντας 30 χρόνια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ειμαι στο κεντρο στη Τριπολη Ιανουαριο 1996. Και μας λενε στην εκπαιδευση για ενα περιστατικο. Αξιωματικοι μας το ειπαν οποτε δε προκειται για ραδιο αρβυλα. Πριν χρονια εγινε το εξης σκηνικο. Σε απομονωμενη σκοπια, αγνωστοι επιτεθηκαν και αιφνιδιασαν το σκοπο, τον κακοποιησαν με σκοπο να του αρπαξουν το οπλο οπως και εκαναν. Εκτοτε οι απομακρυσμενες σκοπιες φυλασονταν κατ εξαιρεσιν παντα απο 2 ενοπλους, οχι 1.  Αλλο περιστατικο στο Διδυμοτειχο. Αξιωματικοι επισης, σε εκπαιδευση, ειχαν πει οτι πριν χρονια Τουρκοι εισηλθαν σε ελληνικο εδαφος, αιφνιδιασαν και εξουδετερωσαν τον σκοπο και μακελεψαν  τη κοιμωμενη υπολοιπη φρουρα. Απ οσο διαβασα μετα, το περιστατικο ειναι αληθες. Οποτε οταν εχεις οπλο και εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια με συγκεκριμενο σκοπο, φερεσαι αναλογως. Και κατι τελευταιο. Ειχα αγορασει απο το ΚΨΜ στη Τριπολη τον στρατιωτικο φακο. Τον λιμπιζομουν στη βιτρινα και τον πηρα. Μαυρου χρωματος, εγραφε πανω αν θυμαμαι μετα απο 22 χρονια, USA CA. Κατασκευη ΗΠΑ, Καλιφορνια. Σε μια ασκηση στο βουνο, σκοινακια, ειμαι βραδινη σκοπια. Μεσα στο δασος, αλλη αισθηση. Εχω προσαρμοσει-κρεμασει σε κλιπ  στο πανω μερος της εξαρτησης για να μην τον κραταω και κοιταει προς τα εμπρος για να τον εχω ευκαιρο ανα πασα στιγμη. Καποια στιγμη περναει καποιος. Εγω δε φαινομουν, πισσα σκοταδι. Αναβω τον φακο και τον στρεφω στο προσωπο του για να διαπιστωσω ποιος ειναι. Συναδελφος. Ξαφνιασμενος εκεινος αφου δε με ειχε αντιληφθει, λεει, Παρτο το φως, με στραβωσες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ειμαι στο κεντρο στη Τριπολη Ιανουαριο 1996. Και μας λενε στην εκπαιδευση για ενα περιστατικο. Αξιωματικοι μας το ειπαν οποτε δε προκειται για ραδιο αρβυλα. Πριν χρονια εγινε το εξης σκηνικο. Σε απομονωμενη σκοπια, αγνωστοι επιτεθηκαν και αιφνιδιασαν το σκοπο, τον κακοποιησαν με σκοπο να του αρπαξουν το οπλο οπως και εκαναν. Εκτοτε οι απομακρυσμενες σκοπιες φυλασονταν κατ εξαιρεσιν παντα απο 2 ενοπλους, οχι 1.  Αλλο περιστατικο στο Διδυμοτειχο. Αξιωματικοι επισης, σε εκπαιδευση, ειχαν πει οτι πριν χρονια Τουρκοι εισηλθαν σε ελληνικο εδαφος, αιφνιδιασαν και εξουδετερωσαν τον σκοπο και μακελεψαν  τη κοιμωμενη υπολοιπη φρουρα. Απ οσο διαβασα μετα, το περιστατικο ειναι αληθες. Οποτε οταν εχεις οπλο και εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια με συγκεκριμενο σκοπο, φερεσαι αναλογως. Και κατι τελευταιο. Ειχα αγορασει απο το ΚΨΜ στη Τριπολη τον στρατιωτικο φακο. Τον λιμπιζομουν στη βιτρινα και τον πηρα. Μαυρου χρωματος, εγραφε πανω αν θυμαμαι μετα απο 22 χρονια, USA CA. Κατασκευη ΗΠΑ, Καλιφορνια. Σε μια ασκηση στο βουνο, σκοινακια, ειμαι βραδινη σκοπια. Μεσα στο δασος, αλλη αισθηση. Εχω προσαρμοσει-κρεμασει σε κλιπ  στο πανω μερος της εξαρτησης για να μην τον κραταω και κοιταει προς τα εμπρος για να τον εχω ευκαιρο ανα πασα στιγμη. Καποια στιγμη περναει καποιος. Εγω δε φαινομουν, πισσα σκοταδι. Αναβω τον φακο και τον στρεφω στο προσωπο του για να διαπιστωσω ποιος ειναι. Συναδελφος. Ξαφνιασμενος εκεινος αφου δε με ειχε αντιληφθει, λεει, Παρτο το φως, με στραβωσες.

:think: :think:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Περασαν τον σκοπο και μπηκαν στο θαλαμο που κοιμοντουσαν οι υπολοιποι και τους σκοτωσαν. Στο Διδυμοτειχο υπαρχει κοντα στον Ερυθροποταμο ανεβαινοντας την ανηφορια προς Τσιχλα, ενα μικρο νεκροταφειο αριστερα. Δεξια εχει ενα αλλο. Λεγεται οτι εκει ειναι οι νεκροι του επεισοδιου αυτου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Περασαν τον σκοπο και μπηκαν στο θαλαμο που κοιμοντουσαν οι υπολοιποι και τους σκοτωσαν. Στο Διδυμοτειχο υπαρχει κοντα στον Ερυθροποταμο ανεβαινοντας την ανηφορια προς Τσιχλα, ενα μικρο νεκροταφειο αριστερα. Δεξια εχει ενα αλλο. Λεγεται οτι εκει ειναι οι νεκροι του επεισοδιου αυτου.

επιτρεψε μου να μην το πιστεψω

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Το καλώς εννοούμενο ψάρωμα σάς έκαναν οι εκπαιδευτές
για να μην είσαστε χαλαροί.
Τα μόνα επιβεβαιωμένα και πραγματικά περιστατικά "έκνομων" ενεργειών
ήταν απο την επίλεκτη ομάδα  του ήρωα Ματαφιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom