paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
αυτο που ο μητσοτακης παινευοταν στους αλλους κουστουματους οτι την ειπε στον ερτογαν μου θυμησε τον πακη
απλη ερωτηση: αραγε αν ο πολιτικος προισταμενος (υπουργος, πρωθυπουργος κλπ) δωσει διαταγη υποχωρησης, η υπαναχωρησης απο κυριαρχικα μας δικαιωματα, ποια ειναι η ενεργεια που θα πρεπει να κανει ο εκαστοτε Μεραρχος η Ταξιαρχος διοικητης μεγαλου Νησιου, Πλοιαρχος (καπετανιος δηλαδη πολεμικου), Αντισυνταγματαρχης διοικητης Μοναδας Πεζικου, Πυροβολικου, Τεθωρακισμενων κλπ? δεν χρειαζεται να παμε παρακατω στην ιεραρχια. τι θα πρεπει να κανουν η να μην κανουν οι παραπανω αν λαβουν διαταγες αντιθετες απο τα Πιστευω τους?Το πιο σωστό σχόλιο. Αν γίνει κάποια μαλακία θα είναι ακριβώς όπως στα Ίμια: ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. Κάτι τέτοιο.
τυπε μενεδημε, φανταζομαι οτι ακουσες αυτα που εχει και τα θεωρησες επισης αστεια.Αυτός ο Καζάκης υπάρχει ακόμα; Μιλάμε για γελοίο πρόσωπο και αστείο όσο δεν πάει.
αμφιβαλλω πολυ εαν ο κουλης πει κατι τετοιο.Το πιο σωστό σχόλιο. Αν γίνει κάποια μαλακία θα είναι ακριβώς όπως στα Ίμια: ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. Κάτι τέτοιο.
Μακάρι να γίνει όπως λες.αμφιβαλλω πολυ εαν ο κουλης πει κατι τετοιο.
δεν υπαρχει περιπτωση να καταστρεψει την υστεροφημια του.
νομιζω οτι οι βαρβαροι το εχουν καταλαβει αυτο, και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που γαυγιζουν τοσο πολυ.
σε ακατοικητο νησι δεν θα πανε, θα το ισωπεδωσουμε, σε κατοικημενο ουτε, θα μπλεξουν ασχημα.
πλοιο να βυθισουν αποκλειεται
το μονο που τους μενει να ριξουν 1-2 αεροπλανα με αλλα αεροπλανα για να ξεκινησει ενα μπιου μπιου και μετα βλεποντας και κανοντας.
κανονικα ενα τετοιο επεισοδιο αρκει για να μην κανει εκλογες ο μυξοβαρβαρος ποντιος
Εγώ αδερφέ μου ψηφίζω Τζήμερο. Οι γονείς πότε ΝΔ και πότε ΠΑΣΟΚ. Καληνυχτα. Και τα εξυπναδίστικα σχόλια τα ¨με τους γονεις μένω" και τέτοια να τα λες αλλού και να απαντάς όμορφα. Που θα μας γραφεις και εξυονάδες πετώντας μπάλα στην εξεδρατυπε μενεδημε, φανταζομαι οτι ακουσες αυτα που εχει και τα θεωρησες επισης αστεια.
Εσυ και αυτος που σ εκπρωσωπει τι θεσεις εχει απεναντι στην τουρκικη απειλη;
Στο σπιτι των γονιων σου, που ακομα δυστηχως μενεις, μηπως οι γονεις σου δινουν κ το ψιφοδελτιο;
Θα υπακούσει στον πολιτικό προϊστάμενο. Είναι δεδομένο αυτό.απλη ερωτηση: αραγε αν ο πολιτικος προισταμενος (υπουργος, πρωθυπουργος κλπ) δωσει διαταγη υποχωρησης, η υπαναχωρησης απο κυριαρχικα μας δικαιωματα, ποια ειναι η ενεργεια που θα πρεπει να κανει ο εκαστοτε Μεραρχος η Ταξιαρχος διοικητης μεγαλου Νησιου, Πλοιαρχος (καπετανιος δηλαδη πολεμικου), Αντισυνταγματαρχης διοικητης Μοναδας Πεζικου, Πυροβολικου, Τεθωρακισμενων κλπ? δεν χρειαζεται να παμε παρακατω στην ιεραρχια. τι θα πρεπει να κανουν η να μην κανουν οι παραπανω αν λαβουν διαταγες αντιθετες απο τα Πιστευω τους?
απλη ερωτηση και τροφη για σκεψη...
ΥΓ-εννοειται χρειαζονται απαντησεις τεκμηριωμενες. απαντηση του στυλ, βαρατε να τους φαμε, την δινω μονος μου ευκολα και αβασανιστα.
Το Καστελλόριζο είναι εφικτός στόχος και τεράστιος ο αντίκτυπος σε συμβολικό επίπεδο αν καταληφθεί.αμφιβαλλω πολυ εαν ο κουλης πει κατι τετοιο.
δεν υπαρχει περιπτωση να καταστρεψει την υστεροφημια του.
νομιζω οτι οι βαρβαροι το εχουν καταλαβει αυτο, και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που γαυγιζουν τοσο πολυ.
σε ακατοικητο νησι δεν θα πανε, θα το ισωπεδωσουμε, σε κατοικημενο ουτε, θα μπλεξουν ασχημα.
πλοιο να βυθισουν αποκλειεται
το μονο που τους μενει να ριξουν 1-2 αεροπλανα με αλλα αεροπλανα για να ξεκινησει ενα μπιου μπιου και μετα βλεποντας και κανοντας.
κανονικα ενα τετοιο επεισοδιο αρκει για να μην κανει εκλογες ο μυξοβαρβαρος ποντιος
Εθεσα σαφες ερωτημα. Ποιες ειναι οι θεσεις του κομματος που ψηφιζεις σε πολεμικη αναμετρηση. Δεν απαντησες πεταξες τη μπαλα στην εξεδρα.Εγώ αδερφέ μου ψηφίζω Τζήμερο. Οι γονείς πότε ΝΔ και πότε ΠΑΣΟΚ. Καληνυχτα. Και τα εξυπναδίστικα σχόλια τα ¨με τους γονεις μένω" και τέτοια να τα λες αλλού και να απαντάς όμορφα. Που θα μας γραφεις και εξυονάδες πετώντας μπάλα στην εξεδρα
Γνωρίζω κόσμο του Καζάκη. Μιλάμε για γελοία καταπτυστα γραφικά άτομα. Απορω πώς τον πάιρνετε στα σοβαρά.
και μονο η λεξη φοβαστε τα λεει ολα, ακομα κ χωρις το απ γιατι να φοβομαστε;Όσο τριγυρνάει εδώ γύρω μη φοβάστε
Ξέρω γω? Εμένα το δεδομένο ότι θα έχεις μερικές χιλιάδες νεκρούς, οικονομία στον πάτο και κατά πάσα πιθανότητα αρκετά νησιά όπως Ιμια με φοβίζει.και μονο η λεξη φοβαστε τα λεει ολα, ακομα κ χωρις το απ γιατι να φοβομαστε;
δεν ειμαστε δηλαδη προετοιμασμενοι;Ξέρω γω? Εμένα το δεδομένο ότι θα έχεις μερικές χιλιάδες νεκρούς, οικονομία στον πάτο και κατά πάσα πιθανότητα αρκετά νησιά όπως Ιμια με φοβίζει.
Λέω ότι ακόμα και να νικήσεις (πώς θα νικήσουμε άραγε αφού δε διεκδικούμε τίποτα και το βέλτιστο αποτέλεσμα είναι να μη χάσουμε από αυτά που έχουμε) ουσιαστικα θα χάσεις αν γίνει πόλεμος. Τώρα αν και πόσο προετοιμασμένοι (στρατιωτικά) είμαστε ο Θεός και η ψυχή τους. Σα λαός πάντως όχι δεν είμαστε προετοιμασμένοι για πόλεμο, είμαστε εντελώς χλεχλέδες και όλη η νεολαία είναι αριστεροί.δεν ειμαστε δηλαδη προετοιμασμενοι;
δηλ φταινε οι αριστεροι που η χωρα δεν διεκδικει; δεν παραγει;Λέω ότι ακόμα και να νικήσεις (πώς θα νικήσουμε άραγε αφού δε διεκδικούμε τίποτα και το βέλτιστο αποτέλεσμα είναι να μη χάσουμε από αυτά που έχουμε) ουσιαστικα θα χάσεις αν γίνει πόλεμος. Τώρα αν και πόσο προετοιμασμένοι (στρατιωτικά) είμαστε ο Θεός και η ψυχή τους. Σα λαός πάντως όχι δεν είμαστε προετοιμασμένοι για πόλεμο, είμαστε εντελώς χλεχλέδες και όλη η νεολαία είναι αριστεροί.
Kαιρίδης νδ: οι ελληνες ειναι γιοί ΟθωμανώνΑυτούς τους μαλάκες, κάποιοι θα τους ξαναψηφίσουν. Και έχω δυστυχώς τέτοιους φίλους, εννοώ ανθρώπους που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ
Τι σημασία έχει ποιος φταίει (ναι οι αριστεροί φταίνε μιας που η χώρα δεν έχει δεξιά για να φταίει). Μπορεί να γράφω για τον εαυτό μου, αλλά έτσι και αλλιώς δεν είμαι σε ηλικία για 1η επιστράτευση, άλλοι θα πάνε και τους μόνους που βλέπω ετοιμοπόλεμους είναι τους γύφτους και τους χούλιγκανς. Κάτι κομμούνια με ρόπαλα στους δρόμους και κάτι συριζαίοι δικαιωματιστές και μκοτζηδες αμφιβάλλω αν και πώς θα πολεμήσουν.δηλ φταινε οι αριστεροι που η χωρα δεν διεκδικει; δεν παραγει;
Ποιος φταιει που δεν ειμαστε προετοιμασμενοι ; Καλα αυτη η γελοιτητα δεξιος-αριστερος..Υπαρχουν πολτικες θεσεις κ μονο!
Λες οτι ειμαστε χλεχλεδες , μηπως να γραφεις για τον εαυτο σου; μονο αυτον μπορεις να εκπροσωπεις , κανω λαθος;
Στο πολεμο υπαρχουν 2 διαφορετικοι γενναιοι. Αυτοι που πανε να πολεμισουν χωρις να ξερουν τι τους περιμενει και αυτοι που φανταζονται τα χειροτερα αλλα πανε