Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
αυτό το παραμύθι με τα κοιτάσματα πρέπει να το δούμε σοβαρά...επιτέλους πότε βγαίνει ο Δράκος στο παραμύθι....? έχουμε φτάσει στο επεισόδιο 2453 κι ακόμα το γεωτρύπανο σκάβει?
σίγουρα εδώ και κάποια χρόνια τους καλλιεργείται και πάλι μια νεο-οθωμανική νοοτροπία.εγω σαν αγαμητος που ειμαι, εχω καταλαβει οτι το μελλον στην γειτονια μας θα ειναι ασταθες, αυτο το καταλαβαν και οι τουρκοι και σχεδιαζουν πως θα παρουν απο ελλαδα. ομως οσο ανηκουν στο νατο ως συμμαχοι των ΗΠΑ δεν μπορουν να κανουν τιποτα σπουδαιο, ετσι θα αλλαξουν στρατοπεδο και θα πανε με την ρωσια. αυτο πιστευω και το ελπιζω γιατι τοτε μια ηττα τους θα ειναι για εμας απελευθερωση εδαφων τουλαχιστων στην ανατολικη Θρακη με την βοηθεια ηπα και ισως βουλγαρων; οι τουρκοι ειναι φυση αδυνατον να αντισταθουν στην πιθανοτητα να μεγαλωσουν το κρατος προς ολες τις κατευθυνσεις, οι γονεις τους και οι παππουδες τους εζησαν την οθωμανικη αυτοκρατορια αυτα δεν ξεχνιουνται ευκολα.
πάλι χαζομάρες...Πολύ σωστή τοποθέτηση. Ο μέσος Έλληνας, δεν θα δει λεφτά από αυτά τα κοιτάσματα, όσα κι αν είναι
Μα αυτό ακριβώς υπονόησα. όποιος και να τα εκμεταλλευτεί, οι απλοί Έλληνες δεν θα έχουμε κέρδοςδεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το πράμα έχει ξεφύγει από το ποιος θα εκμεταλευτεί τα κοιτάσματα
Μα αυτό ακριβώς υπονόησα. όποιος και να τα εκμεταλλευτεί, οι απλοί Έλληνες δεν θα έχουμε κέρδος
και πέρα από αυτό το "οι απλοί Έλληνες δεν θα έχουμε κέρδος" είναι μια βλακεία.πρώτον η ΑΟΖ δεν έχει να κάνει μόνο με τον ορυκτό πλούτο αλλά και με την αλιεία, πες μου λοιπών αν θα επηρεάσει τον ψαρά τον νησιών του ανατολικού αιγαίου όταν αυτά θα βρεθούν μεσα στην Γαλάζια πατρίδα των Τούρκων.
Αλλά και πάλι εδώ το πράμα έχει ξεφύγει από την ΑΟΖ , εδώ έχουμε να κάνουμε με θέματα όχι κυριαρχικών δικαιωμάτων αλλά κυριαρχίας
και πέρα από αυτό το "οι απλοί Έλληνες δεν θα έχουμε κέρδος" είναι μια βλακεία.
φυσικά και έχουμε πολλά να κερδίσουμε
σωστό. αλλά οι λοιπές κινήσεις του δείχνουν (δε λέω αποδεικνύουν αλλά δείχνουν) ότι δεν είναι αδιαφορία ή μειοδοσία.δεν είπα εγώ ότι δεν θα κερδίσουμε και από τους υδρογονάνθρακές , απλώς αυτός ο Κούλης μας έχει μπερδέψει γιατί ενώ οι Κύπριοι έχουν κάνει γεωτρήσεις και βρίσκουνε αέριο , εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα και στο Ιόνιο, άσε που μας έχει πρήξει με αυτήν την πράσινη ενέργεια και τα πράσινα άλογα...
σκέψου πχ αν μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που παίζεται με τους απέναντι θα θέλαμε να κυκλοφορούν γεωτρύπανα συμφερόντων μας σε αιγαίο και ιόνιο...δε νομίζω.
Αν γίνει κάτι πουθενά δεν υπάρχρι ασφαλειαΔεν μίλησα εγώ για αιγαίο - άλλωστε εκεί δεν μπορούμε λόγο Νταβός ( μεα κουλπα - Μιμή τα βυζιά σου )
Στο Ιόνιο γιατί? εκεί τι μας εμποδίζει
Αν γίνει κάτι πουθενά δεν υπάρχρι ασφαλεια
Έχει την εντύπωση ότι θα φύγει......γεμίζει το γουδή σιγά σιγά...
Οχι. Αλλά αυτο ειναι δικη τους αποφαση κι επιπλεον δε νομιζω ότι αυτοι θα ε ουν ποτε τις στρατιωτικές δυνατοτητες να παρεχουν ασφάλεια.υπάρχει περισσότερη ασφάλεια στην Κύπρο που γίνονται γεωτρήσεις από ότι στο Ιόνιο ?
Να προλάβουμε τοτεγεμίζει το γουδή σιγά σιγά...
Οι Τσύπριοι ποντάρουν στην έξωθεν βοήθεια από τις χώρες που έχουν παραχωρήσει δικαιώματα. Τι δικαιώματα? Εξόρυξης σε εταιρείες που προέρχονται από αυτές τις χώρες.Οχι. Αλλά αυτο ειναι δικη τους αποφαση κι επιπλεον δε νομιζω ότι αυτοι θα ε ουν ποτε τις στρατιωτικές δυνατοτητες να παρεχουν ασφάλεια.
Πιθανοτατα για αυτους η υπαρξη γεωτρησεων να παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια απο την μη ύπαρξη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να προλάβουμε τοτε
Οφείλουμε να τους συνδράμουμε για να ξεπλύνουμε την ντροπή του '74 που δεν εφαρμόσαμε τα υφιστάμενα σχέδια και ανακλήθηκαν αεροπλάνα και υποβρύχια που θα έκαναν τους Τούρκους να είναι ακόμα κρυμμένοι στις τρύπες τους....Οι Τσύπριοι ποντάρουν στην έξωθεν βοήθεια από τις χώρες που έχουν παραχωρήσει δικαιώματα. Τι δικαιώματα? Εξόρυξης σε εταιρείες που προέρχονται από αυτές τις χώρες.
Δεν είναι κακή η σκέψη τους, τα αρχίδια μην μας ζαλίζουν.
Επίσης, αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααν ποτέ και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόταν βγεί υδρογονάνθρακας από την Τσύπρο.....
ΦρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόνιμαΟφείλουμε να τους συνδράμουμε για να ξεπλύνουμε την ντροπή του '74 που δεν εφαρμόσαμε τα υφιστάμενα σχέδια και ανακλήθηκαν αεροπλάνα και υποβρύχια που θα έκαναν τους Τούρκους να είναι ακόμα κρυμμένοι στις τρύπες τους....
Είναι μια μακροχρόνια ψυχολογική επιχείρηση...οι αποβλακωμενοι νεοέλληνες δεν θα αντέξουν.Μονο όσοι είναι κοντά σε ο,τι μας κάνει ΕΛΛΗΝΕΣ θα αντέξουν.Ειμαστε μια χωρα (ή λαος) σε παρακμη τα τελευταια 30 χρονια.(Ισως και παραπανω). Τι να πρωτοπουμε ????? Η χωρα δεν παραγει ουτε μανταλακια, εχουμε γινει δουλοπρεπεις γκαρσονια του καθε ευρωπαιου, να πουμε για την υπογενιτικοτητα ? Την αξιοκρατια ή το κρατος δικαιου? (Α ρε Γιωσακη σε ξεχασαμε). Να πουμε για τις 10 οικογενιες νταβατζηδων ?????? Την εκποιηση της χωρας για 99 χρονια ?
Ειχαμε τις προσβολες των Γερμανων στα μνημονια, τωρα εχουμε και των Τουρκων........μας φτυνουν και λεμε οτι ψηχαλιζει, δεν συγκινητε κανεις.....
Για να μην σας κουραζω, νομιζω οτι των πολεμο τον εχουμε χασει εδω και χρονια. Ενα τελικο φυσημα και επεσε το σπιτακι......
Υ.Γ. Εκφραζω πρωσοπικη αποψη, μην το περνετε τις μετρητης.