Να μην μιλανε ειπε. Εγω δεν διαβασα περι προδοσιας.
Δωσε λινκ.
Αν και θα μπορούσε ανετα να χαρακτηρισθει εως και προδοσια, να μιλαει σαν γρια κουτσομπολα ενας αξιωματικος σε αγνωστους για τα αμυντικα σχεδια της χωρας. Εσυ δηλαδη συμφωνεις με αυτο? Εισαι σοβαρος? Επειδη δεν χωνευεις τον Κουλη θα ξεχασουμε νομους και προφητες? Συνελθε.
Ωπα Αlex...Οταν υπαρχουν πληροφορίες για τετοια περιστατικά,πρεπει να τα ψαχνει ο ΥΠ.ΕΘ.Α πρωτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΦΙΑ.Γιαυτο μίλησα για ΕΔΕ και πρωτος εγω θα καταδικάσω τον υπευθυνο.Πριν όμως τη διερεύνηση,δεν μπορείς να σπιλωνεις το Στρατευμα και να πετάς υπονοούμενα λες και είσαι Κατίνα.
Σου θυμίζω ότι εχω συμμαθητη μου στο ΥΠ.ΕΘ.Α και τα πραγματα δεν ειναι τοοοσο απλά..
Για τη διαμαχη με τον Μποκολο,εχω να πω ότι τα πραγματα δεν ειναι ασπρα-μαυρα.Και οι δυο πλευρές αναδεικνυουν γεγονοτα καταγεγραμμένα κι εχω αρκετες επιφυλαξεις σχετικά με τις συμμαχίες μας...
Εδω με την Ουκρανία συνασπιστηκε όλος ο κόσμος και πάλι όμως βρέθηκαν ορισμενες Ευρωπαικές Χωρες να "συμπαριστανται" από μακρια..
Ναι η Τουρκια εχει αδυναμη οικονομία,Ναι ο Ερντο ειναι Τυραννος και αποπροσανατολίζει το Λαό του,αλλα:
-Μιλάμε για μια αγορά 80 εκατομμυριων που δεν την πετας ετσι εύκολα.
-Τα εξοπλιστικά της σε Ισπανια-Γερμανία συνεχίζονται κανονικότατα
-Ο Ρουφιανος γγ του ΝΑΤΟ, μονο που δεν εχει αποκαλυφθεί ακόμη ότι είναι στο payroll της ΜΙΤ.
-Οι ισες αποστασεις ειναι ιδιον της Συμμαχίας για να μην παω στο Κυπριακό,όχι τοτε αλλα τωρα που σερνεται.
-Στους Αμερικάνους δεν εχω καμια εμπιστοσύνη.
-Οι γεωπολιτικές συμμαχίες αλλαζουν πιο ευκολα και απο ενα αεράκι-Βλέπε Βενεζουέλα/Ιράν με ΗΠΑ-.
Απο την άλλη
-Βασιζομαστε στη Γαλλία
-Εξοπλιζόμαστε φουλ
-Βομβαρδιζουμε τον κόσμο με ενημερωσεις-αριστη δουλειά από Δενδια-.
Προτιμώ να προετοιμαζομαι για πολεμο βασισμένος στις δικές μου δυνάμεις,παρά να περιμένω
χείρα βοηθειας από αυτούς που στο Β'ΠΠ με χρησιμοποίησαν και στο τέλος με πούλησαν..(τωρα σας εβαλα φωτιές!)