Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Δε θα μας μείνει άντερο απόψε.Συμπαρατασομαι με τις θεσεις του ΕΠΑΜ με γραμματεα τον Καζακη
Δε θα μας μείνει άντερο απόψε.Συμπαρατασομαι με τις θεσεις του ΕΠΑΜ με γραμματεα τον Καζακη
Εχεις χεστεί πανω σου ε?Γαμησετσ είμαι και στρατό τώρα αν γίνει κάτι δεν θέλω να πολεμήσω θέλω να φύγω στο εξωτερικό
Τύπε προμηνυεται εξαιρετικη βραδια, βαλε ποτάκιΔε θα μας μείνει άντερο απόψε.
Γράφω για επιλογή κάτι λιγότερο από την χείριστη εννοείς?απο τους προβαλομενους στα μμε, κανενας!
σωτηρες δεν υπαρχουν! Τα τελευται χρονια ταλαντευομαστε μεταξυ του ηλιθιου και του πανηλιθιου. Ακομα και εσυ γραφεις για επιλογη κατι λιγοτερο απο την χειριστη. Υποχωρηση ηθικη
Συμπαρατασομαι με τις θεσεις του ΕΠΑΜ με γραμματεα τον Καζακη
Πες μας που είσαι μαν να σε ταχτοποιήσουμε το ταχύτερο δυνατόν....Γαμησετσ είμαι και στρατό τώρα αν γίνει κάτι δεν θέλω να πολεμήσω θέλω να φύγω στο εξωτερικό
Αληθεια, εσυ με ποιους συμπαραστεκεσαι; ποιος ειναι ο πολιτικος οργανισμος που με τις θεσεις του σε εκπροσωπει και με ποιο πολιτικο προσωπικο.Δε θα μας μείνει άντερο απόψε.
το παιζει δεξιος και αυτος σαν κατι αλλα νικΑληθεια, εσυ με ποιους συμπαραστεκεσαι; ποιος ειναι ο πολιτικος οργανισμος που με τις θεσεις του σε εκπροσωπει και με ποιο πολιτικο προσωπικο.
Περιμενω....
Τύπε μην αναρωτιέσαι.....Αληθεια, εσυ με ποιους συμπαραστεκεσαι; ποιος ειναι ο πολιτικος οργανισμος που με τις θεσεις του σε εκπροσωπει και με ποιο πολιτικο προσωπικο.
Περιμενω....
να πας να πολεμησεις ΡΕ!!!Γαμησετσ είμαι και στρατό τώρα αν γίνει κάτι δεν θέλω να πολεμήσω θέλω να φύγω στο εξωτερικό
Έχω ψηφίσει διάφορα πράγματα, τύπε. Συνήθως μικρά φιλελεύθερα κόμματα, με εξαίρεση το '19.Αληθεια, εσυ με ποιους συμπαραστεκεσαι; ποιος ειναι ο πολιτικος οργανισμος που με τις θεσεις του σε εκπροσωπει και με ποιο πολιτικο προσωπικο.
Περιμενω....
στα αρχιδια μαςΈχω ψηφίσει διάφορα πράγματα, τύπε. Συνήθως μικρά φιλελεύθερα κόμματα, με εξαίρεση το '19.
Ρώτησε ο άλλος, ρε παπάρα.στα αρχιδια μας
σε ρωτήσαμε?
Εγώ θα ψηφίσω Κασιδιάρη δαγκωτοστα αρχιδια μας
σε ρωτήσαμε?
Αυτά είναι.....Εγώ θα ψηφίσω Κασιδιάρη δαγκωτο
Ας του δώσουμε αυτό που του ανήκει....ο ελληνόφωνος σύντροφος Αλεξεγιεφ είχε στον θίασο του έναν που έλεγε ότι "Θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία"....ο Μητσοτάκης εξοπλίζει την Ελλάδα...τι συγκρίνεις τώρα;Ο κουλης είναι ο χρήσιμος ηλιθιος ελλην κλοουν ζελενσκι των αμερικανων
Να προσθέσω εδώ και το εξής:Δήλωση πρωθ
//
Υπάρχει έλλειψη χεριών στον κατασκευαστικό τομέα και στον τομέα της οικοδομής αλλά και της συγκομιδής γιατί λείπουν από την χώρα εργατικά χέρια», είπε και συνέχισε: «Κυρίως όμως η ώριμη ένταξη αλλοδαπών στην κοινωνία θα μας βοηθήσει όλους και έχουμε την θετική εμπειρία την ένταξη των Αλβανών μεταναστών που πλέον η δεύτερη γενιά τους έχει ως πατρίδα την χώρα μας».
«Μια χώρα μεσήλικων που γεννά λίγα παιδιά οφείλει να ανανεωθεί με πιο νέους ανθρώπους, εκείνους που ασπάζονται τις αξίες της και είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν οικογένειες και τις οποίες θα μπορούν να συντηρήσουν. Είναι αναγκαίο, επίκαιρο, και κρίσιμο, είπε να ανοίξουμε την συζήτηση αξιοποιώντας την διεθνή εμπειρία και πάνω απ’ όλα έχοντας εθνική αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη σε έναν πολιτισμό που διαπερνά ακέραιος την ιστορία φωτίζοντας τους αιώνες», είπε ακόμα//
Σε απλα ελληνικά , δώσε την αδερφή σου , στο νιγηριανό απο τα κάτω πατησια να την ξέμουνιασει κ να της κανει 4 παιδια
Επιςης ο βλαξ κουλης ξέχασε να μας πει οτι το 80% των προσφυγων ειναι ΑΝΤΡΕΣ , μωαμεθανοί , ενώ οι Αλμπάνς που τελικά ενσωματώθηκαν δεν ειναι μωαμεθανοί
Κουλη γκιοζη
Ολοι ξερουν οτι αν φυγει ο ερντο θα ειναι χειρότεραΑρχίζει να ξεφεύγει πάλι η κατάσταση. Ο στρατός ετοιμάζεται να ρίξει τον Ερντογάν. Αν έρθουν οι κεμαλικοι θα γίνει πόλεμος
Και το ξερουν ολοι αυτο, απο τον υπεθα εως τον τελευταιο στρατιωτη.Παντως οτι και να γινει στο τελος μονοι μας θα μεινουμε .Κατι τυποι σαν κουλη αλεκση κλπ με περουκες θα φυγουν
Τύπε ο αγάμητος Έλληνας θα τους έδινε τα διπλάσια (στα γκομενάκια)Η Ελλάδα δεν τα δίνει αυτά τα 450€