Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 473K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
συμφωνο αμυντικης στηριξης....μια χωρα που ικετευει για αυτο εχει χασει προ πολλου την κυριαρχια της αλλα και την αξιοπρεπεια της

Ο κουλης πλέον δεν κάνει ούτε αυτό. Εχει παραδώσει το Αιγαίο στο έλεος του καυκάσιου μουλου. Το καραβάκι κόβει βόλτες στην σκοπελο και τα αεροπλάνα τους έχουν φτάσει στο Αίγιο και έχουν κάνει καμία 300 παραβιάσεις. Εγώ ένα ξέρω Ανδρέα θα λέτε και θα κλαίτε...
Kλαίμε, αλλά για το mea culpa του Ανδρέα. Στο οποίο κούμπωσε η Μαδρίτη, κούμπωσε και το Ελσίνκι. Και από τότε κλαίμε συνεχώς.

Ο μόνος πολιτικος που πήγε κόντρα την δύση των παιδεραστών και την Τουρκία. Ο καλύτερος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ούτε κουταβάκι των Εβραίων, ούτε των Αμερικανών και φυσικά διπλωμάτης. Κάτσε τώρα με τον yes sure τσιπροκουλη και ετοιμάσου να παραχωρήσεις ότι σου πούνε...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο μόνος πολιτικος που πήγε κόντρα την δύση των παιδεραστών και την Τουρκία. Ο καλύτερος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ούτε κουταβάκι των Εβραίων, ούτε των Αμερικανών και φυσικά διπλωμάτης. Κάτσε τώρα με τον yes sure τσιπροκουλη και ετοιμάσου να παραχωρήσεις ότι σου πούνε...
Μακάρι να ήταν έστω ο μόνος. Ο πατέρας του είπε πραγματικά ένα όχι στον Τζόνσον και το πλήρωσε με την ανατροπή του.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μακάρι να ήταν έστω ο μόνος. Ο πατέρας του είπε πραγματικά ένα όχι στον Τζόνσον και το πλήρωσε με την ανατροπή του.

Εδιωξε αμερικανικες βασεις,ιδιως απο βορεια Ελλαδα.Ειχε καλες σχεσεις με αραφατ κλπ.Ειχε τον σεβασμο του ευρωπαικου πολιτικου συστηματος.Δεν καθοταν σαν πουτανα στους μουλους απεναντι και οταν ηρθε η δυσκολη στιγμη εδειξε πατριωτισμο και τολμη.Δεν θα κατσω να τον κρινω για την οικονομια...διοτι ποτε δεν υπηρξε ελληνικη κυβερνηση που να τα πηγε καλα σε θεματα οικονομιας.Αντιθετως ο συγκεκριμενος σε οτι αφορουσε εξωτερικη πολιτικη και εθνικα ηταν απο τους σοβαροτερους.Τωρα αν καποιοι νεοδημοκρατες θελουν εξωτερικη πολιτικη σαν τον μπαμπα του κουλη(τα δινουμε ολα και σε οτι μας πει η δυση λεμε σε ολα ναι) ε τοτε λυπαμαι αλλα το παιχνιδι εχει χαθει.1000 φορες να ηταν ο Σαμαρας τουτες τις δυσκολες στιγμες.Πολυ πιο σοβαρος στα εθνικα ζητηματα.Anyway....εγω το ειπα.Δεν υπαρχουν λυσεις.Η θα κατσει στο τραπεζι και θα τα μοιρασουν η απο το καλοκαιρι και μετα να ετοιμαζεστε για επιστρατευση.Ο μουλος απεναντι δεν εχει να χασει τιποτα...η Ελλαδα απο την αλλη εχει να χασει πολλα. Δυστυχώς και λυπαμαι που το λεω αλλα τα πραγματα δειχνουν οτι ολα ειναι μονοδρομος....

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Νέαρχε ο Βελόπουλος ήταν, είναι και θα είναι φαιδρός. Άνθρωπος που έχει χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, μόνον φαιδρός μπορεί να είναι.

Πολλα σωστα, παρα την προφανη τους γελοιοτητα, εχουν πει και ο κασιδιαρης, και ο βελοπουλος, και αλλοι. Πολλα σωστα διαβαζω και απο τζημερο, και απο Καζακη, για παραδειγμα. Αλλα ο μεσος αμορφωτος και ιδιως κομματικοποιημενος σε βαθμο παρωπιδας ελληνας, δε θα κατσει να διαβασει και να ξεχωρισει τι ειναι σωστο και τι λαθος. Θα σου πει ''ποιος κασιδιαρης, ζωο ειναι, σιγα μην ακουσω τι λεει, ποιος τζημερος ο γερμανοτσολιας?'' κλπ. Και με τον τροπο αυτο θα ακουει μονο τους διαχρονικους βιαστες του, που τον πηδανε απο το 81 και μετα, και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που οχι απλα δεν αλλαζει τιποτε, αλλα χειροτερα, μενουμε ως εθνος απαιδευτοι και χαμηλου επιπεδου
Ο Κασιδιάρης είναι ΝΑΖΙ. Τελεία. Και Καζάκη έχω καθήσει να ακούσω και Τζήμερο και Βελόπουλο. Πριν μορφώσω γνώμη ήθελα να δω τι υποστηρίζουν. Δεν είναι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όταν ήταν ο Βελόπουλος στη Βουλή με το ΛΑΟΣ, γινόταν κάποιες περίεργες ερωτήσεις από το κόμμα του, υπέρ κάποιων αμυντικών εταιρειών. Ο τότε Αρχηγός του έχει κατηγορηθεί για υπεράκτιες εταιρείες, όπου έμπαιναν καταθέσεις σχετιζόμενες με τις επερωτήσεις. Δεν κατάλαβε τίποτα; Αν όχι, δε μας κάνει. Έχουμε άλλους 299.

Δεν ανεφερα τους 4 αυτους σαν ατομα που ειναι πεφωτισμενα και θα κανουν τη διαφορα. Ειπα οτι ακομα και αυτοι, που ειναι περιθωριοποιημενοι, εχουν πει καποια πραγματα που ειναι αληθειες.
Και μεσα πεφτω στο ''ο κασιδαρης ειναι ναζι, δεν θα ακουσω καν τι λεει''. Παρωπιδικο.
Πες μας εσυ, ποιος πιστευεις θα κανει τη διαφορα?
Παρωπιδικό να αδιαφορούμε για το τι λέει ένας ΝΑΖΙ; Μάλιστα.......
Τι πιστεύω εγώ φαίνεται από όσα γράφω. Σίγουρα πάντως, δεν πιστεύω οτι θα κάνει τη διαφορά ο απόγονος αυτών που πήραν τα όπλα και επιτέθηκαν στην Πατρίδα μου, όσο οι δικοί μου πολεμούσαν πρώτα στα μέτωπα με τον Ελληνικό Στρατό και μετά Μ. Ανατολή. Και πολεμούσαν αυτούς ακριβώς τους ΝΑΖΙ, για τους οποίους μοιάζεις ενοχλημένος που αγνοούμε.
Συνοδοιπόρος τύπε μου;
Ασε τις χαζοταμπελιτσες, αυτα σε αλλους.
Ναζι ο κασιδιαρης, αλοιφεμπορας ο βελοπουλος, χαζοβιολης ο καζακης, κ.ο.κ. Τελικα το μονο αξιοπρεπες κομμα που δε ζημιωσε την ελλαδα ειναι η νδ, σωστα? Ελα πες μας και αυτο, τυπε μου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Νέαρχε ο Βελόπουλος ήταν, είναι και θα είναι φαιδρός. Άνθρωπος που έχει χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, μόνον φαιδρός μπορεί να είναι.

Πολλα σωστα, παρα την προφανη τους γελοιοτητα, εχουν πει και ο κασιδιαρης, και ο βελοπουλος, και αλλοι. Πολλα σωστα διαβαζω και απο τζημερο, και απο Καζακη, για παραδειγμα. Αλλα ο μεσος αμορφωτος και ιδιως κομματικοποιημενος σε βαθμο παρωπιδας ελληνας, δε θα κατσει να διαβασει και να ξεχωρισει τι ειναι σωστο και τι λαθος. Θα σου πει ''ποιος κασιδιαρης, ζωο ειναι, σιγα μην ακουσω τι λεει, ποιος τζημερος ο γερμανοτσολιας?'' κλπ. Και με τον τροπο αυτο θα ακουει μονο τους διαχρονικους βιαστες του, που τον πηδανε απο το 81 και μετα, και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που οχι απλα δεν αλλαζει τιποτε, αλλα χειροτερα, μενουμε ως εθνος απαιδευτοι και χαμηλου επιπεδου
Ο Κασιδιάρης είναι ΝΑΖΙ. Τελεία. Και Καζάκη έχω καθήσει να ακούσω και Τζήμερο και Βελόπουλο. Πριν μορφώσω γνώμη ήθελα να δω τι υποστηρίζουν. Δεν είναι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όταν ήταν ο Βελόπουλος στη Βουλή με το ΛΑΟΣ, γινόταν κάποιες περίεργες ερωτήσεις από το κόμμα του, υπέρ κάποιων αμυντικών εταιρειών. Ο τότε Αρχηγός του έχει κατηγορηθεί για υπεράκτιες εταιρείες, όπου έμπαιναν καταθέσεις σχετιζόμενες με τις επερωτήσεις. Δεν κατάλαβε τίποτα; Αν όχι, δε μας κάνει. Έχουμε άλλους 299.

Δεν ανεφερα τους 4 αυτους σαν ατομα που ειναι πεφωτισμενα και θα κανουν τη διαφορα. Ειπα οτι ακομα και αυτοι, που ειναι περιθωριοποιημενοι, εχουν πει καποια πραγματα που ειναι αληθειες.
Και μεσα πεφτω στο ''ο κασιδαρης ειναι ναζι, δεν θα ακουσω καν τι λεει''. Παρωπιδικο.
Πες μας εσυ, ποιος πιστευεις θα κανει τη διαφορα?
Παρωπιδικό να αδιαφορούμε για το τι λέει ένας ΝΑΖΙ; Μάλιστα.......
Τι πιστεύω εγώ φαίνεται από όσα γράφω. Σίγουρα πάντως, δεν πιστεύω οτι θα κάνει τη διαφορά ο απόγονος αυτών που πήραν τα όπλα και επιτέθηκαν στην Πατρίδα μου, όσο οι δικοί μου πολεμούσαν πρώτα στα μέτωπα με τον Ελληνικό Στρατό και μετά Μ. Ανατολή. Και πολεμούσαν αυτούς ακριβώς τους ΝΑΖΙ, για τους οποίους μοιάζεις ενοχλημένος που αγνοούμε.
Συνοδοιπόρος τύπε μου;
Ασε τις χαζοταμπελιτσες, αυτα σε αλλους.
Ναζι ο κασιδιαρης, αλοιφεμπορας ο βελοπουλος, χαζοβιολης ο καζακης, κ.ο.κ. Τελικα το μονο αξιοπρεπες κομμα που δε ζημιωσε την ελλαδα ειναι η νδ, σωστα? Ελα πες μας και αυτο, τυπε μου
Aν βαριέμαι κάτι είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι ξύπνιοι. Το αν ζημίωσε η ΝΔ την Ελλάδα στα εθνικά, ποιός, που, πότε, πως, το έχω γράψει και το έχω ξαναγράψει. Εδώ είναι τα ποστ μου, όποιος θέλει τα βρίσκει. Και αν δεν την κράζω μου τα τρίβει στη μάπα.
Ο Κασιδιάρης είναι ένας ΝΑΖΙ πίθηκος και όποιος τον υποστηρίζει είναι ένας ΝΑΖΙ πίθηκος και αυτός. Τόσο απλά.
Για οποιονδήποτε άλλον το συζητάμε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Εδιωξε αμερικανικες βασεις,ιδιως απο βορεια Ελλαδα.Ειχε καλες σχεσεις με αραφατ κλπ.Ειχε τον σεβασμο του ευρωπαικου πολιτικου συστηματος.Δεν καθοταν σαν πουτανα στους μουλους απεναντι και οταν ηρθε η δυσκολη στιγμη εδειξε πατριωτισμο και τολμη.Δεν θα κατσω να τον κρινω για την οικονομια...διοτι ποτε δεν υπηρξε ελληνικη κυβερνηση που να τα πηγε καλα σε θεματα οικονομιας.Αντιθετως ο συγκεκριμενος σε οτι αφορουσε εξωτερικη πολιτικη και εθνικα ηταν απο τους σοβαροτερους.Τωρα αν καποιοι νεοδημοκρατες θελουν εξωτερικη πολιτικη σαν τον μπαμπα του κουλη(τα δινουμε ολα και σε οτι μας πει η δυση λεμε σε ολα ναι) ε τοτε λυπαμαι αλλα το παιχνιδι εχει χαθει.1000 φορες να ηταν ο Σαμαρας τουτες τις δυσκολες στιγμες.Πολυ πιο σοβαρος στα εθνικα ζητηματα.Anyway....εγω το ειπα.Δεν υπαρχουν λυσεις.Η θα κατσει στο τραπεζι και θα τα μοιρασουν η απο το καλοκαιρι και μετα να ετοιμαζεστε για επιστρατευση.Ο μουλος απεναντι δεν εχει να χασει τιποτα...η Ελλαδα απο την αλλη εχει να χασει πολλα. Δυστυχώς και λυπαμαι που το λεω αλλα τα πραγματα δειχνουν οτι ολα ειναι μονοδρομος....
Ποιες αμερικανικές βάσεις έδιωξε; Από ποια σημεία στη Β.Ελλαδα; Ότι έχτισε με το Σισμίκ το γκρέμισε με τη Μαδρίτη. Σεβασμό μετά το Βενιζέλο δεν είχε κανείς Έλληνας ηγέτης. Ο Καραμανλής είχε καλές σχέσεις με Ζισκάρ, ο Ανδρέας με Μιτεράν. Ως εκεί. Ο ένας μας έβαλε στην ΕΟΚ, ο άλλος πήρε τα ΜΟΠ λόγω αυτών των σχέσεων. Ο Μητσοτάκης δεν έκανε κάτι αρνητικό στα εθνικά. Κυβέρνησε και λίγο. Η Ντόρα ήταν επικίνδυνη. Της γραμμής Ροζάκη κι αυτή. Για τα οικονομικά συμφωνούμε. Ο Γέρος ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που τα πήγε κάπως καλά στην Οικονομία. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα το θέμα δεν έχει κλείσει γιατί δεν έχουν εκφραστεί οι Αμερικανοί. Όταν αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Ερντογάν, τότε θα ξέρουμε τι θα γίνει και με μας.
Ξέχασα το Σαμαρά. Επί ηγεσίας του τα εξοπλιστικά πήγαν κατά διαόλου. Σοβαρή εθνική πολιτική με ανεπαρκώς εξοπλισμένες ΕΔ δε μπορείς να κάνεις. Ούτε κι αυτός οριοθέτησε ΑΟΖ με Κύπρο αν και του ζητήθηκε. Όπως και οι προηγούμενοι πολιτεύτηκε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Η μετριοπαθεια δεν πουλαει...για αυτο ο Τραμπ εγινε φιλαρακι του Ερντογαν.Επισης με την μετριοπαθεια δεν κερδιζουμε ουτε χωρες που δεν ειναι αμεσα επιθετικες προς εμας αλλα κανουν δουλειες με την Τουρκια οπως Γερμανια, Ισπανια , Τουρκια.Αρα εχουμε την εκτιμηση της Δανιας, της Γουατεμαλας και των Νησων Φιτζι...καλα ειναι...ενω ολοι διεκδικουν απο εμας εμεις"δεν διεκδικουμε τιποτα, δεν παραχωρουμε τιποτα(δεν το πολυπιστευω το δευτερο)".Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ειναι εδω, ενωμενο δυνατο...Κυριακος με γραμμη Σημιτη...θα κυβερναει για 20 χρονια αλλα αν κανει φαουλ για κοκκινη καρτα στα εθνικα θα πεσει και τοτε ο λαος θα κανει στροφη στα δεξια αφου δοκιμασε την συμμορια των Τσυπριζαιων.

• Like
Αντιδράσεις: Garit

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Διάβασα 3-4 σελίδες πίσω, αρκετά περίεργες απόψεις εκφράζουν ορισμένοι.
Περίεργες γιατί θαυμάζουν άτομα που είτε δεν είναι Ελληνες (κασιδιάρης) είτε είναι γελοία υποκείμενα που ανήκουν σε τσίρκο (βελόπουλος), είτε αποδεδειγμένα πηθικάκια που η ιστορία έχει καταγράψει ως αποτυχημενους παρτάκηδες (ανδρεας παπανδρέου). Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Πέραν των κωμικών στιγμών (φέρτε το ναζι ή των πωλητή αλοιφών να σώσει την Ελλάδα), γράφτηκαν και κάποια σωστά - πάντα κατα τη γνώμη μου. Για παράδειγμα, σωστός ο εντοπισμός του οτι η Ελλάδα πάει με φόρα στον τοίχο. Οτι η Ελλάδα έχει έλλειμμα διπλωματίας και ανθρώπων ικανών. Οτι η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει απολύτως τίποτα απο τη μετριοπάθεά της αλλά αντίθετα αυτό έχει εκλειφθεί (σωστά) ως δειλία και ένδειξη αδυναμίας.

Πριν 1 εβδομάδα ο Economist (και όχι το μακελειό) έγραψε οτι ένα απο τα πράγματα που ενώνουν το βρωμοπούτιν και τον τουρκοπηθικα είναι το οτι είναι έτοιμοι να πάνε πέραν των απειλών, και να κάνουν χρήση των όπλων. Δηλαδή, να πάνε πέραν των "θα". Οταν ο πηθικας και ο βρωμορώσος συζητάνε να συνεργαστούν ενάντια στην Ελλάδα, ο καθένας τους αναλαμβάνει κάποιες υποχρεώσεις. Τις οποίες υλοποιεί. Ο καθένας τους αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο συνεργάτη. Στο τραίνο ανέβηκαν τωρα και οι ναζί, και όλοι μαζι εργάζονται υπερ του πηθικα και ενάντια της Ελλαδος. Και θα φέρουν αποτελέσματα.

Κανεις δε χάνει το χρόνο του με αναξιόπιστους συνεργατες όπως οι Ελληνες. Τελευταίο παράδειγμα η Γαλλία, που η εθνικά σωτήρια πρόταση συνεργασίας που έκανε ακυρώθηκε απο τον προδότη μητσοτάκη μετά απο τηλεφώνημα των ναζι. Ποιος χάνει το χρόνο του με πηθίκια; Ποιος ασχολείται με χώρες που εχουν αντιπολίτευση αντεθνική;

Η Ελλάδα πάει με φόρα στον τοίχο και για αυτό φταίνε οι ίδιοι οι Ελληνες. Που είναι αμόρφωτοι, που πιστεύουν τον κάθε ναζιστή και τον κάθε πωλητή αλοιφών, τον κάθε αποτυχημένο πρόεδρο 15μελους, τον Τράγκα. Φταίνε που δε βγαίνουν στους δρόμους για όσα αξίζουν, αλλά για τον κουφοντίνα. Αξιοι της τύχης μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Ακομα και την Ιταλια εχουμε χασει που ενω εχουμε συμφωνια για τα θαλασσια συνορα εξακολουθει να εξοπλιζει την Τουρκια και μαλιστα χωρις να δινουμε καποια εναλλακτικη λυση εμεις που ενδιαφερομαστε αμεσα π.χ.να αυξησουμε εισαγωγες ιταλικων προ'ι'οντων σε ανταλλαγμα για την ακυρωση πωλησεων ιταλικων οπλικων συστηματων στην Τουρκια αναλογα βεβαιως με τις αντοχες της οικονομιας μας.Αραγε το σκεφθηκε
κανενας παχυλα αμοιβομενος στα εμπλεκομενα υπουργεια;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Περίεργες γιατί θαυμάζουν άτομα που είτε δεν είναι Ελληνες (κασιδιάρης) είτε είναι γελοία υποκείμενα που ανήκουν σε τσίρκο (βελόπουλος), είτε αποδεδειγμένα πηθικάκια που η ιστορία έχει καταγράψει ως αποτυχημενους παρτάκηδες (ανδρεας παπανδρέου). Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Πέραν των κωμικών στιγμών (φέρτε το ναζι ή των πωλητή αλοιφών να σώσει την Ελλάδα), γράφτηκαν και κάποια σωστά - πάντα κατα τη γνώμη μου. Για παράδειγμα, σωστός ο εντοπισμός του οτι η Ελλάδα πάει με φόρα στον τοίχο. Οτι η Ελλάδα έχει έλλειμμα διπλωματίας και ανθρώπων ικανών. Οτι η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει απολύτως τίποτα απο τη μετριοπάθεά της αλλά αντίθετα αυτό έχει εκλειφθεί (σωστά) ως δειλία και ένδειξη αδυναμίας.

Πριν 1 εβδομάδα ο Economist (και όχι το μακελειό) έγραψε οτι ένα απο τα πράγματα που ενώνουν το βρωμοπούτιν και τον τουρκοπηθικα είναι το οτι είναι έτοιμοι να πάνε πέραν των απειλών, και να κάνουν χρήση των όπλων. Δηλαδή, να πάνε πέραν των "θα". Οταν ο πηθικας και ο βρωμορώσος συζητάνε να συνεργαστούν ενάντια στην Ελλάδα, ο καθένας τους αναλαμβάνει κάποιες υποχρεώσεις. Τις οποίες υλοποιεί. Ο καθένας τους αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο συνεργάτη. Στο τραίνο ανέβηκαν τωρα και οι ναζί, και όλοι μαζι εργάζονται υπερ του πηθικα και ενάντια της Ελλαδος. Και θα φέρουν αποτελέσματα.

Κανεις δε χάνει το χρόνο του με αναξιόπιστους συνεργατες όπως οι Ελληνες. Τελευταίο παράδειγμα η Γαλλία, που η εθνικά σωτήρια πρόταση συνεργασίας που έκανε ακυρώθηκε απο τον προδότη μητσοτάκη μετά απο τηλεφώνημα των ναζι. Ποιος χάνει το χρόνο του με πηθίκια; Ποιος ασχολείται με χώρες που εχουν αντιπολίτευση αντεθνική;

Η Ελλάδα πάει με φόρα στον τοίχο και για αυτό φταίνε οι ίδιοι οι Ελληνες. Που είναι αμόρφωτοι, που πιστεύουν τον κάθε ναζιστή και τον κάθε πωλητή αλοιφών, τον κάθε αποτυχημένο πρόεδρο 15μελους, τον Τράγκα. Φταίνε που δε βγαίνουν στους δρόμους για όσα αξίζουν, αλλά για τον κουφοντίνα. Αξιοι της τύχης μας.
Τύπε Monocle συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες.
Ρίξε πολιτική πρόταση.
Πως αποτυπώνονται στην ελληνική πολιτική σκηνή αυτά που λες;
Υπόψην πως ψάχνουμε για νέο σχηματισμό που δεν έχει κυβερνήσει διότι ξέρουμε πόσο σκατά τα έχουν κάνει όλοι.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
kyriako/ poppop δεν έχω πρόταση.

Νομιζω οτι εκτός εαν υπάρξει κάποια εξέλιξη τύπου "απο μηχανής Θεός" η Ελλάδα έχασε τον πόλεμο και χωρίς να πέσει καν μια πιστολιά ετσι για την τιμή των όπλων. Η ιστοριά θα καταγράψει τους κατοίκους της χώρας (που κάποτε ονομάζονταν Ελληνες) ως δειλους, αμορφωτους και εύκολα διαχειρίσιμους (κυριως επειδή οι ιδιοι νομίζουν οτι είναι "ξύπνιοι"). Νομίζω οτι σχετικά σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει με νίκη των ναζι και των συνεργατών τους ρωσων και τουρκων.

Η υπεράσπιση της πατρίδος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Δε φτάνει να αγοράσεις όπλα, πρέπει και να είσαι έτοιμος τα χρησιμοποιήσεις. Και οπως φαίνεται, θέληση δεν υπάρχει.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Νομιζω οτι εκτός εαν υπάρξει κάποια εξέλιξη τύπου "απο μηχανής Θεός" η Ελλάδα έχασε τον πόλεμο και χωρίς να πέσει καν μια πιστολιά ετσι για την τιμή των όπλων. Η ιστοριά θα καταγράψει τους κατοίκους της χώρας (που κάποτε ονομάζονταν Ελληνες) ως δειλους, αμορφωτους και εύκολα διαχειρίσιμους (κυριως επειδή οι ιδιοι νομίζουν οτι είναι "ξύπνιοι"). Νομίζω οτι σχετικά σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει με νίκη των ναζι και των συνεργατών τους ρωσων και τουρκων.

Η υπεράσπιση της πατρίδος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Δε φτάνει να αγοράσεις όπλα, πρέπει και να είσαι έτοιμος τα χρησιμοποιήσεις. Και οπως φαίνεται, θέληση δεν υπάρχει.
Εγώ πιστεύω πως το ΚΚΕ δεν θα επέτρεπε σε πλοίο συνεργατών των Ναζί να αλωνίζει στην υφαλοκρηπίδα του Λαού..:confused:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Περίεργες γιατί θαυμάζουν άτομα που είτε δεν είναι Ελληνες (κασιδιάρης) είτε είναι γελοία υποκείμενα που ανήκουν σε τσίρκο (βελόπουλος),.

Ελπιζω να μην εννοεις εμενα γιατι αυτο που εγραψα ήταν τελειως διαφορετικο απο αυτο που καταλαβες περι θαυμασμου (??)

κατά τα άλλα, το συμπερασμα σου ειναι ακριβως ιδιο με το δικο μου, δεν εχω να διαφωνησω καπου

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

Σοβαρή εθνική πολιτική με ανεπαρκώς εξοπλισμένες ΕΔ δε μπορείς να κάνεις..

Στοκαδουρα, αν υποθεσουμε οτι η ελλαδα αυριο, με καποιο μαγικο τροπο, αποκτα οχι απλα φ35, αλλα και φ22, και, γιατι να σταματησουμε εδω, ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Με ενα μαγικο τροπο, ειπαμε..
Θεωρεις οτι η εξωτερικη πολιτικη, την οποια και παλι θα ασκει ο κουλης-τσιπρας-και ολο το πολιτικο συστημα, θα αλλαξει? Θα σταματησουν οι τουρκοι? Θα μας παρακαλαει η αιγυπτος και η λιβυη για αοζ?

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Περαν της αμορφωσιάς που δε διορθώνεται, το άλλο μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων είναι η διχόνοια. Πως είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούμε σε βασικές διαπιστώσες και στο τέλος να κερδίζει ο συριζα; Παρτάκηδες μέχρι σημείου εξευτελισμού και αυτοκαταστροφής, όπως έδειξε ο πηθικας ο παπανδρεας;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

Συμφωνω, και σε ρωταω: εσυ τι θα ψηφισεις στις επομενες εκλογες? θεωρεις οτι υπαρχει καποιος-α που θα αντιστρεψει το διεφθαρμενο dna των ελληνων? ρωτησα και στοκαδουρα που φαινεται σχετικα σοβαρος, αλλα κολλησε στα αρχιδια του κασιδιαρη και δεν απαντησε

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1

Συμφωνω, και σε ρωταω: εσυ τι θα ψηφισεις στις επομενες εκλογες? θεωρεις οτι υπαρχει καποιος-α που θα αντιστρεψει το διεφθαρμενο dna των ελληνων? ρωτησα και στοκαδουρα που φαινεται σχετικα σοβαρος, αλλα κολλησε στα αρχιδια του κασιδιαρη και δεν απαντησε

Οχι. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αλλάξει κάτι. Οποιοι προσπάθησαν να αλλαξουν/ διορθώσουν κάτι το συστημα τους έριξε στον όχλο και τους κατέστρεψε σε όλα τα επίπεδα. Μόνο μια εξέλιξη "απο μηχανής θεός" τύπου αρχαίας τραγωδίας θα αλλάξει τα δεδομένα. Εκτος και αν πιστεύεις οτι οι άριστοι ασχολούνται με την πολιτική, και οτι όποιος είναι έξυπνος και εργάζεται σκληρά παει μπροστά. Που δε νομίζω οτι το πιστεύεις. Οσο για την ψήφο μου, θα δω και θα κρίνω όταν είναι ώρα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

Οχι. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αλλάξει κάτι. Οποιοι προσπάθησαν να αλλαξουν/ διορθώσουν κάτι το συστημα τους έριξε στον όχλο και τους κατέστρεψε σε όλα τα επίπεδα. Μόνο μια εξέλιξη "απο μηχανής θεός" τύπου αρχαίας τραγωδίας θα αλλάξει τα δεδομένα. Εκτος και αν πιστεύεις οτι οι άριστοι ασχολούνται με την πολιτική, και οτι όποιος είναι έξυπνος και εργάζεται σκληρά παει μπροστά. Που δε νομίζω οτι το πιστεύεις. Οσο για την ψήφο μου, θα δω και θα κρίνω όταν είναι ώρα.

Εξακολουθω να μη διαφωνω πουθενα, γι αυτο και ρωταω για ψηφο. Προσπαθω κι εγω να βρω ποιον να ψηφισω, οχι επειδη θεωρω οτι θα αλλαξει κατι, this ship has sailed που λενε και στο χωριο, αλλα για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου, οσο αυτο ειναι δυνατον

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1

Εξακολουθω να μη διαφωνω πουθενα, γι αυτο και ρωταω για ψηφο. Προσπαθω κι εγω να βρω ποιον να ψηφισω, οχι επειδη θεωρω οτι θα αλλαξει κατι, this ship has sailed που λενε και στο χωριο, αλλα για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου, οσο αυτο ειναι δυνατον

Νομίζω οτι καταλαβαίνω τι θες να πεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να αξίζει ψήφο. Νομίζω οτι είναι λάθος προσέγγιση πλεον το να αποφασίζει κανεις εκ των προτέρων τι θα ψηφίσει. Οι πολιτικοί το μόνο που φοβούνται είναι να μη χάσουν την κουτάλα. Και οταν καταλαβαίνουν οτι πάνε για φούντο, παιρνουν λάθος αποφάσεις.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

Εγώ πιστεύω πως το ΚΚΕ δεν θα επέτρεπε σε πλοίο συνεργατών των Ναζί να αλωνίζει στην υφαλοκρηπίδα του Λαού..:confused:

μεταξυ σοβαρου και αστείου, θα ηθελα ετσι για ενα συντομο φεγγαρι να κυβερνησει το κκε. οπως ευχομουν για συριζα, ετσι για να δουν ολοι τη διαφορα μεταξυ πολιτικων λογων και πραξης οταν γινεσαι κυβερνηση. βεβαια αυτοι του συριζα ειναι πρωην πασοκοι οι περισσοτεροι, οποτε, ενταξει, αλλα του κκε ειναι αλλη φαρα, επικινδυνοι. δε μπορω καν να φανταστω τι θα κανανε. εκτος φυσικα, αν κανανε τη γνωστη κωλοτουμπα, και συμφωνουσανε σε ολα με ΕΕ, τουρκια, Ηπα, καθοτι ολοι αδερφια ειμαστε, και στο εσωτερικο θα κανανε αυξηση του κατωτερου μισθου, οποτε θα δικαιωνονταν σε σημειο οργασμου ολοι οι αμορφωτοι χαζοβιοληδες που το ψηφισαν
ισως το ανοιξω σα νημα, ετσι για να δουμε τι πιστευει ο κοσμος του μπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom