Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Αν υπάρξουν κυρώσεις με το νόμο CAATSA δε βλέπω πως θα μπορέσουν να τα ξαναβρούν.
Γιατί σύντομα; Πιο λογικό δεν είναι να περιμένουν να δουν τι θα παιχτεί μετά τον Πόντιο;
Ο Πόντιος δε θα πέσει άμεσα και οι ΗΠΑ δεν έχουν άπλετο χρόνο. Έχασαν 4 πολύτιμα χρόνια με τον Τραμπόβλακα και ευτυχώς ο Πομπέο έκανε αγώνα μόνος του και έσωσε ότι μπορούσε. Θα βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό του Πόντιου σύντομα. Από το πόσο βαθιά, θα φανεί αν έχουν αποφασίσει να γυρίσουν τη σελίδα με την Τουρκία ή να την ξαναγράψουν.

Εχω φιλαρακια απο Τουρκια αρκετα φιλλεληνες....μου λενε ο κοσμος δεν την παλευει αλλο.Εχει πεσει μεγαλη πεινα.Εχει κοσμο που δεν εχει να αγορασει ουτε τα βασικα.Στις επομενες εκλογες αν δεν τις γαμησει με νοθεία παιρνει τον μπουλο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Αν υπάρξουν κυρώσεις με το νόμο CAATSA δε βλέπω πως θα μπορέσουν να τα ξαναβρούν.
Γιατί σύντομα; Πιο λογικό δεν είναι να περιμένουν να δουν τι θα παιχτεί μετά τον Πόντιο;
Ο Πόντιος δε θα πέσει άμεσα και οι ΗΠΑ δεν έχουν άπλετο χρόνο. Έχασαν 4 πολύτιμα χρόνια με τον Τραμπόβλακα και ευτυχώς ο Πομπέο έκανε αγώνα μόνος του και έσωσε ότι μπορούσε. Θα βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό του Πόντιου σύντομα. Από το πόσο βαθιά, θα φανεί αν έχουν αποφασίσει να γυρίσουν τη σελίδα με την Τουρκία ή να την ξαναγράψουν.

Εχω φιλαρακια απο Τουρκια αρκετα φιλλεληνες....μου λενε ο κοσμος δεν την παλευει αλλο.Εχει πεσει μεγαλη πεινα.Εχει κοσμο που δεν εχει να αγορασει ουτε τα βασικα.Στις επομενες εκλογες αν δεν τις γαμησει με νοθεία παιρνει τον μπουλο.
Πρεπει να έχει τρελή φτώχεια στους μεροκαματιάρηδες. Είχα διαβάσει κάποια άρθρα όπου σύμφωνα με τις στατιστικές τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα στενάζουν απο την ανέχεια. Και ανεργία στους νέους στο Θεό. Αλλά θα τις γαμήσει πατόκορφα και τις επόμενες και τις μεθεπόμενες.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Πρεπει να έχει τρελή φτώχεια στους μεροκαματιάρηδες. Είχα διαβάσει κάποια άρθρα όπου σύμφωνα με τις στατιστικές τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα στενάζουν απο την ανέχεια. Και ανεργία στους νέους στο Θεό. Αλλά θα τις γαμήσει πατόκορφα και τις επόμενες και τις μεθεπόμενες.

Ναι.Με οσους μιλησα απο τραπεζουντα,κωσταντινοιυπολη,νιγδε και σμυρνη μου ειπαν οτι εχει πεσει μεγαλη πεινα και οτι ανεβηκαν οι τιμες στον θεο.Οι κουρδοι στα βαθη της ασιας αρχισαν να ξεσηκωνονται,οι νεοι στα σχολεια και στα πανεπιστήμια ειναι στα ορια τους.Ακομα και ενας μουσουλμανος Ποντιος φιλος μου που τον υποστηριζε με παθος(λογο αντιπαθειας κεμαλικων) μου λεει οτι η κατασταση ειναι στα ακρα και οτι θα χασει ψηφους ακομα και απο τα προπυργια του στον Ποντο.Γιατι οσο ισλαμιστης και συντηρητικός και να εισαι...οταν το στομαχακι αρχισει και κανει περιεργους θορυβους τοτε τα αφηνεις ολα αυτα και σκεφτεσαι με την λογικη.Το θεμα ειναι αν οι επομενοι που θα ερθουν(αν ερθουν τελικα) θα ακολουθησουν διαφορετικη πολιτικη.Με οσους μιλαω απο Τουρκια μου λενε μην περιμενεις και πολυ μεγαλες διαφορες...απλα οι αλλοι εχουν καθαρα πιο φιλοδυτικη σταση οποτε τα παιχνιδια με Ρωσια θα κοπουν μαχαιρι κατα πασα πιθανοτητα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Γιατι οσο ισλαμιστης και συντηρητικός και να εισαι...οταν το στομαχακι αρχισει και κανει περιεργους θορυβους τοτε τα αφηνεις ολα αυτα και σκεφτεσαι με την λογικη.Το θεμα ειναι αν οι επομενοι που θα ερθουν(αν ερθουν τελικα) θα ακολουθησουν διαφορετικη πολιτικη.Με οσους μιλαω απο Τουρκια μου λενε μην περιμενεις και πολυ μεγαλες διαφορες...απλα οι αλλοι εχουν καθαρα πιο φιλοδυτικη σταση οποτε τα παιχνιδια με Ρωσια θα κοπουν μαχαιρι κατα πασα πιθανοτητα.
με Κεμαλικους για μας τα πραγματα θα ειναι απολυτως ηρεμα,αυτη η ομως η αλλαγη δεν θα ερθει τοσο ευκολα και ουτε τη θεωρω πιθανη,αν πιεστει πολυ ο Ερντο μπορει να παει για εμφυλιο η Τουρκια,δε παραδιδει ευκολα στους Λιγναδοκουληδες κεμαλικους

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αν τυχον αναφερεσαι σε δικη μου παραθεση, κατι που μονο απο την τελευταια φραση ισως να συναγεται, αν και φανταζομαι οτι δεν αναφερεσαι
Όχι, γενικό είναι το σχόλιο. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον.
Όμως στο άρθρο του BBC που παρέθεσες διάβασα αυτά.
Turkish observers have arrived on the Greek islands of Lesbos and Chios to oversee an EU deal on sending migrants back to Turkey.
The arrival of the 10 Turkish monitors has aroused some political opposition in Greece. They will stay on the islands for a week.
Καμία σχέση με αυτά που γράφεις ως συμπέρασμα του Άρθρου.
Τη Μόρια την έκαψαν κάποιοι Παλαιστίνιοι καθοδηγούμενοι πιθανώς απο τη ΜΙΤ, σε συνεργασία με ΜΚΟ, που έχουν συλληφθεί κιόλας.

Αντιστοιχως εχουμε ελληνες παρατηρητες στην τουρκια για να κανουμε κατι αναλογο? οχι
Αυτοι ομως το απαιτησαν, και το πηραν. Θα μπορουσαν να κανουν oversee οταν φτασουν οι λαθρο στη χωρα τους. Ομως απαιτησαν και πετυχαν να φερουν παρατηρητες εδω, σε ελληνικο εδαφος. Αυτο ειναι και το ολο πνευμα της παρεμβασης μου, ότι σε ελληνικο εδαφος πλεον οι ελληνικες αρχες εχουν ολο και λιγοτερο ρολο.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Γιατι οσο ισλαμιστης και συντηρητικός και να εισαι...οταν το στομαχακι αρχισει και κανει περιεργους θορυβους τοτε τα αφηνεις ολα αυτα και σκεφτεσαι με την λογικη.Το θεμα ειναι αν οι επομενοι που θα ερθουν(αν ερθουν τελικα) θα ακολουθησουν διαφορετικη πολιτικη.Με οσους μιλαω απο Τουρκια μου λενε μην περιμενεις και πολυ μεγαλες διαφορες...απλα οι αλλοι εχουν καθαρα πιο φιλοδυτικη σταση οποτε τα παιχνιδια με Ρωσια θα κοπουν μαχαιρι κατα πασα πιθανοτητα.
με Κεμαλικους για μας τα πραγματα θα ειναι απολυτως ηρεμα,αυτη η ομως η αλλαγη δεν θα ερθει τοσο ευκολα και ουτε τη θεωρω πιθανη,αν πιεστει πολυ ο Ερντο μπορει να παει για εμφυλιο η Τουρκια,δε παραδιδει ευκολα στους Λιγναδοκουληδες κεμαλικους

Αν πιεστει πολυ ο ερντο, εσωτερικα καθαρα χωρις εξωθεν παρεμβασεις, θα βαφτισει τρομοκρατια και πραξικοπημα οποιαδηποτε κινηση γινει για να τον ριξει. Και θα βγαλει στρατο στο δρομο για να ''προστατεψει'' το λαο του απο τους τρομοκρατες, που μπορει να ειναι μεροκαματιαρηδες, φοιτητες κλπ, αλλωστε δε θα τα δουμε και ποτε στα μιντια. Αλλα αυτο αν ειναι καθαρα εσωτερικο του θεμα. Αν αποφασισθει εξωθεν να φυγει ο ερντο, αλλαζουν τα πραγματα. Αλλα γιατι να γινει αυτο? μια χαρα τα παει με ΕΕ, ΗΠΑ (μεχρι τραμπ τουλ.) με ρωσο και ιραν εχει μια ισορροπια τρομου, αζερους μια χαρα, και φαινεται να προσπαθει να εξομαλυνει σχεσεις με ισραηλ

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Οι επιδιώξεις της Τουρκίας έχουν βάθος χρόνου .
Η Τσιλέρ στο κεμαλικό στρατόπεδο δεν ανήκε ?
Μια χαρά για τα συμφέροντα της Τουρκίας το πήγε το πράγμα .
Ενώ τα Ίμια ακόμα και στους τουρκικούς χάρτες παρουσιάζονταν ως Ελληνικά στην www.google.com/amp/s/www.kathimerini.gr/politics/561239329/ellinika-imia-me-sfragida-toyrkias/amp/]πορεία[/url] το πράγμα άλλαξε .
Οι απαιτήσεις στο Αιγαίο της Τουρκίας στο Αιγαίο κι αυτές www.google.com/amp/s/www.protothema.gr/stories/article/989850/i-ellinotourkiki-krisi-tou-1987-kai-oi-heirismoi-tou-andrea-papandreou/AMP/]διαχρονικές [/url] είναι .
Μας προέκυψε και το τουρκολιβυκό σύμφωνο τώρα και γύρευε τι άλλο θα προκύψει στην πορεία .

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Θα μυρίσει οκταμβριανη επανάσταση εκεί θα μου το θυμηθείς. Και τα πιο ζώα θα σηκωθούν από τον λήθαργο...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Αν πιεστει πολυ ο ερντο, εσωτερικα καθαρα χωρις εξωθεν παρεμβασεις, θα βαφτισει τρομοκρατια και πραξικοπημα οποιαδηποτε κινηση γινει για να τον ριξει. Και θα βγαλει στρατο στο δρομο για να ''προστατεψει'' το λαο του απο τους τρομοκρατες, που μπορει να ειναι μεροκαματιαρηδες, φοιτητες κλπ, αλλωστε δε θα τα δουμε και ποτε στα μιντια. Αλλα αυτο αν ειναι καθαρα εσωτερικο του θεμα. Αν αποφασισθει εξωθεν να φυγει ο ερντο, αλλαζουν τα πραγματα. Αλλα γιατι να γινει αυτο? μια χαρα τα παει με ΕΕ, ΗΠΑ (μεχρι τραμπ τουλ.) με ρωσο και ιραν εχει μια ισορροπια τρομου, αζερους μια χαρα, και φαινεται να προσπαθει να εξομαλυνει σχεσεις με ισραηλ

Τυπε εμεις καλά λέμε για την οικονομια της Τουρκίας αλλά και εδώ τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Να ναι καλά οι παιδεραστές της δυσης όπως λέει και ο φίλος ποποπ αλλιώς θα είχαμε δει τα ραδίκια ανάποδα. Οπότε να ετοιμαζεστε και εδώ για ακόμα ένα νέο μνημόνιακι... :alivedick::pipa2::zfuck:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Θα μυρίσει οκταμβριανη επανάσταση εκεί θα μου το θυμηθείς. Και τα πιο ζώα θα σηκωθούν από τον λήθαργο...
Τύπε γνωρίζεις πως ζούσαν οι Τούρκοι πριν τον Ερντογαν ελάχιστα πιο μέσα από τα παράλια;
Δηλαδή μέχρι πριν 15 χρόνια.
Ξέρεις τι πείνα, τι ανέχεια τι αρρώστιες και τι στερήσεις είχαν;
Μέχρι και χολέρα κυκλοφορούσε ενώ στα χωριά ούτε υπόνομοι δεν υπήρχαν με τα σκατά να τρέχουν στη μέση του δρόμου.
Θέλω να πω πως οι Τούρκοι είναι συνηθισμένοι στη φτώχεια.Οι μόνοι που επαναστατούν κάπως είναι οι ανέκαθεν εύποροι των παραλίων και της Πόλης που αυτούς τους φέρνει βόλτα ο σουλτάνος ή οποιοσδήποτε άλλος μετά από αυτόν. Οι Τούρκοι πάντα θα κυβερνώνται με όρους αμόρφωτης αγέλης διότι αυτό είναι το 90% του πληθυσμού τους.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1

Τύπε γνωρίζεις πως ζούσαν οι Τούρκοι πριν τον Ερντογαν ελάχιστα πιο μέσα από τα παράλια;
Μέχρι και χολέρα κυκλοφορούσε ενώ στα χωριά ούτε υπόνομοι δεν υπήρχαν με τα σκατά να τρέχουν στη μέση του δρόμου.
Θέλω να πω πως οι Τούρκοι είναι συνηθισμένοι στη φτώχεια.Οι μόνοι που επαναστατούν κάπως είναι οι ανέκαθεν εύποροι των παραλίων και της Πόλης που αυτούς τους φέρνει βόλτα ο σουλτάνος ή οποιοσδήποτε άλλος μετά από αυτόν. Οι Τούρκοι πάντα θα κυβερνώνται με όρους αμόρφωτης αγέλης διότι αυτό είναι το 90% του πληθυσμού τους.
Σωστό. Ετσι είναι όπως τα γράφεις.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1

Τυπε εμεις καλά λέμε για την οικονομια της Τουρκίας αλλά και εδώ τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Να ναι καλά οι παιδεραστές της δυσης όπως λέει και ο φίλος ποποπ αλλιώς θα είχαμε δει τα ραδίκια ανάποδα. Οπότε να ετοιμαζεστε και εδώ για ακόμα ένα νέο μνημόνιακι... :alivedick::pipa2::zfuck:

Όχι ακόμη. Να τελειώσει πρώτα η πανδημία και μετά. Μία μία οι κανονικότητες :wink:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αν αποφασισθει εξωθεν να φυγει ο ερντο, αλλαζουν τα πραγματα. Αλλα γιατι να γινει αυτο? μια χαρα τα παει με ΕΕ, ΗΠΑ (μεχρι τραμπ τουλ.) με ρωσο και ιραν εχει μια ισορροπια τρομου, αζερους μια χαρα, και φαινεται να προσπαθει να εξομαλυνει σχεσεις με ισραηλ
οι ναβαλνιδες της τουρκιας τρεμουν τον ταγιπ,θα τους λιανισει,μονο με εξωτερικη εγγυηση πάντα εννοειται θα ξεσηκωθουν και αυτο σχετικο, μετα το αποτυχημενο πραξικοπημα που εστησαν και οσα επαθαν απο τον ταγιπ αυτοι που το στηριξαν δεν εχουν δικαιολογημενα εμπιστοσυνη στη δυση.
Ολοι αυτοι που αναφερεις ΗΠΑ,ΕΕ,Οβριοι ειναι σαφως εναντιον του αλλα τον ανεχονται λόγω του μεγα προβληματος τους που ειναι ο Πουτιν,αν τον φανε θεωρητικα δυσκολα θα τη γλυτωσει ο Πουτιν αλλα Τουρκια χωρις ερντο ειναι ενα απροβλεπτο σεναριο,το τελειο για αυτους θα ηταν να φυγει με καποια "αρρωστεια"
Να ναι καλά οι παιδεραστές της δυσης
πανε να τον στριμωξουν οι δυτικοι παιδεραστες,θελουν να τον συρουν σε πολεμο που του την εχουν στημενη και ο Ταγιπ το ξερει και προσπαθει να το αποφυγει αλλα σε λιγο δεν θα μπορει χωρις να ξεφτιλιστει,χιλιαδες και ας ειναι τα φερετρα απο τους κουρδους τον δυναμωνουν αλλα ενα και μονο φερετρο απο "ελληνικά" πυρά φτανει για να ξεσπασει κολαση και να τον βγαλουν στη σεντρα ως κότα που ξεφτιλιστηκε απο τους πουστογιουνανηδες

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
η τουρκία θα πάρει αυτό που θέλει εκτος αν γίνει πόλεμος με πυρά (ήδη ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη ούτως ή άλλως). Η εκτίμησή μου είναι οτι στα σχέδια που έχουν κανει οι πηθικοι με τους ναζι και τους βρωμορώσους, έχουν προκρίνει σαν πιο πιθανό σενάριο το οτι η Ελλάδα θα σκύψει να τον πάρει και δε θα αντιδράσει - κάτι που συμβαίνει μέχρι στιγμής.

Δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσει πόλεμος. Μια βάρκα φορτωμένη πυρομαχικά πάει και πέφτει επάνω στο τσεσμέ. Ενας Ελληνας σκοπευτής σκοτώνει εναν απο τους πηθίκους στην τουρκία την ώρα που χτυπάει πεναλτι. Ισως είναι απλοικά τα σενάρια αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις πόλεμο απο τον να τον αποφύγεις.

Ο τουρκοπηθικας έχει την αμέριστη στήριξη και συνεργασία των ναζι, και κακώς δεν έχουμε ξεκινήσει σαμποτάζ σε ναζιστικά προιόντα.

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με τον τσιπροπηθικα, καθιστά τον τσιπροπήθικα προσωπικά προδότη και όλα τα γυφτάκια γύρω του άξια όσων τους συμβούν.

Διερευνητικές; Μας έσπρωξαν εκβιαστικά οι ναζι, και ΔΕΝ πρέπει να σηκωθούμε πρώτοι απο το τραπέζι. Αυτό δε σημαίνει οτι θα δώσουμε σημασία στις ανοησίες που θα ειπωθούν εκεί.

Τέλος, η Ελλάδα χάνει τον πόλεμο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη κυρίως σε επιπεδο προπαγάνδας. Ειμαστε ανύπαρκτοι, και οι άλλοι είναι επίπεδο τσαμπιονς λιγκ.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
poppop είσαι και θαυμαστής του πηθικα εκτός απο πουτανάκι του πουτιν; Γιατι δεν πάς μια δίπλα στο φίλο σου τον ερντο να μείνεις εκεί; Θα σε αγαπήσει, σίγουρα πράματα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Et77YurXUAIWnC3.jpg

ο Ερντογαν δεν φτανει με τιποτα τον παναξιο πρωθυπουργο μας

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Αν πέσει και κ ο βενιαμίν στις επόμενες εκλογές στο Ισραήλ η Ελλάδα θα μείνει τελείως μόνη της. Με μία Αίγυπτο και αν. Η Κύπρος οδεύει προς εθνική απώλεια όπως δείχνουν τα πράγματα... Η Ελλάδα είχε μία ευκαιρία με την Γαλλία αλλα αφού έκανε πίσω ο κουλης και υπάκουσε στην θεία Μερκελ τελείωσαν όσες ελπίδες είχαμε. Από κει και πέρα ο ψηχασθενης Πόντιος δεν καταλαβαίνει χριστο.Ξερει καλα ότι έχει το πάνω χέρι. Μόνη λύση να κάτσει στο τραπέζι το κουλη και να κάνουν μία συμφωνία διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ ασχημα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Φίλε σωστά αυτά που γράφεις άλλα ακόμα και τα πλούσια μέρη της δυτικης και ευρωπαϊκής Τουρκίας άρχισαν οικονομικά να ζορίζονται. Έχει κόσμο που κάνει σαν τρελός να φύγει από την χώρα ιδίως οι νέοι δεν την παλεύουν άλλο..

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Αν πέσει και κ ο βενιαμίν στις επόμενες εκλογές στο Ισραήλ η Ελλάδα θα μείνει τελείως μόνη της. Με μία Αίγυπτο και αν. Η Κύπρος οδεύει προς εθνική απώλεια όπως δείχνουν τα πράγματα... Η Ελλάδα είχε μία ευκαιρία με την Γαλλία αλλα αφού έκανε πίσω ο κουλης και υπάκουσε στην θεία Μερκελ τελείωσαν όσες ελπίδες είχαμε. Από κει και πέρα ο ψηχασθενης Πόντιος δεν καταλαβαίνει χριστο.Ξερει καλα ότι έχει το πάνω χέρι. Μόνη λύση να κάτσει στο τραπέζι το κουλη και να κάνουν μία συμφωνία διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ ασχημα.

Κάπως έτσι νομίζω οτι είναι τα πράγματα (έμφαση στο "νομίζω") με 1-2 εξαιρέσεις.
1. Το πρόβλημα ισραήλ τουρκίας δεν είναι προσωπικο, δηλαδή δεν είναι θέμα χημείας του νεντα με τον πηθικα. Το πρόβλημα είναι η στήριξη της χαμας απο τους μπαμπουίνους. Ο πηθικος χρηματοδοτεί μια τρομοκρατική ισλαμιστική ομάδα για να κάνει ζημιά στο ισραήλ.

2. Αίγυπτος θα τα βρει με τουρκία εκτιμώ

Εχεις δίκιο, η ευκαιρία με τη Γαλλία χάθηκε μετά απο ΠΡΟΔΟΣΙΑ του μητσοτάκη λόγω τηλεφωνήματος των ναζι. Αυτή την προδοσία κανείς δεν πρέπει να την ξεχάσει.

ο μόγγο έχει το πάνω χέρι σίγουρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Κουλης ρε μεχρι το 31

Εχουν μεινει πελοπονησος κρητη δωδεκανησα θρακη κυκλαδες

Προλαβαινει;;; στα δυο νησια το ενα δωρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom