Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Απο πληροφορηση Στραταίου συναδελφου με Θητεία στον Εβρο...
Οποιος δεν εχει κανει περιπολια απο το πρωτο φυλακιο απο καστανιες εως και το 6 φυλακιο να μην λεει οτι του καπνισει. Υπαρχει ενας δρομος δικος μας ενας δικος τους . Δεν μπορεις να μπεις στο δικο τους δρομο εαν δεν θελεις . Αρα η μπηκαν μεσα οι δικοι μας η τους απειλησαν μπαινοντας στο δικο μας και τους τραβηξαν....  

Το έχω περπατήσει τύπε από τις Καστανιές, μετά φυλάκιο Μαρασίων, 50. μέχρι το Ορμένιο. Άρδρας και τριεθνές.
Κάπου έχω και φώτο. Τις πουτάνας γίνεται με τις επιχωματώσεις των ποταμών από τους Τούρκους.
Αυτά βέβαια πριν κάμποσα χρόνια. Δεν νομίζω να έχουν φτιάξει τα πράγματα. Δυστυχώς δεν είχαμε ψηφιακές μηχανές τότε να τραβάμε αβέρτα φωτογραφίες. Όσοι είναι εκεί τα ξέρουν.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Ποσο Γιωταδες ρε πουστη μου

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Μας χτυπάνε πλοίο του λιμενικού, διώχνουν τους Ιταλούς από την εξόρυξη αερίου τώρα πιάνουν αιχμάλωτους στον Έβρο , πρέπει να έχουμε πολύ αξιόμαχο στράτευμα για να μην βγάζουμε άχνα σε τίποτα ......

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
απαντησα παρα πανο  τωρα θα ζητησουν 2 νησάκια  για να ερθουν στην ελλαδα    αλλιως καλητερα να τους κλαινε  η μανα δες τους από τωρα

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Πως είναι δυνατόν να αιχμαλωτίσεις ενόπλους χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφέκια 

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Και για του λογου το αληθες...Απο την πρωτη στιγμη το ειπα.."Καταδρομική" ή ενεδρα...
Tελικα δεν πρεπει να ειναι "απλα λαθος" των δικών μας..

Και στα Ιμια οταν επεσε το ελικπτερο,ο Αρσένης είχε μιλήσει "για απώλεια ορίζοντα" ή "Βέρτιγκο"

Κατι βρωμαει

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Έχω υπηρετήσει στην περιοχή. Με μια πατημασιά βρίσκεσαι εντός Τουρκίας και με άλλη μια εντός Ελλάδος. Μερικοί νομίζουν ότι υπάρχει ορατή οριοθέτηση. Όλα χύμα είναι. Σχεδόν ζούγκλα. Δεν βλέπεις μπροστά σου Σε κάποια σημεία ούτε ξέρεις που πατάς. Μερικοί επικεφαλείς κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και την πατάνε και αθώοι φαντάροι. Τα ίδια ισχύουν και με τους Τούρκους αλλά εμείς είμαστε ζαμανφού μην πειράξουμε κανέναν.

Δεν ηταν απλα φανταρια αδερφε...Επαγγελματιες ηταν και την ξερουν την περιοχή...Περίπολος ρουτινας ειναι. Ξερεις που πηγαινεις..

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τύπε έχεις περπατήσει την περιοχή; Δεν ξέρω τι ήταν αλλά έρχονταν κάτι ξερόλες «επαγγελματίες» με τους χάρτες εκεί πάνω από τα επιτελεία και δεν γνώριζαν που πάνε τα τέσσερα.

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
ακόμα και τύφλα ομίχλη να χε, δεν μπορείς να βγείς/ χάσεις από τον ελληνικό χωματόδρομο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Δεν θα έπρεπε να τιμήσουν την στολή και τα γαλόνια τους ?
και αν ηταν τρελλοι και τα τιμουσαν ουτε θα τους το αναγνωριζε κανεις και στο αριστεροπασοκισταν θα ειχαν βαριες συνέπειες

τύποι μην αγχωνεσται,μπορει τωρα να μας τους βουτηξαν αλλα οπως και στα Ιμια να ξερουν οι Τουρκαλαδες οτι την επομενη φορά δεν θα αντιδράσουμε ειρηνικά,θα ειμαστε βίαιοι κλπκλπ  :gay: :gay: :badair: :badair:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Δεν θα έπρεπε να τιμήσουν την στολή και τα γαλόνια τους ?
Αν επσεσαν σε ενεδρα,δεν προλαβαν ν αντιδράσουν...Που το πιο λογικο αυτο ακουγεται ως σεναριο.

Εαν ισχυει αυτο που λεει το ΓΕΣ,ΟΤΙ "χαθηκαν"..οκ,χαθηκαν..και ξαφνικα ακουνε τουρκους νμα τους φωναζουν..Ποια η αντιδραση τους? "Τι εγινε καρντασια?τι θελετε?" Τους απειλουν οι Τουρκοι και αυτοι σηκωνουν τα χερια ψηλα και λενε παρεαδινόμαστε? Δεν μου στεκεται..

Μαλλον για στημενη ενδρα μου κανει.Συν το οτι εχει πολυ δεντρο εκει και σε συνδυασμο με ομιχλη+χιονι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ αυτος που θελει να στησει ενεδρα

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Τύπε έχεις περπατήσει την περιοχή; Δεν ξέρω τι ήταν αλλά έρχονταν κάτι ξερόλες «επαγγελματίες» με τους χάρτες εκεί πάνω από τα επιτελεία και δεν γνώριζαν που πάνε τα τέσσερα.
Δεν εχεις αδικο,αλλα περιπολο ρε συ δεν παει η σειρα. Παει ο ΕΠΟΠ,ο μονιμας κτλ..Αυτο εννοω. Και υπηρεσια σιγα μην στειλουν το βυσμα που θα ερθει απο το ΓΕΣ ,το απλο τον ΕΠΟΠ του στρατοπεδου θα στειλουν. Επομενως,ειναι πιθανον (δεν ειμαι φυσικα 100% σιγουρος) ,αλλα ειναι πιθανον να εχει ξανακανει περιπολο την διαδρομη αυτη. Στο μεταξυ,τα περιπολα απ ο,τι ξερω με καναδεζα γινονται,σωστα? Αρα?

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Μια ζωή καρπαζοεισπρακτορες

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
τι τα θέλουμε τα εξοπλιστικά και τις ένοπλες δυνάμεις απορώ  :think: μάλλον για να μοιράζονται μίζες οι πολιτικοί

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
36
Μια ζωή καρπαζοεισπρακτορες
Ψηνεστε να κανουμε εκστρατευτικο σωμα? Μια ταξιαρχια από το bou? Αν τους πουμε τους τουρκαλαδες ποιοι ειμαστε και τι κανουμε,χαλαρα θα γινουν λιποτακτες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ευχομαι μα την παναγια να αρπαξουν οι τουρκοι  τον καμενο  σε ελληνικο εδαφος αλλα οτσαλαν και να τον δικασουν στην τουρκια  μαζι με την τσουραπω  του

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δυο ερωτησεις:
1) πως το Γ.Ε.Σ. γνωριζει οτι οι 2 ελληνες στρατιωτικοι συνεληφθησαν σε τουρκικο εδαφος οταν δεν εχει καταφερει να μιλησει μαζι τους κανεις απο την ελληνικη πλευρα, ουτε καν η προξενος της ελλαδας στην αδριανουπολη;
2) εχετε ξανακουσει περιπολο στα συνορα αποτελουμενο απο 2 πεζους, εναν αξιωματικο και εναν ΕΠΟΠ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom