Για την προδοσία της εκκένωσης Ανατολικής Θράκης και εγκατάλειψης της Κωνσταντινούπολης που είναι χειρότερη από την Μικρασιατική καταστροφή και αποσιωπάται ενώ προβάλεται η δεύτερη για να συνηθίζουμε στην ηττοπάθεια και τον ενδοτισμό θα γράψω άλλη φορά.Απλά αυτά που τραβάμε στον Έβρο οφείλονται σε αυτή την προδοσία.Θα ανεβάσω κάτι για την Λυβιή που έγραψα σε άλλο θέμα και κολλάει εδώ.Απλά θα πω ότι η ενδοτικότητα , τα φοβικά σύνδρομα και το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων από τους αριστεροδεξιούς πολιτικούς και τις στρατιωτικές ηγεσίες που τους γλείφουν ,αυτά θα μας οδηγήσουν σε πόλεμο γιατί ό άλλος θα σκεφτεί αφού αυτοί είναι γιουσουφάκια μπεκάτε μέσα! Το κείμενο:
Εγώ είμαι υπέρ του Χαφτάρ .Όταν ήλθε εδώ μίλησε για το ελληνικό παρελθόν της Λυβιής και μας είπε ότι πρέπει να είμαστε παρόντες εκεί.Αλλά φυσικά ο Ελλαδίτης πολιτικός ( αριστερός και δεξιός ) δεν ξέρει τι ήταν η Λυβιή για την Ελλάδα.Ούτε η Συρία ούτε ..... Τ ο μόνο που ξέρει είναι να στείνει κώλο τους Τούρκους και να τους δίνει σιγά σιγά κομμάτια της πατρίδας μας για να περνάει καλά αυτός και η φάρα του στην Αθήνα , Θεσσαλονίκη κ.α.Τον φέραν εδώ τον άνθρωπο τον περιφέρανε σαν καρνάβαλο και μετά τον αφήσαν στην τύχη του.'Οχι μόνο αυτό αλλά αφήναν και τους Τούρκους να περνάνε μέσα από τον αέρα και την θάλασσα μας τα αεροπλάνα και τα πλοία με όπλα που βοηθάνε τον Σάρατζ! Εγώ αν ήμουν στη θέση του και κυριαρχούσα στην Λυβιή θα μας γαμούσα πατόκορφα και δεν θα ακύρωνα την Τουρκολυβική ΑΟΖ .Τέτοια θέλει η πουστροελλάδα. Εδώ τα αριστεροδεξιά γιουσουφάκια δεν τολμάνε να καταθέσουν την Ελληνική ΑΟΖ στο Λυβικό πέλαγος αφήνοντας το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο να εδραιώνεται αφού εμείς δεν προβάλουμε τις θέσεις μας και ελπίζοντας στο κορόιδο τον Χαφτάρ που έχουμε πουλήσει να ακυρώσει το μνημόνιο.Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς εμείς δεν έχουμε καταθέσει την ΑΟΖ μας ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι Λύβιοι!Ελλάδα χώρα πούστηδων και πουλημένων!