You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 465K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
εσυ τυπε δεν θα παραιτηθεις και θα δωσεις την συγκαταθεση σου για πολεμο και θα περιμενεις στον καναπε να σου φερουν το μερτικο σου ή θα πάς να πολεμησεις αν σου το ζητήσουν?Αυτό λέω εάν ο λαος είναι επιλογή του να παραιτηθεί απο το να διεκδικήσει τα δικα του μεσα πλουτου, τοτε να μη κλαιγεται μετα για τη φτωχεια.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εσυ τυπε δεν θα παραιτηθεις και θα δωσεις την συγκαταθεση σου για πολεμο και θα περιμενεις στον καναπε να σου φερουν το μερτικο σου ή θα πάς να πολεμησεις αν σου το ζητήσουν?
Εαν θελω μερτικο η θα παω στον πολεμο η εστω δε θα φερνω εμπόδια σε αυτούς που θα πανε και θα στηριξω απο μετόπισθεν. Αλλιως αν δε θελω πολεμο κλπ δε θα θελω μερτικο και θα αποδεχτω οτι θα ζω φτωχα σε ενα φτωχο κρατος.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Το λέω συνεχως εδω μεσα τους τελευταίους μηνες-εχω αλλαξει τροπαριο...:
Παμε για συνεκμεταλλευση με παραχωρηση εδαφών/θαλασσίων συνορων..
Δεν υπαρχει βουληση για αντισταση
-υποστηριξη από "Συμμαχους"
-logistics για ΔΜ..
Οτι καταλαβατε,καταλάβατε...
-logistics για ΔΜ..
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τυπε δυστυχως οπως κατεντησε η Ελλαδα το να θελεις να διεκδικησεις το δικαιο μερτικο σου θα σημαινει μια πολυ πιο συνθετη και επικινδυνη εμπλοκη σου και δεν θα περιοριστει απλά στο να στηριξεις απο τα μετοπισθεν και να μην φερεις εμποδιαΕαν θελω μερτικο η θα παω στον πολεμο η εστω δε θα φερνω εμπόδια σε αυτούς που θα πανε και θα στηριξω απο μετόπισθεν. Αλλιως αν δε θελω πολεμο κλπ δε θα θελω μερτικο και θα αποδεχτω οτι θα ζω φτωχα σε ενα φτωχο κρατος.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.122
- Πόντοι
- 6.256
Συνεκμεταλευση , το πράγμα δείχνει απο παλιά που πάει..Το λέω συνεχως εδω μεσα τους τελευταίους μηνες-εχω αλλαξει τροπαριο...:
-logistics για ΔΜ..
Ίσως να ναι και καλύτερα έτσι, και τόσα χρόνια ´αντιστασης ´ τι καταλάβαμε? απλά έγιναν πλούσια τα λαμόγια του πασοκ απο τα εξοπλιστικά.
Το θέμα ειναι ότι οι τούρκοι δε θα σταματήσουν να ζητάνε γιατι οι τούρκοι είναι τούρκοι και έχουν σταθερή εξωτερική πολιτική διεκδίκησης, και ο έρντο να ψοφήσει ο επόμενος θα συνεχίσει την ίδια πορεία.
Τι ειναι ΔΜ ?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Διοικητικη μεριμνα,υποστηριξη δηλαδή των επιχειρησεων σε ολα τα επίπεδα..Από χρηματα και πυρομαχικά, μεχρι τροφιμα και εφοδια..Τι ειναι ΔΜ ?
Οποιος εχει επαρκη ΔΜ κερδίζει εναν πολεμο..Κι ας εχει ο αντιπαλος 300 F-555 και 700 Φ/Γ,αν δεν μπορει να τα υποστηριξει,εχασε...
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πνιγηκες ρε??ΠΦΜΚ
ΠΦΑΚ
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Το λέω συνεχως εδω μεσα τους τελευταίους μηνες-εχω αλλαξει τροπαριο...:
-logistics για ΔΜ..
Αυτο εννοείται . Δεν λες τπτ νεο . Ο κουλης πούλησε το αιγαιο οπως ο Τσιπροκιο την μακεδονια,
εαν ο κουλης ,δεν ειχε κανονίσει την συνθηκολόγηση δε θα εκανε δεκα ωρες βόλτες το τουρκικό πλοιο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Πνιγηκες ρε??
Ήμουν συσσιτιάρχης στον Στρατό Ξηράς, εσείς μπορεί να τα λέτε διαφορετικά.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.122
- Πόντοι
- 6.256
Το χω γράψει και σε άλλα νήματα,Διοικητικη μεριμνα,υποστηριξη δηλαδή των επιχειρησεων σε ολα τα επίπεδα..Από χρηματα και πυρομαχικά, μεχρι τροφιμα και εφοδια..
Οποιος εχει επαρκη ΔΜ κερδίζει εναν πολεμο..Κι ας εχει ο αντιπαλος 300 F-555 και 700 Φ/Γ,αν δεν μπορει να τα υποστηριξει,εχασε...
ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος ή εν ενεργεία πρωθυπουργός δεν πήγε να δει τις ανάγκες ΔΜ στο πν ή στην πα.
Σερβίρουν σανό αντικαπνιστικό και διάγγελμα με υφος για την πρώτη γυναίκα πτδ στην ελλάδα,
Και αν γίνει κάτι θα ριξουν το φταίξιμο σε ναυαρχους και πτεράρχους ως συνήθως,
Παλια είχες πει για ΗΘΕ τριών ημερών στο πν ενω παλια ήταν 12 νομιζω..
Άλλαξε κάτι προς το καλύτερο?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Με δουλευεις τωρα...ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,για να αλλαξουν και οι ΗΘΕ???Το χω γράψει και σε άλλα νήματα,
ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος ή εν ενεργεία πρωθυπουργός δεν πήγε να δει τις ανάγκες ΔΜ στο πν ή στην πα.
Σερβίρουν σανό αντικαπνιστικό και διάγγελμα με υφος για την πρώτη γυναίκα πτδ στην ελλάδα,
Και αν γίνει κάτι θα ριξουν το φταίξιμο σε ναυαρχους και πτεράρχους ως συνήθως,
Παλια είχες πει για ΗΘΕ τριών ημερών στο πν ενω παλια ήταν 12 νομιζω..
Άλλαξε κάτι προς το καλύτερο?
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Ήμουν συσσιτιάρχης στον Στρατό Ξηράς, εσείς μπορεί να τα λέτε διαφορετικά.
Καψιμιτζης το λεμε
Σερβίρες τυρόπιτες ΣΤΕΡΓΙΟΥ ;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα "Γενναιοι"μου....Πριν καιρο αποστρατος "Βατραχος" με βαθμο, μου ειπε σε περιπτωση πολεμου με εχει μαζι με κατι αλλους μεσα για ΕΘ.....γυρναω τον κυτταω και το απανταω να μαζευτειτε και να πατε και εγω θα σας κουναω το μαντιλι και θα σας φωναζω "να γυρισετε Νικητες Παιδια μου".....
ΥΣ.Το Καθηκον μου το εκανα και με το παραπανω......Καλα να περνατε.....
ΥΣ.Το Καθηκον μου το εκανα και με το παραπανω......Καλα να περνατε.....
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Διοικητικη μεριμνα,υποστηριξη δηλαδή των επιχειρησεων σε ολα τα επίπεδα..Από χρηματα και πυρομαχικά, μεχρι τροφιμα και εφοδια..
Ναι. Τα πιο χοντρά παραδείγματα. Ναπολέοντας και Χίτλερ
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
Την Ταινια ο "Ειρηνοποιος" με τον Γουντι Αλλεν την εχετε δει????στον πολεμο Ρωσσιας-Γαλλιας τον πωλητη μεσα στην μαχη τον θυμαστε????οσοι Φιλοι το εχουν δει????χαχαχαχαχαχα......
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Καψιμιτζης το λεμε
Σερβίρες τυρόπιτες ΣΤΕΡΓΙΟΥ ;
Όχι. Έβγαινα για ώνια κάθε μέρα με φορτηγό.
Είμαι μορφωμένο παλικάρι.
Αυτό ακριβώς κάνουν εδώ και καιρό. Μας προετοιμαζουν για μη αντισταση.
Δεν το περιμενα με τιποτα οτι η ΝΔ θα ητανε μια συνεχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ενας ξεπουλησε την Μακεδονια ο αλλος το Αιγαιο μιλαμε για τρελλα πραγματα και με μονο κερδος της απιστευτης προδοσιας τους την καρεκλα. Ακομη και μια καρεκλα πρωθυπουργου καθαριστρια αρκει για αυτους εξαπατωντας πουλωντας τον ιδιο τους τον λαο. Αισχος και εμεις καθομαστε και τους ψηφιζουμε ηδη επρεπε να τους σερναμε εναν εναν Γουδι για πυροβολισμο στο κεφαλι να καθαρισει η βρωμα επιτελους σε αυτη την χωρα. Τα θελουμε και τα παθαινουμε. Το σκεπτικο μας η νοοτροπια μας ειναι αυτοκαταστροφικες.
Δεν το περιμενα με τιποτα οτι η ΝΔ θα ητανε μια συνεχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ενας ξεπουλησε την Μακεδονια ο αλλος το Αιγαιο μιλαμε για τρελλα πραγματα και με μονο κερδος της απιστευτης προδοσιας τους την καρεκλα. Ακομη και μια καρεκλα πρωθυπουργου καθαριστρια αρκει για αυτους εξαπατωντας πουλωντας τον ιδιο τους τον λαο. Αισχος και εμεις καθομαστε και τους ψηφιζουμε ηδη επρεπε να τους σερναμε εναν εναν Γουδι για πυροβολισμο στο κεφαλι να καθαρισει η βρωμα επιτελους σε αυτη την χωρα. Τα θελουμε και τα παθαινουμε. Το σκεπτικο μας η νοοτροπια μας ειναι αυτοκαταστροφικες.
Ο Ελληνικός Λαός, αυτός ο τιτάνας λογικής και ευθυκρισίας
Ειρωνικό ελπίζω