Σε ποιο σημειο της τοποθετησης μου ειπα οτι τα εχω μονος τυπε?ολοι τα εχουμε δεν εισαι μονος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 465K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
δυστυχως τα σχολικα βιβλια εδω και 40 χρονια δεν λενε τιποταολοι οι δυτικοι εξελιχθηκαν απο κατατρεγμενους ελληνες αφου πρωτα μας πουλησαν στεγνα στους τουρκους
Αρχισατε να ξυπνατε σιγα σιγα βλεπω. Κοψτε την τηλεοραση και αρχιστε να διαβαζετε Ιστορικα βιβλια.
θυμαμαι ιστορια δεσμης σε ιστερογραφο
"τα τελευταια πλοια απο την δυση βυθιστικαν λιγο πιο εξω απο την σικελια κουβαλωντας κανονια
την επομενη χρονια το υστερογραφο δεν υπηρχε στην ιστορια δεσμης
πραγματι πολεμησαμε χωρις κανονια και αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμιως πρωτια σε ευρωπαικο εδαφος
ειναι η γενικη αντιληψη που επικρατει οτι δηθεν ειμαστε ευρωπαιοιΣε ποιο σημειο της τοποθετησης μου ειπα οτι τα εχω μονος τυπε?
αλλα ιστορικα και ποσο μαλλον θρησκευτικα ειμαστε στο αλλο ακρο με αυτους
εξαιρεσε την αρχαια ελλαδα
100% να περιμενεις απωλεια εδαφουςΑν αυτο το καριολοπουτανο που λεγετε μητσοτάκης θελει να πάει στη Χάγη (οπου σιγουρα χάνουμε καθως δεν εχουμε κυρήξη ΑΟΖ, θα πρέπει να κανει δημοψήφισμα γαμώ το ξεστάυρι του.
οι τουρκοι με την διπλωματια που εχουν ειναι πολυ καλα διαβασμενοι και θα μας παρουν και τα σωβρακα
Ετσι μπραβο τωρα αρχισες να μιλας επιτελους τυπε. Πες επιτελους ποιοι ειμαστε και ασε τα αλλα που λενε Ιντερνετ , Συστημικα ΜΜΕ , Πουλημενα πουστακια , Δηθεν Επιστημονες του κωλου κλπ.πχ εχει αποδειχθει οτι οι αρχαιοι ελληνες ειχαν φτασει στην ιαπωνια
υπαρχει στα νοτια της ιαπωνιας φυλη οπου τα χαρακτηριστικα τους δεν μοιαζουν με αυτα των ιαπωνων αλλα ειναι απο αλλα"μερη του κοσμου" οπως λενε αυτοι
εχουν επιβιωσει πολλους αιωνες με τα ιδια χαρακτηριστικα
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Σου αρεσει δεν σου αρεσει εχεις τα γονιδια τους και πρεπει να σκεφτεσαι διαφορετικα τυπε.
Οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής-διασκέδασης μας,μάλλον οθωμανοαραβικά γονίδια δείχνουν
Δεν διαφωνω ομως πρεπει να το πολεμησουμε. Αυτοι θελουνε να πεσουμε αμαχητι. Εσκεμμενα μας φτασανε σε αυτο το σημειο διαβρωσης. Πρεπει να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο. Η Ιστορια μας ειναι τεραστια ευτυχως η δυστυχως.κωστα
το μεγαλειο του παρελθοντος που ειχαμε καταντησε μια μη αναστρεψιμη αναμνηση
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε μου στη Χαγη δεν πας για κήρυξη ΑΟΖ. Πας για οριοθέτησή της που είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αφού συνυπογράψει η Τουρκία ποιά σημεία θα ζητήσουν οι δύο χώρες να εξετασει το δικαστηριο. Χαγη η Τουρκια δεν πρόκειται να πάει ποτε. Γιατί δε θα της δώσει αυτά που μπορει να πάρει απειλώντας.Αν αυτο το καριολοπουτανο που λεγετε μητσοτάκης θελει να πάει στη Χάγη (οπου σιγουρα χάνουμε καθως δεν εχουμε κυρήξει ΑΟΖ), θα πρέπει να κανει δημοψήφισμα γαμώ το ξεστάυρι του.
μεχρι στιγμης κωστα δεν εχουμε πεφωτισμενους για να γινει η αρχηΔεν διαφωνω ομως πρεπει να το πολεμησουμε. Αυτοι θελουνε να πεσουμε αμαχητι. Εσκεμμενα μας φτασανε σε αυτο το σημειο διαβρωσης. Πρεπει να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο. Η Ιστορια μας ειναι τεραστια ευτυχως η δυστυχως.
ειμαστε στην αρχη του δικου μας μεσαιωνα αργουμε παρα πολυ για την διαφωτιση μας
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Sad_man
στα φαγητα εχουμε ελαχιστες διαφορες με τους μουσουλμανους
Φαγητά,μπουζούκια,τσιφτετέλια,συντηρητικά ήθη ιδίως στην επαρχία,γυναίκες που δεν γαμιούνται εύκολα,έχουμε πολλά κοινά
Τωρα με τις αναμειξεις με Αλβανους και τοσες αλλες φυλες που κατοικουνε πλεον στην Ελλαδα δεν μπορω να σου πω τιποτα. Μεχρι και πριν 15 χρονια με επιστημονικες ερευνες σε βιβλιο που θα σου αναφερω στοιχεια αυριο που το εχω στην βιβλιοθηκη μου εγκεκριμενων Ελληνων και ξενων Επιστημονων η καθαροτητα μας εφτανε το 95%.Οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής-διασκέδασης μας,μάλλον οθωμανοαραβικά γονίδια δείχνουν
κωστα μας πανε για μειονοτητα
θα δεις χασαν πρωθυπουργο προεδρο δημοκρατιας
απαγορευσεις σε εκκλησιες να εχουν καμπαναρια διοτι ενοχλουνται αλλοι αλλοθρησκοι
τωρα ξεκιναει η ταινια ειμαστε ακομα στο trailer της ταινιας
θα δεις χασαν πρωθυπουργο προεδρο δημοκρατιας
απαγορευσεις σε εκκλησιες να εχουν καμπαναρια διοτι ενοχλουνται αλλοι αλλοθρησκοι
τωρα ξεκιναει η ταινια ειμαστε ακομα στο trailer της ταινιας
Δεν διαφωνουμε ομως η ψυχοσυνθεση μας ειναι τελειως διαφορετικη. Σαν λαος ειμαστε μοναδικοι.Φαγητά,μπουζούκια,τσιφτετέλια,συντηρητικά ήθη ιδίως στην επαρχία,γυναίκες που δεν γαμιούνται εύκολα,έχουμε πολλά κοινά
Δεν ειπα να παμε στην Χαγη για να ανακηρήξουμε ΑΟΖ.Τυπε μου στη Χαγη δεν πας για κήρυξη ΑΟΖ. Πας για οριοθέτησή της που είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αφού συνυπογράψει η Τουρκία ποιά σημεία θα ζητήσουν οι δύο χώρες να εξετασει το δικαστηριο. Χαγη η Τουρκια δεν πρόκειται να πάει ποτε. Γιατί δε θα της δώσει αυτά που μπορει να πάρει απειλώντας.
Ειπα οτι αν το καναμε αυτο, θα πρέπει πρώτα να ανακηρύταμε ΑΟΖ, και μετά.
Πολυ αισιόδοξο βρίσκω το σενάριο σου πάντως.