Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τύπε πρόσεχε , μη τα λες παραέξω διοτι σε εμπόλεμη κατάσταση ή εαν γυρίσουν σε καποιον τα μυαλά , θα σε τεμαχίσουν με σεγα parkside απο τα λιντλ
Οι ελληνες οχι οι τουρκοι
Το νου σου κ μη φοβάσαι
κατι ψυχοπαθεις invalids τα λενε αυτα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.275
Πόντοι
2.356
ΤΑΞΥΠ και βάζα με αυτιά δε φαίνονται και τόσο πιθανά.
συμφωνω... απο αρβυλες ο στρατος ενα καρο! εδω για πραγματικα γεγονοτα (Καραγωγος) και παλι εχεις να ακουσεις 850 διαφορετικες αφηγησεις απο τον καθενα (μεχρι και ο τριανταφυλλοπουλος ειχε τον πρωταγωνιστη της αρχικης αψιμαχιας ο οποιος ομως δε ξερει τι εγινε μετα)

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Η μεγαλυτερη σταση στην ιστοριατου ελληνικου εθνους θα γινει αν επιστρατευτουν κληρωτοι. Κανεις νεος δε θα δεχτει να θυσιασει το μελλον του

Α) για τους κωλονησιωτες

Β) για τους ξοφλημενους που ονειρευονται δοξες

Τα οπλα θα πεταχτουν σε σωρους. Η ζωη ειναι ωραια οταν εισαι νεολαιος.
Τυπε σοβαρεψου μιλαμε για την πατριδα σου για τις οικογενειες και τα παιδια ολων μας η μαλακια εχει και τα ορια της. Φτανει να ονειροβατεις προσγειωσου στην πραγματικοτητα και βγαλε τα κοκκινα γυαλια απο το μυαλο σου. Τον Μογγολο δεν τον φοβομαστε αλλα θελει προσοχη δεν αστειευεται.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ναι τυπε οπως τα λες.... ο καθε νεολαιος ειναι μονος του σε αυτον τον κοσμο... δεν εχει μανα,γυναικα,αδελφη...τις οποιες θα ξεσκισουν οι Τουρκοι πατοκορφα...
Στην Κυπρο εβαλαν το πολυβολο μεσα στο μουνι μιας που επιασαν και εριξαν κατα ρυπας...
Φυγε εσυ και αστες εδω...θα περασουν καλα με τα μεμετια...
Καλα του τα λες φιλε μου η ιστορια εδω που εχει φτασει με την υποχωρητικοτητα πολλων χρονων απο τις κυβερνησεις μας και γεματοι στο εσωτερικο μας με φιλοτουρκους ( Αλβανους , Λαθροπιθηκους Μουσουλμανους ολων των ειδων και χιλιες δυο αλλες απειλες δεν ειναι για παιχνιδια και επιπολαιες κινησεις. Πλεον μια λαθος κινηση θα την πληρωσουμε με αιμα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
συμφωνω... απο αρβυλες ο στρατος ενα καρο! εδω για πραγματικα γεγονοτα (Καραγωγος) και παλι εχεις να ακουσεις 850 διαφορετικες αφηγησεις απο τον καθενα (μεχρι και ο τριανταφυλλοπουλος ειχε τον πρωταγωνιστη της αρχικης αψιμαχιας ο οποιος ομως δε ξερει τι εγινε μετα)
Εν τω μεταξύ αν παρακολουθήσεις καμία συζήτηση για το Θάλασσα σε κανένα φόρουμ, δεν είναι αποριας άξιο τα τερατουργήματα που γράφονται αλλά οτι υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι  να πιστέψουν το οτιδήποτε.

HornyGuy4

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Εν τω μεταξύ αν παρακολουθήσεις καμία συζήτηση για το Θάλασσα σε κανένα φόρουμ, δεν είναι αποριας άξιο τα τερατουργήματα που γράφονται αλλά οτι υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι  να πιστέψουν το οτιδήποτε.
Για τον Θάλλασα ειχα ακουσει εγω το 2002 αν θυμαμαι καλα.
Κατι ειχε γινει, και ειχε παει μονος του σε τουρκικο φυλακιο στον Έβρο και του καθάρισε όλους?
Ηταν πράξη εκδίκησης θυμαμαι, και ειχε το βαθμο του Λοχαγου η Ταξιάρχου αν δε κανω λαθος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.275
Πόντοι
2.356
Για τον Θάλλασα ειχα ακουσει εγω το 2002 αν θυμαμαι καλα.
Κατι ειχε γινει, και ειχε παει μονος του σε τουρκικο φυλακιο στον Έβρο και του καθάρισε όλους?
Ηταν πράξη εκδίκησης θυμαμαι, και ειχε το βαθμο του Λοχαγου η Ταξιάρχου αν δε κανω λαθος.
υποτιθεται πως οταν εμαθε το χαμο κοντινου ανθρωπου του πως κολυμπησε απο νησι του αιγαιου απεναντι και καθαρισε 2 η 4 σκοπους ενος φυλακιου (και τους πηρε τα αυτια για αποδειξη για εμας τους πισω) και αφησε το μπερε του καρφωμενο εκει (για αποδειξη στους γειτονες). την ιστορια την εχω ακουσει και εγω κατα τη διαρκεια της θητειας μου αλλα δε θυμαμαι αν την ειχαν αποδωσει σε αυτον ονομαστικα...
για βαθμους δε ξερουμε μιας και κανεις δε ξερει ποτε εγινε το υποτιθεμενο συμβαν και αλλωστε λενε οτι εχει φαει 2 στερησεις βαθμου...
ταξιαρχος να φτασεις με στερηση ολιγον τι υπερβολικο!!!

προσωπικα δε πιστευω τιποτα και ουτε καν τους ακυρους ονειροπαρμενους που λενε "ημουν και εγω εκει" και "ημουν μπροστα" πολυ απλα γιατι δε τα λενε επωνυμα αλλα προσπαθουν απλα να τραβηξουν την προσοχη πανω τους...

και δεν ειναι μονο ο θαλασσας το ιερο τοτεμ! εχει και αλλα ονοματα η λιστα... για να πιστευουν και τιποτα οι ουκαδες

ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ μονο παιδια!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Υπολογισε σε πραγματικες τιμες το ROI του Ε.Σ / κοιτα την ποιοτητα Α/ΓΕΑ/Σ/Ν διαχρονικα.

Ποια η εγχωρια υπεραξια; ουτε αρβυλο δεν μπορει να παραξει ο Γιουνανος ενω εχει αφησει κρισιμα οπλικα συστηματα χωρις FOS + iron bombs/τορπιλες ετ αλ.

Μονο στρατοπεδα, cash flow στην φτωχοποιημενη επαρχια, και γαλοναδες (περισσοτεροι ταξιαρχοι απο US Army)

Απαιτειται βιαιο restructuring/εξορθολογισμος - επρεπε να ειχε γινει, τωρα θα ειναι μαλλον με την ευγενικη χορηγια του Ακαρ.

Μαλακιες λες και χάνεις το οποίο δίκιο μπορεί να έχεις αν αναφέρεσαι και χρησιμοποιεις την λέξη γιουνάνος.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Οπως το ιντερνετ φερνει ολη την αραβια με τα κινητα στην Αλμανια

Ετσι το ιντερνετ φερνει νοητικα τη νεολαια στα ευρωπαικα κεντρα της δημιουργικοτητας, της προοδου, και του γαμισιου. Δεν υπαρχει εικοσαχρονος σημερα που να μην εχει ταξιδεψει στο εξωτερικο. Στην Ελλαδα μενουν οσο αυτη εχει να τους προσφερει. Νομιζετε μαλακες ειναι να σκοτωθουν οσο οι φιλοι τους καθε εθνικοτητας θα παρταρουν στο Βερολινο;

Λεω την αληθεια καθοτι νοημων. Οι νοημονες ειναι λιγοτερο εθνικα επικινδυνοι απο τους βλακες, ακομα και οταν υποστηριζουν τους αλλους.

Ωωωωωωω Τουρκιγιε!

Ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία

Π

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
τον ειχα επιτελαρχη  τον θαλασσα στη ταξιαρχια στο βολο  το 2001 !
παπατζας  και  τιποτα αλλο ..
μονο χριστοπαναγιες ελεγε οταν κολαγε το αρματαγωγο  στην αμμο σε  μια νατοικη !
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Θάλασσας, ταξίαρχος 2005 Κιλκίς αερομεταφερόμενη ταξιαρχία ! έριχνε συνταγματάρχη για κάμψεις , μαζί και αυτός !

Επισκέπτης
Θάλασσας, ταξίαρχος 2005 Κιλκίς αερομεταφερόμενη ταξιαρχία ! έριχνε συνταγματάρχη για κάμψεις , μαζί και αυτός !
σπουδαιο κατορθωμα

Τιποτα εποπ γραφουν εδω μου φαινεται

Σεκιουριταδες με χακι σα να λεμε 2φανυ!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γελάω με κάποιους που γράφουν λες και ενδεχόμενη απόβαση σε μεγάλο νησί θα είναι όπως αυτή στη ...Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν ή την απόβαση στη Νορμανδία... και επίσης θεωρούν την συμμετοχή τους σε κάποια πολεμική σύγκρουση με το πολεμικό τυφέκιο τους ως καταλυτική για την έκβαση και την ανάδειξη νικητή..
Στο σύγχρονο πεδίο μάχης των κατευθυνόμενων βλημάτων, που ευχόμαστε ποτέ να μην δούμε, (γι αυτό πρέπει να είμαστε συνεχώς μέσα στις νέες τεχνολογίες οπλικών συστημάτων και αν είναι δυνατόν να παράγουμε και να καινοτομούμε) τα αποβατικά δεν έχουν καμιά απολύτως τύχη!
Το Ντου των Τούρκων δεν μπορώ να το καταλάβω πως το εννοούν κάποιοι, όπως επίσης το γιατί να μην πέσει πάνω όλος ο Γαλλικός, Αγγλικός και Αμερικάνικος στόλος αν τολμήσει να πατήσει τουρκική αρβύλα στο Καστελόριζο για παράδειγμα!
Όσο τεράστιος και αν φαίνεται ο εχθρός το παίγνιο δείχνει να έχει ως εξής : Ενας μποντυμπιλντεράς θέλει να δείρει έναν λαπά που είναι πάνω σε ένα δέντρο και για να το κάνει πρέπει να σκαρφαλώσει σε αυτό την ώρα που ο λαπάς προμηθεύεται πέτρες και τις πετάει απο θέση ισχύος!
Βέβαια στην Ελληνική περίπτωση ο Έλληνας Λαπάς... κοιμάται/είναι ζόμπι απο τη μαστούρα και δεν πετάει ούτε μια πέτρα όταν του κόβουν το δέντρο που κάθεται επάνω ...   

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
σπουδαιο κατορθωμα

Τιποτα εποπ γραφουν εδω μου φαινεται

Σεκιουριταδες με χακι σα να λεμε 2φανυ!

μηδενικό κατόρθωμα ! (κυριολεκτικά), μια απλή αναφορά έκανα, που ξεθάφτηκε απο τις μνήμες του απώτερου παρελθόντος, μιας και αναφέρθηκε το όνομα του τύπου ! btw ειμαι πολύ μακριά απο οποιαδήποτε φιλοσοφία καραβανά :)

HornyGuy4

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
2
Πόντοι
0
υποτιθεται πως οταν εμαθε το χαμο κοντινου ανθρωπου του πως κολυμπησε απο νησι του αιγαιου απεναντι και καθαρισε 2 η 4 σκοπους ενος φυλακιου (και τους πηρε τα αυτια για αποδειξη για εμας τους πισω) και αφησε το μπερε του καρφωμενο εκει (για αποδειξη στους γειτονες). την ιστορια την εχω ακουσει και εγω κατα τη διαρκεια της θητειας μου αλλα δε θυμαμαι αν την ειχαν αποδωσει σε αυτον ονομαστικα...
για βαθμους δε ξερουμε μιας και κανεις δε ξερει ποτε εγινε το υποτιθεμενο συμβαν και αλλωστε λενε οτι εχει φαει 2 στερησεις βαθμου...
ταξιαρχος να φτασεις με στερηση ολιγον τι υπερβολικο!!!
Ανα γειά σου ετσι το ειχα ακουσει και εγω.
Σχετικά με την στέρηση βαθμου, λοχαγος η ταξιαρχος εννουσα πρωτου του επιβληθει η ποινή, οταν την έπεσε στο τουρκικο φυλακιο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η μεγαλυτερη σταση στην ιστοριατου ελληνικου εθνους θα γινει αν επιστρατευτουν κληρωτοι. Κανεις νεος δε θα δεχτει να θυσιασει το μελλον του

Α) για τους κωλονησιωτες

Β) για τους ξοφλημενους που ονειρευονται δοξες

Τα οπλα θα πεταχτουν σε σωρους. Η ζωη ειναι ωραια οταν εισαι νεολαιος.

Εσύ όμως δεν θα μάθεις τι έγινε γιατί θα εκτελεστείς αμέσως ως προδότης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom