Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 466K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Επιστολή στον ΟΗΕ
Χαστούκι στον Ερντογάν από την Λιβύη: Ακυρη η συμφωνία
«Παράνομη οντότητα» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών στην Ανατολική
Μεσόγειο, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αγκουίλα Σαλέχ Εϊσά.

Την εφαγε ο κουλουρτζης

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μήπως ξέρεις γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει έρευνες για πετρέλαιο και πολύ περισσότερο όχι εξορύξεις εντός των χωρικών της υδάτων που ισχύουν σήμερα ;Για τα 6ν.μ. λέω που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ !
Το ξέρεις πως και ένα μίλι από το Σούνιο να έχει πετρέλαιο δεν επιτρέπεται να τρυπήσουμε γιατί έχουν δικαίωμα οι Τούρκοι να μας την πέσουν ;Ξέρεις από που το αντλούν αυτό το δικαίωμα;
Εγώ ξέρω και έχω ένα λόγο παραπάνω να βρίζω τη σκατοψυχή του Παπανδρέου.. :vomit:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Εγώ ξέρω και έχω ένα λόγο παραπάνω να βρίζω τη σκατοψυχή του Παπανδρέου..
Μέσα στο μυαλό σου.. έτσι όπως τα έχεις πλάσει εσύ.
Αυτά είναι δικά σου ψυχολογικά που δεν ενδιαφέρουν κανέναν..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μέσα στο μυαλό σου.. έτσι όπως τα έχεις πλάσει εσύ.
Αυτά είναι δικά σου ψυχολογικά που δεν ενδιαφέρουν κανέναν..
Ξέρεις να απαντήσεις πριν κατηγορήσεις;
Η αμύνεσαι για την άγνοια σου μέσω ύβρεων;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν θα σου αρέσει αλλά δεν θα λέει και τίποτα για την περίπτωση σου!Αλλά να που βρέθηκε και άλλος που πάει να σου μοιάσει ... :S

Φωτισε μας εσυ και αν δεν αρεσει θα βαλουμε τις γατες μας να κλαινε

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Μολων λαβε πουτάνες τουρκοι

Πήραν τη μιΣη Κύπρο , κατέλαβαν με τη βία την ΜΑ , εκδίωξαν κ σκότωσαν τους ελληνες απο τη πόλη  κ τωρα θελουν το μισο αίγαιο

Αυριο θα θελουν κ την ΘΡΑΚΗ
ΕΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΟΥΖ σε ελληνική αοζ ή κάνουν έρευνα γυρω γυρω απο τα νησιά μας , η μόνη ΛΥΣΗ ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ
δεν υπαρχει εναλλακτική διοτι θελουν να μας κατασφαξουν όσους μείναμε κ να κατακτήσουν σταδιακά ολη την ελλαδα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Φωτισε μας εσυ και αν δεν αρεσει θα βαλουμε τις γατες μας να κλαινε
Αφού το παιντί ντεν καταλαβαίνει.. Εμείς εδω δεν εξετάζουμε την πολιτική του
κάθε πολιτικού.. Εμείς βλέπουμε το θάρρος του κάθε πολιτικού που τα εβαλε με τους τουρκους..
Και ο Μεταξας να ηταν.. και παλι θα του ελεγα ενα μεγαλο μπραβο!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Πήραν τη μιΣη Κύπρο , κατέλαβαν με τη βία την ΜΑ , εκδίωξαν κ σκότωσαν τους ελληνες απο τη πόλη  κ τωρα θελουν το μισο αίγαιο
ΕΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΟΥΖ σε ελληνική αοζ ή κάνουν έρευνα γυρω γυρω απο τα νησιά μας , η μόνη ΛΥΣΗ ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ
δεν υπαρχει εναλλακτική διοτι θελουν να μας κατασφαξουν όσους μείναμε κ να κατακτήσουν σταδιακά ολη την ελλαδα
Πεστο και στις ελλεεινιδες που ζεσταίνουν την κουραδα σπιτι και βλέπουν τούρκικα στην tv,
στα λαμογια που δεν πηγαν ε.σ. , και σε κατι άλλους στο εξωτερικό, που αν γίνει σύρραξη θα τρεξουν να κρυφτούν..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
κάθε πολιτικού.. Εμείς βλέπουμε το θάρρος του κάθε πολιτικού που τα εβαλε με τους τουρκους..
Μια χαρά τα βρίσκεις με τον Τζώνη..
Δεν εξετάζω καμιά πολιτική και για άλλη μια φορά εξυπνάκια σε ρωτάω με σαφή τρόπο—->Ξέρεις γιατί ακόμα και αν ο Ευβοϊκός κόλπος πλέει στο πετρέλαιο η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να κάνει εξόρυξη μεταξύ Χαλκίδας και Λαμίας????
Ή με ταπώνεις με τις γνώσεις σου (που μάλλον δεν έχεις ιδέα για να λες αυτά που λες) ή κάνε συζήτηση με Τζώνη και βανάκια και εγώ απλά θα κράζω τον Α. Σκαταντρέου για τους χειρισμούς του στη κρίση του «Σισμίκ» και θα τον λέω κότα και εθνικό μειοδότη, μην εξετάζοντας τίποτα άλλο πέρα τη στάση του σε αυτή και μόνο τη κρίση !!!
Πάρε και χάρτη να δεις και να σου πέσουν τα μαλλιά  !Η προδοσία του Σκατόψυχου ήταν 1000...000 φορές χειρότερη και από του κατσαπλιά Τσίπρα στις Πρέσπες!
Αν είμασταν χώρα, τα αγάλματα του Παπανδρέου θα είχαν αξία ως ιατρική μέθοδο να έρχεται χέσιμο ακόμα και στους πιο δυσκοίλιους—->

Συνημμένα

• 6F1381DD-4118-4CDD-9174-1CAC3A891DD8.jpeg
    6F1381DD-4118-4CDD-9174-1CAC3A891DD8.jpeg
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 71

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ήταν αυτός που τα έβαλε με τους τουρκους ή όχι ; αυτό και τέλος.-
Μήπως ήταν αυτός που έδωσε δικαίωμα να επεμβαίνουν οι Τούρκοι ακόμα και στον Κορινθιακό και υπέγραψε στο Νταβός σαν ηττημένος που τον έχουν ξεκωλιάσει? 

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578

Αυτη την αποψη επρεπε να ειχανε ολοι οι Ελληνες ανεξαιρετως. Οσον αφορα τους λαθροπιθηκους¨ Κλειστα συνορα κλειστα κεντρα απελασεις και οργανωμενες παρανομες ομαδες Ελληνων με πολεμικες τεχνες που θα στελνει το μηνυμα που πρεπει να λαβουνε επιτελους. Λαθροπιθηκοι μουσουλμανοι η θα κατσετε κοτες μεχρι να φυγετε η θα σας λιωσουμε στο ξυλο.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Συγκρινεις τον Μεταξα τον Παπαδοπουλο με αυτα τα λαμογια που ψηφιζετε 52 χρονια ? Η Δηθεν Δημοκρατια σας κατεστρεψε ολοσχερως την πατριδα μας και το Ελληνικο Εθνος. Ακομη δεν ειδατε τιποτα τωρα ειμαστε στον πατο του βαρελιου τωρα ανοιξε ο λακκος και παμε ολοταχως στην αβυσσο. Μια Ελληνικη κοινωνια αποχαυνωμενη καταρακωμενη ηττημενη εχωντας χασει ολες τις αξιες αυτες που την κρατησανε ζωντανη ανα τους αιωνες. Η θα ξυπνησουμε κανωντας αυτο που πρεπει Η ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
εκδίωξαν κ σκότωσαν τους ελληνες απο τη πόλη

Εδω τυπε κραταω μια πισινη, οσους εχει τυχει να γνωρισω (και ειναι πολλοι) ολοι τους εκτρεφουν μια συμπαθεια για την Τουρκια παρολο το πουτσιδι που εφαγαν εκει,αλλοι το λενε απροκαλυπτα και κατευθειαν σε μια κουβεντα, αλλοι μετα απο λιγο καιρο ξεπεταγονται και αυτοι, ασχετως πολιτικης κατευθυνσεως που εχουν ...

Βεβαια μπορει να ειναι και η ιδεα μου .... αλλα δεν το νομιζω

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εδω τυπε κραταω μια πισινη, οσους εχει τυχει να γνωρισω (και ειναι πολλοι) ολοι τους εκτρεφουν μια συμπαθεια για την Τουρκια παρολο το πουτσιδι που εφαγαν εκει,αλλοι το λενε απροκαλυπτα και κατευθειαν σε μια κουβεντα, αλλοι μετα απο λιγο καιρο ξεπεταγονται και αυτοι, ασχετως πολιτικης κατευθυνσεως που εχουν ...

Βεβαια μπορει να ειναι και η ιδεα μου .... αλλα δεν το νομιζω

Το εχω προσεξει και εγω αυτο που λες. Πιστευω οτι εχει να κανει περισσοτερο με το οτι ειναι η γη των προγονων τους που παει πισω πολλους αιωνες οσο και οτι ηταν τα πιο πλουσια και ομορφα μερη που ειχε ποτε ο ελληνισμος. Νοσταλγια για τα περασμενα μεγαλεια τους ειναι παρα συμπαθεια για τους Τουρκαλαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom