Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Χεστηκαν οι Τούρκοι για τα Νησιά , η Μοσούλη τους κόφτει και όλες οι αναφορές στη συνθήκη της Λωζανης για αυτό γίνονται , και οι ελληναράδες εδώ με τη κλασική μισαλλοδοξία μας νομίζουμε ότι ασχολούνται μαζί μας.

Επισκέπτης
θα κάθμαι και θα βλέπω.. και μετά θα έρθω να αγοράσω...  :birdman:

καλα πριν κατι μηνες σου χα πει , τοτε με τις διαπραγματευσεις , αστους να βγουν απο Ευρω , ΕΕ να παμε να τους αγορασουμε τα παντα ολα. Και συ απαντησες "δεν κλεβω Εκκλησια". :cheesy:
Βλεπω ηρθες στα λογια μου  :grin:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Χεστηκαν οι Τούρκοι για τα Νησιά , η Μοσούλη τους κόφτει και όλες οι αναφορές στη συνθήκη της Λωζανης για αυτό γίνονται , και οι ελληναράδες εδώ με τη κλασική μισαλλοδοξία μας νομίζουμε ότι ασχολούνται μαζί μας.
και τότε για ποιο λόγο έχουν τον 2ο μεγαλύτερο στο ΝΑΤΟ αεραποβατικό στόλο

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η ψηφοφορια ενημερωθηκε: Πιθανοτητες πολεμου με την Τουρκια με εμπλοκη της Ρωσιας μετα τη δολοφονια του Ρωσου πρεσβευτη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλα πριν κατι μηνες σου χα πει , τοτε με τις διαπραγματευσεις , αστους να βγουν απο Ευρω , ΕΕ να παμε να τους αγορασουμε τα παντα ολα. Και συ απαντησες "δεν κλεβω Εκκλησια". :cheesy:
Βλεπω ηρθες στα λογια μου  :grin:

μα ρε πούστη μου τους έχω συχαθεί... να πάνε στην δραχμή να ψοφήσουνε στην πείνα...

θα γυρίσω στην Ελλάδα και κάθε μήνα η τράπεζα μου θα μου στέλνει 2000 ευρώ μετρητά σε φάκελο ... θα τα χαλάω στην μαύρη και θα είμαι ο άρχοντας...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πιστευω οτι θα μπουν με πεζικο απο Εβρο. Πεφτει πολυ ξυλο στην Τουρκια. Εχει σκληραγωγηθει ο πληθυσμος και πανε για εμφυλιο. Καλη ευκαιρια για τον Ερντογαν να μειωθει ο αριθμος της τουρκικης νεολαιας σε μαχες σωμα με σωμα.
Ολοι ψαχνουν που,πως,ποιο νησι θα του γυαλισει,αλλα το σιγουρο είναι ότι με το πρωτο θα γινει αυτό που ειπες,στον Εβρο.Απο Σερρες μεχρι Διδυμοτειχο εμεις,οτι εχουμε και δεν εχουμε,απο Ανδριανουπολη μεχρι Κωνσταντινουπολη αυτοι ριχνουν ότι εχουν.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πόντιση νέων Υ/Β  ναρκοπεδίων από εβδομαδα στα Ν/Α....
Είπαμε,δεν παίζουμε.....
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Καλά όσοι μιλάτε για πόλεμο και για το αξιόμαχο του ελληνικού στρατού δεν έχετε κάνει φαντάροι; Δεν έχετε δει τι άχρηστοι είναι οι αξιωματικοί; Αυτοί θα μας οδηγήσουν στη μάχη; Εγώ δε θα τους εμπιστευόμουν ούτε τις λάμπες στο σπίτι μου να αλλάξουν...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά τα λες αλλά να μην ξεχναμε οτι οι αξιωματικοι προαγονται  απο ενα βαθμό και πάνω (Συνταγματάρχης) μονο αν εχουν χοντρο πολιτικο γλυψιμο

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μα ακόμα και αν ήταν αξιόμαχος ο ελληνικός στρατός όταν θα πάρει εντολή από την εκάστοτε κυβέρνηση (που θα πάρει) να μην ανταποδώσετε σε κάποια εισβολή η σε κάποια πυρά και πάλι τι να λέει.. πχ κύπρο

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μα ακόμα και αν ήταν αξιόμαχος ο ελληνικός στρατός όταν θα πάρει εντολή από την εκάστοτε κυβέρνηση (που θα πάρει) να μην ανταποδώσετε σε κάποια εισβολή η σε κάποια πυρά και πάλι τι να λέει.. πχ κύπρο

Χρειαζομαστε ηγετες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 44

Επισκέπτης
ο κατα καποιους καλυτερος υπουργος Εθνικης Αμυνας σταυρωνει τους πιλοτους πριν την αναχαιτιση.  :S
IQ ραδικιου λεμε.  :uglystupid:

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMTIvMjEva2FtbWVub3Nfc3RhdnJvbmVpX3BpbG90b3VzLmpwZw%3d%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]

[img]http://i.imgur.com/iWKad22r.jpg

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMTIvMjEva2FtbWVub3Nfc3RhdnJvbmVpX3BpbG90b3VzLmpwZw%3d%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.redstar.gr/Foto_red/Weapons_HAF/AM_39/AM_39Eng%20(480%20x%20285).jpg[/img[/URL]]

[b]prasinofrouros89,Ρε άχρηστο μπάζο, δεν βλέπεις με τί είναι φορτωμένο το F-16 ?[/b]

astrapogianni

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ειναι συμβατος με το φ16 ο εξοσετ.Μονο με τα Μιραζ τα απλα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/images/amraam-2.jpg[/img[/URL]]

[b]Ηταν AIM-120 AMRAAM.[/b]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.ausairpower.net/USN/Harpoon-Cutaway-S.jpg[/img[/URL]]
[b]Ενώ για τις φρεγάτες  AGM-84 Harpoon[/b]

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Κανενας πολεμος δεν θα γινει.
Πιθανοτατα θα καταλαβουν καποια νησιδα,ισως και νησι με κατοικους και η Ελλαδα δεν θα αντιδρασει..
Θα "διαμαρτυρηθει" σε ΟΗΕ/ΝΑΤΟ/ΕΕ κλπ παπαριες και θα κλαιει..
Θα "παει στη Χαγη" κλπ
Κανονικη προδοσια δηλαδη απο πολιτικους κ στρατιωτικους.
Και ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χρειαζομαστε ηγετες.
Καποιον που να ενωνει τους Ελληνες όπως ο Μεταξας παλαιοτερα η ο βασιλιας μας.Γι αυτό συμφωνω με κατι που ειχες πει,οτι ο Παντελης Παντελιδης μπορουσε να παιξει αυτό το ρολο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

Διαγόρας

Μέλος