- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Ναυαρχε μπορει να παει και για μετα το Πασχα το μπαμ;
Πάσχα ιδανική περίοδος. 15αυγουστο επίσης. Οι λόγοι ευνόητοι.
Ναυαρχε μπορει να παει και για μετα το Πασχα το μπαμ;
Ξερεις ποσες φορές υπηρχε "Ασκηση" κοντα μας τα τελευταια χρονια, με φουλ συμμετοχη των αμερικανων?Εγω δεν θυμαμαι..Οι ασκησεις ειναι το προπετασμα καπνου φιλε,για να ειναι κοντα...σε ασκηση πηγαν οι Αμερικανοι, στο Ισραηλ
Από τωρα και μετα οποιαδηποτε στιγμη..Υπαρχουν πολλοί απροβλεπτοι παραγοντες ,γι'αυτο και εχουν ερθει οι Αμερικάνοι απο τα μερη μας...Ναυαρχε μπορει να παει και για μετα το Πασχα το μπαμ;
Ξερεις οτι εγω δεν ειμαι Κασσανδρα..Αλλα τωρα εχουν πεσει στο τραπεζι πολλά χαρτια περιεργα..Πάσχα ιδανική περίοδος. 15αυγουστο επίσης. Οι λόγοι ευνόητοι.
Ξερεις ποσες φορές υπηρχε "Ασκηση" κοντα μας τα τελευταια χρονια, με φουλ συμμετοχη των αμερικανων?Εγω δεν θυμαμαι..Οι ασκησεις ειναι το προπετασμα καπνου φιλε,για να ειναι κοντα...
Ξερεις οτι εγω δεν ειμαι Κασσανδρα..Αλλα τωρα εχουν πεσει στο τραπεζι πολλά χαρτια περιεργα..
Απο τοτε που ημουν δεκα χρονων το ακουω αυτο και περασα τα 45 ρε τύπεΕδώ ετοιμάζεται ο διαμελισμός της Τουρκίας
Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι?Πάσχα ιδανική περίοδος. 15αυγουστο επίσης. Οι λόγοι ευνόητοι.
; Explain...Εχει δει κανεις αυτο το σιδερένιο κουτι που έφυγε απο ΣΟΥΔΑ κ παει στην αοζ της Κύπρου ; Τι κουβαλάει;
Θα Τό δουν οι τουρκοι κ θα κάνουν μεταβολή ;
Όχι ρε Αλέκο, ότι θα πάμε χορτασμένοι.Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι?
Οτι Πασχα και 15αυγουστο θα μας βοηθησει περισσοτερο η Παναγιά?
Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι?
Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι?
Α εννοεις πότε ειναι ευνοητο να το επιδιωξουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Καταλαβα.Οχι ότι ειμαστε μεταξύ κοψιδιών και μπύρας.
Απο τοτε που ημουν δεκα χρονων το ακουω αυτο και περασα τα 45 ρε τύπε
Οι Φρανσουάδες προετοιμάζονται και οι Αμερικάνοι κατεβηκαν με 10 πλοία...
Εμείς,φραπεδιά και bou...
Εχετε ακουσει ποτε τον ορο psyops (psychological operations); Το να προκαλεις με διαφορες κινησεις και μεσα (ξηρα, αερα, θαλλασα, επικοινωνια, τηλεοραση), και να δημιουργεις επεισοδια χωρις να πεσει ουτε μια τουφεκια, σημαινει οτι ξερεις καλα αυτον τον ορο. Οι τουρκοι φαινεται να χειριζονται πολυ καλα καποια πραγματα και να δημιουργουν συγχυση σε εμας. Η συγχυση ειναι ψυχολογικο επιπεδο και οχι τακτικο οπως καποιο οπλο η πυραυλος.
Στην Ελλαδα υπαρχουν τμηματα που ξερουν απο τετοιου ειδους επιχειρησεις; Ειναι ολοι οι αξιωματικοι εκπαιδευμένοι στο αντικειμενο; Πως αποκρουεις τετοιες επιχειρησεις απο τον αντιπαλο;
Αδερφε δεν το εψαξα παραπανω,αν ειναι hoax απολογούμαι...Απλα βγαινουν ολα μαζι και με προβληματιζουν...α και μουφα η 'ειδηση'
σε ολες τις γαλλικες πρεσβειες παγκοσμια υπαρχει το ιδιο 'σχεδιο'
λιγη παραπανω σοβαροτητα απο στρατιωτικο δε θα εβλαπτε, καλες οι μαλακιες του Θεμου και του ημιτρελλου του Χιου για τα κλικ αλλα ... να φιλτραρουμε και λιγο
..αυτή είναι η αποτελεσματική τακτική τύπε, να έχει και ψυχολογικά αποτελέσματα, χωρίς να κάνεις πολλά πολλάΕχετε ακουσει ποτε τον ορο psyops (psychological operations); Το να προκαλεις με διαφορες κινησεις και μεσα (ξηρα, αερα, θαλλασα, επικοινωνια, τηλεοραση), και να δημιουργεις επεισοδια χωρις να πεσει ουτε μια τουφεκια, σημαινει οτι ξερεις καλα αυτον τον ορο. Οι τουρκοι φαινεται να χειριζονται πολυ καλα καποια πραγματα και να δημιουργουν συγχυση σε εμας. Η συγχυση ειναι ψυχολογικο επιπεδο και οχι τακτικο οπως καποιο οπλο η πυραυλος.
Στην Ελλαδα υπαρχουν τμηματα που ξερουν απο τετοιου ειδους επιχειρησεις; Ειναι ολοι οι αξιωματικοι εκπαιδευμένοι στο αντικειμενο; Πως αποκρουεις τετοιες επιχειρησεις απο τον αντιπαλο;