Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ξερεις ποσες φορές υπηρχε "Ασκηση" κοντα μας τα τελευταια χρονια, με φουλ συμμετοχη των αμερικανων?Εγω δεν θυμαμαι..Οι ασκησεις ειναι το προπετασμα καπνου φιλε,για να ειναι κοντα...

Ναυαρχε μπορει να παει και για μετα το Πασχα το μπαμ;
Από τωρα και μετα οποιαδηποτε στιγμη..Υπαρχουν πολλοί απροβλεπτοι παραγοντες ,γι'αυτο και εχουν ερθει οι Αμερικάνοι απο τα μερη μας...
Πάσχα ιδανική περίοδος. 15αυγουστο επίσης. Οι λόγοι ευνόητοι.
Ξερεις οτι εγω δεν ειμαι Κασσανδρα..Αλλα τωρα εχουν πεσει στο τραπεζι πολλά χαρτια περιεργα..

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ξερεις ποσες φορές υπηρχε "Ασκηση" κοντα μας τα τελευταια χρονια, με φουλ συμμετοχη των αμερικανων?Εγω δεν θυμαμαι..Οι ασκησεις ειναι το προπετασμα καπνου φιλε,για να ειναι κοντα...

καλα η συγκεκριμενη καθε 2 χρονια γινεται απο το 2001

ετσι κι αλλιως 5 μερες εναι η ασκηση, το ζουμι θα ειναι αν κατσουν οταν τελειωσει η αν φυγουν, παντος ο Τουρκος τους ειπε, δε με νοιαζει το δικο σας οικοπεδο οποτε ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ξερεις οτι εγω δεν ειμαι Κασσανδρα..Αλλα τωρα εχουν πεσει στο τραπεζι πολλά χαρτια περιεργα..

Το ξέρω, και για αυτό μεταξύ άλλων, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο τις τελευταίες  μέρες.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Εχει δει κανεις αυτο το σιδερένιο κουτι που έφυγε απο ΣΟΥΔΑ κ παει στην αοζ της Κύπρου ; Τι  κουβαλάει;
Θα Τό δουν οι τουρκοι κ θα κάνουν μεταβολή ;  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάσχα ιδανική περίοδος. 15αυγουστο επίσης. Οι λόγοι ευνόητοι.
Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι?
Οτι Πασχα και 15αυγουστο θα μας βοηθησει περισσοτερο η Παναγιά?

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ο μαλακας ο τράγκας εχει σίγουρο τον πόλεμο
Κ καθε πρωί λεει για επιστράτευση ;
Απο τρελό κ απο μικρο μαθαίνεις την αλήθεια
Μήμπως εχουν βάση τα λογια του ;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Απο τοτε που ημουν δεκα χρονων το ακουω αυτο και περασα τα 45 ρε τύπε

Τα έχει πει ο γέροντας αυτά. Εδώ και δεκαετίες.
Σε κάτι πρέπει να ελπίζει ο ραγιάς ότι θα τον σώσει.
Να΄ταν το μόνο παράλογο που πιστεύει ο ραγιάς αυτό θα ήταν ίσως και πταίσμα.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Εχετε ακουσει ποτε τον ορο psyops (psychological operations); Το να προκαλεις με διαφορες κινησεις και μεσα (ξηρα, αερα, θαλλασα, επικοινωνια, τηλεοραση), και να δημιουργεις επεισοδια χωρις να πεσει ουτε μια τουφεκια, σημαινει οτι ξερεις καλα αυτον τον ορο. Οι τουρκοι φαινεται να χειριζονται πολυ καλα καποια πραγματα και να δημιουργουν συγχυση σε εμας. Η συγχυση ειναι ψυχολογικο επιπεδο και οχι τακτικο οπως καποιο οπλο η πυραυλος.

Στην Ελλαδα υπαρχουν τμηματα που ξερουν απο τετοιου ειδους επιχειρησεις; Ειναι ολοι οι αξιωματικοι εκπαιδευμένοι στο αντικειμενο; Πως αποκρουεις τετοιες επιχειρησεις απο τον αντιπαλο;

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Οι Φρανσουάδες προετοιμάζονται και οι Αμερικάνοι κατεβηκαν με 10 πλοία...
Εμείς,φραπεδιά και bou...

α και μουφα η 'ειδηση'

σε ολες τις γαλλικες πρεσβειες παγκοσμια υπαρχει το ιδιο 'σχεδιο'

λιγη παραπανω σοβαροτητα απο στρατιωτικο δε θα εβλαπτε, καλες οι μαλακιες του Θεμου και του ημιτρελλου του Χιου για τα κλικ αλλα ... να φιλτραρουμε και λιγο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εχετε ακουσει ποτε τον ορο psyops (psychological operations); Το να προκαλεις με διαφορες κινησεις και μεσα (ξηρα, αερα, θαλλασα, επικοινωνια, τηλεοραση), και να δημιουργεις επεισοδια χωρις να πεσει ουτε μια τουφεκια, σημαινει οτι ξερεις καλα αυτον τον ορο. Οι τουρκοι φαινεται να χειριζονται πολυ καλα καποια πραγματα και να δημιουργουν συγχυση σε εμας. Η συγχυση ειναι ψυχολογικο επιπεδο και οχι τακτικο οπως καποιο οπλο η πυραυλος.

Στην Ελλαδα υπαρχουν τμηματα που ξερουν απο τετοιου ειδους επιχειρησεις; Ειναι ολοι οι αξιωματικοι εκπαιδευμένοι στο αντικειμενο; Πως αποκρουεις τετοιες επιχειρησεις απο τον αντιπαλο;

Σίγουρα υπάρχουν. Η πολιτική βούληση υπάρχει να χρησιμοποιηθούν?

Το κενό καλύπτει ο Χίος πάντως προς το παρόν. Ή ο Βερύκιος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
α και μουφα η 'ειδηση'

σε ολες τις γαλλικες πρεσβειες παγκοσμια υπαρχει το ιδιο 'σχεδιο'

λιγη παραπανω σοβαροτητα απο στρατιωτικο δε θα εβλαπτε, καλες οι μαλακιες του Θεμου και του ημιτρελλου του Χιου για τα κλικ αλλα ... να φιλτραρουμε και λιγο
Αδερφε δεν το εψαξα παραπανω,αν ειναι hoax απολογούμαι...Απλα βγαινουν ολα μαζι και με προβληματιζουν...

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1

..αυτή είναι η αποτελεσματική τακτική τύπε, να έχει και ψυχολογικά αποτελέσματα, χωρίς να κάνεις πολλά πολλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom