pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
για πε τι γινεται με πόλεμο?αυτο δεν ειναι μνημονιο να κοροιδεψετε
τιποτα δε θα γινει
εγω εχω κλεισει μπουζουκια οικονομοπουλο το σαββατο ολα καλα
για πε τι γινεται με πόλεμο?αυτο δεν ειναι μνημονιο να κοροιδεψετε
α δε θα οπλιστεις τελικα μωρη καζακα εννοια σου και θα σας κανει ανθρωπους ρε πουσταρια ο ταγιπ όλους έσάςτιποτα δε θα γινει
εγω εχω κλεισει μπουζουκια οικονομοπουλο το σαββατο ολα καλα
οχι αλλα λεμε να κανουμε σοσιαλιστικο παραδεισο το μερος
εκει τύπε ειναι αριστερα Λ.Αμερικης,εθνικοπατριωτικη με σημαιες και παρατες,οχι πισωγλεντικη Σορεικη που εχουν φτιαξει αυτα τα πουσταρια εδω τα δικά μαςΒενεζουέλα κι έτσι Βανάκια :S :S :S
εκει τύπε ειναι αριστερα Λ.Αμερικης,εθνικοπατριωτικη με σημαιες και παρατες,οχι πισωγλεντικη Σορεικη που εχουν φτιαξει αυτα τα πουσταρια εδω τα δικά μας
Βενεζουέλα κι έτσι Βανάκια :S :S :S
φυσικα δυνατα και ωραια
Αν γινει πολεμος τα κομμουνια οι πουρκουαδες θα βγάλουν πάλι επιστολές για να μη πολεμησουμε στον αστικοφασιστικο πολεμο, οτι οι δυο λαοι δεν εχουν να χωρισουν τίποτα, να πεταξουμε τα οπλα να αγκαλιασουμε τον εχθρο, τα γνωστα δηλαδη.
αν γινει πολεμος θα μπουκαρουν οι συμμαχοι μας κουρδοι των πκκ ypg απο πισω και θα γινει χαμος
τριτος παγκοσμιος θα γινει
Ας δουμε λιγο το μοντέλο του Ισραήλ για την θητεία τυπε....
Το βεληνεκες ειναι απορητο... Η συνθηκη απαγορευει πανω απο 500χλμ... αλλα λενε οτι "ισως" να παει και πιο μακρια...Άνοιξαν τα κουτιά με τους πυραύλους Cruise SCALP-EG
Θα φορτωθούν στα Mirage 2000-5Mk2
Με βεληνεκές 500 χλμ και 90 βλήματα όταν οι Τουρκοι έχουν βάθος άμηνας πανω από 1500 χλμ, έχουν τον αιφνιδιασμό ως επιθετικό προτέρημα, εμείς έχουμε να ανησυχούμε και για την Κύπρο και για τα νησία κτλ
Απελπισία, δεν είμαστε άοπλοι, βέβαια, αλλά άμα τα βάλεις κάτω...
Στη Συρια οι Τουρκοι νικανε τους Κουρδους και στη Τουρκια τους εχουν πολυ περιορισει. Και μαχονται εκει οι Κουρδοι για τη πατριδα τους. Θα βοηθησουν εμας; Κατι πηγε να γινει επι Οτσαλαν ο οποιος ειχε ταξει καθαρα οτι σε κουρδικο κρατος επι της Τουρκιας, Ελληνες, Αρμενιοι, Ασσυριοι θα ειχαν και παλι την ιστορικη τους θεση στη Μικρα Ασια οπως απο αιωνες ειχαν. Αλλα και αυτο τους το προβλημα οι Τουρκοι το ελυσαν ωραια και επαγγελματικα και δε κουνηθηκε κανεις, δε το αφησαν στη τυχη. Οπως τιποτα δεν αφηνουν στη τυχη.αν γινει πολεμος θα μπουκαρουν οι συμμαχοι μας κουρδοι των πκκ ypg απο πισω και θα γινει χαμος
τριτος παγκοσμιος θα γινει
Αμα δεις τι έχουν οι Τουρκοι, μάμησετα, δε λέω ότι δε θα κοντράρουμε, έχουμε καλά οπλικά συστήματα αλλά οι Τουρκοι έχουν διαχρονικά ένα φασιστικό καθεστώς που χρόνο με το χρόνο σχεδιάζει πως να πάρει εδάφη από την Ελλάδα - και όχι μονο.Το βεληνεκες ειναι απορητο... Η συνθηκη απαγορευει πανω απο 500χλμ... αλλα λενε οτι "ισως" να παει και πιο μακρια...
Δεν μπορεις βεβαια να πονταρεις και να εισαι σιγουρος...Αλλα πες μου ποτε θα ξαναεχουν καλυτερη ευκαιρια να αποσπασουν εδαφη οι Κουρδοι... Οι Κουρδοι ηδη βοηθανε εμας αφου απασχολουν δυναμεις της Τουρκιας.... Το ιδιο και οι Αρμενιοι... Μολις γινει εδω το μπαμ,θα αρπαξουν την ευκαιρια να μπουκαρουν...Στη Συρια οι Τουρκοι νικανε τους Κουρδους και στη Τουρκια τους εχουν πολυ περιορισει. Και μαχονται εκει οι Κουρδοι για τη πατριδα τους. Θα βοηθησουν εμας; Κατι πηγε να γινει επι Οτσαλαν ο οποιος ειχε ταξει καθαρα οτι σε κουρδικο κρατος επι της Τουρκιας, Ελληνες, Αρμενιοι, Ασσυριοι θα ειχαν και παλι την ιστορικη τους θεση στη Μικρα Ασια οπως απο αιωνες ειχαν. Αλλα και αυτο τους το προβλημα οι Τουρκοι το ελυσαν ωραια και επαγγελματικα και δε κουνηθηκε κανεις, δε το αφησαν στη τυχη. Οπως τιποτα δεν αφηνουν στη τυχη.
Έχουν αρκετό στρατό και οπλικα συστήματα και σχέδια ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν τους πάντες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Δεν μπορεις βεβαια να πονταρεις και να εισαι σιγουρος...Αλλα πες μου ποτε θα ξαναεχουν καλυτερη ευκαιρια να αποσπασουν εδαφη οι Κουρδοι... Οι Κουρδοι ηδη βοηθανε εμας αφου απασχολουν δυναμεις της Τουρκιας.... Το ιδιο και οι Αρμενιοι... Μολις γινει εδω το μπαμ,θα αρπαξουν την ευκαιρια να μπουκαρουν...
Δε φταιει τόσο ότι στην Ελλάδα το ρίξαμε στον αριστερισμό (σε όλη τηνΕυρώπηΔυση μεχρι να ερθει ο Ντόναλντ το ίδιο έγινε),
το καταφερε μονο σε μικρο βαθμο που τη χτυηπησε σε γεννησεις αλλα το ανατρέπει γοργά ο ταγιπόσο ότι στην ΤουρκίαΠΑΝΤΑ ήταν φασίστεςη Δυση δεν καταφερε με το δολιο σχεδιο της να επιβαλει αρσιστερισμοτζεησοναντιγόνη