Νέα

Πιστωτικές Κάρτες (προπληρωμένες-χρεωστικές) για αγορές απο internet..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Mια καλη λυση για να κανεις αγορες μεσω Διαδικτυου και να μην χρησιμοποιεις πιστωτική ή χρεωστικη καρτα ειναι να παρεις χρεωστικη καρτα(μαζι με το λογαριασμο που ανοιγεις)με την ενδειξη VISA ELECTRON.
Περναει παντου και δεν ειναι πιστωτικη,φορτωνεις οσα χρηματα θες στον τραπεζικο λογαριασμο και αυτοματα περνανε και στην καρτα την οποια χρησιμοποιεις σε σαιτ με την ενδειξη οταν προκειται για συναλλαγη HTTPS και οχι http.

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποιο ειναι το minimum ποσο που μπορεις να βαλεις σε μια χρεωστικη?

Λαθος, το λιγοτερο ειναι 30 ευρω. Αυτο ισχυει δλδ για τιν αττικα, για τις υπολοιπες μπορει να ειναι οπως λεει ο φιλος παραπανω!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μάγκες αυτόν τον τρόπο συναλλαγής δέχεται ένα σάιτ
Δείτε
We accept Visa, Mastercard, Discover, JCB, Switch, Solo & Online Checks.

Όταν λέει Visa εννοεί και την Electron Visa της Άττικα bank ή όχι ???

:think:

Για βοηθήστε παρακαλώ..

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Nαι. Εγώ οσες φορές χρησιμοποιίησα κάρτα για αγορες από το ιντερνετ, δεν είχα κανένα προβλημα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μάγκες αυτόν τον τρόπο συναλλαγής δέχεται ένα σάιτ
Δείτε
We accept Visa, Mastercard, Discover, JCB, Switch, Solo & Online Checks.

Όταν λέει Visa εννοεί και την Electron Visa της Άττικα bank ή όχι ???

:think:

Για βοηθήστε παρακαλώ..
Συγαυρε οτι γραφει visa κανει

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ΦΥΣΙΚΑ .............. ;) ;) ;)

Nαι. Εγώ οσες φορές χρησιμοποιίησα κάρτα για αγορες από το ιντερνετ, δεν είχα κανένα προβλημα.

Συγαυρε οτι γραφει visa κανει

Ευχαριστώ παίδες..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Webuy από την Πειραιώς.

Πραγματικά virtual.
Την φορτώνεις όποτε θέλεις, όσο θέλεις. Ηλεκτρονικά από τον λογαριασμό σου.
Και το πλαστικό ούτε το παίρνεις ποτέ.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές θα ηθελα να κάνω 1 αγορά μέσω ebay αλλά δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα.Θα ήθελα να με ενημερώσετε άν θα ππρέπει να βγάλω 1 χρεωστική ή 1 προπληρωμένη κάρτα.Και αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί πόσο είναι το ελάχιστο ποσό,ποιές οι χρεώσεις και πόσο χρόνο κάνουν για να εκδοθούν.Ευχαριστω!!!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Πιστωτική δεν βγάζω!Απο τις άλλες 2 έχεις τίποτα να προτείνεις?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Συναγωνιστές θα ηθελα να κάνω 1 αγορά μέσω ebay αλλά δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα.Θα ήθελα να με ενημερώσετε άν θα ππρέπει να βγάλω 1 χρεωστική ή 1 προπληρωμένη κάρτα.Και αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί πόσο είναι το ελάχιστο ποσό,ποιές οι χρεώσεις και πόσο χρόνο κάνουν για να εκδοθούν.Ευχαριστω!!!
Σου ειχα απαντησει και σε αλλο θρεντ αλλα απο τοτε το ΄΄εκαψες΄΄λιγακι.Δεν πανε 2 μερες που σου ειπα για χρεωστικη καρτα που συνδεεται με το λογαριασμο σου και καταθετεις οτι ποσο γουσταρεις.
Καμια χρεωση και εκδιδονται σαν τις πορνες επιτοπου οι καρτες(χρεωστικες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σωστος και εχω ακουσει για paypal η καπως ετσι μπορει κανεις να δωσει παραπανω πληροφοριες;
Δημιουργεις λογαριασμο συνδεδεμενο με τραπεζικο λογαριασμο.
Υπαρχει απολυτη ασφαλεια ειδικα σε θεμα  hacking.
Πριν κανα 2 χρονια το ειχα χρησιμοποιησει 2-3 φορες αλλα απο τοτε κινουμαι με χρεωστικη καρτα

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Φίλε ψολαρα το θυμάμαι αυτό που μου είχες πει!Έχεις καμιά τράπεζα να προτείνεις(και σε pm αν δεν θές να κάνεις διαφήμιση).Το θέμα είναι πως δεν έχω λογαριασμό στην τράπεζα και πρέπει να ανοίξω με την ευκαιρία!!(20 χρονών γαιδούρι και δεν έχω τπτ στην άκρη για την προίκα μου :jerking:)Υπάρχει ελάχιστο ποσό για να ανοίξω λογαριασμό?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και συγκεκριμένα θέλω να την χρησιμοποιήσω για paypal

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Φίλε ψολαρα το θυμάμαι αυτό που μου είχες πει!Έχεις καμιά τράπεζα να προτείνεις(και σε pm αν δεν θές να κάνεις διαφήμιση).Το θέμα είναι πως δεν έχω λογαριασμό στην τράπεζα και πρέπει να ανοίξω με την ευκαιρία!!(20 χρονών γαιδούρι και δεν έχω τπτ στην άκρη για την προίκα μου :jerking:)Υπάρχει ελάχιστο ποσό για να ανοίξω λογαριασμό?
πηγαινε σε εθνικη,αλφα,οπου γουσταρεις.
Ζητας να ανοιξεις λογαριασμο.
Βαλε ενα 40αρι συμβολικα(για τα ματια του κοσμου και του λογαριασμου σου στο ταμειο)
Ζητα απο τον/υπαλληλο και μια καρτα που να ειναι ELECTRON VISA(ανευ χρεωσης)
Μπες μετα στο ιντερνετ και ψωνισε αναλογα με το ποσο που θα εχει ο λογαριασμος

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

χαλαρωσε κι εγω μεχρι πριν κανα χρονο δεν ειχα μια δουλεψα και εβγαλα λεφτα γτ αν ηταν να περιμενω απο τους αλλους  :S

παρακαλω εξηστε τι ειναι η χρεωστικη γτ δεν ζω στην ελλασα οποτε δεν γνωριζω την ορολογια. αν και κατι εχω υποψην μου

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Για την electron visa χρειάζεται να περιμένω ή την παραλαμβάνω επιτόπου?Και θα αναγνωρίζεται μέσα paypal έτσι δεν είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom