Νέα

Πιστοποίηση : Γυναίκα για σπίτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
:o :o :o Μεγια το 'νουβο'αβαταρ σου μαγισσα της ψυχης μου,....Τι ειν τουτο μανουλα μου? :o :o ΚΑΙψηλες καλτσες ΚΑΙτακουνι στιλετο?Το επαθα το εμφραγμα μεσημεριατικο!!!!....Τωρα οσον αφορα το θεμα μας,για μια μερα θα επαιρνα εγω τις γυναικιες δουλειες οπως σιδερωμα ,μαγειρεμα,σκουπισμα,ωστε το βραδυ να ηταν το κοριτσι μου ξεκουραστο για βραδυνη εξοδο σε ρεστοραν και για 'ρομαντικ σιτουε ι σιον'....οπως και για μια νυχτα ατερμονης ηδονης και αχαλινωτου παθους....με ΨΗΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΕΚΕΙΝΗ..... :dancing:Τωρα για ολες τις υπολοιπες μερες της 100νταετιας :2funny: ο καθε κατεργαρης θα ηταν στον παγκο του!!! :2funny:

ετσι ετσι φρεντυ καλα το πας..θα σου γινει καθημερινη συνηθεια και θα καταντησεις ''κοκκινιστος'' στο τελος :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:o :o :o Μεγια το 'νουβο'αβαταρ σου μαγισσα της ψυχης μου,....Τι ειν τουτο μανουλα μου? :o :o ΚΑΙψηλες καλτσες ΚΑΙτακουνι στιλετο?Το επαθα το εμφραγμα μεσημεριατικο!!!!....Τωρα οσον αφορα το θεμα μας,για μια μερα θα επαιρνα εγω τις γυναικιες δουλειες οπως σιδερωμα ,μαγειρεμα,σκουπισμα,ωστε το βραδυ να ηταν το κοριτσι μου ξεκουραστο για βραδυνη εξοδο σε ρεστοραν και για 'ρομαντικ σιτουε ι σιον'....οπως και για μια νυχτα ατερμονης ηδονης και αχαλινωτου παθους....με ΨΗΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΕΚΕΙΝΗ..... :dancing:Τωρα για ολες τις υπολοιπες μερες της 100νταετιας :2funny: ο καθε κατεργαρης θα ηταν στον παγκο του!!! :2funny:
ασε ρε που θα εκανες τετοια,τρελος εισαι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Δεν παίρνεις καμία πολωνέζα/ρουμάνα/ρωσσίδα καθαρίστρια καλύτερα? θα σου πάει ένα κατοστάρικο περίπου την εβδομάδα (για να έρχεται δύο φορές, να πλένει, σιδερώνει και να μαγειρεύει κλπ) και θα είναι ξεκούραστο το κορίτσι σου συνέχεια. Άσε που εάν επιλέξεις έξυπνα την καθαρίστρια, μπορεί να σου βγει και κανένα τυχερό που και που.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
    * Μεταξύ 61 και 70 είναι σαν τη Μογγολία, μ' ένα ένδοξο παρελθόν αλλά, δυστυχώς, χωρίς μέλλον

εγω παντως ειμαι εδω .... χαχαχαχαχαχα

ακομα δεν εχω νεα απο την κοπελα μου / θα σε παρω στο κινητο αλλα σημερα προτεινω να παμε Βορεια - you know ..... / βενζινη,παραδρομος κτλ ...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μα τωρα... σιδερωμα χωρις γκρινια (ασχετως που εμενα μ αρεσει το σιδερωμα).. δοκιμαστε εσεις να σιδερωνετε για ολοκληρη οικογενεια κ να μην γκρινιαξετε... :P
πλαστικη σακκουλα σιδερωνεις?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom