Νέα

Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα thread;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pitsirikos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα threads?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Θέλουν λίγη σοβαρότητα παραπάνω

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι μόνο για χαβαλέ

• Δεν ξέρω/δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
μα έχω παρατηρήσει πως ακόμα και θέματα όπως: Τελικά....οι άντρες ικανοποιούν τις γυναίκες....;
όπου μπορούν να ακουστούν ωραία πράγματα και να γίνει χαβαλές αλλά και να μάθεις δύο πραγματάκια χαλάνε κατευθείαν, με το που ανοίξουν΄...

Το θρεντ που αναφερεις εγω το κατατασσω στη κατηγορια "μαχη των φυλων" αρα εν μερη ειναι λογικο να παει κατα διαολου.

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το θρεντ που αναφερεις εγω το κατατασσω στη κατηγορια "μαχη των φυλων" αρα εν μερη ειναι λογικο να παει κατα διαολου.
μαχη ξεμαχη μπορούν να ειπωθούν καλά πράγματα και μετά ας κάνουν ότι θέλουν. αυτό χαντακώθηκε χωρίς λόγω. βέβαια είναι και το ζήτημα της συμμετοχής του κόσμου στα threads. αλλα μαζευουν κόσμο και άλλα όχι με αποτέλεσμα να βγαίνει από τη μυγα ξιγκι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σοβαρά νομίζετε ότι χαντακώθηκε το θρεντ αυτό; Κανείς δε βρίστηκε με κανέναν, ακούστηκαν και κάποιες απόψεις και δεν εκτροχιάστηκε εντελώς. Για μένα μια χαρά ήταν. Ούτε μάχες, ούτε "οι γυναίκες είναι έτσι"-"οι άντρες είναι έτσι", ούτε τίποτα...  :think:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλησπέρα,

Σαν παρατηρητής περισσότερο θα πω την άποψή μου αφού δεν συμμετέχω και πολύ λόγω των περιορισμένων γνώσεών μου.

Σε κάποια θέματα όσο και να θες δε μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση.Και μόνο τον τίτλο να διαβάσεις το καταλαβαίνεις οτι θα γίνει μπουρδέλο.

Θέλω όμως να θίξω και κάτι άλλο.. Γιατί πρέπει πάντα μια διαφωνία να καταλήγει σε τσακωμό??Γιατί δεν μπορεί μέσα από διάλογο να δημιουργηθεί ένα απόσταγμα? ..Όταν διαφωνείς με την άποψη του άλλου προσπαθείς να του το δείξεις με επιχειρήματα.. Αλλά όχι! αν διαφωνεί ο άλλος μαζί μας είναι ένας μαλάκας που δεν ξέρει τίποτα!

Παρόμοιο θέμα και με τις γυναίκες που πολλοί θέλουν να τις "περιθωριοποιήσουν" αλλά δεν καταλαβαίνουν οτι ουσιαστικά προσφέρουν αντίλογο.. με τα επιχειρηματά τους ερεθίζουν την σκέψη μας έστω και αν αυτά μερικές φορές πηγάζουν από εγωισμό η οτιδήποτε άλλο.

Δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι σε 2-3 απόψεις.. πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να ακούμε και τις γνώμες των άλλων.

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Καλησπέρα,

Σαν παρατηρητής περισσότερο θα πω την άποψή μου αφού δεν συμμετέχω και πολύ λόγω των περιορισμένων γνώσεών μου.

Σε κάποια θέματα όσο και να θες δε μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση.Και μόνο τον τίτλο να διαβάσεις το καταλαβαίνεις οτι θα γίνει μπουρδέλο.

Θέλω όμως να θίξω και κάτι άλλο.. Γιατί πρέπει πάντα μια διαφωνία να καταλήγει σε τσακωμό??Γιατί δεν μπορεί μέσα από διάλογο να δημιουργηθεί ένα απόσταγμα? ..Όταν διαφωνείς με την άποψη του άλλου προσπαθείς να του το δείξεις με επιχειρήματα.. Αλλά όχι! αν διαφωνεί ο άλλος μαζί μας είναι ένας μαλάκας που δεν ξέρει τίποτα!

Παρόμοιο θέμα και με τις γυναίκες που πολλοί θέλουν να τις "περιθωριοποιήσουν"
αλλά δεν καταλαβαίνουν οτι ουσιαστικά προσφέρουν αντίλογο.. με τα επιχειρηματά τους ερεθίζουν την σκέψη μας έστω και αν αυτά μερικές φορές πηγάζουν από εγωισμό η οτιδήποτε άλλο.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485
μαχη ξεμαχη μπορούν να ειπωθούν καλά πράγματα και μετά ας κάνουν ότι θέλουν. αυτό χαντακώθηκε χωρίς λόγω. βέβαια είναι και το ζήτημα της συμμετοχής του κόσμου στα threads. αλλα μαζευουν κόσμο και άλλα όχι με αποτέλεσμα να βγαίνει από τη μυγα ξιγκι.

Η μάχη είναι πάντα μάχη! Και μια μάχη έχει εχθροπραξίες, θύματα, νικητές νικημένους και παράπλευρες απώλειες. Μην περιμένεις πολλά πολλά

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Καλησπέρα,

Θέλω όμως να θίξω και κάτι άλλο.. Γιατί πρέπει πάντα μια διαφωνία να καταλήγει σε τσακωμό??Γιατί δεν μπορεί μέσα από διάλογο να δημιουργηθεί ένα απόσταγμα? ..Όταν διαφωνείς με την άποψη του άλλου προσπαθείς να του το δείξεις με [size=20pt]επιχειρήματα[/size].. Αλλά όχι! αν διαφωνεί ο άλλος μαζί μας είναι ένας [size=20pt]μαλάκας[/size] που δεν ξέρει τίποτα!

Παρόμοιο θέμα και με τις γυναίκες που πολλοί θέλουν να τις "περιθωριοποιήσουν" αλλά δεν καταλαβαίνουν οτι ουσιαστικά προσφέρουν αντίλογο.. με τα επιχειρηματά τους ερεθίζουν την σκέψη μας έστω και αν αυτά μερικές φορές πηγάζουν από εγωισμό η οτιδήποτε άλλο.

Κοινώς να υπάρχει ένα επίπεδο...

όσο και αν μας βαραίνουν τα όσα έχουν ειπωθεί από κάποιον...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ειναι και τοσο θεμα θεμάτων αλλα ατόμων. Αμα τύχει και βρεθει ο χαβαλεδιάρης στο θρεντ το σκισε, και το σοβαροτερο θεμα να ειναι θα το ξεφτιλίσει. Απλα ο καθενας με την καυλα και το στυλ του. Μετα η μια κουβεντα φερνει την αλλη και παει λέγοντας.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Δεν ειναι και τοσο θεμα θεμάτων αλλα ατόμων. Αμα τύχει και βρεθει ο χαβαλεδιάρης στο θρεντ το σκισε, και το σοβαροτερο θεμα να ειναι θα το ξεφτιλίσει. Απλα ο καθενας με την καυλα και το στυλ του. Μετα η μια κουβεντα φερνει την αλλη και παει λέγοντας.

Και να μην το θές σε παρασύρει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.331
Πόντοι
8.645
Μια,δυο,τρεις μαλακιες θα ειπωθουν,αλοιμονο,ανθρωποι ειμαστε(λεμε..)οπως γινεται και στις παρεες.

Απο κει και περα ειναι το προβλημα,οταν ψοφησει το αστειο και παυει να ειναι χαβαλες.

Οπως ειπα και στο αλλο θρεντ,σκεφτειτε καποιον που θελει να διαβασει απο τη αρχη το θρεντ,θα φαει τρελο πακετο αν ειναι να διαβασει 10 σελιδες,στην πλειοψηφια τους οφ τοπικ.

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μια,δυο,τρεις μαλακιες θα ειπωθουν,αλοιμονο,ανθρωποι ειμαστε(λεμε..)οπως γινεται και στις παρεες.

Απο κει και περα ειναι το προβλημα,οταν ψοφησει το αστειο και παυει να ειναι χαβαλες.
Ίσως τότε η μόνη επιλογή είναι να φύγεις από κει. Γιατί κακά τα ψέματα κανείς δεν μας υποχρεώνει να παρευρισκόμαστε σε συγκεκριμένα threads, επιλογή μας είναι. Και να πω την αλήθεια ψοφάω για πλάκα αλλά ορισμένα θέματα δεν σηκώνουν πλάκα και αναφέρομαι κυρίως σε ιατρικά θέματα ή απορίες προσωπικές που οι απαντήσεις μας φέρνουν σε δύσκολη θέση τον άλλο.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Το συγκεκριμενο παντως εχει παει παραδοξως πολυ καλα. ουτε μπινελικια, ουτε μαλακιες. :cheesy: ;)
Αντε καλη αρχη!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.331
Πόντοι
8.645
Ίσως τότε η μόνη επιλογή είναι να φύγεις από κει. Γιατί κακά τα ψέματα κανείς δεν μας υποχρεώνει να παρευρισκόμαστε σε συγκεκριμένα threads, επιλογή μας είναι. Και να πω την αλήθεια ψοφάω για πλάκα αλλά ορισμένα θέματα δεν σηκώνουν πλάκα και αναφέρομαι κυρίως σε ιατρικά θέματα ή απορίες προσωπικές που οι απαντήσεις μας φέρνουν σε δύσκολη θέση τον άλλο.

Σωστος,αλλα σου ξαναλεω σκεψου το μελος που θα διαβασει την επομενη μερα/ες.

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Θα χάσει τον μπούσουλα. Απλά. Μα γι αυτό και παρατηρείται το φαινόμενο να επαναλαμβάνονται συνεχώς ίδιες αποριες και να ανοίγονται ίδια threads. Δεν βρίσκει άκρη κανείς...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Νομίζω ότι οι σελίδες όπου κάνουν πλάκα φαίνονται εύκολα, είναι γεμάτες με ποστ πέντε λέξεων... μπορείς να τις περάσεις χωρίς να τις διαβάσεις και συνήθως δεν είναι πολλές, άμα είναι πολλές το θέμα γαμιέται ούτως ή άλλως και το παρατάνε όλοι.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ναι είναι επικοδομοιτικές

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για μενα ειναι πολυ εποικοδομιτικες.

Εκτος απο τα Threads τα οποία εχουν χαρακτηρα διασκεδασης, οπου γραφονται αρκετα εξυπνα σχολια και αποψεις,και να περασεις καλα, ομως υπαρχουν και threads τα οποία ειναι πολυ σοβαρα, και απο τα οποια μπορεις να μαθεις πολλά πραγματα.

Χρησιμοτατα ειναι και τα threads των πληροφοριων, οπου μπορεις να λυσεις πολλες απο τις αποριες σου για διαφορα θεματα και να βρεις και απαντησεις που ζητας.

Αυτο που λιγο με ενοχλει ειναι η δοση ειρωνίας ορισμενων απαντησεων, οταν οι γραφοντες δεν ειναι συμφωνοι με τις αποψεις ορισμενων. ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους να διαφωνουν, αλλα δεν χρειαζεται χλευασμος στην αποψη των αλλων.

Οπως ειχε πει και ενα αρχαιος (δεν θυμαμαι ποιός-νομιζω ο Σωκρατης)

"ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ"

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα thread? Τι θα θελατε να διορθωθεί?

Αυτό το therad ανέβηκε με αφορμή κάποιες "δυσαρέσκειες" που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό από μας, τα μέλη του bourdela.tv, γιατί διαπιστώνεται πως "ισοπεδώνονται" αρκετά θέματα . Σκοπός είναι να ακουστούν απόψεις ώστε να βοηθήσουν στην καλή και εποικοδομητική ανάπτυξη των threads.
Μάλλον χρειάζεται να προσθέσεις και το άλλοτε ναι άλλοτε όχι(ίσως πάλι κάνω λάθος και αρκούν τα όσα υπάρχουν). :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom