gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Κορμάρες ατελείωτες!!
Κορμάρες ατελείωτες!!
sorry δεν ήθελα να σε εκθέσω...
έπρεπε να έχω σβήσει το πρόσωπο σου
Οι τσέχες πρέπει να είναι όντως οι θερμότερες, το λέω από μια κοπέλα που ειχα η οποία με άγγιζε ένω κόντευα να χύσω κι έκαιγε πραγματικά το χέρι της, που στις περισσότερες γκόμενες είναι παγάκι.....Δεν διαφωνώ...Έχω ακούσει ότι τοπ θεωρούνται οι Τσέχες...
Τι λες?
Προσωπικά αγαπάω Ρωσία...
Εγώ αναφερόμουνα κυρίως σε ομορφιά κ όχι σε επιδόσεις...Οι τσέχες πρέπει να είναι όντως οι θερμότερες, το λέω από μια κοπέλα που ειχα η οποία με άγγιζε ένω κόντευα να χύσω κι έκαιγε πραγματικά το χέρι της, που στις περισσότερες γκόμενες είναι παγάκι.....
ΥΓ:εννοείται πως ρωσσίδες κ σέρβες είναι κι αυτές πάντα υψήλα στις προτιμήσεις μας ;)
επειδη εχω ζησει και σερβια ες και μοσχα 6 μηνες αλλα και βουλγαρια 15 χρονια ωφειλω να πω οτι κορυφη ειναι οι λατινες!!!!!!!!!!!δοκιμασα 3 που ημουν ισπανια κια ακομα χυνω απο το γααμηση τουςΕγώ αναφερόμουνα κυρίως σε ομορφιά κ όχι σε επιδόσεις...
Δεν είναι τυχαίο ότι Τσέχες σε στριπομάγαζα κτλ βλέπεις μόνο στο εξωτερικό...
Για Σέρβες δεν έχω γνώμη,για Ρωσίδες έχω κ είναι εκ των καλυτέρων...
Μη μου πείτε να επιλέξω, δεν μπορώ....
2 + 4 (απο αριστερα προς δεξιά) .Μη μου πείτε να επιλέξω, δεν μπορώ....
Ίσως οι πιο σεξουαλικές γυναίκες επί γης...επειδη εχω ζησει και σερβια ες και μοσχα 6 μηνες αλλα και βουλγαρια 15 χρονια ωφειλω να πω οτι κορυφη ειναι οι λατινες!!!!!!!!!!!δοκιμασα 3 που ημουν ισπανια κια ακομα χυνω απο το γααμηση τους
απο αγιο δοινικο απο παραγουαη και απο κολομβια η βενεζουελα δεν θυμαμαι ακριβως και ηταν ολες κορυφη και ταιριαζουμε και στην ιδιοσυγκρασια μας!ασε που νομιζαν οτι οι ελληνες εχουν ωραια σωματα οπως τα αρχαια αγαλματα οπως μαθαιναν στα σχολεια!!!!!!!1Ίσως οι πιο σεξουαλικές γυναίκες επί γης...
ναι το ιδιο πιστευουν και οι μοσχοβιτισες οταν ζουσα τουλαχιστον εκει πριν 15 χρονια για σπουδες!!! αλλα μετα καταλαβαν τι καλοφαγαδες ειμαστε!!!!!!!1Άμα δουνε δηλαδή Έλληνα αγύμναστο,απογοητεύονται?