You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
φώρτοσα και μια Βουλγαρίτσα το απόγευμα και την πήγα στην καβάτζα μου και έχω άσχημες διαθέσεις.Χύσε μέσα αριον, αλά με καφέδες πως τα κατάφερες …
Επισκέπτης
φώρτοσα και μια Βουλγαρίτσα το απόγευμα και την πήγα στην καβάτζα μου και έχω άσχημες διαθέσεις.
σ'εφτιαξε άγρια βλέπω …τουλάχιστον την ξεπεταλιασες….
Επισκέπτης
έχω μια καλή περίπτωση και μόλις σκάσει κάτι καλό την κάνω στο μαγαζί που συχνάζουν αφού παίσει το σχετικό τηλεφώνημα.σ'εφτιαξε άγρια βλέπω …τουλάχιστον την ξεπεταλιασες….
Επισκέπτης
έχω μια καλή περίπτωση και μόλις σκάσει κάτι καλό την κάνω στο μαγαζί που συχνάζουν αφού παίσει το σχετικό τηλεφώνημα.
Γι’ αυτό προπονήσε για να είσαι σε φόρμα ….. όρμα ….
Επισκέπτης
άσε έσκασε μύτη πάλι εδώ ο λάκης33 και αρχίσαν τα πανυγύριαΓι’ αυτό προπονήσε για να είσαι σε φόρμα ….. όρμα ….
Επισκέπτης
Γιατί? Ανήκει στα ζώα κατηγορία άλογα και είναι γένους θυληκού για να της αλλάξει΄πέταλα?σ'εφτιαξε άγρια βλέπω …τουλάχιστον την ξεπεταλιασες….
Γιατί? Ανήκει στα ζώα κατηγορία άλογα και είναι γένους θυληκού για να της αλλάξει΄πέταλα?
Υπάρχει το στιλ ….του επιβήτορα οπότε όλα γίνονται στα τέσσερα ….
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
που να μην είχα και τον Λάκη33 φόρμουλα 1 θα το έκανα.Αμάν ρε αρίων είπαμε να πάρεις φόρα αλλά εσύ έχεις φορτώσει και την 5η και πας για την 6η ταχύτητα
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 15K