You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Το πιο ομορφο μωρο σε Hardcore με μονο μια συμετοχη μπητε και κατεβαστετο.
Συνημμένα
Το πιο ομορφο μωρο σε Hardcore με μονο μια συμετοχη μπητε και κατεβαστετο.
Το έχω κ όντως το μωρό είναι καβλαααα
Επισκέπτης
Baby όντως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ παιδί αλλά το rapid share (ιστότοπος ταχυδιαμοιρασμού σεβαστοί mods ) σε αφήνει να κατεβάσεις δωρεάν μόνο το ένα avi και στη συνέχεια δε ξέρω τι δ..ο γίνεται και το βλέπει ο media player (να το πώ παίκτης μέσων μη με μαμήσει κάποιος mod? ) ως αρχείο ήχου!Το πιο ομορφο μωρο σε Hardcore με μονο μια συμετοχη μπητε και κατεβαστετο.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Ειναι λιγο ζωηρα ε?αχ αυτη η νεα γενια!!!!!!!!ειναι για πολλα
Συνημμένα
ειμαι 22 και οταν πηγαινα σχολειο σε ενα χωριο εξω απο την κορινθο απο τις 40 κοπελες το ειχαν κανει οι 3-4 και τις δειχναμε ως πουτανες τωρα απο τις 40 το εχουν κανει οι 41!!!!!!!!!!!γαμησε τα!!!!!!!!καλο για μας βεβαια!!!!!!!!!!Ειναι λιγο ζωηρα ε?
επειδη κατεβαζω το βιντεο της jordan απο rapishare μπορει να μου πει καποιος πως θα κατεβαζω στο καπακι γιατι λεει μετα απο καποια ωρα!!σημειωτεον οτι ενω εχω adsl ειναι δικτυου!!!απλα βαζω ενα καλωδιο σε μια πριζα τιποτα αλλο!!!
Επισκέπτης
Στο rapidshare εαν εισαι μελος κατεβαζεις οσο θελεις συνεχεια εαν οχι μετα το πρωτο πρεπει να περασει καμμια ωρα και κατεβαζεις και το δευτερο.
μπορεις να κανεις πουστια ξερω!!!Στο rapidshare εαν εισαι μελος κατεβαζεις οσο θελεις συνεχεια εαν οχι μετα το πρωτο πρεπει να περασει καμμια ωρα και κατεβαζεις και το δευτερο.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Στις 40 οι 41 αντε καλε τα παραλες!!!ειμαι 22 και οταν πηγαινα σχολειο σε ενα χωριο εξω απο την κορινθο απο τις 40 κοπελες το ειχαν κανει οι 3-4 και τις δειχναμε ως πουτανες τωρα απο τις 40 το εχουν κανει οι 41!!!!!!!!!!!γαμησε τα!!!!!!!!καλο για μας βεβαια!!!!!!!!!!
επειδη κατεβαζω το βιντεο της jordan απο rapishare μπορει να μου πει καποιος πως θα κατεβαζω στο καπακι γιατι λεει μετα απο καποια ωρα!!σημειωτεον οτι ενω εχω adsl ειναι δικτυου!!!απλα βαζω ενα καλωδιο σε μια πριζα τιποτα αλλο!!!
βγάλε το καλώδιο απο την πριζα και ξαναβάλτο παλι ωστε να παρεις νεα IP . ετσι δεν θα περιμένεις..αρκει βέβαια να μην εχεις static IP.
(το καλώδιο που συνδέει το router με την πρίζα)
Επισκέπτης
Ωραία! Αφού λύσαμε το πρόβλημα με την IP, μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε και στο πως βρίσκουμε τα καταλληλα codecs για να μη θεωρεί ο Παίκτης Μέσων ότι του είπαμε να τραγουδήσει αντί να μας δείξει το μωρό?
ΤΙΑ
ΤΙΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 15K