ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φωτο 8793...Αδερφέ που τη βρήκες αυτήν?Παίζει να την ξέρω...πες μου σε pm...
Μην ανακατεύεσαι και μην πετάς μπαρούφες..Όταν λες ότι πρέπει να την ξέρεις, εννοείς ότι έχεις ξεχάσει τα πορνοσάιτ που έχεις επισκεφθεί;;;
Εχεις pm..Έλα συναγωνιστή, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Τώρα πήρα χαμπάρι το σχόλιό σου.
Τη φωτό που αναφέρεις, όπως και τις υπόλοιπες, την έχω βρει σε έναν από τους διάφορους σχετικους ιστότοπους που επισκέπτομαι και επιλέγω. Αποθηκεύω ότι μου φαίνεται ενδιαφέρον και το ανεβάζω. Για τη συγκεκριμένη δεν θυμάμαι πού την πέτυχα. Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ, αν σε ενδιαφέρει, είναι ότι ήταν μεμονωμένη φωτογραφία και δεν υπήρχαν άλλες από το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν θεωρείς ότι η φωτογραφία αυτή δεν θα έπρεπε να έχει ανέβει ή αν γνωρίζεις το πρόσωπο, ενημέρωσέ με για να ειδοποιήσω να την κατεβάσουν.
Τα σέβη μου κ.Ναύαρχε και καλές γιορτές εύχομαι.Εχεις pm..
ρε λιωνη εκτος απο φωτο μηπως εχεις και κανα τηλεφωνακι
έχω αλλά γουστάρουν μόνο κοντοπούτανους
Ότι επιθυμείς φίλε,υγεία και κανένα φραγκακι παραπάνω σου εύχομαι..Είχαμε ενα θεματάκι εδώ αλλά το λύσαμε πιστεύω..Τα σέβη μου κ.Ναύαρχε και καλές γιορτές εύχομαι.
Αντί να συνετίσεται τον προστατευόμενο σας,σας βλέπω να καβλαντίζεται εις το site νυχτιάτικα
απιστευτο
τι ρωτας και συ...ρε λιωνη εκτος απο φωτο μηπως εχεις και κανα τηλεφωνακι