Νέα

Πιπίνια σε οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsarkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Συναγωνιστές έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στις μικρές σε ηλικία ιερόδουλες. Δηλαδή από 18 μέχρι 20 ετών το πολύ. Όμως εδώ και καιρό λόγω σταθερής σχέσης είχα κόψει τα μπουρδέλα με αποτέλεσμα να μην εχω εικόνα του τι παίζει πλέον.

Όσοι γνωρίζουν και έχουν όρεξη ας γράψουν για κοπέλες μικρές σε ηλικία. Ποιές ειναι, σε ποια σπιτακια, τι βαρδιες κανουν. Ακομα εμφανιση, συμπεριφορα, υπηρεσίες κλπ.

Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που του αρεσουν οι μικρουλες...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Συναγωνιστές έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στις μικρές σε ηλικία ιερόδουλες. Δηλαδή από 18 μέχρι 20 ετών το πολύ. Όμως εδώ και καιρό λόγω σταθερής σχέσης είχα κόψει τα μπουρδέλα με αποτέλεσμα να μην εχω εικόνα του τι παίζει πλέον.

Όσοι γνωρίζουν και έχουν όρεξη ας γράψουν για κοπέλες μικρές σε ηλικία. Ποιές ειναι, σε ποια σπιτακια, τι βαρδιες κανουν. Ακομα εμφανιση, συμπεριφορα, υπηρεσίες κλπ.

Συμφωνώ μαζί σου για τα πιπίνια! Δυστυχώς φίλε μου για να πας με τα αυτά πρέπει να τα ψαρέψεις απ'έξω, δύσκολο να βρεις σε μπουρδέλο. Δε λέω πως δεν υπάρχουν νεαρές αλλά στην ηλικία που ψάχνεις λίγο δύσκολο. Εδώ Θεσσαλονίκη όσες νεαρούλες έχω δει σε μπουρδέλα/studiο παίζουν πάνω από 20 και είναι "κομοδίνα" πρωιν ανατολικού μπλοκ.  :headbang:

Επισκέπτης

Φωκαίας 25Α(κάθετος Φυλής) στον πάνω όροφο παίζει ένα πιπίνι Τσέχικο 20χρονο που εργάζεται απογεύματα μετά τις 5.00 μ.μ....πολύ καβλιάρικο!!!

:knockinb: :knockinb: :knockinb:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Φυλης 134β στην υπογα αν αντεξει η καρδια σου εκει μεσα! Αννα απο ρουμανια 20 χρονων! Καλη στο service και χωρις βιασυνες!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
η καρδια ....θα το αντεξει πιστευω....Για την μυτη αμφιβαλλω :grin: :grin:
Μπα φιλε εκει μεσα ειναι ΤΟ μπουντρουμι! Εγω παντως 15 λεπτα που καθομαι εκει μεσα ψυχοπλακονομαι! Φαντασου αυτες που δουλευουν εκει ολη τη βαρδια! Ασε που ο χωρος δεν παιρνει αερα απο πουθενα!

OP
OP
T

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Παρακληση: Μην ανοιγουμε διαλογο για ασχετα ζητηματα πχ (ποσο ευαερο ειναι το x μπουρδελακι) θα χαλασουμε τζαμπα με το θρεντ με "σαβουρα" ασχετη προς το θεμα.

Ας εχουμε ως στοχο το θρεντ να ειναι χρησιμο σε οσους θελουν να το χρησιμοποιησουν ως εργαλειο πληροφορησης για τα πιπινακια!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Βρε συ μήπως είσαι πρώην παιδεραστής, και τώρα που μεγάλωσες και έκανες και σχέση ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερες 18-20?  :idiot:
Μπά σε καλό σου, προτείνω ανεπιφύλακτα για την περίπτωσή σου να πάς στην κυρία Ζάνα στο Αγγύρας, που  όπως λένε οι ειδικοί κάνει και ακάποτα και αφήνει και γλυφομούνι. :dancing:

Δεν τα λυπάσαι μωρέ τα έρμα τα πιπινάκια που τάχουν χάσει στις στρούγγες και πηδιούνται να ξεχρεώσουν και να στείλουν και κάνα ψίχουλο στη μάνα τους? >:(

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Μικρές πιπίνες από ρουμανία (20-25)θα βρεις στο μετάξι, αχιλλέως 48 ισόγειο και στα διπλανά μαραθώνος. Από υπηρεσίες πολύ δυνατές

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επίσης τις πρωινές ώρες στο Φυλής 66Δ  παίζει ένα σούπερ μίνι πιπινάκι (όταν λέγω σούπερ μίνι, εννοώ κάπου στο 1:50) με καλή απόδοση σύμφωνα με τις κριτικές :think:. Βέβαια ο χώρος δεν εμπνέει.  :(

Συνάδελφε machinehead 7 το μωρό στο μαγαζάκι που λές είναι τρελλό αλλα ο χώρός είναι τόσο χάλια που δεν μπορώ να περάσω :P. Δυό φόρες έχω μπεί εκεί (και τις δύο με την ίδια πουτανίτσα, και τις δύο το μετάνιωσα) και πλέον ποτέ ξανα. :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
επίσης τις πρωινές ώρες στο Φυλής 66Δ  παίζει ένα σούπερ μίνι πιπινάκι (όταν λέγω σούπερ μίνι, εννοώ κάπου στο 1:50) με καλή απόδοση σύμφωνα με τις κριτικές :think:. Βέβαια ο χώρος δεν εμπνέει.  :(

Συνάδελφε machinehead 7 το μωρό στο μαγαζάκι που λές είναι τρελλό αλλα ο χώρός είναι τόσο χάλια που δεν μπορώ να περάσω :P. Δυό φόρες έχω μπεί εκεί (και τις δύο με την ίδια πουτανίτσα, και τις δύο το μετάνιωσα) και πλέον ποτέ ξανα. :rockon:
Συναδελφε καλησπερα! Εχεις δικιο το μαγαζακι ειναι αθλιο! Μου θυμιζει κατι σε στυλ Dungeons and Dragons αλλα τι να κανουμε που δουλευει αυτο το καυλακι!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Συναδελφε καλησπερα! Εχεις δικιο το μαγαζακι ειναι αθλιο! Μου θυμιζει κατι σε στυλ Dungeons and Dragons αλλα τι να κανουμε που δουλευει αυτο το καυλακι!

τι dungeons and dragons, το αρχηγείο που έχουν τα χελωνονιντζάκια στον υπόνομο θυμίζει... :uglystupid:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Μπορεις να κανεις μια περιγραφη εμφανισιακα,της κοπελας??
Κοντούλα γύρω στο 1,60 μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους! Βυζάκι φυσικό περί το 1,5! Γεμίζει καλά το χέρι σου! Α ξέχασα και ωραίο πατουρίδιο!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κοντούλα γύρω στο 1,60 μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους! Βυζάκι φυσικό περί το 1,5! Γεμίζει καλά το χέρι σου! Α ξέχασα και ωραίο πατουρίδιο!
μμμ,νομιζω οτι αυτη που λες ειναι η αννα η βουλγαρα...

Η οποια δουλευε παλαιοτερα συνηθως στο αγιου πετρου,και στο φ134 το ισογειο.
Πολυ παλια ηταν καλη.οταν την ξαναεπισκεφτηκα ομως ηταν απολυτη ξεπετα,οποτε εχει φαει μαυρο απο εμενα.Νομιζα μηπως ελεγες για νεα αφιξη...

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Αρχηγέ σε εμένα είπε ότι είναι από Ρουμανία!! :think: :think: Αν τελικά είναι αυτή που λές μπορεί να άλλαξε νοοτροπία γιατι το μαγαζάκι όσες φορές πήγα ήταν άδειο! Μύγες βαράνε!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Η οποια δουλευε παλαιοτερα συνηθως στο αγιου πετρου,και στο φ134 το ισογειο.
Πολυ παλια ηταν καλη.οταν την ξαναεπισκεφτηκα ομως ηταν απολυτη ξεπετα,οποτε εχει φαει μαυρο απο εμενα.Νομιζα μηπως ελεγες για νεα αφιξη...

Μάλλον μιλάμε ολιθ για την ίδια κοπέλα. Εν το μεταξύ το ζώων είχε μπεί στο δωμάτιο με τσιγάρο στο στόμα σε στύλ νταλικέρης. Υπάρχει και δικιά μου κριτική σχετικά με αυτήν

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H  Αννούλα που τώρα δουλεύει στο υπόγειο  Φ 134  ειχε  θυμάμαι μεταπτώσεις, και τελευταία διαβάζω  & για στυλ ξεπέτας
Το διαπίστωσα- όταν  πέρασα να την δω πρόσφατα- κυκλοφορούσε γυμνη με  ένα αλήτικο και αδιαφορο υφος-
δεν πέρασα- και  διοτι ο συγκεκριμένος  χώρος ειναι απαγορευτικός-
:headbang: σαν μπουντρούμι- κελι- φυλακή
και επικινδυνος με τα γυμνα τσιμέντα κατω και τα ρημαγμένα μπετά στους τοιχους-
κριμα γενικως  η κατάσταση... :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom