azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Δεν πάω στον Μυλο κύριε... Τα έχουμε πει αυτά...
Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!
τυπε μεχρι 10 εχει πει δινει ο τεντι :S :S :S
Πίπα με βαθμολογία 50 με άριστα το 10
Καλημέρα στην παρέα. Εκεί που έπινα το πρωινό μου καφεδάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε μικρό cafe παλαιού μου συμπαίκτη έρχεται ένα μέτριο γκομενάκι κοντή ξανθιά περίπου 1.60m με μεγάλη κολάρα γύρω στα 35 και πίνει τον καφέ της δίπλα μου - ελέω στενότητας χώρου (και με ντουμανιάζει κιόλας). Τελειώνει τον καφέ της πιό γρήγορα από εμένα και φεύγει. Τότε μου λεέι ο ιδιοκτήτης : "Ψηλέ την είδες αυτή. Κάνει πίπα με βαθμολογία 50 με άριστα το 10. Την πήραμε αρκετοί εδώ πέρα. Θέλει και 50 € βεβαίως - βεβαίως¨."
Τι μου προτείνετε να κάνω Συμμετοχή / αδιαφορία κλ.π. ?
Πίπα με βαθμολογία 50 με άριστα το 10
Καλημέρα στην παρέα. Εκεί που έπινα το πρωινό μου καφεδάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε μικρό cafe παλαιού μου συμπαίκτη έρχεται ένα μέτριο γκομενάκι κοντή ξανθιά περίπου 1.60m με μεγάλη κολάρα γύρω στα 35 και πίνει τον καφέ της δίπλα μου - ελέω στενότητας χώρου (και με ντουμανιάζει κιόλας). Τελειώνει τον καφέ της πιό γρήγορα από εμένα και φεύγει. Τότε μου λεέι ο ιδιοκτήτης : "Ψηλέ την είδες αυτή. Κάνει πίπα με βαθμολογία 50 με άριστα το 10. Την πήραμε αρκετοί εδώ πέρα. Θέλει και 50 € βεβαίως - βεβαίως¨."
:S :S :Sτυπε 10 ευρο μας εδινε και για μια πιπουλα και εμεις ασχολουμαστε με ψωνισμενες που θελουν ενα 50αρι
τυπε εισαι ανεξηγητα καχυποπτος :S :S :SΑπο το 50αρι που σκεφτεσαι να δωσεις τα μισα θα παρει ο παλιος σου συμπαικτης και νυν νταβατζης. :S :S :S
με 50 σου περνουν πιπα για σεμιναριο και σου μενει κανα 20/30αρι για ξυδια....αρα να αλλαξεις στεκια.....Πίπα με βαθμολογία 50 με άριστα το 10