Νέα

Πίπα & φτύσιμο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η κοπέλα να φτύνει τη ντούντα σας;

• Ναι

Ψήφοι: 97 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 14 12,5%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι παρθένος LOL...

Ψήφοι: 1 0,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
171
Πόντοι
1
Στην πιπα η βαλανος εκκρινει επισης προσπερματικα υγρα για τα οποια εχει τεκμηριωθει επιστημονικα οτι προκαλουν καρκινους μητρας, παχεος εντερου, λαρυγγα και φαρυγγα (πιθανον και στομαχου) για τους οποιους αναπτυχθηκαν και αναπτυσσονται εμβολια. Γι αυτο πρεπει να αποφευγουμε να καταπινουμε το μειγμα σαλιου, βλεννας και προσπερματικων υγρων κατα τη διαρκεια της πιπας.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.902
Πόντοι
2.596
Λετε ναχει προβλημα η γυναικα?
Τι πρόβλημα να έχει;
Μια χαρά είναι, τώρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένα θέμα με το σάκχαρο, γιατί αυτή η καταραμένη αρρώστια εμφανίζεται πλέον κι από τις μικρότερες ηλικίες :(

stelios.11

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
137
Πόντοι
0
Όλοι οι αρχάριοι μιλάνε για το Χουάκ Τού… Τί να πούμε και εμείς που είμαστε του Γουλουγουλουγούλου …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην πιπα η βαλανος εκκρινει επισης προσπερματικα υγρα για τα οποια εχει τεκμηριωθει επιστημονικα οτι προκαλουν καρκινους μητρας, παχεος εντερου, λαρυγγα και φαρυγγα (πιθανον και στομαχου) για τους οποιους αναπτυχθηκαν και αναπτυσσονται εμβολια. Γι αυτο πρεπει να αποφευγουμε να καταπινουμε το μειγμα σαλιου, βλεννας και προσπερματικων υγρων κατα τη διαρκεια της πιπας.
Φίλε οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τα καταπίνουν

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
805
Πόντοι
86
Ρε παιδια ΟΚ, ο καθενας και η καθεμια εχει τα likes και τα dislikes του και σεβαστη η καθε αποψη. Προσωπικα δεν μου αρκει να μου τον γλυψει και να καταπιει τα χυσια, η γυναικα μου, η γκομενα μου, η σχεση μου, οπως θελετε πειτε το, αλλα θελω και να της αρεσει κι ολας. Αν δεν συμβαινει καποιο απο τα τρια, απλα αυτη η γυναικα δεν ειναι για μενα. Εγω δλδ γιατι της γλυφω και το μουνι και τον κωλο?

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
805
Πόντοι
86
Τι πρόβλημα να έχει;
Μια χαρά είναι, τώρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένα θέμα με το σάκχαρο, γιατί αυτή η καταραμένη αρρώστια εμφανίζεται πλέον κι από τις μικρότερες ηλικίες :(
χαχ αχα! Εγω ειχα ζακχαρο αλλα με περπατημα, γυμναστικη, χαπια το εριξα στο 130 και συνεχιζω. Αυτη, οπως ειπε και φιλος παθολογος, μετα απο εξετασεις των δυο μας, "ρε την ρουφιανα, αυτη ειναι πιο καλη απο μας ρε, θα μας θαψει και τους δυο" Και στατιστικα να το παρεις, απλα μετρα ποσες ειναι χηρες και ποσοι ειναι χηροι. Φαρμακομουνες, παιδι μου, τι να πεις

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.902
Πόντοι
2.596
Μην λες την αναθεματισμένη λέξη υπάρχουν ήδη δύο εδώ μέσα (δεν λέω ονόματα ξανά).
Από εκεί και πέρα - στο νήμα => διάθεση της ημέρας 45 σελίδα => έγραψα κάποια πράγματα που σας ενδιαφέρουν γενικά.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.710
Πόντοι
491
Γουσταρω σαλιο . Αρκετο σαλιο που εαν χρειαστει να βγει με φτυσιμο δεν τρεχει τιποτα. Αυτο το διαφανο σαλιο οχι το αφρισμενο. Αυτο που αποκτα μια κολλωδη αισθηση και δεν αποσπαται απο το πουτσοκεφαλο ακομα και εαν το στομα απομακρυνθει. Αυτη η κολλωδης υγρη σαλιοϊνα που κρεμεται απο τα υγρα χειλια της γκομενας μεχρι τα μουλιασμενα αρχιδια μου που στην θεα της και μονο μπορω να χυσω αμεσως.

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.087
Πόντοι
206
Ρε παιδια ΟΚ, ο καθενας και η καθεμια εχει τα likes και τα dislikes του και σεβαστη η καθε αποψη. Προσωπικα δεν μου αρκει να μου τον γλυψει και να καταπιει τα χυσια, η γυναικα μου, η γκομενα μου, η σχεση μου, οπως θελετε πειτε το, αλλα θελω και να της αρεσει κι ολας. Αν δεν συμβαινει καποιο απο τα τρια, απλα αυτη η γυναικα δεν ειναι για μενα. Εγω δλδ γιατι της γλυφω και το μουνι και τον κωλο?
+1 και επίσης να τον παίρνει όλον μέχρι να τερματίσουν οι μπάλες.Εκει να δεις σάλιο...

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
805
Πόντοι
86
Μην λες την αναθεματισμένη λέξη υπάρχουν ήδη δύο εδώ μέσα (δεν λέω ονόματα ξανά).
Από εκεί και πέρα - στο νήμα => διάθεση της ημέρας 45 σελίδα => έγραψα κάποια πράγματα που σας ενδιαφέρουν γενικά.
Περα απο πλακα τωρα, για να θεορηθει μια γυναικα "φαρμακομουνα", πρεπει ναχει ξαποστειλει, τουλαχιστον 2 και να ετοιμαζεται να ξαποστειλει και τον τριτο

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.902
Πόντοι
2.596
μεχρι τα μουλιασμενα αρχιδια μου που στην θεα της και μονο μπορω να χυσω αμεσως.
Μου θύμισες τη Σάσα (στην Πιπίνου) μια με κοντό κατσαρό μαύρο μαλλί. Φάση πριν ~20 χρόνια, δεν έκανε ακάπ πίπα αλλά μόλις άρχισε να γλύφει τα @@ρια τα έβαλε μες το γλυκό της στόμα και δεν τα άφηνε...
Ε σε ένα λεπτό της λέω σταμάτα γιατί νόμιζα ότι είχαν μπει σε χύτρα ταχύτητας :glasses:

F07

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα...έχει κολλήσει κάτι σοβαρό κάποιος από ελεύθερο στοματικό;

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
39
Πόντοι
0
...κι εδώ θα μπουκάρω δυναμικά να συνεισφέρω ως γυναίκα μέλος, να συνεχίσω αυτό που ανέφερε το μέλος @aquarius2756 και να απαντήσω στην ερώτηση του μέλους @F07 (τρία σε ένα δηλαδή):

Κατ'αρχάς (και όχι απαραιτήτως κατ'αρχήν), περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το άλλο, μιας και όλες/όλοι έχουμε προτιμήσεις. Η προσωπική μου πείρα και τρόπος ζωής βασίζονται σε μια λέξη: ισορροπία.

Αν κάνεις βαθύ στριφτοτσίμπουκο που χτυπάει αμυγδαλές ενώ έχεις τα παπάρια στο χέρι σαν μπεγλέρι και παραμένει απαθής με βλέμμα κερωμένο σαν μούμια, χάνεται η όρεξη για περαιτέρω νταβαντούρι. Από την άλλη αν η κοπελιά πιάνει την ψωλή λες και θα βγάλει τα φρύδια της με το τσιμπιδάκι, καλύτερα να βαρέσει μαλακία μόνος. Κι εδώ ακριβώς έρχεται η ισορροπία: Βλέπεις στεγνή ψωλή; Λίπανέ τη μην σου σβωλιάσει το μουνί. Βλέπεις καταρράκτη απο ξερόχυμα; Κάνε κράτει μην σου γλιστρήσει στο κάτω διαμέρισμα που μένει μια γιαγιά.

Κλείνοντας, απαντώ στο ανοσολογικό ερώτημα: οι πιθανότητες για ΣΜΝ ή άλλης παθογένειας μέσω στοματικού υπάρχουν, αλλά είναι μικρές. Αν έχουμε έστω και μια μικρή αμυχή στο εσωτερικό του στόματος, αποφεύγουμε γλυφομούνι και ακάποτη πίπα -εκτός και αν είμαστε βέβαιοι/ες για την αρνητικότητα του εκάστοτε ατόμου. Σε περίπτωση:
  • Πληγής σε οποιοδήποτε σημείο του στόματος.
  • Κουφάλας (από μέγεθος καρφίτσας μέχρι γερο-πλάτανου)
  • Λοίμωξης ή φλεγμονής στο λαιμό, αμυγδαλές, φάρυγγα αλλά και
  • Παρέλευση μικρότερης της μίας ώρας απο το βούρτσισμα δοντιών
οι πιθανότητες για μόλυνση αυξάνονται. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον ΕΟΔΥ ή ανώνυμα στον Συμβουλευτικό Σταθμό για τον HIV/AIDS, ΣΜΝ και Ηπατίτιδες του νοσοκομείου Α.Συγγρός.

Αυτά προς το παρόν!
:kiss-mark:

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
440
Πόντοι
301
...κι εδώ θα μπουκάρω δυναμικά να συνεισφέρω ως γυναίκα μέλος, να συνεχίσω αυτό που ανέφερε το μέλος @aquarius2756 και να απαντήσω στην ερώτηση του μέλους @F07 (τρία σε ένα δηλαδή):

Κατ'αρχάς (και όχι απαραιτήτως κατ'αρχήν), περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το άλλο, μιας και όλες/όλοι έχουμε προτιμήσεις. Η προσωπική μου πείρα και τρόπος ζωής βασίζονται σε μια λέξη: ισορροπία.

Αν κάνεις βαθύ στριφτοτσίμπουκο που χτυπάει αμυγδαλές ενώ έχεις τα παπάρια στο χέρι σαν μπεγλέρι και παραμένει απαθής με βλέμμα κερωμένο σαν μούμια, χάνεται η όρεξη για περαιτέρω νταβαντούρι. Από την άλλη αν η κοπελιά πιάνει την ψωλή λες και θα βγάλει τα φρύδια της με το τσιμπιδάκι, καλύτερα να βαρέσει μαλακία μόνος. Κι εδώ ακριβώς έρχεται η ισορροπία: Βλέπεις στεγνή ψωλή; Λίπανέ τη μην σου σβωλιάσει το μουνί. Βλέπεις καταρράκτη απο ξερόχυμα; Κάνε κράτει μην σου γλιστρήσει στο κάτω διαμέρισμα που μένει μια γιαγιά.

Κλείνοντας, απαντώ στο ανοσολογικό ερώτημα: οι πιθανότητες για ΣΜΝ ή άλλης παθογένειας μέσω στοματικού υπάρχουν, αλλά είναι μικρές. Αν έχουμε έστω και μια μικρή αμυχή στο εσωτερικό του στόματος, αποφεύγουμε γλυφομούνι και ακάποτη πίπα -εκτός και αν είμαστε βέβαιοι/ες για την αρνητικότητα του εκάστοτε ατόμου. Σε περίπτωση:
  • Πληγής σε οποιοδήποτε σημείο του στόματος.
  • Κουφάλας (από μέγεθος καρφίτσας μέχρι γερο-πλάτανου)
  • Λοίμωξης ή φλεγμονής στο λαιμό, αμυγδαλές, φάρυγγα αλλά και
  • Παρέλευση μικρότερης της μίας ώρας απο το βούρτσισμα δοντιών
οι πιθανότητες για μόλυνση αυξάνονται. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον ΕΟΔΥ ή ανώνυμα στον Συμβουλευτικό Σταθμό για τον HIV/AIDS, ΣΜΝ και Ηπατίτιδες του νοσοκομείου Α.Συγγρός.

Αυτά προς το παρόν!
υπαρχει καποιος που αμαρτανει μενοντας απαθης στο στριφτοτσιμπουκλερε?

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
39
Πόντοι
0
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.902
Πόντοι
2.596
@Βάγια σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή αλλά και τις χρήσιμες πληροφορίες σου.
Καλώς με/μας βρήκες :hi:μια φορά το χρόνο περνάω έναν γενικό έλεγχο (για το τυπικό της υπόθεσης) όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και τις βασικές βιοχημικές (διαβήτης, χοληστερόλη κλπ).

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
440
Πόντοι
301

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
39
Πόντοι
0
@Βάγια σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή αλλά και τις χρήσιμες πληροφορίες σου.
Καλώς με/μας βρήκες :hi:μια φορά το χρόνο περνάω έναν γενικό έλεγχο (για το τυπικό της υπόθεσης) όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και τις βασικές βιοχημικές (διαβήτης, χοληστερόλη κλπ).
@Ντουνταράς (Kaizerbet) η ευχαρίστηση όλη δική μου!

Υ.Γ: Να προσέχετε τον εαυτό σας, αγάπες. Είναι ο μόνος που έχετε.

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
690
Πόντοι
81
@Βάγια με την περιγραφή που έκανες, σίγουρα θα τελειώσουν ορισμένοι με τη σκέψη και μόνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom