Νέα

Πίπα & φτύσιμο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η κοπέλα να φτύνει τη ντούντα σας;

• Ναι

Ψήφοι: 85 88,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 10 10,4%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι παρθένος LOL...

Ψήφοι: 1 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.585
Πόντοι
1.346
@fysarmonika θυμάμαι τη Σόνια πριν περίπου 18 χρόνια στο Λέλας Καραγιάννη που είμασταν σε 69 φάση. Δεν έκανε ελεύθερο στοματικό, όμως άρχισε να γλύφει τόσο σαγηνευτικά τα @@ρια και στη θέα της κωλάραs xώνω τη μουτσούνα στη χαράδρα και τη φιλούσα απαλά...
Γαμησέ τα μην τα σκέφτομαι και δεν παίζει τώρα φάση, μυρίζω σκόρδο και δεν μου κάθονται ούτε γύφτισσες :2funny: από αύριο που θα ξεμυρίσω βλέπουμε :cool2:

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Στην πιπα η βαλανος εκκρινει επισης προσπερματικα υγρα για τα οποια εχει τεκμηριωθει επιστημονικα οτι προκαλουν καρκινους μητρας, παχεος εντερου, λαρυγγα και φαρυγγα (πιθανον και στομαχου) για τους οποιους αναπτυχθηκαν και αναπτυσσονται εμβολια. Γι αυτο πρεπει να αποφευγουμε να καταπινουμε το μειγμα σαλιου, βλεννας και προσπερματικων υγρων κατα τη διαρκεια της πιπας.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.585
Πόντοι
1.346
Λετε ναχει προβλημα η γυναικα?
Τι πρόβλημα να έχει;
Μια χαρά είναι, τώρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένα θέμα με το σάκχαρο, γιατί αυτή η καταραμένη αρρώστια εμφανίζεται πλέον κι από τις μικρότερες ηλικίες :(

stelios.11

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
135
Πόντοι
0
Όλοι οι αρχάριοι μιλάνε για το Χουάκ Τού… Τί να πούμε και εμείς που είμαστε του Γουλουγουλουγούλου …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην πιπα η βαλανος εκκρινει επισης προσπερματικα υγρα για τα οποια εχει τεκμηριωθει επιστημονικα οτι προκαλουν καρκινους μητρας, παχεος εντερου, λαρυγγα και φαρυγγα (πιθανον και στομαχου) για τους οποιους αναπτυχθηκαν και αναπτυσσονται εμβολια. Γι αυτο πρεπει να αποφευγουμε να καταπινουμε το μειγμα σαλιου, βλεννας και προσπερματικων υγρων κατα τη διαρκεια της πιπας.
Φίλε οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τα καταπίνουν

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
712
Πόντοι
86
Ρε παιδια ΟΚ, ο καθενας και η καθεμια εχει τα likes και τα dislikes του και σεβαστη η καθε αποψη. Προσωπικα δεν μου αρκει να μου τον γλυψει και να καταπιει τα χυσια, η γυναικα μου, η γκομενα μου, η σχεση μου, οπως θελετε πειτε το, αλλα θελω και να της αρεσει κι ολας. Αν δεν συμβαινει καποιο απο τα τρια, απλα αυτη η γυναικα δεν ειναι για μενα. Εγω δλδ γιατι της γλυφω και το μουνι και τον κωλο?

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
712
Πόντοι
86
Τι πρόβλημα να έχει;
Μια χαρά είναι, τώρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένα θέμα με το σάκχαρο, γιατί αυτή η καταραμένη αρρώστια εμφανίζεται πλέον κι από τις μικρότερες ηλικίες :(
χαχ αχα! Εγω ειχα ζακχαρο αλλα με περπατημα, γυμναστικη, χαπια το εριξα στο 130 και συνεχιζω. Αυτη, οπως ειπε και φιλος παθολογος, μετα απο εξετασεις των δυο μας, "ρε την ρουφιανα, αυτη ειναι πιο καλη απο μας ρε, θα μας θαψει και τους δυο" Και στατιστικα να το παρεις, απλα μετρα ποσες ειναι χηρες και ποσοι ειναι χηροι. Φαρμακομουνες, παιδι μου, τι να πεις

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.585
Πόντοι
1.346
Μην λες την αναθεματισμένη λέξη υπάρχουν ήδη δύο εδώ μέσα (δεν λέω ονόματα ξανά).
Από εκεί και πέρα - στο νήμα => διάθεση της ημέρας 45 σελίδα => έγραψα κάποια πράγματα που σας ενδιαφέρουν γενικά.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Γουσταρω σαλιο . Αρκετο σαλιο που εαν χρειαστει να βγει με φτυσιμο δεν τρεχει τιποτα. Αυτο το διαφανο σαλιο οχι το αφρισμενο. Αυτο που αποκτα μια κολλωδη αισθηση και δεν αποσπαται απο το πουτσοκεφαλο ακομα και εαν το στομα απομακρυνθει. Αυτη η κολλωδης υγρη σαλιοϊνα που κρεμεται απο τα υγρα χειλια της γκομενας μεχρι τα μουλιασμενα αρχιδια μου που στην θεα της και μονο μπορω να χυσω αμεσως.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
935
Πόντοι
81
Ρε παιδια ΟΚ, ο καθενας και η καθεμια εχει τα likes και τα dislikes του και σεβαστη η καθε αποψη. Προσωπικα δεν μου αρκει να μου τον γλυψει και να καταπιει τα χυσια, η γυναικα μου, η γκομενα μου, η σχεση μου, οπως θελετε πειτε το, αλλα θελω και να της αρεσει κι ολας. Αν δεν συμβαινει καποιο απο τα τρια, απλα αυτη η γυναικα δεν ειναι για μενα. Εγω δλδ γιατι της γλυφω και το μουνι και τον κωλο?
+1 και επίσης να τον παίρνει όλον μέχρι να τερματίσουν οι μπάλες.Εκει να δεις σάλιο...

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
712
Πόντοι
86
Μην λες την αναθεματισμένη λέξη υπάρχουν ήδη δύο εδώ μέσα (δεν λέω ονόματα ξανά).
Από εκεί και πέρα - στο νήμα => διάθεση της ημέρας 45 σελίδα => έγραψα κάποια πράγματα που σας ενδιαφέρουν γενικά.
Περα απο πλακα τωρα, για να θεορηθει μια γυναικα "φαρμακομουνα", πρεπει ναχει ξαποστειλει, τουλαχιστον 2 και να ετοιμαζεται να ξαποστειλει και τον τριτο

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.585
Πόντοι
1.346
μεχρι τα μουλιασμενα αρχιδια μου που στην θεα της και μονο μπορω να χυσω αμεσως.
Μου θύμισες τη Σάσα (στην Πιπίνου) μια με κοντό κατσαρό μαύρο μαλλί. Φάση πριν ~20 χρόνια, δεν έκανε ακάπ πίπα αλλά μόλις άρχισε να γλύφει τα @@ρια τα έβαλε μες το γλυκό της στόμα και δεν τα άφηνε...
Ε σε ένα λεπτό της λέω σταμάτα γιατί νόμιζα ότι είχαν μπει σε χύτρα ταχύτητας :glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom