Εγω σου προτεινω να πας στην Παολα,στη Φρατζη. Ειναι πολυ καλη και γλυκια κοπελα-σιγουρα δεν θα σε κομπλαρει καθολου αν της πεις οτι εισαι καινουριος στο αθλημα,και θα σε κανει να νιωσεις ανετα.
Η Πάολα σταμάτησε πρόσφατα, φίλε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Εγω σου προτεινω να πας στην Παολα,στη Φρατζη. Ειναι πολυ καλη και γλυκια κοπελα-σιγουρα δεν θα σε κομπλαρει καθολου αν της πεις οτι εισαι καινουριος στο αθλημα,και θα σε κανει να νιωσεις ανετα.
αυτη ειναι για εμπειρους χρηστες ρε τυπεΝτενίσα Ρεμούνδου 21 (πρωί-βράδυ), 20 ευρώ, καλή εμφάνιση μέτρια, αλλά σίγουρα δεν θα σε αφήσει με το πουλί στο χέρι σαν κάποιες πατσαβούρες σε Φυλής, Διδύμου (είναι δασκάλα)
αυτη ειναι για εμπειρους χρηστες ρε τυπε
ρε τυπε οταν θα δει τα ξεχειλωμενα μουνοχειλα θα τα παιξει το παιδιΧμ, για μερακλήδες ναι βέβαια, αλλά με την εμπειρία της και τα χιλιόμετρα που έχει πάρει δεν νομίζεις πως μπορεί να κάνει άντρα ένα αγόρι?
ρε τυπε οταν θα δει τα ξεχειλωμενα μουνοχειλα θα τα παιξει το παιδι
ασε που θα τον φαει ολοκληρο
ο νεος θελει αγαπη φροντιδα και προδερμ
ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ .ΤV AKOMA ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ :S
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
Απαγορεύεται[/URL] αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.