Νέα

Ping σε online action games

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsambo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εχω forthnet double play μεχρι 24MBIT, εδω και χρονια. Παλια ηταν χαλια οι ταχυτητες, σκατα κι αποσκατα, βελτιωθηκαν πριν 1-1.5 χρονο, αλλα τους τελευταιους 1-2 μηνες εχει ξαναγυρισει στα σκατα.
Δηλαδη: Τις ωρες αιχμης (19.00-01.00), που ειναι και οι πιο ενεργες απο αποψη online παιχτων, εχω 150-300ms, ενω τις υπολοιπες 85-100ms, που και παλι δεν ειναι πληρως ικανοποιητικο.

Θα ηθελα να ρωτησω τις εμπειριες σας. Τι εταιριες εχετε και ποσο ping πιανετε σε ωρες αιχμης. Αν υπαρχει δηλαδη μια σοβαρη εταιρια, με καλη συνδεση...

erblue

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
η πιο καλη εταιρια φιλε ειναι η κοσμοτε
στον πιανουν λιγο στην τιμη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και με τις ταχυτητες αλλα και με τεχνικα προβληματα

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
η πιο καλη εταιρια φιλε ειναι η κοσμοτε
στον πιανουν λιγο στην τιμη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και με τις ταχυτητες αλλα και με τεχνικα προβληματα
Τι? Ασυρματο? Ε δε νομιζω. Παπαρια ταχυτητα θα πιανει για το συγκεκριμενο σκοπο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω forthnet double play μεχρι 24MBIT, εδω και χρονια. Παλια ηταν χαλια οι ταχυτητες, σκατα κι αποσκατα, βελτιωθηκαν πριν 1-1.5 χρονο, αλλα τους τελευταιους 1-2 μηνες εχει ξαναγυρισει στα σκατα.
Δηλαδη: Τις ωρες αιχμης (19.00-01.00), που ειναι και οι πιο ενεργες απο αποψη online παιχτων, εχω 150-300ms, ενω τις υπολοιπες 85-100ms, που και παλι δεν ειναι πληρως ικανοποιητικο.

Θα ηθελα να ρωτησω τις εμπειριες σας. Τι εταιριες εχετε και ποσο ping πιανετε σε ωρες αιχμης. Αν υπαρχει δηλαδη μια σοβαρη εταιρια, με καλη συνδεση...

Ping απο το τερματικο εννοεις?
ή κατι αλλο?  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α τωρα το ειδα.... ειναι για παιχνιδια...
ρε φιλε μηπως το προβλημα δεν ειναι δικο σου
αλλα του σερβερ στον οποιον pingareis????
αυτο το χεις σκεφτει ποτε???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

ΟΤΕnet, 15-25 ms σταθερά εδώ και 2 χρόνια περίπου στο pingtest.net

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι ένας τρόπος, αλλά πολύ relative.

κοιτα αν εχεις την σελιδα που μου λες
στα αγαπημενα οκ... αν πας να την πληκτρολογησεις...
τοτε αστο...

καλυτερα να πατησεις ενα control + r
να ανοιξει το τερματικο και να δωσεις την ping
με το σαιτ που θες να δεις....

2 κλικ υποθεση :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
κοιτα αν εχεις την σελιδα που μου λες
στα αγαπημενα οκ... αν πας να την πληκτρολογησεις...
τοτε αστο...

καλυτερα να πατησεις ενα control + r
να ανοιξει το τερματικο και να δωσεις την ping
με το σαιτ που θες να δεις....

2 κλικ υποθεση :rockon:

Δλδ, είναι πιο σύντομο να πατήσεις <windows key> + r, cmd και ping το να γράψεις ????

Που και να ήταν (που δεν είναι), τελικά τι μας ενδιαφέρει, η ποιότητα της μέτρησης ή η ταχύτητα που θα φτάσεις σε αυτή?

Επιπλέον, και όταν μιλάς για online gaming, δεν είναι μόνο το ping που σε ενδιαφέρει, αλλά και jitter Και packetloss που διαβάζεις στο pingtest, κάτι που στο τερματικό (χαχαχα) για να τα βρεις, θα γράφεις σαν στενογράφος σε δικαστήριο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δλδ, είναι πιο σύντομο να πατήσεις <windows key> + r, cmd και ping το να γράψεις ]

Κατα την προσωπικη μου αποψη ναι. (Το cmd μπορεις να το εχεις ετοιμο σαν συντομευση στην επιφανεια εργασιας)  ;)

Επιπλέον, και όταν μιλάς για online gaming, δεν είναι μόνο το ping που σε ενδιαφέρει, αλλά και jitter Και packetloss που διαβάζεις στο pingtest, κάτι που στο τερματικό (χαχαχα) για να τα βρεις, θα γράφεις σαν στενογράφος σε δικαστήριο.

Πακέτα: Απεσταλμένα = 2, Ληφθέντα = 0,
        Απολεσθέντα = 2 (απώλεια 100%),

βγαζει και το packet loss  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παρολαυτα οκ δεν δειχνει να εχει μεγαλη σημασια...
απλα εγω δεν εμπιστευομαι ετοιμες εφαρμογες
και προτιμω να τρεχω εντολες μονος μου...

ο καθενας οτι γουσταρει.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε πολοι λογοι εχουν να κανουν με το Ping αν παιζεις σε ελληνικους σερβερ και εχεις τετοιο Ping τοτε να ψαχτεις,αν ομως παιζεις σε σερβερ εκτος ελλαδος,λιγες εταιριες σε δινουν καλο Ping (connex)
κατα τα αλλα κοιτα να εχεις κλειστα downloaders,torrents,autoupdates,skype,msn και γενικα οτι τραβαει συνδεση απο το νετ
κλεισε firewall,antivirus
απο το ρουτερ σου να προτιμας συνδεση με το Pc σου με καλωδιο και οχι ασυρματα
θα πρεπει να εχεις φιλτρα adsl παντου (σε οποια πριζα υπαρχει τηλεφωνο να παρεμβαλεται το φιλτρο)
κατεβασε και ενα προγραμμα που λεγεται game boster ειναι δωρεαν αυτο κλεινει ολα τα προγραματα που δεν θα χρειαστεις οση ωρα παιζεις
καλη τυχη φιλε

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχεις κ forthnet Φιλος.. ειναι γνωστο οτι σερνεται.... δοκιμασε να δεις τις ταχυτητες σου (upload.download) το μεσημερι , το απογευμα και το βραδυ κ δες αμα εχει διαφορα.. γιατι αμα ισχυει σε βλεπω για μεταμεσονυχτιο gaming

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Call of Duty United Offensive παιζω ο πουστης. Παιχνιδι εξαετιας και βαλε... Λοιπον εβαλα στο cmd ping <url> (οπου url το site του σερβερ που παιζω απο γερμανια) και μου εβγαλε τα κλασσικα. Τετοια ωρα εβγαλε 85-95ms. Οσο ακριβως δειχνει δηλαδη και το παιχνιδι οτι εχω με τον σερβερ. 0% packet loss. To pingtest.com μου εβγαλε για το ιδιο url 40-55ms. :-

Νομιζω το προβλημα ειναι η forthnet γιαυτο ρωταω. Δεν ειμαι σιγουρος. Αν ενδιαφερεται κανενας ας κανει τεστ με url να μου πει τι βγαζει!

Τωρα, το προβλημα δε νομιζω οτι ειναι του σερβερ. Γιατι ολοι οι υπολοιποι φαινεται να εχουν σταθερο ping ολη μερα, μονο εμενα ανεβοκατεβαινει. Απο 85-95ms που ειναι το πρωι και τη νυχτα σε 150-300ms τις ωρες αιχμης. Και ναι, αυτο το ping ειναι για ξενο σερβερ, αλλα παλιοτερα που ετρεχα και το teamspeak και συνδεομουν στο σερβερ των bitsnbytes στην Ελλαδα και παλι σκατα ping εδινε στο παραπανω στυλ.

Κατι τελευταιο. Το καλωδιο που παει απο το pc στο router ειναι φθαρμενο αρκετα θα μπορουσα να πω. Φταιει λετε και αυτο για το ping? Ρωταω γιατι κατα τα αλλα η συνδεση παει πολυ καλα. Το κατεβασμα απο torrents πχ πεταει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατι τελευταιο. Το καλωδιο που παει απο το pc στο router ειναι φθαρμενο αρκετα θα μπορουσα να πω. Φταιει λετε και αυτο για το ping? Ρωταω γιατι κατα τα αλλα η συνδεση παει πολυ καλα. Το κατεβασμα απο torrents πχ πεταει.

στο τερματικο δωσε
-> ipconfig

παρε την διευθυνση της προεπιλεγμενης πυλης που θα σου βγαλει
και βαλτην στον browser μαζι με ενα http://
μπροστα ωστε να μπεις στον ρουτερ και να δεις το SNR την ταχυτητα σε Mbps που κλειδωνει το ρουτερ κτλπ

εναλλακτικα κανε επικοληση εδω τις ταχυτητες και τα αντιστοιχα SNR
για να εχουμε μια τελικη αποψη  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο τερματικο δωσε
-> ipconfig

μπροστα ωστε να μπεις στον ρουτερ και να δεις το SNR την ταχυτητα σε Mbps που κλειδωνει το ρουτερ κτλπ

για να εχουμε μια τελικη αποψη  :)

Τα φθαρμενα καλωδια πιθανον να αλλοιωνουν την αξιοπιστια
της συνδεσης προκαλοντας απωλεια πακετων στο τελικο μηχανημα. (Υπολογιστης)

-δεν ειμαι σιγουρος-
μπορουμε να το δουμε αν κανεις μια επικοληση τωρα
και μετα τρεξεις ασυρματα την ιδια διαδικασια...

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
στο τερματικο δωσε
-> ipconfig

για να εχουμε μια τελικη αποψη  :)
Τα κοιταω συχνα αυτα, αλλα απο εμπειρια δεν παιζουν μεγαλο ρολο στο ping που θα δωσει το παιχνιδι... Δε ξερω... edit: δεν εχω ασυρματο :P
speedr.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιταξε καποια σαιτ εχουν καποια ορια στην ταχυτητα που ικανοποιουν αυτους
που θελουν να κατεβασουν κατι... ωστε να μην εξαντλειται η δικια τους συνδεση
και επισης για να εχουν ταυτοχρονη εξυπηρετηση μεγαλου ογκου και αλλων χρηστων
σε αυτη τη περιπτωση δεν σημαινει πως σερνεται η δικια σου συνδεση για αυτο ισως
και στις ωρες αιχμης οπως θα ειδες και εσυ το πινγκ ειναι χειροτερο απο αλλες ωρες

Οσο για το φθαρμενο καλωδιο καλο θα ηταν να το αλλαξεις.
Γιατι αργα η γρηγορα θα σου επηρεασει την ποιοτητα της συνδεσης.

με παιχνιδια δεν εχω ασχοληθει καθολου οποτε ως εδω μπορω να σε βοηθησω.

Απλα επειδη μου ειπες οτι εχεις υποψιες για την δικια σου συνδεση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom